oktoberka
|
Včeraj sem napisla cel roman, pa me je skenslal , tko da sem pol šla kar spat. Zadnje dni sem tok zmatrana, da se mi tud na rr ne da nč napisat. Zarja ga tadnje dni ful sračka. Kr neki ma ene finte zvečer. Po celem dnevu, ko sem js že čist gotova, pa za piko na i še to. Dojit se sploh noče zvečer. Pred kopanjem ja, po kopanju pa ni šanse. Se dere kot bi jo s kože dajala. Pa ji dam dudo, pa vleče kot nora. Pol jo pa pač nahranim z Novalac (al kaj že je), unim prot krčkom. In kaj se zgodi pol? Njo začne očitno po tem mleku tok šraufat, da se celo noč zbujamo na eno uro, do največ dve. Tok sem zmatrana, da vam ne znam povedat. Pa še kapljic Mylicon nam je zmanjkal, k so nam ful pomagale. Klaudia, upam da bojo tvoje pomagale. Skratka borbe in neprespane noči imamo men se zdi da že 5 dni. Včer pa ji za foro nism dala Novalaca, zato da vidm če jo po tem res zvija in sem ji dala čaj. Stankala ga je 100 v šusu in zaspala. Spala je 4ure pa pol, pol je blo hranjenje, ki ponoči poteka čist normalno, pol od 2h naprej je mela pa spet neke ibnge. Ena je napisla nej si sčrpam mleko pa dam v hladilnik in da bi se mogla smetanca gor nrdit- no pr men se ne! Skratka js ne morm otroka pustit da se dere in da vem da je lačna. Pač bomo pa zvečer začel dodajat. jenny js te čist štekam ko si rekla da ti je dojenje že čist mim. Mene tud ful mineva vse skp. Sej bi ful rada dojila, sam po eni strani pa komi čakam da neham in da bo konvc teh štal. No, dons sm kupkla pa mleko od Hyppa in sem jo pred kopanjem hotla podojit in ni skor nč pojedla. Sicer se ni upirala, ampak ni pa jedla. Pol sem jo skopala in hotla podojit in tak jok da me je skor kap ruknla. Pol sem jo dala v posteljico in je za 5min zaspala, pa se zbudila in začela dret. Sem jo pomirila in jo pristavila in spet vreščanje, in to se je ponavlajalo zdele skor 2 uri, dokler nisem skor živčnega fasala in ji dala najprej 70ml mleka, ki ga je spila v minutki, pol pa še 40, pa je spila od tega še 25ml. Zdej je pa padla dol in zadovoljno zaspala. Upam da bo dons tud mal več spala, ker sem, že stotič vam povem, čist fertik Pol pa še te prazniki, pa darila, pa šopingi, pa spanje po eno uro... Vse mi že mori. Pol bi se pa rada zvečer vsaj mal mojmu posvetila, pa sam padem dol Za zjokat. Komi čakam da se zadeve umirijo. Upam da vas nisem preveč zamorila.Bi se pa rada zahvalaila vsem ki ste me prebrale in ki se zanimate zame in Zarjo. Hvala! Lahko noč vam želim