|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
24.12.2007 8:23:02   
lane31
2ursae....jaz tudi ne hodim na srečanja....pa pišem in berem....
želim vama, da uštimate tega nohtka,da se več ne ponovi user posted image ....mi je pa prav grozno,si predstavljam, da bo tebi huje kot Boru user posted image
 
Oktoberka samo se ne sekiraj kadar daš dodatek,če ga rabi ga rabi
Glede mleka bi ti svetovala Bebe1...to mleko dajejo v MB porodnišnici
in resnično ne dela krčkov,naše dete niti pojma nima kdaj aka in prda
pa še eno lastnost ima, da ga imajo dečika zelo rada
 
Prav rada bi vam dala kakšen nasvet glede uspavanja, ...ko vas berem kako trpite ve in seveda user posted image  se takoj zahvalim da te kalvarije še en dan nismo dajali skozi. Nimam nobenega posebnega recepta....
od prvega dne jo zvečer umijem ali skopam(2 krat tedensko),nahranim,
podre kupček in jo položim napol spečo v kinderpet kjer spi do 7h brez dudice...ne vem kaj pomeni uspavanje
Sem pa razmišljala OKTOBERKA , če je morda možno, da tvojo user posted image  kopanje
prebudi namesto pomiriuser posted image ....jaz bi poskusila keri dan spustiti kopanje
in jo samo lepo umij s krpico
 
JASNA,NOA1....upam da se boste vsaj zjutraj pozno vstale user posted image
 
Pri nas v Rušah tako lepo sneži....pravi dan za snegec user posted image
Včeraj sem malo pekla- 2 peciva- bajadera in kinder pingvin user posted image
Možek danes dela popoldan tako da bova z user posted image  sami pripravili večerjico
Smrekica od včeraj že stoji, darilca so tudi že spodaj...tako da ko se vrne dragi + njegova dva- sin in hčera, bomo povečerjali in nato odpirali darilca
 
 
Vsem skupaj želim mirne, zdrave in dovolj naspane božične praznike!!!
Novim članom družin pa želim predvsem srečne starše user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Desetke007
24.12.2007 9:34:13   
Klaudia
Lep pozdrav vsem!
 
Že dolgo se nisem javila... preberem že (nahitro) potem pa vedno kaj pride vmes, da nič ne napišem user posted image
 
2ursae - upam da bo Bor dobro prestal oparacijo in ti z njim. Me še kar stisne ko se spomnem na infuzijo ki jo je naša dobila. eno user posted image  za srečo.
 
valči - ne sekirat. Če je P rekla da vredu raste najbrž ni nič hudega. Bo pa naslednji mesec več zrastla in se poredila...

pot - user posted image Koliko se vas bo odločilo za cepljenje proti rotavirusu, ki boste dale otroke v vrtec?
Cepit ne bomo dali.

user posted image  Koliko ur na dan spijo približno vaši otroci, če štejete cel dan z nočjo vred?
Zvečer gre spat okoli 22h in spi z hranjenjem (3x) do 9h, torej recimo skupaj 10h. Potem pa čez dan zaspi ob 11h za eno urco, pa okoli 17h za eno urco. Včasih pa tut vmes za kakih 10minutk. Torej vse skupaj bi bilo cca 12ur
 
čistoča - se strinjam s tem da mora bit malo umazano. Poleti jem zelenjavo direkt z vrta. Korenje naprimer samo podrgnem ob nat in že grickam. Isto z vsem sadjem. Edino t poletje sem malo bolj pazila, ker imamo mačke in nisem še prebolela toxe.
 
pumpica za nos - vročo vodo dam čez cev pa je.
 
Drugače pa smo imeli včeraj krst. Je bila Lia zelo dobre volje. Ves čas obreda je gledala župnika (mu je blo ziher nerodno user posted image ) In kadar jo je pogledal se mu je nasmejala. Ko jo je polil je samo debelo pogledala. Tako da, bilo je luštno. Bom potem še slikice dala v album... sam zele se je pa že Lia začela oglašat..
papa

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Desetke007
24.12.2007 9:39:23   
suzanamai
Joj punce, ko vas takole berem, šele vidim kakšno srečo imam. Že pri starejšem nisem imela nobenih težav in sem celo nosečnost upala, da mu bo dojenček vsaj malo podoben. No pa je naša Zoja še bolj pridna od njega, kar se mi je prej zdelo nemogoče. Sicer ima včasih slab dan, ampak v večini niti ne zajoka, razen zvečer v posteljici, če izgubi dudo.
Oktobrka  jaz sem tudi pri prvem mislila, da imam premalo mleka, pa sem ga zvečer dodajala in imela sva enake težave kot ti, potem sem flašo opustila, tri dni je zvečer jokal kot nor, po treh dneh pa je dojenje ponovno lepo steklo. Mislim da ima Zarja sesalno zmedo, saj veš po flaški enakomerno teče, iz dojke pa je potrebno vleči in včasih v prazno tudi več kot minuto.

Drugače pa smo bili v petek prvič na smučišču. Bilo je enkratno, sonček in okoli 0, v glavnem topleje kot v dolini, ki se je cela kopala v megli. Enkraten dan. Zoja je uživala zunaj v lupinici na sončku, moj jo je dal kar na sanke in sta se sprehajala okoli, midva z malim pa sva bordala kot utrgana, full sem bila presenečena nad njim, saj ga zadnje 3 mesece nisem videla in je full napredoval, pravi profi je že, ko se spustiva me prehiti za cel sendvič haha. To mislim da lahko poje cel sendvič, predno mami prišiba dol za njim.  Izgleda da res nekaj bo iz njega, pa saj to je njegova največja želja že od 3 leta. Ko smo ga vprašali kaj bi bil rad ko bo velik, je že od majhnega govoril, da on bo pa border in se sploh ne pusti motiti. V glavnem preživeli smo super dan na snegu, potem pa smo šli sestradani na pohano piško in domov. Zoja je dejansko prespala cel dan, zbujala se je na 4 ure za dojenje, zvečer ob 8h sem jo položila v posteljico in zaspala je kot top z nasmeškom na ustih, ter spala do 5h zjutraj, pojedla potem pa še do 9h. Tako da komaj čakam že spet kako lepo napoved, upam da bo že kaj s sončkom ta teden, da bomo že spet šibali na sneg.

Punce uživajte v svojih user posted image .

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Desetke007
24.12.2007 10:48:27   
lane31
Pravkar sem prejela baby vac.....Če je še katera skeptična glede nabave, naj vam povem,da je zadeva enostavno prekrasna, skoraj to good to bee true user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala je samo gledala,še trznila ni, hrakeljci pa so kar leteli ven.....pri čiščenju z fiziolško je vedno jokala.....res super uporabna zadeva za občasn čiščenje noska, ko nastopijo težave

Klavdija.....super za krst in seveda čestitke user posted image ...mi bomo to opravili najbrž maja drugo leto

Suzanami....prosim,prosim, povej mi kaj več o smučarskem dnevu.....kje sta se nahranile,
kje sta se previle ????
Jaz bi tudi šla....pa ne vem,jo naj pri babici pustim ali naj j vzamem???
Pa še to me zanima....kdaj si starejšega prvič postavila na smučke ozr bord??
Si ga dala v šolo ali ste ga sami učili?
Drugače pa sem vesela, da ste imeli lep danuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: Desetke007
24.12.2007 11:29:35   
suzanamai
Suzanami....prosim,prosim, povej mi kaj več o smučarskem dnevu.....kje sta se nahranile,
kje sta se previle ????
Jaz bi tudi šla....pa ne vem,jo naj pri babici pustim ali naj j vzamem???
Pa še to me zanima....kdaj si starejšega prvič postavila na smučke ozr bord??
Si ga dala v šolo ali ste ga sami učili?


Lane31 previjali sva se kar v lokalu na mizi, gor sem dala dekco pa previjalno podlogo in je bilo. Podojili pa sva se enkrat kar zunaj na sončku, ker je bilo fulll toplo, enkrat pa v hiški za izposojo opreme. Pa saj ti povsod dovolijo, še dobro se jim zdi. Sva bili itak glavna atrakcija, saj nas vsi poznajo, ko smo vedno toliko na snegu, ampak nihče ni vedel da sem noseča, saj se mi konec lanske sezone nič ni poznalo, zdaj sem pa kar dojenčka s sabo prinesla, je bilo kar velik heca na ta račun. Meni je super, ker je možek pripravljen malo čuvat, da se jaz malo nafuram, potem me pa samo pokliče ko kaj rabi pa je. Skratka vsi smo uživali in komaj čakam da gremo že spet. Danes sta mojadva šla sama midve z Zojo pa sva doma, je bila tok slaba napoved, da sva raje ostali tukaj.

Starejši je bil prvič na bordu pri 4 letih, ampak so še premajhni, svetujem tam po 5 letu. Na smuči pa pri 3 letih čist brez problema, full uživajo. Drugače imama prijateljico, ki uče te male pikce in je res super, ko vidiš kako že po eni uri mali lepo vozijo za njo.
Drugače ti svetujem, da otroke vedno daš v tečaj, saj čisto drugače poslušajo učitelja kot starše, mene moj mali še sedaj ne posluša, ko ga opozorim na kakšno napako, če mu pa reče njegov trener, je pa čisto ok in nima nobenih izgovorov.

Samo upam, da bo Zoja tudi tako uživala na snegu kot Mai, to ga je res veselje gledati.

Zakaj pa ne bi babice vzela s seboj, sploh če je lepo vreme, verjamem, da bi tudi ona uživala. Drugače se pa pač z možem izmenjujeta pa je. Zoji je full pasalo, tudi višinska jo ni nič matrala. V gondoli je lepo dudico vlekla in je bilo ok.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: Desetke007
24.12.2007 11:40:44   
Klaudia
Evo... slikice so dodane. Geslo pa je: krst-Lia

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: Desetke007
24.12.2007 11:42:47   
Klaudia
             user posted image       

34 user posted image       21 user posted image          13 user posted image

18.09. pingi ('79), JAKA
           rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
 
24.09. orka** , ANEJ
           rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm

30.09. pony ('74), SARA
           rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

           rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm

03.10. suzanamai ('73), ZOJA
           rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm 

03.10. tave ('74), TEJ
           rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
    
06.10. Micla ('77), ELENA
           rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm

11.10. skuštrana ('77), ARSEN
           rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm 

11.10. Kasija 78 ('78), ELIAN
           rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm

11.10. kmarijaNINA
           rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm

13.10. oktoberkaZARJA

           rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm

13.10. Jasna ('76), NELI
           rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1 ('80), LUNA
           rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. Pandica ('79), ZALA
           rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli ('75), MAKS
           rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm

15.10. janja ('73), URBAN
           rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm

15.10. mišk ('82), DONA
           rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 

16.10. Ulaa ('74), NIK
           rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
           rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm

17.10. noa1 ('75), AJŠA
           rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm

18.10. JennyAnnyLANA
           rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm

19.10. mehurčica ('78), ENI
           rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm

19.10. ULLA K. ('77), FILIP
           rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm 

22.10. valči ('79), NINA
           rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm

22.10. 2ursae ('77), BOR
           rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm

23.10. drobižekŽIVA
           rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. Daschi ('76), ZAIRA

           rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
  
25.10. ditta ('74), ZOJA AIKEN
           rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
           rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm

28.10. Spark ('77), ALINA
           rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm

29.10. živa ('77), ANŽE
           rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm

30.10. lane31 ('76), ANETA
           rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm

03.11. mama06, JERNEJ
           rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm

05.11. zivepo ('86), PIA
           rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, ??cm 





ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
01.12.1977     skuštrana
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: Desetke007
24.12.2007 14:03:12   
lane31
Klavdia...geslo mi ne prime user posted image
Suzanami....hvala za obširno razlago user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: Desetke007
24.12.2007 14:38:47   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Klavdia...geslo mi ne prime user posted image


Nujno mora bit lia z veliko črko, pa nič presledkov med besedami. Najbolje da samo skopiraš in vržeš v okence

krst-Lia



_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: Desetke007
24.12.2007 15:09:34   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Klavdia...geslo mi ne prime user posted image


Nujno mora bit lia z veliko črko, pa nič presledkov med besedami. Najbolje da samo skopiraš in vržeš v okence

krst-Lia





No zdaj pa je šlo....čudno copy-paste ne prime, ko sem sama vtipkala pa je šlo.
Lepe slikice....lepa idilična cerkev tako pozimi,pa otroček v belem....res lepo user posted image

Vidim kako se smeji ko gleda vrtiljak, sem jaz tudi vesela ker sva ji prav takega
kupila za božička in komaj čakam, da ji dam user posted image
Upam,da ji bo tako všeč kot tvoji user posted image

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: Desetke007
24.12.2007 16:23:33   
valči
2ursae,ne se preveč sekirat,vse te rade beremo,samo sedaj je pač tako,da nas user posted image okupirajo,nekatere imamo celo več otrok in ni časa odpisat,čeprav bi radeuser posted image Ti kar piši,jaz tudi ne hodim na srečanja,berem pa zelo rada,pisat pa včasih ni časa.

oktoberka,
zelo se mi smiliš,res,naša punca je vedno bolj mirna,ponoči ni problemov,jo dvakrat dojim,vmes spi tako da res sočustvujem s tabo.Pač ji daj dodatek zvečer,mleko pa magari sčrpaj in hrani v skrinjo za kašice kasneje.Srečno in mirno,sedaj v praznikih.

Klaudia,
pediatrinja je rekla,da Nina ni dovolj bdobila in imava kontrolo tehtanja
11.1.,pol pa bo videla kaj dalje.Ker lačna Nina ni,čez dan spi lepo,ponoči tudi,dodajat čez dan nimam namena,sem se tako odločila,razen,če mi res prejoka ves dan.Rekla je še,da naj jo na 4 ure zbujam,kaj je ponoči tudi ne.Ponavadi se čez 5 ur zbudi,čez dan pa dobi,ko želi,pijem dosti,tako da...Bomo videli na kontroli.

Vse se lepo imejte čez praznike,sedaj morem it,naši že smrekico delajo,se jim grem pridružit,Nina pa spi.user posted image

2ursae,dobro zrihtaj z Borom,upam da za vse čimlažje,prašićek je pa za vajuuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: Desetke007
24.12.2007 19:52:57   
mama06
Zdravo, ne vem,kje naj začnem, toliko je vsega, časa pa malouser posted image

2ursae tudi jaz ne hodim na srečanja, pa mislim, da me kljub temu preberejo in se pomenimo. En dan ima ena več časa, drugič druga....Sedaj pač več nismo same kot je bilo to med nosečnostjo in nas naši štrumfi okupirajo. ti kar piši, jaz vsako rada preberem in vsak nasvet pride prav. Upam , da sta z Borom danes lepo  porihtala.

Jenny Anny in oktoberka, se pridružim v vajin klub. Jaz si čez dan zbiram mleko, tako kot je rekla Klaudia in dodatno si še sama ščrpam na roko in potem zvečer dam po flaški, saj drugače se dere na dojki. Ni mi jasno, zakaj čez dan normalno je in vse lepo funkcionira, zvečer pa cel sistem pade? Ampak vztrajam na svojem mleku in nisem še dala dodatka? Aja pa mislim Janny Anny, da so OleovitD3 res boljše. Še g malo zvija, ampak je bolje in dajem jih dopoldne.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   RE: Desetke007
24.12.2007 20:00:30   
mama06
Danes sem šla v BC po Aventove posodice za shranjevanje mleka, pa me je skoraj kap ruknila, kakšna gužva. Kot da bi kaj delili zastonj.

Jenny Anny in oktoberka, danes sem takoj po dojenju dala flaško in je spil samo 15ml, ampak dovolj, da so mu oči začele postajat težke in potem sva se lepo uspavala. Sedaj že spi - Ameriks - samo vem, da nisva rojena pod tako srečno zvezdo, da bi bilo za danes že sigurno rešeno. Bom poročala, kako se bo odvijalouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: Desetke007
24.12.2007 20:19:19   
2ursae
no, dekleta, hvala za lepe besede user posted image , me je že malo skrbelo user posted image .

Skratka, s pregleda smo bili ful hitro, smo zaradi dojenčka šli not prednostno (a ni to fino user posted image ). Nohtki so vraščeni, samo ne izgleda hudo, zato niso ničesar delali, je zdravnik samo pogledal in v pol minute smo bili fertik. Ne smemo nič kaj posebej pipat, samo držat nego in po umivanju dobro osušit. Je pa pomembno tudi, da dojim, najbrž tako težje pride do infekcije. A ni zanimivo, kolk to dojenje vpliva tud na tako malo stvar kot so nohtki nožnih palčkov user posted image .
Tako da, jenny anny, če palčki niso vneti, ne moreš res nič naredit (jaz sem po nasvetu naše P dajala obkladke in masirala) oz. je bolje, da ne delaš nič, če se pa vname, pa takoj k P, kjer najbrž dobiš napotnico za kirurga. Vraščeni nohtki otročka ne bolijo (mene je najbolj skrbelo to, da malega boli), boli pa potem, če se vname. Vse skupaj se lahko pozdravi samo od sebe, ena user posted image  in user posted image  za najina otročka, da se jima samo porihta. je pa to menda dedno - jaz nič ne vem, da bi kdo pri nas to imel ... a ni "fino", da narava tako težavo potegne od enega praprapra strica v tretjem kolenu user posted image . No, sicer pa tudi za Borčijeve očarljive jamice v ličkih ne vem, po kom jih ima, pa se sploh ne pritožujem user posted image .

lubice, lep božični večer vam želim in mirno noč user posted image , jutri pa en umirjen družinski dan. VESELE PRAZNIKE user posted image user posted image  od nas4ih 

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: Desetke007
24.12.2007 20:25:02   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Punce, vas popolnoma razumem, ko pravite da bi najraje nehale dojit, ker...to pa to.... Sem imela enake misli pri prvem otroku. Polno problemov prve 4 mesece. Ampak se splača vztrajat. Pol itak začnejo gosto hrano kmalu jest in je tisto dojenje zraven res užitek za otrokece, da se odžejajo in pocartajo. Pa ko vidiš kako uživajo, ko zaprejo očke na dojki.user posted image Držim pesti, da ne bote do konca izgubile živcev, jaz sem jih takrat res skoraj.user posted image




se podpišem, mi smo pri Anžetu tudi v prvih mesecih dali skozi vse mogoče - nastavke pa odvajanje od nastavkov, pa mastitis, pa jok in stok, če ni takoj dobil, pa problemi s kupčki ... sem vedno šal na svoj dojilni stol s svinčenimi nogami in z mislimi o tem, kako bo pa tokrat šlo ... pol sem pa dojila 15 mesecev. Res se splača vztrajat, sploh zdaj, tik pred koncem problemov, ko ste že dale skozi toliko težav. Držte se, pa le pogum user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: Desetke007
24.12.2007 20:29:02   
Klaudia
Rdeč nosek, krvave oči, jelenček Rudolf z jointom v gobcu leti.
V prikolici ki jo vleče, Božiček z vinom v roki sedi, pijan vas pozdravlja in si lekadol želi user posted image

Šalo na stran, srečne praznike vsem, ki praznujete Božič in tudi tistim ki ga ne!

user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: Desetke007
24.12.2007 21:48:17   
janja
2ursae - upam, da se na koncu vse dobro konča. user posted image Naš prvi je imel pa tako krhke nohtke, da so se mu kar lomili in zacufali. Nemalokrat se mu je tudi malo zagnojilo. Pa se mu to dogaja še danes, ampak noben nič ne reče. Urban ima pa tako trde nohtke, da mu jih komaj strižem, zato se pa praska kot za stavo.

Mi smo imeli pa prejšnjo noč žurko. Zvečer sem Urbanu pripravila dodatek. Ker mi vedno zvečer joče, pa sem hotela preveriti ali je morda še lačen. user posted image No, ker mu nobena duda ne leži, je s težavo pogoltnih nekaj požirkov Aptamila, potem pa nehal. Pa sem ga dala spat in je zaspal. Okrog polnoči, ko sem hotela še sama spat, pa je nenadoma začel bruhati.  Pobruhal je vso posteljico, ko sem ga vzdignila še mene in kar ni hotel nehati. Nato se je malo pomiril in je revež postal lačen. S težavo sem ga pristavila. Je spet pojedel dosti, ko sem ga pa dvignila za kupček, pa je vse spet zletelo iz njega. Me je kar groza. user posted image Bil pa je tako utrujen, da je jokal in zraven spal. No končno je zaspal (s praznim želodčkom) in je začuda spal do 5h. Takrat sem ga spet nahranila in je bilo v redu. Pomirjen je spet zaspal do 9h, jedel... Bruhnil je edino še čisto malo ob kupčku, drugače pa je bilo v redu. Zdi se mi, da ne prenaša adaptirane hrane, ker mi je isto zadnjič vse zbruhal po Allernovi (ta pa še smrdi povrhu!). Saj, potem pa pridemo popoldne domov, pa najdem v nabiralniku spet pismo iz Pediatrije. Piše - naknadni izvid - da ima povišano  vrednost ECP in če bi se spet pojavljala driska (če bi jaz jedla tudi mlečne izdelke), priporočajo nadaljnjo alergološko obravnavo in dieto mamice. Ne vem, a se delajo norce iz nas ali kaj?user posted image Na prejšnjem izvidu je pisalo, da ne gre za nikakršno alergijo na kravje mleko in da naj jaz v svoj jedilnik vključim tudi mlečne izdelke.

Nas je moral božiček že obiskati, ker nismo zdržali. Andraž je dobil garažo v 3 nadstropjih in se zdaj veselo igra. Danes po moje kar ne bo mogel iti spat. Urban pa nekaj malenkosti - grizalo za zobke v obliki češnje, daljinec Chicco, slinček, mamica in oči pa sta se opremila z dišavami. user posted image

VSEM MAMICAM, OČKOM IN NJIHOVIM OTROČKOM NA TEM FORUMU, ŽELIM, DA BI PREŽIVELI LEP BOŽIČ V KROGU SVOJE DRUŽINE. IMEJTE SE RADI IN ZAJEMAJTE ŽIVLJENJE S POLNO ŽLICO.

nočko...Janja


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: Desetke007
24.12.2007 23:18:48   
živa
Vesel božič, čvekice!

Lp,

živa

P.S.: 2ursae, me veseli, da ni bilo nič hudega. Janja, zate pa upam, da boste imeli božič brez problemov, kot si jih zadnje dni opisovala.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: Desetke007
25.12.2007 0:36:43   
sanosan
Danes smo imeli drugi sistematski in mere naše Brine so 4850g in 58cm.
 
Smrekico smo postavili, po večerji je Blaž Brini zapel tri pesmice, potem ko je šel spat sem zavila darila in tako čakajo na jutro, da jih Blaž odvije. Uh, kako lepo ga bo gledat, ko bo odvijal darilo za sebe in za Brino. Komaj čakam jutro!
 
Vsem vam pa želim vesel Božič!
 
Lahko noč!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: Desetke007
25.12.2007 10:13:11   
mama06
Dobro jutro in vesel Božič punce!!!user posted image

Jenny Anny in oktoberka, da poročam o včerajšnjem večeru. Od 19:30 pa do 20:30 je spal po kopanju, nato se je zbudil in nastala je frka. Sem dala flaško s svojim mlekom okoli 45ml in ga nato pristavila k sebi. Bila sva sama v spalnici, luči ugasnjene in TV izklopljena. Sva ob 21 oba zaspala in spala do 1 zjutraj, se nahranila in spala do 3:15. Se ponovno nahranila in nato na 2 uri dalje brez problemov. Skratka Amerika. ČE bi le takoo še ratovalo naprej.

2ursae lepo , da je vse OK!


(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Desetke007
25.12.2007 12:32:26   
tave
Pozdrav še od mene.

Najprej en lep BOŽIČ vsem.

2uršae - upam da bo še vse uredu in da ne bo Bor imel več problemov z nohtki.

Janja -  ja kaj a  je zdej alergičen na mleko al ne? Odlitki so ratal, sam še lepilo moram nabavit da nalepim gor magnetke.

Mi smo pa drugače uredu. Naš Tejči je pravi požeruh.

Zaenkrat toliko od mene.

Lepe praznike še naprej.

lp, tave

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: Desetke007
25.12.2007 13:32:04   
mišk
Upam, da ste vse preživele čim lepši in miren božič!user posted image

Pri nas se je pojavila ena težavica. Že kak teden si Dona mane oči, zadnje dva dni pa ima oba učka, sploh zjutraj, gnojna. Umivam jih z vatko in ohlajeno prekuhano vodo. Kaj naj še naredim? A treba zaradi tega k zdravniku? Zgleda, da jo je napihalo po učkih al kaj. Malo tudi kiha. Kašlja ne in vročine tudi nima.
Upam, da mi bo katera znala svetovati!user posted image user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: Desetke007
25.12.2007 15:32:10   
valči
Vsem želim lep preostanek božiča,odgovorila bom mišk,glede učk.Naša ima desno oko že par dni solzno,vsako jutro zlepljeno,oz. gnojno,jaz ji dam svoje mleko in ji umavam z vatko od zunaj not,tako sem vsem delala.Ti še sigurno imaš v prsih kako kapljo mleka,ker meni je po Larinem dojenju še čez eno leto priteklo,če sem stisnila,tako da probaj.Pa ne se sekirat,to ni nič hudega,so pač občutljivi naši user posted image

Ostale pa lep dan še naprejuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: Desetke007
25.12.2007 18:30:33   
kasija78
Vesel Božic praznujočim in tudi vsem ostalim!

2ursae jaz preberem vse in sploh mi je tole branje rr eden malih užitkov v dnevu. Eliana dam na odejico da se igra, si prinesem kaj in si vzamem par minut zase. Tako da čisto nič ni pomembno katere hodite na srečanja - sploh pa zate ves čas pričakujem, kdaj se nam boste pridružili. Pa me veseli, da je z borom vse ok. Upam, da se prstki poštimajo sami. user posted image

Hvala za pohvale za sling user posted image . jasna material je iz hale d iz trgovine kilometer, ampak je bil čisto zadnji kos. Sem si kupila tudi material, da si probam sama sešiti sling. Samo ne vem, kje bi lahko dobila obročke. Če katera ve...

To dojenje je res en napor. Še bolj zato, ker ti noben ne pove, da to sploh ni lahko. V bistvu je pa milijon enih for in trikov. Tako da ne se sekirat in upam, da nam bo vsem šlo čim bolje in s čim manj komplikacij pri dojenju in dodajanju.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: Desetke007
25.12.2007 18:35:28   
kasija78
Rotavirus - ne bomo cepili.

Klaudia Lii čestitke ob krstu v najlepši ljubljanski cerkvici!

Mišk - Saj ne vem, če ti upam svetovat za učka, ampak mogoče bi pomagale kamilice. Zavreš vodo in daš noter par cvetkov kamilice ter par minutk še vreš. Odstaviš, ohladiš in z vato namočeno v mlačno vodo obrišeš učka. Mojemu user posted image  so tako čistili učke kot otroku, nisem pa še poskusila pri elianu, ker ni bilo razloga.  Mogoče je katera že poskusila?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)
tina152

Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?

slabi (6%)

dobri z občasnimi pepiri (32%)

dobri (20%)

zelo dobri (36%)

nimam partnerja (6%)

drugo (0%)


Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!