|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
23.12.2007 10:39:21   
kasija78
Dobro jutro!

Živa res  dobro, da se imate lepo skupaj. Meni je tudi lažje, ko je moj doma, pa imam samo enega otroka. Upam, da bo med prazniki lažje zate in si nabereš novih moči. A je bil tavečjemu všeč plastelin?

Skuštrana lepo da greš na pomoč prijateljici v stiski kljub svojim velikim obveznostim. Zase lahko rečem, da bi to res cenila. Upam, da ji bo tvoj prihod v tolažbo.

Dala sem fotke od dodatka za plašč za čez sling v album. Geslo je kasija. Bom jih pustila nekaj časa, potem pa zbrisala. Če katero zanima, si lahko pogleda mojo stvaritev v albumu.


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Desetke007
23.12.2007 11:10:21   
jasna
Kasija,user posted image . Pa ful lepo blago si našlauser posted image . A  ni udobno takole prenašat dete? Še posebej sedaj ko je tak mraz.

Živa, za KME cepijo po 1. letu starosti. In skuštrana, tudi meni ta politika cepljenja ni jasna. V LJ s cepljenjem začnejo jeseni, januarja je drugi odmerek. Ko pa se jaz butara spomnim spomladi, mi pa rečejo "Ja gospa ste zamudili, sedaj ne cepimo, ker ne bo poleti dovolj zaščite" Ja in? Bo pa drugo leto in vsa naslednjauser posted image . A v CE pa praviš da cepijo skozi vse leto?

lane31, super, da si se imela lepouser posted image . Moja dečva pa nič več ne spi v gužvi, je preveč po babje radovednauser posted image .

Skuštrana, sožalje tvoji prijateljiciuser posted image . Drži se!

LP

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Desetke007
23.12.2007 17:13:04   
mama06
janja ja se popolnoma strinjam, da dete mora pojesti kilo dreka, ampak poanta je bila v tem, da nikjer in nikoli ne veš, kje te kaj doleti. Naš ga bo sigurno pojedel še več, ker smo na vasi, pa čeprav nimamo kmetijeuser posted image
In jasna res je bolje, da postane na to imun in ker to cepivo drži dve leti, je bolje, da preboleva v kasnejši starosti, kot pa kot malo nebogljeno bitje. Kasneje ga najverjetneje ne bom več cepila, samo sedaj, kot dojenčka, pa ga ne želim izpostavljat takšnim črevesnim težavam.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: Desetke007
23.12.2007 17:17:21   
mama06
Jenny Anny imamo doma podoben problem. Včeraj sem pa nekaj pogruntala in upam, da danes spet uspe. Namreč, najprej sem ga podojila po kopanju(okoli 20:30), nato sva ga malo uspava, seveda neuspešno. Odšla sem v kuhinjo in naredila stekleničko( mleko sem zbirala čez dan in ga imela v hladilniku) s 100ml in mali je v šusu ojedel celo dozo. Nato je bil zaspan, ni pa mogel zaspati, pa sem ga dala na dojko za par minutk in je zaspal. Spal je od 22 do 3-h.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:14:43   
2ursae
no, hvala za mnoge vzpodbudne besede ob naši morebitni jutrišnji operaciji user posted image . Dajte mi plis, povedat, če, glede na to, da nisem redna in da ne hodim na srečanja, sploh preberete, kaj napišem, ker ne bi rada po nepotrebnem izgubljala časa tu gor in vas morila z našimi prigodami, ki pač nobene ne zanimajo.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:16:52   
oktoberka
Včeraj sem napisla cel roman, pa me je skenslaluser posted image , tko da sem pol šla kar spat. Zadnje dni sem tok zmatrana,user posted image da se mi tud na rr ne da nč napisat.
Zarja ga tadnje dni ful sračka. Kr neki ma ene finte zvečer. Po celem dnevu, ko sem js že čist gotova, pa za piko na i še to. Dojit se sploh noče zvečer. Pred kopanjem ja, po kopanju pa ni šanse. Se dere kot bi jo s kože dajala.user posted image Pa ji dam dudo, pa vleče kot nora. Pol jo pa pač nahranim z Novalac (al kaj že je), unim prot krčkom. In kaj se zgodi pol? Njo začne očitno po tem mleku tok šraufat, da se celo noč zbujamo na eno uro, do največ dve. Tok sem zmatrana, da vam ne znam povedat.user posted image user posted image user posted image Pa še kapljic Mylicon nam je zmanjkal, k so nam ful pomagale.  Klaudia, upam da bojo tvoje pomagale. Skratka borbe in neprespane noči imamo men se zdi da že 5 dni.user posted image Včer pa ji za foro nism dala Novalaca, zato da vidm če jo po tem res zvija in sem ji dala čaj. Stankala ga je 100 v šusu in zaspala. Spala je 4ure pa pol, pol je blo hranjenje, ki ponoči poteka čist normalno, pol od 2h naprej je mela pa spet neke ibnge.
Ena je napisla nej si sčrpam mleko pa dam v hladilnik in da bi se mogla smetanca gor nrdit- no pr men se ne!
Skratka js ne morm otroka pustit da se dere in da vem da je lačna. Pač bomo pa zvečer začel dodajat. jenny js te čist štekam ko si rekla da ti je dojenje že čist mim. Mene tud ful mineva vse skp. Sej bi ful rada dojila, sam po eni strani pa komi čakam da neham in da bo konvc teh štal.

No, dons sm kupkla pa mleko od Hyppa in sem jo pred kopanjem hotla podojit in ni skor nč pojedla. Sicer se ni upirala, ampak ni pa jedla. Pol sem jo skopala in hotla podojit in tak jok da me je skor kap ruknla. Pol sem jo dala v posteljico in je za 5min zaspala, pa se zbudila in začela dret. Sem jo pomirila in jo pristavila in spet vreščanje, in to se je ponavlajalo zdele skor 2 uri, dokler nisem skor živčnega fasala in ji dala najprej 70ml mleka, ki ga je spila v minutki, pol pa še 40, pa je spila od tega še 25ml. Zdej je pa padla dol in zadovoljno zaspala.user posted image
Upam da bo dons tud mal več spala, ker sem, že stotič vam povem, čist fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa še te prazniki, pa darila, pa šopingi, pa spanje po eno uro... Vse mi že mori.

Pol bi se pa rada zvečer vsaj mal mojmu posvetila, pa sam padem doluser posted image

Za zjokat.
Komi čakam da se zadeve umirijo.

Upam da vas nisem preveč zamorila.Bi se pa rada zahvalaila vsem ki ste me prebrale in ki se zanimate zame in Zarjo. Hvala!

Lahko noč vam želim


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:19:14   
oktoberka
2ursae js te vedno preberem in si želi m da še naprej pridno pišeš in se nam javljaš. Veš sej jih je kar nekja ki ne prihajajo na srečanja, pa so vseen zelo zaželjene tu gor! Drgač pa vama z Borom želim čimveč sreče na operaciji in upam da se boš javila ko bosta odpravila!!

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:19:31   
Jenny Anny
mama06 bom probala še s črpanjem mleka, da bi ji ga zvečer dala po flaški. Čez dan danes nismo imeli nobenga problema, je prav lepo jedla, sedaj zvečer pa spet kalvarija, ne zize, ne dude (no te tako al tako ne maramouser posted image ), ne nosit, ne pet nič od nič, eno samo dretje. Ok, sem mislila, te bom pa previla, jo nesem v kopalnico, razvijem, se smeje, jo dam nazaj v plenico, odnesem ven, pa spet jok in dretje. Pa zaspana takooooo, da nič ne more ampak spat pa ne in ne. ud zize ne pomagajo večuser posted image user posted image

Kar se čistoče tiče, se popolnoma strinjam, mal "dreka" mora bit, pa tud prahu (saj pr nas je tega zdej dovolj, itak nimamo časa, da bi tako pospravljali kot smo včasih)

Kasija zelo dobro, zdaj pa tud mene že pošteno mika tale slinguser posted image , če bi zvečer pomagau, ko naša tako tuli, da bi jo v tem nosila, ga 100% kupim.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:24:26   
oktoberka
Kasija ti zrihti datum aza masažo kadar vam paše. Sam sporoč mi pol, da si zorganiziram. Načeloma pa mi je vseeno.

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:28:13   
Jenny Anny
2ursae tud jaz te vedno berem in upam da jutri čim bolje opravite, pa potem prosim poročaj, ker mi mamo tud vraščene nohtke na nogah, ampak ni P nič kaj rekla posebnega na to.

oktoberka vse kar si napisala, je pr nas čist isto in zvečer, ko si zaželim mal časa zase in za mojga je štala in ko se vse umiri sem tud jaz čist fertig. Se mi zdi da živim že v celibatuuser posted image , saj zdaj ona spi, ampak jaz sem pa čist adijo po tistem tuljenju in mi še na kraj pameti ne pride, da bi razmišljala o user posted image user posted image

Oktoberka veš kaj sem razmišljala, kaj pa če jih tako strašno daje polna luna????????

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:39:48   
skuštrana
2usae, jaz vedno vse preberem, user posted image , tudi tebe..ampak potem že kar pozabim kaj moram odgovorit, ko se toliko nabereuser posted image Vama pa želim, da ne bo preveč bolelo in da Borči ne bo preveč jokal (pa mami z njimuser posted image )...Res, fajn porihtajta, pol se pa javi kako in kaj. Veš, saj imam jaz tudi včasih občutek, da pišem kar v tri dni, ampak nič zato, pač napišem kar napišem pa če kdo prebere fajn, drgač se pa tudi ne sekiram preveč...

jasna,  vem da je moja frendica malega cepila nekje aprila ali maja s prvim odmerkom, potem pa čez (mislim, nisem sigurna) čez en mesec z drugim...

Kasija, super si to zašilauser posted image ...In  blago je res fajn.

Oktoberka, ne vem več kaj naj ti rečem..Hudo je, če otrok ponoči ne spi...Probaj počivat takrat, ko Zarja spi, tudi čez dan.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:41:50   
oktoberka
Jenny zgleda da sva čist na istem.user posted image A pa si ti tud kej probala dodajat zvečer? Ker js k dodam takoj pade dol.user posted image Sam na žalost smo mel pol čez eno uro zarad tistga mleka prot krčem štaleuser posted image
Ne vem če je to polna luna. No, sej bi bla vesela če je, sam po drugi strani pa to pomen vsak mesec tkole en teden štal. Kdaj pa je polna luna?


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:45:05   
oktoberka
Skuštrana,  ko bi vsaj čez dan Zarja kej spala.user posted image Mava pevske vaje če more spat. Zaspi sam če se potepava okol, pa da se ji rit trese. Tko js na žalost ne morm takrt počivat. Grem pa ponavd z njo spat ob osmih. Ker nikol ne vem kakšna noč me čaka. Dons sem pa izjemo nrdila. Morm tud mal na rr pogledat.user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:45:44   
Jenny Anny
Oktoberka jaz ji nisem še nič dodajala, ker zize so ble full polne ampak ni hotela vlečt. Pa sem ji vseen danes nardila eno flašo, sam dokler sem jo še shladila jo je moj ravno uspaval.
Polna luna je pa čez cca 7h. Ampak pol je pa lahko štala že čez 14 dni spet ko bo mlaj (upam da ne)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:49:01   
skuštrana
Oktoberka, kaj pa če jo daš v voziček in jo voziš po stanovanju? In ko zaspi pojdi spat še ti...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:50:45   
skuštrana
Ali pa s slingom si že probala...Daj jo not pa hodi z njo po stanovanju in ko zaspi jo odloži...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:51:37   
oktoberka
Mamo gladka tla in se ne ruka zadost. Pol jo pa čez pragove vozm. Sam takoj ko neham čez 5 min že joka. Ja, tko je pri nas...user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:57:31   
skuštrana
Eh, kaj naj ti rečem - saj bo boljše user posted image  

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: Desetke007
23.12.2007 21:59:15   
oktoberka
Ja vem, slej kot prej bo boljše. Sam mal pa morm pojamrat.user posted image
Se pol vsaj mal boljš počutmuser posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
   RE: Desetke007
23.12.2007 22:05:26   
Jenny Anny
A ne da, če človek mal pojamra, mu je takoj boljš. Ma ja enkrat bojo res prerasli to in se bomo potem lahko samo smejale, zakaj smo se sploh sekirale za kaj takega.user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   RE: Desetke007
23.12.2007 22:09:35   
janja
spanje zvečer - Zanimivo, kaj vse bi mame naredile, samo da bi otrok zvečer zaspal brez joka. Meni je mami rekla, da se je moj oče z mano vsedel v avto in me vozil okrog bloka, da sem zaspala. Smešno, a resnično. Našega smo zadnje čase kar strenirali. Po večernem kopanju se nahranimo, potem  pa ga položim v posteljico. Seveda se začne takoj dreti. A jaz mu navijem uspavanko, in ugasnem vse luči, ter grem iz sobe. Po 5-minutah joka ni več, Urban pa lepo spi. Smo imeli pa še pred časom ibunge. Uspavali smo se tudi do 23. ure (nosili, dojili...) pa drli na vse grlo. Nič ni pomagalo. Zdaj smo pa očitno našli pravi ritem. Upam, da tudi vam uspe. Je pa res nekaj na tem, da otroka ne smeš dvigovati, če ga daš spat. Ker drugače se skoz dere in te kliče. Pa ga dvigneš, cartaš, je mir. Položiš v posteljico in jovo na novo. Zato ga jaz ne dvigujem več, razen če opazim, da ga očitno muči kakšen kupček (takrat je tudi jok drugačen!). Takrat pa ga dvignem.

2ursae - jaz preberem vse poste, če le utegnem sproti, drugače pa malo kasneje. Tako da kar piši. Upam, da se spomladi tudi kaj vidimo. user posted image

živa - še več takih dni user posted image user posted image user posted image

srečanje - zbiramo predloge za naslednje srečanje. Mesto - Arena Vodafone.





_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   RE: Desetke007
23.12.2007 22:22:08   
mehurčica
Punce, vas popolnoma razumem, ko pravite da bi najraje nehale dojit, ker...to pa to.... Sem imela enake misli pri prvem otroku. Polno problemov prve 4 mesece. Ampak se splača vztrajat. Pol itak začnejo gosto hrano kmalu jest in je tisto dojenje zraven res užitek za otrokece, da se odžejajo in pocartajo. Pa ko vidiš kako uživajo, ko zaprejo očke na dojki.user posted image Držim pesti, da ne bote do konca izgubile živcev, jaz sem jih takrat res skoraj.user posted image

Sem pa včeraj nekaj probala. Ker se vedno predrami, ko jo iz postelje po dojenju dam v posteljico, sem probala s flaško. In sicer tako, da sem ji pol dala mleko iz flaške kar v njeno posteljico. Spila je 30ml in lepo zaspala brez dude in je nisem več zmotila s prestavljanjem. Danes pa sem spet imela pripravljeno flaško, ampak je lepo zaspala naprej z dudico, brez da bi se še pozneje kaj pritoževala. Ampak danes je bila res utrujena, ker smo bili cel popoldan na rojstnem dnevu s polno otrok in ji je bilo vse tako zanimivo.

Oktoberka, mislim da te kar vse preberemo in seveda mislimo na vas.user posted image   Jaz pa res bolj redko kaj napišem, ampak to ne pomeni, da me ni tu.user posted image



Joj, sem mislila likat danes pa se mi tak ne ljubi. Itak sem zabluzla zdaj s to RR in je že tolko ura....user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   RE: Desetke007
23.12.2007 23:21:08   
živa
2ursae, vso srečo Boru jutri na operaciji user posted image ! Sem že zadnjič hotela napisati, pa me je možek zmotil, ko me je priganjal k mizi, oprosti user posted image .

Spanje: mali že ves dan praktično samo spi, tako da me moj kar naprej zbada, da si zmišljujem, kako ga zvija in kako ne spi, kadar je on v službi. Mislim, tako majhen, pa mi že nagaja user posted image ! Zvečer seveda ni mogel zaspati, tako da zdaj drema poleg mene v ležalniku, ga moram še prestaviti v posteljo. Tudi večji je bil danes priden, samo z nosa mu je spet začelo tečt, tako da je težko zaspal.

Prazniki: danes smo pospravljali, jutri bomo postavljali smrekco in kuhali božično večerjo za vse starše in za nas.

Kasija: ful lepa jakna user posted image .

Uf, se mi zeha, grem do konca pospravit in spat!

Lp,

živa


(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   RE: Desetke007
24.12.2007 0:28:51   
noa1
uf, mi spet ne spimo. Včeraj sem jo nosila do treh zjutraj, danes pa jo nosi ati. Saj jo bom najbrž kmalu jaz dobila, samo malo še tule pojamram.
Čez dan je vse super in lepo spi. Smo šli z mojimi danes prvič ven jest pa pol še k prababici na obisk in je vse lepo prespala, sedaj pa ne spat in ne v postlo in jest vsake pol ure. Pa še vsa darila sem zavijala danes in prala perilo, ki se ga je že full nabralo, do likalnika pa še nisem prišla. Se mi zdi da jih kar sproti porabim, preden jih uspem zlikat.
Eh, danes ni bil lih moj dan, oziroma je bil kar naporen dan.

2ursea: držim pesti za operacijo danes. Pa mislim da nas je kar dosti, ki ne hodimo oz. ne moremo hodit na srečanja. Jaz full rada vedno vse preberem, imam take male pavze da se sprostim, in mi je vedno zanimivo brat, pa dosti koristnega se najde.

sedaj pa šibam, sem jaz na vrsti

nočko

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   RE: Desetke007
24.12.2007 2:27:38   
jasna
No, ko sem se že toliko hvalila kako moje dete spi... Je pravkar zaspalauser posted image . Ob 9ih sem jo kopala, nato pa jok do zdejle. Pa tudi ne dude, pa dojke, pa čaja. Ničuser posted image . Oktoberka in Jenny user posted image .Upam, da tale luna kmalu mineuser posted image

2ursae, je kar prav, da si nas malo okregala. Tudi jaz sem hotela odgovoriti, pa sem čist v dojenje padlauser posted image . Naj bo hitro za vama in brez bolečinuser posted image . Pa da ne boš mislila da te ne beremo. Smo imele eno debato na srečanju ravno na ne-kakanje v kahlico. Saj si ti o tem pisala, a ne?

noa1, upam, da že spišuser posted image

A bo katera šla k polnočnicam? Jaz sem vsako leto peljala deco, za letos pa ne vem, če bi vlekla malo v gužvo.

user posted image papa

ma ja, spet jokauser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.