ninocka
|
Dobro jutro, a sem prva??? Castim kavico in rogljicek z marmelado ampak samo enega, da se ne zredite Jst sem tud uceri cel dan zabluzila po BTCju, za finale sem si prvoscla se kavico s Scubo, Lano in Tanayyo. Ruben je ful precekiral Lano (ne vem, mogoce se ze kaj plete ), in je revez mogu prezivet v zenski druzbi Je bil pa ful priden na kavi, sem bla prav presenecena. Se mi zdi, da je vsak dan boljs, vedno dalj casa se ze sam zamoti, sploh pa z igrackami, ki jih lahko nosi v usta. PA zelo aktualne so rokice, samo si jih tolk v usta zbase, da se ze napol na bruhanje sili Dude se zmeri noce, najde pa vsake tolk casa palcek in ga zacne z veseljem vlect, ampak ne za dolgo, ker mu ga poredna mami vzame. Ce ze more kaj cuzt, raj vidim, da ma dudo, sam ko ga ne morem navadit. Bolj ali manj uspesno mu uvajam ninico, sploh med vecernim dojenjem, da jo mecka, da se lahko jst potem izmuznem (kar rata al pa ne). Sem mu kupila ful enga luskanega oslicka in ga zdej mecka in cuzi in si ga daje na glavo.... Je pa se zmeraj prehlajen, nosek je se zmeri ful zabasan, HB za pumpico. Si ne predstavljam, da bi se vse tole not v njemu pacalo. Se moram pa pohvalit, da se mu rata obcasno ze obrnt na bok, pa zdej ga ful dajem pod tist most (lok, gym) in gleda igracke, cuzi roke, pol pa zacne udarjat po njih. Smejko je ful, pa ceblja na veliko, ful je tud zgeckljiv,prav uzitek se je pogovarjat z njim. Rata pa tud v sekundi iz najbolj soncnega otroka tak uzaljencek Banjico smo prestavli v veliko banjo, ker je take delal, da je blo pol kopalnice mokre. Se mi zdi, da bo na plavanju ful uzival, sa mo da ne bo kam odcofotal v tej svoji silni vnemi Dobr, da je ograjen bazen Vceraj je blo pa 1 leto, kar smo ga nardili. Sta mela 18.02.06 oci in mami fraj, ker je bil Evan v nocnem varstvu, pa sta mela mir in cas in nobenih motenj, pa je Ruben ratal Zirafa, mogoce pa ne da niso hotli operirat, ampak pri nas sploh ne morjo, ker nimamo nobenega srcnega kirurga za otroke. Poleti je usel tisti, ki smo ga meli, na Nizozemsko, ker mu niso hotli povecat place. Gruska, jst bom tud verjetno prisla, ce se ne bom dobila ze z enimi drugimi RRjevkami. Lahko pa nardimo eno skupno (mesano) srecanje Scuba, dobro, da se je vse OK koncalo Sem se pa jst tud vceraj skor zaletela, ko sem sla iz BTCja na Kajuhovo v Hoferja. Sem stala na pasu za zavijanje levo, speljem, v tem mi pa z desne ene zenska, ki je drugac stala na pasu za naravnost, kr namoj pas zavije. Dobr, da sem jo vidla in zabremzala, ker drugace bi samo poclo Evan je sel pa zdej k zdravniku, ker je zacel ful eno nogico med hojo not obracat. IN to tolk, da sam sebe spotika. A ma kera o dvojnih in vec mamic kaksne izkusnje s tem?