jooly
|
Čao borke! Sliva10... najprej vse najboljše. Mam dobr predlog za rojstnodnevno željo - da bi spala celo noč Itak bo ostal sam pri želji Davana... welcome on board . Mi grejo pa kr kocine pokonci, ko berem tvojo zgodbico. Upam, da ste zdej v redu, zdravi in veseli. Pravzaprav se človek sploh ne zaveda, kakšen privilegij je imeti zdrave otroke. Imam par (bežnih) znancev, ki nimajo te sreče, in res je treba bit hvaležen tistemu tam zgorej. Marinci... šive si maži z Bepanten Plus (tisti ta roza, ne moder!), hemeroide pa z Modulex-om, pomagajo pa tud ledeni obkladki. V ta mal plastičen lonček (0.3) zamrzni vodo, ko se naredi led, ga zbezaj ven iz lončka, daj v gumijasto rokavico in preden daš na obolelo mesto, zavij v kakšno tetra pleničko. Oboje boli kot , ampak mine. Vsaka stvar pač rabi svoj čas. Mozoljčki... moja pikica ima tud majhne bele mozoljčke po bradici. Spomnim se, da jih je imel Staš tud, in to ravno tak čas, nekje pri 3-h tednih. Baje se jim na ta način čisti koža. Aja, za dojenje priporočajo tudi roiboos čaj. Jaz pijem izmenično roiboss- bebe čaj - vodo. Tintin, kakšen čaj je to in kje se ga dobi - v lekarni?? Vidm, da imamo vse kr zelo podobne skrbi in težave . Ampak ni hudič, da bomo šle skoz! Moja princeska je kr pridna punčica. Najin dan poteka približno tkole: zjutraj, okrog 6,7h jo previjem in podojim, zaspi nazaj do cca 9h. Spet papcava, se mal nosiva, dava kakšno rundo prat in sušit (vmes je Kim na pralnem stroju, in med centrifugo full uživa ), potem zaspi, okrog 12h,1h spet papamo, potem greva na sprehod, ko prideva nazaj seveda spet papcamo (itak da je od sprehoda čist sestradana in me molze eno uro skupi), potem je že očka doma in jo mal ponosi, ponavadi s Staškom igrata nogomet v dnevni in Kim med igro in med zibanjem v naročju zaspi. Okrog 7h, 8h se kopava oziroma umijeva (ne greva vedno v banjo), se oblečeva v pižamco, in (glej ga no vrabič) spet papava . Ker je dete zvečer najbolj lačno, ji dam še mal flaške, da se fino naje, zraven zaspi in jo položiva v postelco. Potem midva z mojim misliva, da je končno mal miru, pa je treba zrihtat še Staša, vmes se zbudi mala, potem bi Staš šel še lulat, pa pit, pa drugo pravljico, končno mala zaspi nazaj, pogledava mal tv (za 15 minut), in okrog 23h je spet na vrsti zadnje previjanje inpapcanje. Potem se zbudi še okrog 2h, pa 4-5h. In je jutro In smo veseli, ker smo zdravi. Ker če ne bi jokali, če se ne bi ponoči zbujali, če se ne bi dojili po 1 uro skupi, bi nas pa skrbelo, da je kej narobe. A ne, kako smo čudni?!