Tanayya29
|
Jutro....no,pa tko,kot v starih časih....pošiljam vam eno . no,včerajšnji vpliv polne lune,se je pri Taju kar kazal(cel dan spal in tudi mejčkn bolj razdražljiv je bil),spal je tudi lepo,jst pa ...me je zbudil boleči zob . Tko,da sm šla po dva lekadola in zaspala nazaj....mater sm sita,če ni glava je zob,če ne pa kaj tretjega.ampak zob je od .Nč,sm vedla,ko bom rodila,bom mogla še h zobarju(ilije ). ilije eh,nč se kaj preveč ne obremenjuj,kaj ti tašča piska.Jst sm bila v P. full zatečena,in me pride pogledat po CR in ona meni,ja kakšna pa si..taka nisi bila niti pred porodom .Ja pa porkaduš,a sm jst kriva?Pol sm se pa v en mini špegu gledala,vstat s postelje nism mogla,me je čist napsihirala takrat. Mah,tašče.... ajtak dobrodošla....upam,da se fajn rihtate... ninočka mi smo tud šli včer v merkator sicer v medvode,so se vsi utaknil not v voziček....hehe.. izjave....joj,kok je majhen..hehe... a si ti potem rodila z spinalnim blokom?A ni fajn?Jst sm bla čist zadeta od une maske,in mene anastezist sprašuje,če bo moj otroček Tone? K prej k je rodila ena pred mano je bil Tine...Pa un G. je full govoru zašito to ni dobr..sm hotla rečt,ma dobr je,sam puste me že... . a katera kej telovadi? pa vaš trebuh?a še dol visi?Jst mam po kg ene 5 plus še,ampak hlač ne morem še nobenih oblečt... timon...iiiii kakšen luškan fantek.... no,sj so vse slikce od naših take lepe..... jst sm dodala še eno z mamico..tok slikic je blo,nobeno pa z mamico...geslo je še vedno danaja.Sm naju sama slikala..... lepo nedeljo..... evo,zob me je začel spet bolet ......lekadol prihajam...