gruška
|
Evo še mene, pred desetimi minutami sem (smo) prišli domov ... pa ne iz Kranja, to smo že prej, ampak smo bili celo popoldne spet zunaj, malo na sprehodu, malo pa kar pred hišo s sosedami, ki imajo tud majne otroke.... Žirafa - držte se.... .... za vsakim dežjem posije sonce ... Držimo pesti, da se oba čimprej pozdravita.... Soni, res lepo, da si nas prišla pozdravit.... Upam, da se boš naslednjič prisedla in kakšno rekla z nami .... Martita - a si za marelo PP mislila Peg Perego? Jaz sem jo imela pri starejših dveh in sem bila ful, ful zadovoljna.... Sem jo sicer potem prodala in zaenkrat imamo za Tajo samo trkolesnik, nisem pa še nič razmišljala o mareli... Tannaya - pozdravte se !!!!! Pa upam, da vidva nič ne fašeta!!! Dajica in Mama11 - sta zahinavle, a ne? Drugič pa brez izgovorov, o.k.? Tantra - čez dva tedna se verjetno še enkrat dobimo v Qlandiji (btw: ful luškan center), pa pridi...Če sem se jaz z Vrhnike pripeljala, se boš pa tud ti z Mengša ..... Tintin - lepo, da sem vaju spoznala Ja, slikale sva pa s Scubo samo najini punci... Sem se spomnila, ko sva bili že na parkirišču, pa sem hotla vas poklicat, da pridete nazaj, pa mi Scuba ni pustila ... je rekla, da vas ma dost za dons Grem zdaj hitro otroke kopat, smo mal pozni dons....