Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:02:16
|
|
|
|
barika
|
se vidi, da je petek
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:14:59
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Aja, pa se neki sem hotla 100× vprasat, kaj za je hladno likanje? sej vem, zdej se rezite in mislte kok sem tupa, sam sej veste kaj pravjo... Bolje pasti glup ko iz avijona Joj Ajtak, dobr da si vprašala.... jaz sem že 100x hotla, pa vedno pozabla... Pa mi tud temu rečemo "cote zlagat", ne pa likat hladno ........... No, glede hiše sem pa jaz prav vesela, da je zidava že za nama in da smo že vseljeni ... je u bistvu podobna hiška kot "una od Ajtak", samo da zgornje nadstropje nima frčad, pa tud mansardna ni ... no sej mogoče pol ni tok podobna ..... uno postran steno ima lih tko izhod iz dnevne na teraso ... pa tud nama so vsi govoril - uuuuu, kok je velika ... ampak zdaj se mi sploh ne zdi tok ... je med večjimi (300 m2), ampak če bi še enkrat zidala, bi še enkrat tako .... če bojo otroc veliki in glasni po očiju bo hitro premajhna .... se mi pa zdi, da je zelo funkcionalna ... Debeluška me je itak sekirala , zakaj nič ne povabim ... boste prišle enkrat na obisk, a ne? Scuba pa Jooly sta že ble .... Ninočka - sorry ker sem te izpustila ... nisem vedela, kako je z Rubnom ... sorči BrinaS - teb sem pa itak že včeraj rekla, da se naslednjič v Lj. vidimo, pa sem te potem pozabila napisat zraven ... priznam - pozabila sem Debeluška - kako je z Emmo? Držimo pesti ... javi se čimprej .... Ja, dons bo BB, a boste gledale? Se oglasim kasneje .... moram kaj narest, sem bla spet cel dan od doma ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:17:58
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayyaa Drage moje !To sem jaz Tanayya29,aveste,ne morm se registrirat ko mam doma un mail,in skoz me zafrkava ko se hocem prjavt,ne sprejme gesla,ne morem pa zahtevat novega gesla...no,uglavnem sem se na nov registrirala,ko pridem domu v medvode,pa bom mela spet un nick..... Tanayya, a verjameš, da če tega ne bi napisala, da vprašanje če bi katera sploh opazila, da je to drug nick .......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:20:22
|
|
|
|
barika
|
ja itaq, da danes pade BB, in ona tečna Osenarca moja 2 otroka pa spita, jaz pa pišem diplomo, to pa zgleda takle...na svojem compu imam odprt word, na compu od mojga pa literaturo, in potem gledam stran od mojga rač, pa gledam v njegovga, tak, da morem ful poštudirat kam morem kdaj gledat (pje bo še napak) - sej razumete, ne??? (aja, svojmu monitorju kažem hrbet)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:24:49
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica ni primerjave kako fajn filing je v leseni in kakšen hlad te obdaja v zidani ... to pa ni čist tko ... mi imamo zidano, pa se tako prijetno počutimo .... pa kar nekaj ljudi nama je že reklo, kako je prijetno domače ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:26:38
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla, Zdele sem pa skor doživela živčni zlom. S svojo veliko ritjo sem se usedla na tipkovnico in se je cel ekran obrnil za 90%. Pritiskala sem vse možne tipke in kombinacije tipk in seveda nisem zadela prave kombinacije da bi se ta nesreča obrnila nazaj. No, potem sem klicala enega prijatelja in mi je pomagal zrihtat. Je bla pa fora, ker je šla tud miška čist narobe. No ampak mi je ratalo. Z Lano sva se cel dan potepali naokoli. Najprej sva bili na kavi s prijateljico in njeno 9. mesečeno hčerko. Potem smo šle pa babe še mal na sprehod - do POP TV -ja pogledat hišo BB in nazaj k njej. Ona je potem še skočila v trgovino, jaz pa sem imela oba vozička zunaj. Ker je njena hči začela jokat, sem jo vzela ven iz vozička. V tem je pa prišel mimo en starejši gospod in je hotel, da mu dam njeno hčerko v naročje da jo bo on potolažil namesto mene . Ker mu seveda nisem hotla dat otroka je bil prav ogorčen. Prijateljica je pa opazovala iz trgovine. Ko je prišla ven sem ji povedala kaj je bilo in se mi je ful zahvaljevala da nisem dala otroka iz rok. Jah itak da je nisem dala, matr.. Tud svojega ne bi dala, pa valda ne bom dala njene hčerkice??? No, pol sva šle pa midve še v BTC in ko sva se peljali mimo službe od mojega me je moj videl in klical naj prideva še na kavo. Sem bla tko srečna kot že dolgo ne, ker me je ful lulat tiščalo in sem glih razmišljala kako naj to izvedem v BTC-ju da grem lulat.. Kam pa z Lano? Kako to ve izvedete? WC za invalide? No šla sem pa kupit v H&M samo bodije za lano, nakupla sem pa ful stvari - za 100 EUR. Seveda vse za Lano. Sploh se ne znam zadržat pri teh cunjicah za otročičke.. Tanayya važn da si nazaj, pa ni važn s katerim nickom. Bo pa en za Idrijo en pa za medvode Debeluška kako sta opravili z Emmo??????
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:27:40
|
|
|
|
barika
|
gruška, a se skrivaš??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:29:24
|
|
|
|
barika
|
ooo skuba, pa ti tudi?? ja kok ti je pa to ratal, da se na tipkovnicu usedeš??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:32:32
|
|
|
|
scubadiver
|
Barika z lahkoto. Notebooka mam na mizici zraven kavča, sedim na kavču s tipkovnico v naročju in "uradujem". Ko pa grem stran, pa tipkovnica ostane na kavču. Sem prišla nazaj in se usedla nanjo in so se pritisnile glih te tipke za obrnit ekran
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:32:35
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika gruška, a se skrivaš??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:33:52
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ooo skuba, pa ti tudi?? ja ja, jest tud, da potem nepričakovano udarim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 18:44:32
|
|
|
|
barika
|
še malo pa bo 200-ta stran
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:04:07
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Sam na hitro, sem čisto "morto", dobila sem menstro, glava me boli, pa še cel dan smo od doma ! Ja, danes sva z Emmo bili na pregledu, pa ji niso glave slikal, ker zdravnik meni da mu ne deluje kot bolan otrok , ravno nasprotno (20 minut jo je pregledoval; mal se sprehod, oči, glavo...), ker pa morajo ob CT-ju glave otroku dati narkozo in je tu še sevanje, mi je priporočil, da 14 dni še počakamo, nato pa ga osebno (mi je dal prav svojo tel.št.) pokličem in povem kako je in če bo boljše, bi imeli pregled ponovni čez en mesec, če bi bilo pa kakor koli slabše pa takoj na CT glave!!!! Tko da upam, da bo vse O.K. Hvala, ker ste držale pesti in mislile na naju , res ste najboljše ! Jutri preberem za nazaj, zdaj pa grem v pojstlo!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:10:25
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ja, danes sva z Emmo bili na pregledu, pa ji niso glave slikal, ker zdravnik meni da mu ne deluje kot bolan otrok , Super, Debeluška ... upam, da res ni nič in, da se glavoboli umirijo.... No, le naspi se zdaj, pa prid okol 23ih nazaj mal počvekat...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:18:34
|
|
|
|
Laubica
|
. to pa ni čist tko ... mi imamo zidano, pa se tako prijetno počutimo .... pa kar nekaj ljudi nama je že reklo, kako je prijetno domače ... Gruška-jaz mislim ko je še vse v surovem stanju brez ometov sami cigli Kam pa z Lano? Kako to ve izvedete? WC za invalide? Veš koliko krat sem jaz imela tak primer-pa se sploh nisem spomnila na wc za invalide-super za drugič-jaz sem pa voziček zraven not vlekla da pol še skoraj lulat nisem imela placa Super Debeluška za Emo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:18:49
|
|
|
|
barika
|
Super, Debeluška ... upam, da res ni nič in, da se glavoboli umirijo.... No, le naspi se zdaj, pa prid okol 23ih nazaj mal počvekat... se podpišem pod tole , a ob 23 je akcija
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:21:08
|
|
|
|
Laubica
|
Punce-ker vidim da se takooo rade potepate in se obiskujete iz Lj v CE pa KR kaj pa v toti ljubi MB nebi nič prišle pogledat jaz bi vas bila FUUULLLLL VESELA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:22:44
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica . to pa ni čist tko ... mi imamo zidano, pa se tako prijetno počutimo .... pa kar nekaj ljudi nama je že reklo, kako je prijetno domače ... Gruška-jaz mislim ko je še vse v surovem stanju brez ometov sami cigli Aja, to pa ja .... sorry
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:25:25
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Laubica . to pa ni čist tko ... mi imamo zidano, pa se tako prijetno počutimo .... pa kar nekaj ljudi nama je že reklo, kako je prijetno domače ... Gruška-jaz mislim ko je še vse v surovem stanju brez ometov sami cigli Aja, to pa ja .... sorry
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:25:46
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce-ker vidim da se takooo rade potepate in se obiskujete iz Lj v CE pa KR kaj pa v toti ljubi MB nebi nič prišle pogledat jaz bi vas bila FUUULLLLL VESELA Naslednji teden smo v Lj., čez 2 tedna spet v Kr., čez 3 pa v MB, o.k.? A NE PUNCE, DA PRIDEMO? Pol bo pa že kraj BK na vrsti ...... Nicolina, nas že čakaš?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:28:53
|
|
|
|
Laubica
|
A res pridete- joj sem vesela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:44:13
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Naslednji teden smo v Lj., čez 2 tedna spet v Kr., čez 3 pa v MB, o.k.? A NE PUNCE, DA PRIDEMO? Pol bo pa že kraj BK na vrsti ...... Nicolina, nas že čakaš? Aja, pa nekje vmes je še otvoritev pri Jolly
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:45:59
|
|
|
|
tintin
|
Scuba - ja, jaz hodim vedno na wc za invalide. Debeluška - super, upam da bo bolje. Tudi mi smo se danes potepali (bili v lj.), sem po naključju srečala sošolko iz faksa, ful sem bila vesela, sva šli na kafe.... Vasja se je pokakal za 3 dni nazaj - active fitka je komaj zdržala in v avtu je noro smrdelo.... Mi gremo tud na morje, sicer samo za vikend (4-6.4) v Strunjan. Komaj čakam! Toliko na hitro, zdej pa delat!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:52:53
|
|
|
|
nicolina
|
Debeluška za Emmo, sem ful vesela. Gruška, seveda vas že čakam, morda pridem še jaz kaj prej v LJ. Tolk samo nahitro, Tin je že dva dni tolk tečen, rokice ima skos v ustih, slina teče v potokih, ne vem, po moje so zobki. Se pol še kaj oglasim, a bo dans žur...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 14.3.2008 19:55:57
|
|
|
|
scubadiver
|
Laubica kar se mene tiče komot pridemo tud v MB. Men se ni panike vsest v avto in pripeljat. Sem pač bolj ciganček Debeluška upam, da se bo sedaj tole umirilo in da bo naslednji pregled pokazal da je vse OK. SEm res ful vesela Aha, potem je WC za invalide kr dobra varianta. Lana že pančka. Se je okol sedmih ful pokakala pa sem jo potem kr skopala, ji dala papico in je že komaj pojedla od utrujenosti, zdej pa pančka. Pridna, da bo mami lahko gledala v miru Big brother
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?