Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 8:36:50
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica AJTAK-super si hvala za all exlusive zajterk -pa kako da še nisi oženjena Maš pa velikeeeee apetite pri hiši ni kaj sej sem ze- mogoce pa zato pa zakaj vsi recejo, da je hisa full velika men se pa sploh ne zdi...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 8:42:15
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 JOJ,MI GRE KAR NA JOK Drzte mal pesti....prosim... bom kr sprot ksj odgovarjala, ker je taja že ful tečka Sem si prejle prala lase, groza polna banja las. lepga dneva bom brez njih. A je ktera že mela tiste ampule od justa za lase? razmišljam, da bi si jih nabavla, čeprav kokr se spomnim je blo kr drago al kaj druzga priporočata. Vsako pomlad sem mela težave s tem, sam tole je pa too mach
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 8:47:34
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Sem pa se izvedela, da je punca od pravkar umrlega prijatelja (sej sem pisala o tem), ki ze imata enega skoraj 3 leta starega sincka, noseca 2-3mesece. Mislim, GROZA! Se nerojeni otrocek, pa ze brez oceta. Pa pri njegovih sta si zrihtala stanovanje, zdej pa je ostala sama, pa se nic ni nanjo pisano. Uf, kako se bo to izteklo... po eni strani grozno, po drugi pa full lepo, da bo lahko ta tvoj prijatelj naprej zivel v kar dveh sonckih. Moje sozalje. to si pa lepo napisala, se strinjam. upam, da so njegovi vredu ljudje in bo vse ok
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 8:58:03
|
|
|
|
BrinaS
|
Jutro in hvala za kavo in zajtrk IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Ce vam odgovarja, torej ponedeljek, 17.03. ob 11ih (???) Argentino: 1. Rozika-Neža 2. Gruška- Taja 3.Scuba- Lana 4.Dajica- Kaja Se sprejemamo prijave... 5. Jooly-Kim, a ne? 6. Tannaya-Taj, a ne? 7. Debeluška-Erna, a ne? 8. Vanja-Timon, a ne? 9. Ajtak-Tjaš, a ne? 10. Barika-Martin, a ne? 11. ... 12. ... Nočko!!!! (Jutr grem v Cityja, če bo katera letala dopoldne tam okol .... ) mene ste pa spet pozabile IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Ce vam odgovarja, torej ponedeljek, 17.03. ob 11ih (???) Argentino: 1. Rozika-Neža 2. Gruška- Taja 3.Scuba- Lana 4.Dajica- Kaja Se sprejemamo prijave... 5. Jooly-Kim, a ne? 6. Tannaya-Taj, a ne? 7. Debeluška-Erna, a ne? 8. Vanja-Timon, a ne? 9. Ajtak-Tjaš, a ne? 10. Barika-Martin, a ne? 11. ... 12. ... Nočko!!!! (Jutr grem v Cityja, če bo katera letala dopoldne tam okol .... ) mene ste pa spet pozabile Pa mene tudi Mocno upam, da se vam pridružim, ker imam ob 9:30 zdravnika in moram se skombinirati varstvo, ce malo zamudim, pa tudi ne bo nic narobe, a ne? Zirafa Dajica sožalje mladi družini Debeluška za Emmo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 9:00:59
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška Joj babe, spet sem cele Pimse zmazala ...... pa tok majo e-jev not, jaz jih pa kar ne morem nehat jest ... ... najbolš, da jih ne kupim, več... Brez zamere, WTF je pa to A veš uni piškoti Jafa - no taki, sam od druge firme ... v sparu imajo škatlo, k sta dva paketka takih not... njami .... tega pa tut jaz pojem na tone. klinc pa eji midva bi tut mela hiš, sam zaj čekirava za parcelo(mava eno nagledano, pa še neki s papirji in sosedi rihajo). vem pa da je dost dela, ker sestra lih zida, se maja,juniuja selijo. no zdele pa moja je i spi zraven ajtak, mogoć prideva v ce, te pokličem, če bo luft
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 9:44:38
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Ajtak hvala za kofi in zajtrk in cajtng....zdej vsaj vem kva dogaja po svetu, ker drugač sam tle gor visim Mi imamo pa sončka A vam ga pošljem tja k ga nimate... Matr punce tiste k zidate pa tiste k še boste....dobre ste . Mi smo samo en majhen prizidek delal pa se je men že mešal . Ajtak hiša je ful lepa pa kr velka, ni mi oa jasno zakaj jo boš špla klasično zidat . Ker ytong je že sam po sebi izolacija in pol ne rabiš več ful dodatne izolacije, pri klasični pa je treba kr ornk izolirat. Pa tud velik bolj elegantno je zidat z siporeksom kot pa z navadnim ceglom(so djal majstri).No pač vsak po svoje....jst če bi mela solde bi definitivno sam do prve plate pozidala pol pa montažno pa gotovo, pa nimam soldov Laubica tole je pa ful fajn, nisem vedla, morm mojmu pokazat.....je nor na take hiše V glavnem držim pesti za Emmo, pa čimprej se javta kako sta opravle . No zdej pa grem, pajackov se je naveličal No čav
< Sporočilo je popravil vanja.v -- 14.3.2008 9:46:07 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:03:16
|
|
|
|
mojval
|
Dobro jutro. Spet sem majčkeno prišla na tekoče z vami. Ajtak glede hiše se lahko oglasiš pri nas imamo točno tako kot si jo ti želiš. Sva že 6 let vseljena in še vedno nama je všeč saj ko sva videla načrt sva se zaljubila vanjo. Samo fasado imamo pa nežno rumeno... Glede zidanja pa takole: vse se da če se hoče.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:03:34
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, hvala za kavo zajtrk in časopis . Ajtak a Dela pa nimaš? Tale hiša je prav fantastična in sploh ni velika??? Če je kvadratura z garažo vred 150 kvadratov pa res ni veliko . Midva bova točno nekaj takega zbrala ko jaz podedujem dnar. Upam, da bo preden grem v penzijo . Dajica ti povem ko se vidimo zakaj sva bla SKOR vedno zadovoljna v Argentinotu. Najprej hočem vedet kaj tvoj počne . Debeluška sem začela dodajat Rižolino pa se mi je lana po dolgem času zbudila že ob treh ponoči. Očitno pri nas ravno obratno deluje . Sicer pa težko tipkam, ker držim pesti za Emmo Brina upam, da se nam pridružita v ponedeljek, da spoznam so-tauharico Ninocka držim pestke da se Ruben pozdravi, da se vidimo v pon. Midve bova šli pa najprej s prijateljico na kafe, potem v čistilnico, potem pa mal zapravljat. Lana je prerasla vse bodije in če gremo res za 5 dni na morje morm kupit dovolj bodijev...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:19:47
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Ajtak hiša je ful lepa pa kr velka, ni mi oa jasno zakaj jo boš špla klasično zidat . Ker ytong je že sam po sebi izolacija in pol ne rabiš več ful dodatne izolacije, pri klasični pa je treba kr ornk izolirat. Pa tud velik bolj elegantno je zidat z siporeksom kot pa z navadnim ceglom(so djal majstri).No pač vsak po svoje....jst če bi mela solde bi definitivno sam do prve plate pozidala pol pa montažno pa gotovo, pa nimam soldov ja sej js to vse vem... moj je pa jako pameten kako je siporeks kancerogen, al seva al kaj je ze narobe in kako on tem novitetam (kar ytong za moje pojme sploh ni) ne zaupa... qrc, pa naj zida mojval, a ti to resno?? Iz kerga konca slo pa si?? ker bi res rada vidla razporeditev, sploh kuhinja me mal bega, ker bi js eno steno mal prestavlala... Scuba, pr nas je bil rizolino tud napaka, zdej ko pije sam mleko spi pa fajn tok zaenkrat...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:25:20
|
|
|
|
mojval
|
Ja Ajtak čisto resno. Sem iz okolice Radeč, kar pomeni iz Celja 20-30 min vožnje. Lahko se zmenimo in prideš pogledat. Nobenega problema. Samo sedajle 14 dni bom bolj težko ker postavljamo uto pred hišo. Glede razporeditve je pa tako, da je nama projektant (Ar projekt) priredil prostore in imam kuhinjo večjo z 6 m šanka, pa spodnja kopalnica ima tuš, zgornja pa velik jakuzzi. Skratka se domeniva pa pridi pogledat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:28:36
|
|
|
|
barika
|
Dan, sem že prej ful napisala, pa so se mi opravičl, da ne morejo posta poslat naprej! v glavnem na hitro, migreno imam že 2 dni Držim pesti za Emmo in Žirafine sorodnike mali je že cel teden tečen ko driska, mene pa poleg migrene še hrbtenica spet matra (sem se včeri zjokala kot dojenček od bolečin, pa še diplomo sem pisala v eni roki tipkovnico, v drugi pa malega) potem sma se šla pa zvečer z mojim v banjo namakat v vročo vodo, pa mal dišav, potem je pa padel še (pa je blo malo bolje ) tak, zdej grem pa spet mal pisat mojo ljubljeno diplomco
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:43:26
|
|
|
|
ajtak
|
Aja, pa se neki sem hotla 100× vprasat, kaj za je hladno likanje? sej vem, zdej se rezite in mislte kok sem tupa, sam sej veste kaj pravjo... Bolje pasti glup ko iz avijona
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:45:32
|
|
|
|
ajtak
|
mojval, zmenjeno! Ko postavite uto in ko bo mel moj mal casa se zmenmo in pridemo. Sej ce mata vedva ytong pa mogoce mojga skupi prepricamo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:46:55
|
|
|
|
ajtak
|
pisuka, vedno prehitr stisnem... barika, se mi prov smilis s temi tvojimi migrenami . kako ti pa diploma napreduje? Meni zelo pocasi...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:47:19
|
|
|
|
BrinaS
|
Aja, pa se neki sem hotla 100× vprasat, kaj za je hladno likanje? sej vem, zdej se rezite in mislte kok sem tupa, sam sej veste kaj pravjo... Bolje pasti glup ko iz avijona [/quote] Ajtak, cisto enostavno, poravnas z roko in zlozis v omaro
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 10:50:37
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Aja, pa se neki sem hotla 100× vprasat, kaj za je hladno likanje? sej vem, zdej se rezite in mislte kok sem tupa, sam sej veste kaj pravjo... Bolje pasti glup ko iz avijona To je pa tko da sam na roko mal pogladiš pa porovnaš če seveda ni ful zmečkano IZVIRNO SPOROČILO: mojval Glede zidanja pa takole: vse se da če se hoče. ej nisem rekla da se ne more, sam pač jst tko razmišljam, ker s klasično zidavo je ful enga dela pa ful se potegne vse skup...ne vem no, pač tko razmišljam pa ne zamerit.Če bi mela solde, klasično zidal glih ne bi. Nisem pa prej vidla kvadrature, sm gledala sam hiško k je res lušna...no pol pa ni tolk velka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 11:13:58
|
|
|
|
Laubica
|
pa zakaj vsi recejo, da je hisa full velika men se pa sploh ne zdi... Ani malo čudno -da vsi rečejo -samo ti tega ne vidiš Laubica tole je pa ful fajn, nisem vedla, morm mojmu pokazat.....je nor na take hiše Ja res je fajn-nič svinjarije v enem dnevu se postavi -pa še naravno je midva sva šla gledat vzorčno hišo iz tega lesa in zraven isto zidano-ni primerjave kako fajn filing je v leseni in kakšen hlad te obdaja v zidani
< Sporočilo je popravil Laubica -- 14.3.2008 11:16:27 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 13:44:35
|
|
|
|
Tanayyaa
|
Drage moje !To sem jaz Tanayya29,aveste,ne morm se registrirat ko mam doma un mail,in skoz me zafrkava ko se hocem prjavt,ne sprejme gesla,ne morem pa zahtevat novega gesla...no,uglavnem sem se na nov registrirala,ko pridem domu v medvode,pa bom mela spet un nick..... sva se vedno pri sestrični,zvecer pride moz po naju,sm mu narocila ob 7h,ker morm gledat BB!!! Taj zopet je velik,ne vem kva je blo... Sam na hitro,grem prebrat,ker vidim da je spet velik!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 14:30:06
|
|
|
|
soni
|
Lep pozdrav, tudi jaz sem vas bila zelo vesela. Predvsem pa upam, da se vam bom lahko naslednjič pridružila na kavici. Mogoče bom morala že spremeniti voziček v športni del, tako da se jima bo zdelo bolj zanimivo. Mogoče na najmanjši naklon. Kaj pravite? Bi bilo že prekmalu? Žirafa .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 14:48:29
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Ajtak, cisto enostavno, poravnas z roko in zlozis v omaro , pr ns se temu rece da grem cote zlozit, ne pa hladno zlikat Soni, mi ze mamo sportni del, tako da ce mas moznost dat naslon kolikor-toliko v raven polozaj potem ni panike.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 15:24:47
|
|
|
|
barika
|
Ajtak, kaj čeđ, tak je, sej sem ţe navajena, sam fajn pa ni Drage moje !To sem jaz Tanayya29 - sory, sam ful mi je smeđno, ker sem se spomnala na ALo ALO
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 15:30:29
|
|
|
|
mojval
|
Ajtak pozdravljena. Ravnokar sem si vzela čas in sem šla gledat razporeditve in ugotovila da sem te malo zavedla. Nimava načrta kot je tukaj za hišo Sava temveč Pristan. Se opravičujem, ker leta 1997 ko sva midva izbirala načrt še ni bilo teh imen. Vseeno te vabim da se oglasiš in prideš pogledat. Nahitro pa sta si zelo podobni. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 15:59:32
|
|
|
|
Tanayyaa
|
Barika ,boš vidla!alo alo ja!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 17:53:15
|
|
|
|
Laubica
|
Barika-It me Leclerk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?