|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.3.2008 8:36:50   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

AJTAK-super si hvala za all exlusive zajterkuser posted image -pa kako da še nisi oženjenauser posted image
Maš pa velikeeeee apetite pri hiši ni kajuser posted image

sej sem ze- mogoce pa zato user posted image user posted image user posted image

pa zakaj vsi recejo, da je hisa full velika user posted image  men se pa sploh ne zdi...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
14.3.2008 8:42:15   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

JOJ,MI GRE KAR NA JOKuser posted image user posted image

Drzte mal pesti....prosim...

user posted image user posted image user posted image user posted image

bom kr sprot ksj odgovarjala, ker je taja že ful tečka

Sem si prejle prala lase, groza polna banja las. lepga dneva bom brez njih. A je ktera že mela tiste ampule od justa za lase? razmišljam, da bi si jih nabavla, čeprav kokr se spomnim je blo kr drago al kaj druzga priporočata. Vsako pomlad sem mela težave  s tem, sam tole je pa too mach

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
14.3.2008 8:47:34   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Sem pa se izvedela, da je punca od pravkar umrlega prijatelja (sej sem pisala o tem), ki ze imata enega skoraj 3 leta starega sincka, noseca 2-3mesece. Mislim, GROZA! Se nerojeni otrocek, pa ze brez oceta. Pa pri njegovih sta si zrihtala stanovanje, zdej pa je ostala sama, pa se nic ni nanjo pisano. Uf, kako se bo to izteklo...

po eni strani grozno, po drugi pa full lepo, da bo lahko ta tvoj prijatelj naprej zivel v kar dveh sonckih. Moje sozalje.
to si pa lepo napisala, se strinjam. upam, da so njegovi vredu ljudje in bo vse ok

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
14.3.2008 8:58:03   
BrinaS
Jutro

in hvala za kavo in zajtrk

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ce vam odgovarja, torej ponedeljek, 17.03. ob 11ih (???) Argentino:

1. Rozika-Neža
2. Gruška- Taja
3.Scuba- Lana
4.Dajica- Kaja

Se sprejemamo prijave...

5. Jooly-Kim, a ne?
6. Tannaya-Taj, a ne?
7. Debeluška-Erna, a ne?
8. Vanja-Timon, a ne?
9. Ajtak-Tjaš, a ne?
10. Barika-Martin, a ne?
11. ...
12. ...

Nočko!!!!

(Jutr grem v Cityja, če bo katera letala dopoldne tam okol .... )

mene ste pa spet pozabile
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ce vam odgovarja, torej ponedeljek, 17.03. ob 11ih (???) Argentino:

1. Rozika-Neža
2. Gruška- Taja
3.Scuba- Lana
4.Dajica- Kaja

Se sprejemamo prijave...

5. Jooly-Kim, a ne?user posted image
6. Tannaya-Taj, a ne?user posted image
7. Debeluška-Erna, a ne?user posted image
8. Vanja-Timon, a ne?user posted image
9. Ajtak-Tjaš, a ne?user posted image
10. Barika-Martin, a ne?user posted image
11. ...user posted image
12. ...user posted image

Nočko!!!!

(Jutr grem v Cityja, če bo katera letala dopoldne tam okol .... )

mene ste pa spet pozabile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mene tudiuser posted image  Mocno upam, da se vam pridružim, ker imam ob 9:30 zdravnika in moram se skombinirati varstvo, ce malo zamudim, pa tudi ne bo nic narobe, a ne?

Zirafa user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajica sožalje mladi družini

Debeluška user posted image user posted image user posted image  za Emmo

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
14.3.2008 9:00:59   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Joj babe, spet sem cele Pimse zmazala user posted image  ...... pa tok majo e-jev not, jaz jih pa kar ne morem nehat jest ... user posted image  ... najbolš, da jih ne kupim, več...

Brez zamere, WTF je pa touser posted image

A veš uni piškoti Jafa - no taki, sam od druge firme ... v sparu imajo škatlo, k sta dva paketka takih not... njami ....
tega pa tut jaz pojem na tone. klinc pa eji

midva bi tut mela hiš, sam zaj čekirava za parcelo(mava eno nagledano, pa še neki s papirji in sosedi rihajo). vem pa da je dost dela, ker sestra lih zida, se maja,juniuja selijo. no zdele pa moja je i spi zravenuser posted image

ajtak, mogoć prideva v ce, te pokličem, če bo luft

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
14.3.2008 9:44:38   
Oranža
Dobro jutro,
Ajtak hvala za kofi in zajtrk in cajtng....zdej vsaj vem kva dogaja po svetu, ker drugač sam tle gor visimuser posted image user posted image user posted image
Mi imamo pa sončkauser posted image user posted image user posted image A vam ga pošljem tja k ga nimate...
user posted image

Matr punce tiste k zidate pa tiste k še boste....dobre ste user posted image user posted image user posted image . Mi smo samo en majhen prizidek delal pa se je men že mešaluser posted image . Ajtak hiša je ful lepa pa kr velka, ni mi oa jasno zakaj jo boš špla klasično zidatuser posted image . Ker ytong je že sam po sebi izolacija in pol ne rabiš več ful dodatne izolacije, pri klasični pa je treba kr ornk izolirat. Pa tud velik bolj elegantno je zidat z siporeksom kot pa z navadnim ceglom(so djal majstri).No pač vsak po svoje....jst če bi mela solde bi definitivno sam do prve plate pozidala pol pa montažno pa gotovo, pa nimam soldovuser posted image user posted image user posted image
Laubica tole je pa ful fajn, nisem vedla, morm mojmu pokazat.....je nor na take hišeuser posted image
V glavnem držim pesti za Emmo, pa čimprej se javta kako sta opravleuser posted image user posted image user posted image .
No zdej pa grem, pajackov se je naveličaluser posted image
No čav

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 14.3.2008 9:46:07 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
14.3.2008 10:03:16   
mojval
Dobro jutro.
Spet sem majčkeno prišla na tekoče z vami.
Ajtak glede hiše se lahko oglasiš pri nas imamo točno tako kot si jo ti želiš. Sva že 6 let vseljena in še vedno nama je všeč saj ko sva videla načrt sva se zaljubila vanjo. Samo fasado imamo pa nežno rumeno... Glede zidanja pa takole: vse se da če se hoče.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
14.3.2008 10:03:34   
scubadiver
Dobro jutro punce,

hvala za kavo zajtrk in časopis user posted image . Ajtak a Dela pa nimaš?
Tale hiša je prav fantastična in sploh ni velika??? Če je kvadratura z garažo vred 150 kvadratov pa res ni veliko user posted image . Midva bova točno nekaj takega zbrala ko jaz podedujem dnar. Upam, da bo preden grem v penzijo user posted image .

Dajica ti povem ko se vidimo zakaj sva bla SKOR vedno zadovoljna v Argentinotu. Najprej hočem vedet kaj tvoj počne user posted image .

Debeluška sem začela dodajat Rižolino pa se mi je lana po dolgem času zbudila že ob treh ponoči. Očitno pri nas ravno obratno deluje user posted image . Sicer pa težko tipkam, ker držim pesti za Emmo user posted image

Brina upam, da se nam pridružita v ponedeljek, da spoznam so-tauharico user posted image

Ninocka držim pestke da se Ruben pozdravi, da se vidimo v pon.

Midve bova šli pa najprej s prijateljico na kafe, potem v čistilnico, potem pa mal zapravljat. Lana je prerasla vse bodije in če gremo res za 5 dni na morje morm kupit dovolj bodijev...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
14.3.2008 10:19:47   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Ajtak hiša je ful lepa pa kr velka, ni mi oa jasno zakaj jo boš špla klasično zidatuser posted image . Ker ytong je že sam po sebi izolacija in pol ne rabiš več ful dodatne izolacije, pri klasični pa je treba kr ornk izolirat. Pa tud velik bolj elegantno je zidat z siporeksom kot pa z navadnim ceglom(so djal majstri).No pač vsak po svoje....jst če bi mela solde bi definitivno sam do prve plate pozidala pol pa montažno pa gotovo, pa nimam soldovuser posted image user posted image user posted image

ja sej js to vse vem... moj je pa jako pameten kako je siporeks kancerogen, al seva al kaj je ze narobe user posted image  in kako on tem novitetam (kar ytong za moje pojme sploh ni) ne zaupa... qrc, pa naj zida user posted image

mojval, a ti to resno?? Iz kerga konca slo pa si?? ker bi res rada vidla razporeditev, sploh kuhinja me mal bega, ker bi js eno steno mal prestavlala...

Scuba, pr nas je bil rizolino tud napaka, zdej ko pije sam mleko spi pa fajn user posted image

tok zaenkrat...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
14.3.2008 10:25:20   
mojval
Ja Ajtak čisto resno. Sem iz okolice Radeč, kar pomeni iz Celja 20-30 min vožnje. Lahko se zmenimo in prideš pogledat. Nobenega problema. Samo sedajle 14 dni bom bolj težko ker postavljamo uto pred hišo. Glede razporeditve je pa tako, da je nama projektant (Ar projekt) priredil prostore in imam kuhinjo večjo z 6 m šanka, pa spodnja kopalnica ima tuš, zgornja pa velik jakuzzi. Skratka se domeniva pa pridi pogledat.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
14.3.2008 10:28:36   
barika
Dan, sem že prej ful napisala, pa so se mi opravičl, da ne morejo posta poslat naprej!user posted image user posted image

v glavnem na hitro, migreno imam že 2 dni user posted image user posted image
Držim pesti za Emmo in Žirafine sorodnikeuser posted image user posted image user posted image

mali je že cel teden tečen ko driska, mene pa poleg migrene še hrbtenica spet matra (sem se včeri zjokala kot dojenček od bolečin, pa še diplomo sem pisala v eni roki tipkovnico, v drugi pa malega)
potem sma se šla pa zvečer z mojim v banjo namakat v vročo vodo, pa mal dišav, potem je pa padel še user posted image  (pa je blo malo boljeuser posted image user posted image user posted image  )

tak, zdej grem pa spet mal pisat mojo ljubljeno diplomco

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
14.3.2008 10:43:26   
ajtak
Aja, pa se neki sem hotla 100× vprasat, kaj za user posted image  je hladno likanje? sej vem, zdej se rezite in mislte kok sem tupa, sam sej veste kaj pravjo...
Bolje pasti glup ko iz avijona user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
14.3.2008 10:45:32   
ajtak
mojval, zmenjeno! Ko postavite uto in ko bo mel moj mal casa se zmenmo in pridemo. Sej ce mata vedva ytong pa mogoce mojga skupi prepricamo user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
14.3.2008 10:46:55   
ajtak
pisuka, vedno prehitr stisnem...

barika, se mi prov smilis s temi tvojimi migrenami user posted image .
kako ti pa diploma napreduje? Meni zelo pocasi...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.3.2008 10:47:19   
BrinaS

Aja, pa se neki sem hotla 100× vprasat, kaj za user posted image  je hladno likanje? sej vem, zdej se rezite in mislte kok sem tupa, sam sej veste kaj pravjo...
[/quote]

Ajtak, cisto enostavno, poravnas z roko in zlozis v omarouser posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.3.2008 10:50:37   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa tko da sam na roko mal pogladiš pa porovnaš če seveda ni ful zmečkanouser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojval

Glede zidanja pa takole: vse se da če se hoče.

ej nisem rekla da se ne more, sam pač jst tko razmišljam, ker s klasično zidavo je ful enga dela pa ful se potegne vse skup...ne vem no, pač tko razmišljam pa ne zamerit.Če bi mela solde, klasično zidal glih ne bi.

Nisem pa prej vidla kvadrature, sm gledala sam hiško k je res lušna...no pol pa ni tolk velkauser posted image  

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.3.2008 11:13:58   
Laubica
pa zakaj vsi recejo, da je hisa full velika men se pa sploh ne zdi...
Ani malo čudno -da vsi rečejo -samo ti tega ne vidišuser posted image user posted image user posted image

Laubica tole je pa ful fajn, nisem vedla, morm mojmu pokazat.....je nor na take hiše
Ja res je fajn-nič svinjarije  v enem dnevu se postavi -pa še naravno je midva sva šla gledat vzorčno hišo iz tega lesa in zraven isto zidano-ni primerjave kako fajn filing je v leseni in kakšen hlad te obdaja v zidani

< Sporočilo je popravil Laubica -- 14.3.2008 11:16:27 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.3.2008 13:44:35   
Tanayyaa
Drage moje !To sem jaz Tanayya29,aveste,ne morm se registrirat ko mam doma un mail,in skoz me zafrkava ko se hocem prjavt,ne sprejme gesla,ne morem pa zahtevat novega gesla...no,uglavnem sem se na nov registrirala,ko pridem domu v medvode,pa bom mela spet un nick.....
sva se vedno pri sestrični,zvecer pride moz po naju,sm mu narocila ob 7h,ker morm gledat BB!!!
Taj zopet je velik,ne vem kva je blo...
Sam na hitro,grem prebrat,ker vidim da je spet velik!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.3.2008 14:30:06   
soni
Lep pozdrav, tudi jaz  sem vas bila zelo vesela. 
Predvsem pa upam, da se vam bom lahko naslednjič pridružila na kavici. Mogoče bom morala že spremeniti voziček v športni del, tako da se jima bo zdelo bolj zanimivo. Mogoče na najmanjši naklon. Kaj pravite? Bi bilo že prekmalu?

Žirafauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tanayyaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.3.2008 14:48:29   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
Ajtak, cisto enostavno, poravnas z roko in zlozis v omarouser posted image user posted image

user posted image , pr ns se temu rece da grem cote zlozit, ne pa hladno zlikat user posted image

Soni, mi ze mamo sportni del, tako da ce mas moznost dat naslon kolikor-toliko v raven polozaj potem ni panike.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.3.2008 15:24:47   
barika
Ajtak, kaj čeđ, tak je, sej sem ţe navajena, sam fajn pa niuser posted image

Drage moje !To sem jaz Tanayya29
user posted image user posted image  - sory, sam ful mi je smeđno, ker sem se spomnala na ALo ALO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.3.2008 15:30:29   
mojval
Ajtak pozdravljena. Ravnokar sem si vzela čas in sem šla gledat razporeditve in ugotovila da sem te malo zavedla. Nimava načrta kot je tukaj za hišo Sava temveč Pristan. Se opravičujem, ker leta 1997 ko sva midva izbirala načrt še ni bilo teh imen. Vseeno te vabim da se oglasiš in prideš pogledat. Nahitro pa sta si zelo podobni.
Lep pozdrav.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.3.2008 15:40:05   
barika
če se že glih o hišah pogovarjate,
jaz bi bila pa z mali zadovoljna --> http://www.xella.si/html/slo/si/5457.phphttp://www.xella.si/html/slo/si/5458.php

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.3.2008 15:59:32   
Tanayyaa
Barikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,boš vidla!alo alo ja!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.3.2008 17:53:15   
Laubica
Barika-It me Leclerkuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayyaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?