|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
25.1.2008 12:33:12   
Dajica
Ojla!

kanarka-si se mogla pa fajn ustrasit, mene bi pomoje kap ruknla, ce bi jo na tleh v avtu zagledala. Midva jo vedno privezeva, ce gremo kam z avtom. Previdnost ni nikoli odvec! Jaz sem pa vceraj mojega napi**ila, smo sli na morje na sprehod (full je bilo lepo) in smo se slikali na vsakem koncu. Pa je njega par dni nazaja v krizu uscipnilo in se vedno ga malo boli. Pa smo bili v Piranu na Punti, tam kjer so kamni oz. skale ob obali, da lahko sedis gor. In on dvigne cel vozicek in stopa po tistih skalah, da bi se slikal tam gor. Joj, me je kr kurja polt preletela. Sem rekla, ja a si nor, kaj ce te spet uscipne v krizu, ti pa na vrhu skal, pa da se spotaknes, pa zleti Kaja z vozickom vred dol. Groza, boljs da si ne predstavljam, kaj bi se lahko zgodilo. Hvala bogu blo vse ok, nic ga ni zagrablo v krizu. Ti mosk, vcasih pa res nic ne razmisljajo.

velika britanija-ce gremo mi kam ven, na izlet za vec ur, sva do zdej vedno tako gledala, da sva bila cez priblizno 3 ure ze nazaj pri avtu, tako da jo kar v avtu podojim. Pa se zatemnjene sipe so zadaj, tako da ravno vsak ne buli noter, ko gre mimo. Mi pa tudi ni, da bi javno dojila. No, ce bi bilo treba, bi pa tudi.

jolly-vrtiljak sva kupila v Arielu v Lj. Ima 3 razlicne glasbe, mozzart, beethoven, bach, taka fajn sproscujoca muska.  Pa se daljinca ima. Res je super, je tako vsec meni, pa se Kaji. No, vazno, da je njej.

Tannaya29-super nick, res se lepo slisi!

Tudi nasa Kaja ne poje ravno veliko, sicer ne vem koliko, ker se dojiva in ne morem izmeriti, ampak hitro se odklopi od dojke, pa vem da imam se mleko, ker vedno probam se iztisniti in vedno se sprica ven. Danes zjutraj sploh ni hotla jest, je bila tako zivcna, mahala z rokicami, glavo obracala stran, zacela jokat, da je bila vsa rdeca v obraz. Ko pa sem ji dala dudico, pa jo je vlekla. Pa sem jo pobazala z dudico, da je odprla usta in sem ji nato potisnila dojko. Pa malo zagrabi in nato spusti in spet vsa zivcna. Pa sem jo pustila in kasneje spet probala z drugo dojko. Malo je pojedla, nekaj je slo ven in konec. Zdej je v posteljici in gleda vrtiljak. Jaz bi tako rada videla, da bi veliko pojedla, ta mali skratek pa cisto malo poje. Ali pazi na linijo ali ni lacna ali ...user posted image hmm ne vem kaj bi se lahko bilo. Ampak pomoje ce bi bila lacna, bi full jokala, tako pa nic. Pregled imamo pa sele v zacetku marca...

Pa cestitke vsem, ki ste praznovali mesecnice!!!!

Mamatheo sem pa tudi jaz ze pogresila.

Verjetno sem se kaj hotla napisat, pa se zdej ne spomnim, ko pa se bom, pa spet pridem pa napisem.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
25.1.2008 12:34:09   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, kaj pa TOLE???

hej barika ti pa me nasmejašuser posted image user posted image user posted image . sam tegale posta pa ne štekamuser posted image  sm mal za luno očitnouser posted image
Sm dobla babasling - kako user posted image  pa ti spraviš Martina notriuser posted image , mah se bom že natrenirala....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
25.1.2008 13:00:51   
Dajica
vanja-moras klikniti tam, kjer pise TOLE (tam na barikinem postu) in se ti odpre stran, kjer je lesena stajica

Sem ugotovila, zakaj je bila Kaja tako zivcna. Ravno prej jo grem previjat in jo najdem v kakici. Spet je imela explozijo, da se plenicka ni mogla vse vpiti, je bila kar luza kakice. Bogica! Spet 2-3 dni ni kakala, potem pa na full. Zdej je od vsega hudega zaspala.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
25.1.2008 13:16:58   
scubadiver
Hvala za pomoč vsem pri stajicah. Jest sem si zabila v glavo da hočem šestkotno ker je po mojem ful bolj prostorna kot kvadratna.
Mogoče bi res mogla skočit pogledat do Toy-sa sam mi je mal brez veze hodit tja če ne vem a majo al ne in kakšna je cena. A katera ve kako se v nemščini reče stajici? Da probam najdet na spletni strani od Toys-a user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
25.1.2008 14:17:40   
barika
Sm dobla babasling - kako pa ti spraviš Martina notri , mah se bom že natrenirala....

že skor z eno roko, ja je treba malo vajeuser posted image , jaz sem na začetku mislala da mu bom roke pa noge polomla, zdej pa gre, si ga pa naštimam tak, da fajn ven vidi, nekok pol sedeče/ležeč položaj in uživa
sam danes je pa tečen v 3 p.m., nič mi ne paše, ne voziček, ne ležalnik, ne gunglca, slinga še nisem probala, na rokah bi bil, ja pa ja de...
prejle sem ga na balkon pelala z vozekom, pa je malo zaspal, sam ker je mrzl, sem ga not pelala, pa se je zbudil, zdej pa tečnari...
aja, na previjalni mu paše, sam a si nej stol nesem, da ga bom tam gledalauser posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
25.1.2008 14:18:51   
rozika12
Danes bili na 2. pregledu. Super. Pridobila 700 g in zrasla 3 cm. user posted image
Pediatrinja pravi, da ni potrebno cepiti za TBC, ker baje cepljenje ne zaščiti pred pljučno tuberkulozo .... , tako da ne bom. Rota virus, mi je dala knjižico, da preberem. Mislim, da ne bom.

Scuba, Marita, Sonchek ... če rabite pomoč za nemške spletne strani, vam Z VESELJEM pomagam. user posted image

nosek: naša ima tudi čisto malo zamašenega. Redno čistim s fiziološko, pa namesto pumpice, kar sama izsesam.

VB: jaz sem samo 1x izbrizgala mleko, ker sem šla sama na rojstni dan za 2 uri.
Če gremo na potep, pa kar v autu podojim, pa je. Po trgovinah, pa raje ne hodim z bebo. Sem bila 2x v šparu na hitro in mi ni nič pasal.

Scubi: Laufstall ali pa Laufgitter

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
25.1.2008 14:19:14   
barika
Tanayya a si že vidla zapp-a s 4-imi kolesi????? user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
25.1.2008 14:20:58   
naraščaj
Hoj, in hval az a kavico
s sosedo sva bili že na enmu sprehodu, vmes sem jo šla k mamci na hranit, pol pa še ne krog. no zdaj pa že pečem koslil (rižev narastek), tamala pa je zaspala v ležalniku in jo bom kr not pusla, ker če jo grem prestavt v zibko se bo ziher zbudla.

velika britanija , hvala za lepe tornitce in ostalim za čestitke. in pe to glede dojenja, jaz tut ne morem bit več kot dobre 2h urce skup zunaj - lakota

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Sonchek, če imate probleme s kakanjem, dej probaj s koroškimi kapljicami za vetrove (proti krčem).
Preverjeno deluje; danes mi je sestra potožila, da hči (stara 6 mesecev) že dva dni ni kakala in sem ji dala v žličko 15 kapljic in malo čaja in je spila po žlički. Čez dve uri je sestra klicala, da je punčka kakala user posted image user posted image user posted image !
Probej!!!

Preverjeno - ne pomaga user posted image user posted image .
Boga reva se mije tok nepenjala že od včeraj popoldne in ni in ni šlo, Danes dopoldne pa ji je uspelo. Bogica, se je tok napenjala, da je kr bruhala zraven, je ordinirala med hranjenjem.
ninočka tole s tvojo kolegico je pa katastrofa.

Ajtak, jaz si močno želim, da se vam naslednič pridružim, sam da bom zdrava. Ne bi vas rada okužla

Kanarka, se zgodi, v bodoče boš ziher bol previdne, me pa tut. Dober nauk.

Nč bom pol prebrala do konca, se je zbudla

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
25.1.2008 14:24:05   
kanarka
Hvala vam za odgovore. Škoda, da vas že prej nisem vprašala, bi ji prišparala zamašen nosek. Ampak sem enostavno bila časovno čist v stiski, pa še sama bolana.

Barika...jaz imam sling že od samega začetka, pa si ga ne upam uporabljati (ha ha, kdo to govori...v avtu sem si jo pa upala pustiti nepripasano). V glavnem, tudi jaz bi jo rada dala v polsedeč položaj, da ven vidi, pa ne vem kako. Na CDju je samo prikazano za res male dojenčke, ko ležijo noter in potem za malčke, ko že sami lahko glavo držijo pokonci.
Dej nama z Vanjo kakšen nasvet ali pa slikco, da vidimo, kako to izgleda.

Čaki Skuba, ti bom kr povedala kako se stajici reče po nemško

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
25.1.2008 14:25:55   
kanarka
Po nemško se reče: LAUFGITER

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
25.1.2008 14:35:02   
barika
kanarka, jaz delam po navodilih iz njihove  strani

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
25.1.2008 14:52:44   
kanarka
Barika, a mi daš potem e-naslov, ker na CDju se mi zdi, da tega ni...al pa sem slepa.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.1.2008 14:54:33   
barika
kanarka, a si probala??

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
25.1.2008 14:55:10   
kanarka
Ah, sori, sej si mi že dala. ŽE gledam, hvala. Jaz imam sicer tistega Maya sling wrap, ampak sej je isti štos.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
25.1.2008 14:58:54   
Tanayya29
Ojla.
No,danes sem pa jaz zombi,pa ni kriv Taj(no,delno tut)....včeraj zvečer sem šla s kolegico na pijačko in sem prišla domov okrog pol enih(ne me kregat),potem preden sem se zrihtala za spat je bla ura pol dveh in hudiča nisem mogla zaspatuser posted image user posted image ,pomoje sem zaspala mal čez dve.No pa se je taj zbudu ob petih,k se skor nikol ne,pojedu zaspal se zbudu ob pol osmih(ponavadi se takrat šele prvičuser posted image ),zaspal nazaj jaz pa nism moglauser posted image .No,uglavnem hotla sem povedat,da sm utrujenauser posted image user posted image user posted image .
HB pride moj okrog 6 iz šihta,da grem mal v postlouser posted image user posted image .
Ah,kr neki pišem....
barika fulll je lep zapp,z 4 kolesiuser posted image user posted image .
rozika čestitke za napredovanjeuser posted image user posted image .To sem prebrala,sedaj grem pa še drugo prebrat.
Aha pa nick imam spremenjen...verjetno ste že opazl....
Grem brat za nazaj......

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
25.1.2008 14:59:46   
kanarka
Nisem še probala. Sara mi še spi, tako da bom počakala. Prvo ji bom nos posesala, potem pa šibama ven na D in K  vitamin. Je dohter reku, da ji morem noge sončit 10 minut na dan in potem ne rabim tistih kapljic. Bom pol zvečer testirala.  

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.1.2008 15:06:34   
barika
Tanayya, take zapp ima še nakupovalno košarouser posted image user posted image user posted image , sam ne vem, če se ga da pri nas kupituser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.1.2008 15:25:20   
DEBELUŠKA30
Tanayya, res lep nik user posted image user posted image user posted image !

Pri nas v hiši pa imamo ROTA VIRUS user posted image  in sicer ga ima od sestre sin, ki je star 3 leta in pol, je fulllll bogi. Upam, da se nebodo punce nalezle od njega, sploh tamali dve (moja dva meseca, njena šest mesecev)! Je rekla zdravnica, da če dobi rota virus tak majhen otrok mora v 90% v bolnicouser posted image !

Mi smo šli kljub temu vremenu za eno uro na sprehod, zdaj pa spi kot angelček!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.1.2008 16:33:33   
nicolina
MMidva sva tud prejle prišla s sprehoda, ker je bil cel dan tečen kot driskica mala. user posted image  V vozičku je pa lepo spal, zdej sva pojedla in spet drema.
Si bom sej malo roke spočila. user posted image  Sej ne vem, a je danes tak čuden dan al kaj?

Dejte mi povedat, tiste ki imate kengerujčke, kako se vam kaj obnesejo in katere firme ste kupovale? Jaz ga tudi nameravam nabavit, pa ne vem katerega bi. user posted image
Men je tud ta zapp štirikolesnik fenomenalen. user posted image  A pri nas se še ne da dobit, bi kupla eno tako marelo, ker gre lažje v avto, bi ga imeli za po izletih, pa na morje. Sam najprej bi mogla še mojga pregovorit. user posted image

O, ta rotavirus, mene ga je kar strah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.1.2008 16:39:01   
sonchek
Scuba, Martita...
Evo..je kolegica naročila eno tole stajico, in mi je posredovala njihov link
http://www.bambinoworld.eu/ ...firma je itak v Nemčiji in tko kot je ona rekla da naj ne naročujemo iz anglije ampak direkt od njih...

npr...tale
http://www.bambinoworld.eu/Schutzgitter/BAMBINO-WORLD-room-divider-GIANT-XL-up-to-580-cm::11.html
je

Item Price: 107.10 EUR
Total Shipping: €18.00 EUR
Total: €125.10 EUR

tok na hitrco..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.1.2008 16:42:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Tanayya, res lep nik user posted image user posted image user posted image !

Pri nas v hiši pa imamo ROTA VIRUS user posted image  in sicer ga ima od sestre sin, ki je star 3 leta in pol, je fulllll bogi. Upam, da se nebodo punce nalezle od njega, sploh tamali dve (moja dva meseca, njena šest mesecev)! Je rekla zdravnica, da če dobi rota virus tak majhen otrok mora v 90% v bolnicouser posted image !

-...zato jo bomo pa mi kr cepl..sem (sva) se že odločila...

Tannaya..res lep nick..kako ti je pa to ratalo spremeniti?

IZVIRNO SPOROČILO: barika

sam danes je pa tečen v 3 p.m., nič mi ne paše, ne voziček, ne ležalnik, ne gunglca, slinga še nisem probala, na rokah bi bil, ja pa ja de...
prejle sem ga na balkon pelala z vozekom, pa je malo zaspal, sam ker je mrzl, sem ga not pelala, pa se je zbudil, zdej pa tečnari...
aja, na previjalni mu paše, sam a si nej stol nesem, da ga bom tam gledalauser posted image user posted image

..dons je tud naša takšna...in končno je malo zaspala..
.
.zdej grem pa mal pojest...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.1.2008 16:48:56   
sonchek
Barika..v podpisu sem vidla vaš album...ful lep..
A mi lahko zaupaš, kako ste naredili tega robina hooda...je fuuulll hodo...
V katerem programčku? a v picassi?
hvala ti

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.1.2008 17:54:31   
Oranža
Ojla
Dajica hvala, sm rekla da sem za lunouser posted image user posted image user posted image .
Debeluška upam da bo šel tale rota virus mimo vasuser posted image , Mi ga bomo tud cepili..se ga bojim ko user posted image  križa!!
Barika sm navodila dobila zraven, smo sem ga včeri notri tlačla, pa me je samo debelo gledal kaj delam, no pa tko čudno je bil ves ukrivljen...kr nekiuser posted image user posted image
Zapp ful huda marela, samo ima eno pomankljivost(zame) ne gre v ležečkiuser posted image
šibam alarm.........

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.1.2008 18:02:52   
gruška
Živjo,

sem presenečena, ko pišete, da ste šle kljub takemu vremenu ven...user posted image  kakšno vreme pa imate? Mi smo imeli cel dan krasno vreme in sva bili spet zunaj od 10:30 - 13:30, pa še od 14:00 - 15:00! Ful je bil sonček!!!!!!!!
Tudi jaz podojim v avtu, če gremo kam dlje, imamo tudi mi temnena stekla zadaj, drugače pa mene čisto nič ne moti dojenje kjerkoli, tudi v lokalu... Pokrijem jo s pleničko in dober tek user posted image ! Se mi zdi brezveze komplicirat in razmišljat kdaj bo lačna in kdaj bova morali zato domov... ko se zbudi, ko je lačna jo podojim... kjerkoli!!!! Da bi si pa črpala in jo navajala na flaško, sorry, ampak to mi je pa največja bedarija kar sem jih slišala user posted image ! Pa da to reče patronažna ... adijo pamet!

Mamateha se pa res že dolgo ni javila, sem ji zadnjič poslala ZS za plavanje, pa mi ni nič odgovorila. Scuba, če ji boš poslala sms, ji prosim reci, naj mi pošlje podatke. Samo še njenih nimam....

Sem šla danes po Mustelino peno, bomo zvečer probal...

Se je pa včeraj ob 23ih Taja med dojenjem pokakala. Sem rekla super, ker se skoraj 2 dni ni... Pa se je dojila naprej, čez 3 minute sem jo šla pa previt user posted image user posted image user posted image  - od popka do mezinca na nogi, POSRANA ZA ZNORET... Sem jo mogla še enkrat kopat!!! Sem jo slikala, bom dala zvečer slike v album!!!

JOJ Kanarka, jaz bi te kar za ušesa, sorry!!!! Jaz tavelkega, ki bo star 7 let, ne pustim neprivezanega niti 100m, kaj šele dojenčka. Ker nikoli ne veš. Tko kot si rekla, ni zastonj zakon!!! Saj verjamem da si se ful ustrašla, pa hvalabogu da je s tamalo vse uredu, pa nočem ti solit pameti, ker si se verjetno že sama dovolj ustrašla, ampak.... ! Boš verjetno v bodoče bolj previdna.

Tanayya - dober nick user posted image

Jaz sem pa prej naredila ful ful dobre zelenjavne mufine. S papriko, koruzo, sirom, koruznim zdrobom in kislo smetano... Njami... Jih je moja mami probala, je šla takoj v trgovino po model za mufine user posted image ..... da jih bo naredila čez vikend, ko dobi obiske!

Vanja, mi imamo naslednji teden tudi 3. posvetovalnico, ker bomo stari 3 mesece. Pri nas je vsak mesec pregled... pri vas ne?

Zapp - tudi meni je všeč - pomanjkljivost: da ne gre v ležečki!!!

Pridem nazaj user posted image ..........

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.1.2008 18:34:18   
nicolina
A res, zapp ne gre v ležečki položaj? user posted image  Potem ga ne bomo kupli, joj kaj bo moj vesel user posted image .

Gruška, dej prosim recept, jaz itak vse obožujem kaj je zelenjavno.user posted image Muffinov res nisem še nikoli pekla, tud sladkih ne. Kje se pa kupi pekač, a v vsaki štacuni?
Pr nas je blo cel dan oblačno, samo ni blo mrzlo, tako da sva šla midva vseeno ven.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?