Dajica
|
Ojla! kanarka-si se mogla pa fajn ustrasit, mene bi pomoje kap ruknla, ce bi jo na tleh v avtu zagledala. Midva jo vedno privezeva, ce gremo kam z avtom. Previdnost ni nikoli odvec! Jaz sem pa vceraj mojega napi**ila, smo sli na morje na sprehod (full je bilo lepo) in smo se slikali na vsakem koncu. Pa je njega par dni nazaja v krizu uscipnilo in se vedno ga malo boli. Pa smo bili v Piranu na Punti, tam kjer so kamni oz. skale ob obali, da lahko sedis gor. In on dvigne cel vozicek in stopa po tistih skalah, da bi se slikal tam gor. Joj, me je kr kurja polt preletela. Sem rekla, ja a si nor, kaj ce te spet uscipne v krizu, ti pa na vrhu skal, pa da se spotaknes, pa zleti Kaja z vozickom vred dol. Groza, boljs da si ne predstavljam, kaj bi se lahko zgodilo. Hvala bogu blo vse ok, nic ga ni zagrablo v krizu. Ti mosk, vcasih pa res nic ne razmisljajo. velika britanija-ce gremo mi kam ven, na izlet za vec ur, sva do zdej vedno tako gledala, da sva bila cez priblizno 3 ure ze nazaj pri avtu, tako da jo kar v avtu podojim. Pa se zatemnjene sipe so zadaj, tako da ravno vsak ne buli noter, ko gre mimo. Mi pa tudi ni, da bi javno dojila. No, ce bi bilo treba, bi pa tudi. jolly-vrtiljak sva kupila v Arielu v Lj. Ima 3 razlicne glasbe, mozzart, beethoven, bach, taka fajn sproscujoca muska. Pa se daljinca ima. Res je super, je tako vsec meni, pa se Kaji. No, vazno, da je njej. Tannaya29-super nick, res se lepo slisi! Tudi nasa Kaja ne poje ravno veliko, sicer ne vem koliko, ker se dojiva in ne morem izmeriti, ampak hitro se odklopi od dojke, pa vem da imam se mleko, ker vedno probam se iztisniti in vedno se sprica ven. Danes zjutraj sploh ni hotla jest, je bila tako zivcna, mahala z rokicami, glavo obracala stran, zacela jokat, da je bila vsa rdeca v obraz. Ko pa sem ji dala dudico, pa jo je vlekla. Pa sem jo pobazala z dudico, da je odprla usta in sem ji nato potisnila dojko. Pa malo zagrabi in nato spusti in spet vsa zivcna. Pa sem jo pustila in kasneje spet probala z drugo dojko. Malo je pojedla, nekaj je slo ven in konec. Zdej je v posteljici in gleda vrtiljak. Jaz bi tako rada videla, da bi veliko pojedla, ta mali skratek pa cisto malo poje. Ali pazi na linijo ali ni lacna ali ... hmm ne vem kaj bi se lahko bilo. Ampak pomoje ce bi bila lacna, bi full jokala, tako pa nic. Pregled imamo pa sele v zacetku marca... Pa cestitke vsem, ki ste praznovali mesecnice!!!! Mamatheo sem pa tudi jaz ze pogresila. Verjetno sem se kaj hotla napisat, pa se zdej ne spomnim, ko pa se bom, pa spet pridem pa napisem.
|