|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
13.3.2008 21:58:50   
anit28
Žirafa tut jaz držim pesti, da se bo pri vas vse OK izšlo.
Pa tu za tvojo Emmo Debeluška!user posted image

Tannaya upam, da se zmažeta.
Slikce sem pa objavla na blogu http://tinamohoric.blogspot.com

user posted image  Pa lahko noč vsem

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
13.3.2008 22:02:22   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

A Jooly pa ni blo?! Je mogl pa  neki resnga vmes pridet. user posted image

Mah sej včasih paše bit mal brez nje, smo vsaj druge do besede prišle user posted image

O ti packa user posted image

U glavnem, Jooly se s 1.4. preseli in ni dab govoru, kok enih stvari je za spakerat, premontirat, na nov zmontirat, kupit, pokupit, prepeljat, dopeljat, izpeljat, napeljat, zapeljat user posted image

Nisem vedla da se selite? A rabiš kakšno pomoč?

12.000 €  user posted image

Grem pakirat.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
13.3.2008 22:09:31   
gruška

Nisem vedla da se selite? A rabiš kakšno pomoč?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
13.3.2008 22:10:57   
gruška
A vidiš Scuba, dobrota je sirota - ponudiš prst, pa zagrabi denarnico user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
13.3.2008 22:14:40   
scubadiver

Kr povej TRR pa ti nakažem  user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
13.3.2008 22:41:00   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Spanje čez dan se pri nas prakticira samo na sprehodu. Drgač ništa. Mogoči ji kdaj rata zaspat po dojenju za kake 10 min...pod pogojem, da je ne dam iz rok.user posted image Sicer pa naša Maja zahteva too much pozornosti. Skozi ji mora nekaj dogajat. Ni dovolj, da me opazuje, kako kaj delam. Gledat jo moram v oči in se posvečat samo njej. Včasih se mi zvečer že kar trga, ker ne morem niti na wc, da ne bi protestirala. user posted image Zvečer se tej želji po pozornosti pridruži še malo utrujenosti in je mera polna. Upam, da se bo s časom malo unesla, ta moja tečnobica.

Tole je pa skor tak kot pri nas, pa še na sprehodu ne spravi skup več kot 30min user posted image user posted image . Dans je bla taka tečka, nikakor ni mogla zaspat čez dan in pol mi je zaspala meddojenjem, sam ko sem jo odložla je blo pa koncuser posted image . nimam ideje kak jo naj uspavam, ko vidi zibko al kinderpet, pa nano je konc sam da jo odložim se dere ko user posted image . joj moj mali cukarček kaj mi delašuser posted image user posted image

kimi, čestitke za izpit

tantra, jaz pa repo sem jedla pa niblo nč,user posted image user posted image

tintin, super za kolke

lasje  . kaj je to?????????? raj ne omenja, ker jih aji komi pipam iz rokuser posted image user posted image user posted image
Rozika, sam da ste zaj dobr.

nč bom jutr naprej brala, šiba, spat

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
13.3.2008 22:43:38   
Dajica
Dajica-mi bomo tudi delali mansardo-vi boste mogli kaj dvignit ali samo uredit?

Laubica-bomo mogli kar dvignit. Sva mogla vse papirje uredit, nacrt, dovoljenje, kot bi novo hiso zidala, res. Ce bi sla delat na kljuc, se pravi, da ti vse postimajo, samo opremis si sam, bi naju prislo okoli 75T Eur. Tko da bova sla po fazah, najprej dvig strehe, pa okna, fasada....in tako naprej...
Pa pri vas, kako kaze?

Scuba-ja ce mate prevec denarja, lahko se meni kaj nakazes. Bi slo?user posted image

Torej se zbirajo prijeve za srecanje v Argentinu? Meni bi od moznosti pon. pa cet. bolj ponedeljek pasal. Kdo se pride???

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
13.3.2008 22:43:55   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Pa v Lj prideva. Lahko pa dam jaz predlog za Lj. Recimo Argentino restavracija. Pa se moj tam dela.user posted image Imajo zunaj veliko teraso, parkirisce veliko, skratka vse pozitivno. Kaj pravite?

Prijavljam naju s Tajo user posted image  ...... Ponedeljek 17.3. ob 11ih ali četrtek, 20.3. ob 11ih? (samo predlog...user posted image )

Jaz v četrtek ne morem. Ima moj dopust in gremo za 5 dni na morje. Ponedeljek, torek ali sredo pa z veseljem user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
13.3.2008 22:50:58   
Dajica
Ce vam odgovarja, torej ponedeljek, 17.03. ob 11ih (???) Argentino:

1. Rozika-Neža
2. Gruška- Taja
3.Scuba- Lana
4.Dajica- Kaja

Se sprejemamo prijave...

Neposredna povezava do sporočila: 4684
13.3.2008 22:58:55   
scubadiver
Dajica kaj pa dela tvoj v Argentinotu? Midva z mojim sva kr redna gosta tam.. Sva bla skoraj vedno zadovoljna user posted image

Drage dame, zdej se grem pa jest pridružit svojemu otročičku v deželi sanj.

nočko

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
13.3.2008 23:01:03   
Dajica
Sva bla skoraj vedno zadovoljna

A skor?? user posted image user posted image user posted image

Dajica kaj pa dela tvoj v Argentinotu?

Ti povem, ko se vidimo. user posted image user posted image user posted image

Nocko

Neposredna povezava do sporočila: 4686
13.3.2008 23:02:14   
gruška

1. Rozika-Neža
2. Gruška- Taja
3.Scuba- Lana
4.Dajica- Kaja

Se sprejemamo prijave...

5. Jooly-Kim, a ne?user posted image
6. Tannaya-Taj, a ne?user posted image
7. Debeluška-Erna, a ne?user posted image
8. Vanja-Timon, a ne?user posted image
9. Ajtak-Tjaš, a ne?user posted image
10. Barika-Martin, a ne?user posted image
11. ...user posted image
12. ...user posted image

Nočko!!!!

(Jutr grem v Cityja, če bo katera letala dopoldne tam okol .... )

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
13.3.2008 23:14:44   
ninocka

1. Rozika-Neža
2. Gruška- Taja
3.Scuba- Lana
4.Dajica- Kaja

Se sprejemamo prijave...

11. ...user posted image
12. ...user posted image

Nočko!!!!

mene ste pa spet pozabile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tud pridemo, ce bomo zdravi. Ruben ful kaslja, prej mije bruhnu celo kepo slajma ven, pa se povisano temperaturo ma (37.5). Ful semi smili, revcek user posted image user posted image user posted image Sem pa koncno poslala napotnico na pediatricno in zdej cakam datum za pregled imunoglobulinov (al kaj so ze).

Sam na hitrco, grem mal knjigo brat. Nocko.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
13.3.2008 23:21:29   
Oranža

1. Rozika-Neža
2. Gruška- Taja
3.Scuba- Lana
4.Dajica- Kaja

Se sprejemamo prijave...

11. ...user posted image
12. ...user posted image

Nočko!!!!

Ja mi2 se kar pofočkava, prideva pogledat našo nevesticouser posted image user posted image user posted image . Sam boste mogle dat točna navodila ker jst to nimam pojma kje jeuser posted image
Zdej grem pa spat.
Nočko

P.S. Scuba jst bi tud ojrote melauser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
13.3.2008 23:25:07   
Oranža
Ha našla, v BTC nasprot emporiuma user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
14.3.2008 0:35:21   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Spanje čez dan se pri nas prakticira samo na sprehodu. Drgač ništa. Mogoči ji kdaj rata zaspat po dojenju za kake 10 min...pod pogojem, da je ne dam iz rok.user posted image Sicer pa naša Maja zahteva too much pozornosti. Skozi ji mora nekaj dogajat. Ni dovolj, da me opazuje, kako kaj delam. Gledat jo moram v oči in se posvečat samo njej. Včasih se mi zvečer že kar trga, ker ne morem niti na wc, da ne bi protestirala. user posted image Zvečer se tej želji po pozornosti pridruži še malo utrujenosti in je mera polna. Upam, da se bo s časom malo unesla, ta moja tečnobica.

Tole je pa skor tak kot pri nas, pa še na sprehodu ne spravi skup več kot 30min user posted image user posted image . Dans je bla taka tečka, nikakor ni mogla zaspat čez dan in pol mi je zaspala meddojenjem, sam ko sem jo odložla je blo pa koncuser posted image . nimam ideje kak jo naj uspavam, ko vidi zibko al kinderpet, pa nano je konc sam da jo odložim se dere ko user posted image . joj moj mali cukarček kaj mi delašuser posted image user posted image

Za tolažbo: naslednji otrok je bolj "priden"user posted image user posted image user posted image .....če te ob prvem vse ne mine.  No, tak je bil naš ta velik: akcija od jutra do noči pa še ponoč, spal je max. 30 min v kosu, pa nič več od 8. tedna dalje. Od 11. mes naprej je imel še nočne more in groze, hodil, plezal na omare ipd (to še zdaj počneuser posted image ) - v glavnem spali nismo 3leta ne podnevi in ne ponoči. Kok je to fajn, ko greš nazaj na šiht, ne sprašvat!!!  Zato je pa pri 6,5 mes stal in prestopal in pri enem letu govoril ko ni nič "zamujal" s spanjemuser posted image Tale drugi je čista pesem: kamor vržeš, tam spi, spi v avtu (kar prvi NIKDAR user posted image ni), spi v cizi, spi v svoji postelji, v drugi postelji, na tleh, če je treba,  eno uro je buden, eno uro spi, spi ponoč (večinomauser posted image )in predvsem SAM zaspi, brez vseh afenguncaja, ujčkanja, pojčkanja, pestvanja itd itd - moram nehat hvalit, če ne se bo zihr takoj pokvaril.user posted image user posted image user posted image user posted image

Žirafa user posted image hudič gr ezmerom na ta velik kup sratuser posted image user posted image user posted image Upam, da se kljub slabim napovedim vse veliko bolje izteče.

Debeluška - pesti so stisnjene - čimprej poročaj!!!

Selitve pa to - ne mi spominov obujat. Po stari slovenski tradiciji, sem jaz že 2 x pogorela (3 x preselit=1x pogoretuser posted image )

Zej grem pa še mal spat, dokler se sploh še splača.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
14.3.2008 7:07:29   
Laubica

Laubica-bomo mogli kar dvignit. Sva mogla vse papirje uredit, nacrt, dovoljenje, kot bi novo hiso zidala, res. Ce bi sla delat na kljuc, se pravi, da ti vse postimajo, samo opremis si sam, bi naju prislo okoli 75T Eur. Tko da bova sla po fazah, najprej dvig strehe, pa okna, fasada....in tako naprej...
Pa pri vas, kako kaze?

Pri nas bo isti šmorn-zdaj čakamo na papirje in od izvajalcev predračun-veš mi ne bomo klasično zidali ampak-kako naj povem -če poznaš skandinavski tip hiš-lesenih ki je narejena kot montažna hiša ti v 1 dnevu naredijo do rušta,samo stene se sestavijo-je zelo debel les in je zato zelo dobra izolacija ,nimaš svinjarije,pol pa normalno not daš gips plošče za stene in zunaj fasado tak da pol sploh ni videt lesa -seveda če ne želiš
http://www.klh.at/home-klh.html?L=3

< Sporočilo je popravil Laubica -- 14.3.2008 7:13:57 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
14.3.2008 7:46:22   
ajtak
Hej, hej!

za srecanje v lj naceloma vela, sam morm se prosnjo za dovoljenje vlozit user posted image  (drgac prideva pa na crno user posted image user posted image ).

Zidanje... jah midva bova tud, enkrat ko bova vlka... bi mela pa nekaj takega http://www.xella.si/html/slo/si/ytong_sava.php, sam klasicna gradnja ne ytong.

grem dalje pucat!!

aja, kaj pa kava?

user posted image

evo, kava, zajtrk in casopis, a nisem jaz kar za ozent user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
14.3.2008 7:52:37   
Laubica
AJTAK-super si hvala za all exlusive zajterkuser posted image -pa kako da še nisi oženjenauser posted image
Maš pa velikeeeee apetite pri hiši ni kajuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
14.3.2008 8:02:55   
potepinka
Dobro jutro

jah mi smo spet pokonc od 6,ponoč spet 2 uri bedenja,ne bom nič komentirala,se sploh ne smem spovnit kako lepo je že spal
ajtak -hvala za kavico in zajtrk

< Sporočilo je popravil potepinka -- 14.3.2008 8:04:29 >

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
14.3.2008 8:03:56   
potepinka
no pet sem neki zašrikala   user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
14.3.2008 8:10:32   
nemrak
user posted image user posted image ,
naša še tudi spi. Od 9 zvečer.
Drugače pa je tudi skoz ena tečka, nič ji ne paše.
Sem ji pa po predlogu P dala malo calpola in je velijko boljše. Očitno jo zelo, zelo matrajo zobki. Ima že eno fajn bulico, ven pa še ne pride.

žirafa, mislim nate user posted image user posted image
Kaj bom slabe volje, zdravje je na prvem mestu. držim pesti, da se čimprej pocajtate.
1x se bova že dobili.

Sedaj pa kliče!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
14.3.2008 8:17:14   
Kimi6
Dobro jutro,

Ajtak hvala za odličen zajtrk.
dons sem pa jaz dlje spala user posted image , ga je moj vzel in sem spala celo do pol osmih.

Vidim, da zidate oz. boste, potem z mojim nisva edina. Midva zidava pa hišo, glih prejšnji teden so nama prišli montirat okna, sedaj pa zbiram predračune za omete. Punce ne bo vam dolgčasuser posted image .

Dans pa upam, da bo tako lep dan kot včeraj, da bomo spet veliko odzunaj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
14.3.2008 8:23:12   
Laubica
Vidim, da zidate oz. boste, potem z mojim nisva edina. Midva zidava pa hišo, glih prejšnji teden so nama prišli montirat okna, sedaj pa zbiram predračune za omete. Punce ne bo vam dolgčas .
Me je že kar strahuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
14.3.2008 8:36:29   
naraščaj
jutro,
hvala za zajtrkin kofi
spali tak tak, saj se je ob pol 12ih že zbudula - llaaakkotauser posted image  in moj je ravno takrat prišel spat, saj ga rama boli, da se mu mša (ena stara poškodba) in pol ni in ni zaspala tak da sem jo kr pusla v najini posli in se je mal pre 4 spet zbudla in spet jest pa čez eno uro je bla spet budna pa smo pol mal pred 6 spet jedle  in okol 7ih je bla budna ko čuk, skratka sem ko cota. al jamra taja al pa moj, pol pa spi če morš,

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?