|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
4.1.2008 12:10:15   
mama06
vlažilec zraka - imava od Boneco-ta in avs zadovoljna. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Desetke007
4.1.2008 12:12:17   
mama06
http://otrocarije.blogspot.com/2007/12/otroka-mimika.html

Super linkuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Desetke007
4.1.2008 12:58:21   
tave
Lane31  upam da se obe.user posted image user posted image čimprej pozdravita!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
   RE: Desetke007
4.1.2008 13:14:32   
jasna
lane31, tudi jaz ti pošiljam eno user posted image , da se čimprej pozdravita. Ti jo čim več pristavljaj in cartaj, revčko malo.

Klaudia, če prehlad ni prehud cepijo. Vsaj poleti so, ne vem pa, kako je to v tem času, ko je ogromno viroz.

noa1, se mi kar smiliš, ko imate takšne nočne vragolijeuser posted image .

LP

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
   RE: Desetke007
4.1.2008 13:34:40   
lane31
Se ne dojiva več....samo 14 dni sem jo....sem že tolko jokala zaradi dojenja, danes pa spet,ker mogoče ne-bi bila bolana,če bi jo user posted image user posted image user posted image
Tak me razžira krivda....sem se ji že tolikokrat opravičila,ker sem poslušala pametne nasvete........eh saj je brezveze vse spet premlevat.
Trenutno je brez vročine,čist malenkost bolj razdražljiva, drugače pa kar vredu.
Mama pa neuser posted image user posted image user posted image
Samo, da bo vse ok .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   RE: Desetke007
4.1.2008 14:03:30   
jasna
lane, oprosti, sem vedela da sta prej zaključili, ampak nas je toliko, da kar malo pomešamuser posted image . Sem pa malo huda nate. Kakšna krivda neki. Si super mamica, svoji pikici si dala najlepšo popotnico za življenje in naredila vse, kar je bilo v dani situaciji mogoče. Pa kaj če se ne dojita več. Tudi naši dojeni otročki zbolevajo. Tako pač je in še prevečkrat bodo bolni. Vleži se zraven male, stisni jo k sebi in počivajta kolikor je mogoče. Nalivajta se s čajem, če bo potrebno ji daj svečko, sama pa tudi vzemi kakšen Lekadol. Prepusti vso gospodinjstvo možu in naj te še on malo pocarta.

Vsem bolnim mamicam želim hitro okrevanje!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
   RE: Desetke007
4.1.2008 16:30:00   
oktoberka
Jasna to si pa tko lepo napisala-ti dam čist prav!! Lane, ne se obremenjevat zdej z dojenjen in s krivdo!! Verjemi da tud dojeni otroci zbolevajo. Moj brat je bil polno dojen pa je pri 6ih tednih dobil pljučnico.. Tako da.. raje cartaj svojo pikico in se prenehaj obtoževat! Posveti se njej- zdej te res rabi. Držim pesti za vaju in upam da ne gresta v bolnico in da bo čimprej mimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
   RE: Desetke007
4.1.2008 16:31:24   
oktoberka
Suzanamai a si bla dons s tamalima v h&m btc? Sem te vidla, pa si tok šibala, da te nisem dohitela.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   RE: Desetke007
4.1.2008 17:06:05   
mišk
Lane31, nikar se ne sekiraj zaradi nedojenja!!!!!!!!! Jst sem se že zdavnaj nehala! Me zase vemo, da smo se trudile po svojih močeh in znanju, a pač ni šlo! user posted image  Če pa kdo pametuje pa naj! In ne, tvoja punčka zagotovo ni zbolela ker je ne dojiš! Koliko jih poznam, ki so ne vem koliko časa dojile, pa imajo otroci vseeno alergije. Če si nečemu podvržen, si pač podvržen, zboli pa itak kdaj pa kdaj vsak! Jst sem se ža dost presekirala zarad tega, a vidim da brez veze. Bo pa mogoče pri drugem otroku bolje. Če pa ne bo, pa tud ne bo konec sveta, a ne?user posted image  Nazadnje me je pa zelo prizadel članek v zadnji številki revije Super mami, kjer je bil članek z naslovom: Zakaj vse mame ne dojimo? V njem je avtorica napisala veliko negativnih pripomb na nedoječe matere, kao da so neki psihološki zadržki, strah pred telesno bližino, nenavezanost,... Za bruhat!!!user posted image  Super revija, a ta članek me je resnično pogrel!
V glavnem, jst trdim, da smo vse super mamice, pa če dojimo 14 dni ali pet let!user posted image
Spanje: S tem pa res nimamo več problemov. Zaspi sama, ko jo položim v zibko.  Včasih malo pojamra, a jo hitro zmanjka.
Samo danes je bla pa res ena čudna noč.user posted image  Ene dvakrat se je zbudila, nekaj stokala in brcala, da sem mislila, da se bo zibka podrla.user posted image  Ampak sem jo kar pustila in je zaspala nazaj.
Po novem mi včasih zaspi tudi čez dan. Ko vidim, da je utrujena jo dam v zibko in zaspi v momentu.
Res je čedalje manj dela z njo, ker se sedaj že kar sami zamotijo. Gleda vrtiljak al pa jo dam na igralno blazino, pa imam prec kake pol ure mir.
Sej znajo bit tud pridni ti naši otročički, a ne?user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
   RE: Desetke007
4.1.2008 17:45:14   
mehurčica
Lane31, upam da ne misliš, da sem mislila da je zaradi nedojenja zbolela.user posted image Jaz sem samo mislila, da bi jo več pristavljala zaradi tekočine. Oprosti, ampak res nisem vedela da sta samo na adaptiranem mleku...enostavno zamešam, ker nas je toliko tukaj. No, upam da ti čaj ali vodo pije, tako da ji daj večkrat čez dan.

Mi pa smo dobili vlažilec zraka!user posted image Hyundai. Je že prižgan. Kako dolgo pa se ima to prižgano? Cel dan? Ponoči bi sicer lahko Dala v Davidovo sobico, ampak se sliši tak malo kak se voda pretaka in me je strah, da bi se polulal v posteljo zarad tega. Sicer se zdaj že sam vstane in gre ponoči na stranišče, ampak vseeno.



(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
   RE: Desetke007
4.1.2008 17:58:46   
majoli
Hvala za info za vlažilce.
Moram pa malo pojamrati - 14. bo tri mesece od poroda in jaz imam še vedno čiščo. Danes sem bila na pregledu in gin. je ugotovila, da sta se mi dva notranja šiva prej razkrojila, preden se je rana zacelila. In zdaj imam tam neko divje meso, ki mi ga morajo požgati. Vedno imam štalo, ko sem kaj šivana! V glavnem, moram v klinični center in mi bodo to naredili. Ne vem pa ali bom šla takoj domov ali bodo sprejeli tudi mojega malega, ker dojim. Ful nočem, da bi šel Maks v bolnico in upam, da me bodo poštimali in poslali domov.
Lane 31, upam, da bo vse ok. Pa res se ne sekirat zaradi (ne)dojenja. Jaz sem tudi naredila vse, kar teorija svetuje, pa imamo že od samega začetka dodatek. Mišk, ob tvojem postu, sem se pa kar zjokala.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   RE: Desetke007
4.1.2008 18:10:35   
suzanamai
Oktoberka nisi se zmotila, res sva z zojo malo zapravljali, sem ji že zjutraj obljubila, da bova kaj lepega kupili, pa se mi je tako lepo nasmejala, da sva potem res morali iti. Škoda ker me nisi ujela, sva šli potem še pod vodo na čaj in toast za mamico, pa malo sva se podojili. Bi bilo prijetneje v družbi, drugič mi požvižgaj pa bo, saj vsi pravijo, da me komaj dohajajo, ko vedno nekam hitim.
Upam da se vidimo na srečanju, prav rada bi videla pikico Zarjo. Pa pijača je še vedno na moj račun.
Lane ne sekiraj se zaradi dojenja, najbolj pomembno je itak prvo mleko, potem pa ni več tak problem. Vse moje prijateljice, ki so sedaj mamice nekaj bolehajo in prav tako otroci, ni razlike dojeni ali ne. Si imela pa hudo šolo, zapomni si, da vedno poslušaj sebe in svoje instinkte ter tvojega otročka. Jaz vse tiste pametne nasvete kar preslišim, ravnam pač trenutku primerno. Kakšne ure in tabele pa ne vem kaj še vse, Zoja je kadar se ji zahoče (imava precej mišelink in napihnjena lička), včasih na dve uri, drugič na pet, tretjič prespi celo noč..., kakor ji pač paše in je tako zadovoljna da je joj. Previjava se tudi kadar se nama zahoče, včasih 5x na dan, drugič 10x. Edina rutina ki jo imava, je kopanje pred spanjem. Tudi jaz sem prebolela dve virozi, na srečo se Zoja ni nalezla, sem pa pazila, da sem si stalno razkuževala roke in kašljala v robčke. Do sedaj sva imeli le zamašen nosekuser posted image user posted image user posted image . Upam da bo tako ostalo.

No sedaj pa moram šibat, moram malemu kupit nove Google, so mu jih ukradli na Krvavcu, pa sem bila vztrajna in je moral tri tedne uporabljati stare uničene, da ga je malo izučilo. Sedaj pa se bliža prva tekma, pa mora imeti nova, da ne bo kakšnih vratc al pa bande falil.user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite in cartajte svoje pikce.

Pa hvala vsem za 3mesečne čestitke.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   RE: Desetke007
4.1.2008 18:52:54   
mehurčica
Joj, skoraj sem pozabila. Katera je rekla, da gre v Škofjo Loko po majice za dojenje? Jaz bi jo imela - nakažem denar. Kakšne pa so številke - velike ali majhne? Jaz sem 164cm. Ponavadi nosim S, trenutno pa so mi tud M vredu. Ne bi rada, da bi mi bila preohlapna, hkrati pa ne prekratka ker me moti če mi po ledvicah piha.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
   RE: Desetke007
4.1.2008 19:10:03   
jasna
Mehurčica, vlažilec je pri nas vklopljen kar naprej. Postavljen je v predsobi med obema spalnicama in se ga ne sliši. Najbolje da si nabaviš higrometer in vidiš, kakšne so potrebe (zmogljivost vlažilca glede na kvadraturo). Ko smo bili v manjšem stanovanju, kjer se je tudi manj kurilo, je zadostovalo vlaženje čez dan. Sedaj pa laufa kar naprej in poleg sušenja perila komaj vzdržuje vlago okoli 50-55%. Optimalno je nekje nad 60-65%. Če pozabim dat vodo in ne perem pade vlaga zelo hitro na 40 ali celo 30%. Takrat se pa obupno počutimo, zbudimo se sitni, glavobol itd.
Majice za dojenje po pranju še mokre raztegneš na dolžino in niso nič prekratke. Meni na 170cm M čisto ustreza, čeprav imam M le eno. L sta kar veliki.
LP

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   RE: Desetke007
4.1.2008 19:18:52   
Klaudia
oktoberka - sam tale tvoja znanka je pa res čudna. A to da ni mela menstruacije se ji pa ni čudn zdel user posted image . Tko k sm enkrat brala v neki najstniški reviji. "Stara sem tok pa tok... menstruacije nimam že 4 mesece, pa zelo sem se zredila v trebuh. A sem noseča?" Ma neee... a res! user posted image

skuštrana - ful huda majčka user posted image

mišk, lane31 - ne se sekirat glede dojenja. Naredile sta kar sta lahko glede tega. Tako pač je ko so ljudje okoli pemetni in delijo "pametne" nasvete. Vidve se res nimata kaj za sekirat in bit slabe volje... poznam namreč neko mamico, ki striktno noče dojiti, ker noče joške dojenčku kazat (pornografija pa to). user posted image  In pol jo je patronažna vprašala: " ja kako ste pa otročka nardil, sploh pa rodil?" 100 ljudi, 100 čudi...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   RE: Desetke007
4.1.2008 19:43:01   
mišk
poznam namreč neko mamico, ki striktno noče dojiti, ker noče joške dojenčku kazat (pornografija pa to).


Hahaha!user posted image  V takem primeru bi si pa tud jst mislila svoje!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   RE: Desetke007
4.1.2008 20:34:25   
oktoberka
A to da ni mela menstruacije se ji pa ni čudn zdel
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia


Menstro je mela baje ful neredno, pa enkrat je celo cel let ni mela-baje. Kdo bi vedel. Čudaki obstajajo. Brez njih bi bil svet dolgočasenuser posted image



_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
   RE: Desetke007
4.1.2008 21:08:18   
Jenny Anny
Lane31 upam, da se čim prej pozdravita, zarad dojenja se pa res ne rabiš sekirat, kot so ti že povedale ostale. Drugač bi blo, če sploh ne bi hotela, ti pa si se trudla po svojih močeh.


oktoberka - sam tale tvoja znanka je pa res čudna. A to da ni mela menstruacije se ji pa ni čudn zdel . Tko k sm enkrat brala v neki najstniški reviji. "Stara sem tok pa tok... menstruacije nimam že 4 mesece, pa zelo sem se zredila v trebuh. A sem noseča?" Ma neee... a res!
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ob tem sem se pa spomnila na zaupne besede v anteni že dolgo let tega, ko je ena napisala, da se je samozadovoljevala z žarnico in je spraševala, ali je možno, da je zanosila,  v odgovor pa je dobila: Da noseča si, rodila boš lestenecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, dajte mi prosim povedat katera ima v albumu full lepe slikce z otročkom v slingu, ker vem, da sem jih gledala, sam ne vem, pri kateriuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
   RE: Desetke007
4.1.2008 21:20:55   
skuštrana
Jenny Anny, jaz sem ravno danes izbrisala album sling..Je pa imela slikce s slingom še Kasija, pa jasna, če se ne motim...Pol pa ne vem več, če še katera user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
   RE: Desetke007
4.1.2008 21:33:11   
Jenny Anny
skuštrana te dve sem našla, imata pa obe slikane z všitki za oblačila, ki so zello dobri, je imela pa še ena ene 5 slikic, a si bla mogoče potem ravno ti? Bila je mal rdečelasa.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
   RE: Desetke007
4.1.2008 22:21:50   
skuštrana
Ne, jaz nisem rdeča user posted image Kaj pa vem, Klaudia ga tudi ima, pa 2ursae, pa mehurčica...Mogoče si pa kje drugje gledala user posted image , ne pri oktoberkah...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
   RE: Desetke007
5.1.2008 2:37:27   
pot
Pozdravljene desetke.

Mi smo za praznike prebolevali prvo virozo. user posted image Sicer jo je oči slabše odnesel kot user posted image , ampak oči ni imel ˝maminega antibiotika˝ - mleka. Jaz sem jo pa odnesla le z malo močnejšim prehladom.
Oskar si končno ustvarja nek ritem in tudi čez dan spi, zdaj celo dvakrat po vsaj 2 uri.  user posted image Poje tudi več, no, vsaj vemo kam gre vsa hrana, da so že nekateri pajacki in majčke premajhni.
Spanje: zvečer se malo več naje - njegova želja, potem pa zaspi za 5-8  ur.user posted image Zaspi okoli 24 ure.
Previjanje tudi čedalje bolje prenaša in le redko še joka. Mora biti pa sit, da ga lahko previjem, pa kupčki podrti, ker drugače joka. Ni šans, da bi se previjal na lačen želodec, sem vsakič grozno obžalovala, ko se probala.
Sem mu skušala dodati nekaj čaja, ko je bil bolan, ker me je zaradi driske skrbelo, da bi dehidriral, pa je čaj po žlički zavračal, po flaški pa tudi ni bil ravno navdušen, tistih 5 ml kolikor ga je spil, je pa vse na planico pobruhal oz. polil nazaj. user posted image Kako so pa vaši otroci navdušeni nad čajemuser posted image Mi imamo komarčkovega od hippa.
Začuda se naš user posted image ne pritožuje nad različnimi cuclji: nastavek, flaška in duda. user posted image Nad dudo se pritožuje samo kadar je lačen, jo takoj pljune ven in se ob tem grdo namrdne. Imamo pa aventovo dudo, ker so bile očiju bolj všeč.

Vlažilec zraka: tudi mi imamo Bonecovega. Piha mrzel zrak in je sploh pri prehladih lažje dihat, pa tudi sicer pozimi. Slabe strani vlažilca so zarošena okna, prah se prime TV in omar in je še bolj viden kot običajno, saj ves prah, ki kroži v zraku, dobesedno prilepi na površino in je zato treba pogosteje brisat prah.
Pozanimaj se za ionizator in vlažilec hkrati, sem brala enkrat izkušnje na RR, da so zadovoljne, ker je manj tudi bolezni in alergij. Vedeti je tudi treba ali želite da piha toplo ali mrzlo paro.

Menstruacija: mislim, da se je oktoberka pritoževala nad 2. M... No, jaz še vedno čakam na konec čišče in upam, da tokrat pa res gre h koncu.

Dojenje: sem prebrala v brošuri, da se ga lahko obnovi tudi po polletnem prenehanju, če bi katera želela ponovno vzpostaviti dojenje. Ampak to je teorija!
Pa ne se sekirat, gre kolikor gre. Otroci bodo zrastli tudi brez tega in bodo gotovo bolj srečni, če bodo videli srečne starše, kot starše, ki se sekirajo, ker pač dojenje ni steklo kot bi moglo. Punce, raje uživajte v njihovi družbi, še prehitro bodo zrastli. Samo poglejte kako hitro sta ta dva, pri nekaterih že trije meseci naokrog.
Jaz dodajam, dojim pa 3-4x na dan. Kak dan imam več, kak dan pa absolutno premalo mleka. Vsakič, ko dojim, pa morem potem še dodati. Pa sem se že zdavnaj nehala sekirat, ker ga ne morem samo dojiti. Je bil pač zelo zahteven otrok na začetku, predvsem pa zelo lačen, podnevi nič spal (le po 15 minut), jedel na pol ure, pa še to tako, da je zaspal vmes, zbuditi pa ga nisem mogla. Mami pa lačna, žejna in utrujena cele dneve; pa ni dovolj mleka. Potem so pa tukaj še bolečine ob dojenju, kljub nastavku. Vsake toliko se mi naredijo še zatrdline in potem je še manj mleka, dojenje pa še bolj boli. user posted image
Hvala bogu, da obstaja vsaj še mleko v prahu, drugače bi naši otroci jokali cele dneve.
Kar se tiče alergij - so dedne, vsaj nekatere, če ne vse.

Majice za dojenje: a so iz iste trgovine (Alisa) kot na internetu:
http://trgovina.alisa.si/podskupina.asp?maingroup=Dojenje&secondgroup=majice%20za%20d.
Kaj pa cene, so iste kot v trgovini?

Cepljenje za meningitis: pri starosti 1. leta. Tako je nama rekla pediatrinja, sicer pa obstajajo brošure. Tukaj pa je en link:
http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1268


Šibam spat in se še kaj javim ob priliki, če lahko seveda.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   RE: Desetke007
5.1.2008 10:32:05   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Hvala za info za vlažilce.
Moram pa malo pojamrati - 14. bo tri mesece od poroda in jaz imam še vedno čiščo. Danes sem bila na pregledu in gin. je ugotovila, da sta se mi dva notranja šiva prej razkrojila, preden se je rana zacelila. In zdaj imam tam neko divje meso, ki mi ga morajo požgati. 



Ojoj to pa je hudo....upam,da čimprej urediš....si pa mi dala misliti, da res ne smem več zavlačevati s pregledom user posted image .....grem ta teden....je še katera ki še ni bila ?
Aneta je spala mirno vso noč, danes ima 37,7 v ritki- tako da upam, da ne bo nič narstlo user posted image  Se pa ji š vedno vidi...deluje nekako spremenjena.
Saj bo user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
   RE: Desetke007
5.1.2008 11:15:37   
jasna
Ojej majoli user posted image , upam, da opraviš ambulantno in čim hitreje, pa da bo potem OKuser posted image .

pot, a si sigurna, da ne vlažite preveč? Nam se šipe nič ne rosijo, prahu je pa manj, ker ima vlažilec filter za čiščenje zraka. So pa te majice, ja. In cena mislim da je ista. Glede čaja... Ga ne pije. Ker imava velike težave s kakanjem jo tu in tam silim s sladkimi kamilicami, pa se flaški grozno upira, po žlički pa še nekako gre, ampak tudi večino polije. Če se bojiš dehidracije ob bolezni je boljše večkratno pristavljenje.

< Sporočilo je popravil jasna -- 5.1.2008 11:29:06 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
   RE: Desetke007
5.1.2008 12:25:40   
tave
Hoj!

Zdej sem mal gledala avtosedeže, pa me zanima, če katera ve katrei sedeži so dobri. Gledala sem tabelo, kjer so ocene pa se nič ne znajdem. Kaj pomenijo tisti +  in - in pa kaj so tiste barve.A če je rdeča je boljši kot pa tisti ki je zelen. Čistsm zabluzila, ampak če katera ve naj mi prosim napiše-odgovori.


lp, tave

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Kje živite?
Lilita



pri starših (26%)

v lastnem stanovanju (49%)

v tržno-najemniškem stanovanju (11%)

v neprofitnem stanovanju (4%)

drugo (10%)


Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!