Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 8:34:25
|
|
|
|
googica
|
dobro jutro.. eno vprašanje mam.. v četrtek mamo cepljenje.. pa bi šla z vozičkom.. ampak ne vem kje ga lahko gor pustim, da bo na varnem.. sej mogoče sem preveč občutljiva za tale naš voziček, ampak je tok fajni, da nočem brez ostat :).. boob, fajn je blo včeri, sva se mal posončle.. naslednič pa gremo vse !! :D
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 8:44:37
|
|
|
|
boob
|
ma pomoje če ga pustiš tam pod stopnicami nebo panike.. . ja blo fajn na sončku, danes pa spet . . sranje
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 9:09:57
|
|
|
|
googica
|
aha.. točn ja, tm pod štengam je plac..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 11:19:42
|
|
|
|
helimaša
|
jst vedno pod štengam pustim......samo vse igračke rajš vn pober.....ker men so jih enkrat že pokradl.....sicer mi niso bile ljube....pa vseen.....
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 12:23:51
|
|
|
|
googica
|
aha.. ja sej to.. če igračke zginejo.. kaj jim preprečuje, da neb še voziček.. mogoč bom pa ketno za kolo s sabo vzela :D bom bolj mirna
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 17:10:48
|
|
|
|
anžetka
|
Googica, jst ga kar spodaj pod stopnicami pustim. Pa sem jih že dost vidla, da tako delajo pa nimajo glih starih jetr, tko kot mi2. Sam vse pober ven. Pa če se ti da, pojdi večkrat pogledat, če je še tam. Packe...sta se sončle in kofetkale Sej je prov. Mi2 sva šla pa v LJ do ene kolegice, smo popapcal in šli na sprehod. Super dan je bil, res lep Upam, da v soboto ne bo snega...a niso neki napovedoval...?
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 17:58:24
|
|
|
|
boob
|
ti si packa ker se nam nisi hotla prdružit in si raj v tisti smog šla . . . hahahahahah v petek je sonček napovedan tako da lahko ponovimo
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 2.3.2010 21:58:01
|
|
|
|
googica
|
anžetka nimam več kripe, mam gt3ja :).. bom kr zaklenila, ne bo treba hodit gledat :).. joj že dolg nism bla v LJ. bo treba it zdej ko bo mal sončka, mal se martinčkat s tamalim :)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2010 8:44:44
|
|
|
|
boob
|
googica škoda da nisi učeri povedala da bi šla danes tudi ti v Lj, pa bi mi moj tavelik auto pustu, tako da bi lahk naložili oba vozička. . .
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2010 9:11:03
|
|
|
|
googica
|
hehe. voziček bi že šel, kaj pa avtosedež.. to je kr dela da naštimaš v avto veš :P
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2010 9:47:03
|
|
|
|
boob
|
aja ti maš že sedežek . . no tud to bi se dal če bi bla sila. .. hahahaha
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2010 9:47:40
|
|
|
|
googica
|
jap, naš že od januarja naprej ne gre v nobeno lupinico :). tko da ja, smo na avtosedežu že :)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2010 18:12:12
|
|
|
|
anžetka
|
Boob, sm za...za petek... moj bo itak v službi Obljubim, da tokrat ne bom zahinavla! Ma kaj nej, sva se že 2dni prej zmenile za obisk (ona ma 1,5mesecev staro punčko) in nism mogla kr skenslat...V petek pridem 100%! Googica, ja sej vem, da nimaš več kripe-jst jo mam pa še Ampak OK, sposojenemu konju se ne gleda v zobe A potem mate jutri pregled+cepljenje? Joj, me prav zanima kok je velik in težek tvoj. Moj je bil pri 6ih mesecih 69,5cm velik in 7650g težek... Pa da bi dobr prenesel!
< Sporočilo je popravil anžetka -- 3.3.2010 18:13:01 >
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 3.3.2010 18:20:37
|
|
|
|
googica
|
hvala hvala :).. ja js sm ga merla, in ma po mojih ocenah 72 cm, čeprov mislm da ma še kšnga več, ker 74 bodiji so mu že zelo na tesno pipeti med nogam :) ah ne bo panike, to js kr vem da mu ne bo hudga.. a za petek se menite al kaj? js sm za, moj je itak do pol treh na šihtu.. tko da lah počnem s tamalim lih kar se zmislm
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.3.2010 9:07:11
|
|
|
|
anžetka
|
Na hitr... Ob 3h sva se zbudila...je mel 38,1 vročine, vzela Calpol, zaspal je v bistvu takoj, ko je popapcal, jst pa kasnej, ker sem mu še merila temperaturo-padla na 37,6. Spala sva do 7.20, vročina isto kot prej...Ne gremo k P, bom še počakala. Je rekla, naj pridemo, ko/če bo nad 38,5. Lahk da je kakšna virozica... Pridem kasnej, ko se bosta očka in sine crkljala
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.3.2010 10:22:00
|
|
|
|
boob
|
bogica upam da bo kmal bolš. . . povej mu da do jutri more bit zdrav, ker je treba it na
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.3.2010 10:40:58
|
|
|
|
googica
|
ah joj.. upam da se ti porihta tamali.. verjetno tud njemu ni všeč da spet sneg pada.. pa je kr zbolel od jeze.. no, mi smo iz cepljenja.. mali še čutu ni :D.. uradno je zdej velik 71 in težek 9 kil.. tokrat so rekle da ni debel.. pa da ma mogoče dioptrijo ker tolk na veliko gleda dohtarco...
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.3.2010 19:38:18
|
|
|
|
anžetka
|
Ja, Boob, Googica, zgleda, da bom mogla spet skenslat kavico... Lahk pa prideta do mene...Mi je s tamalim mal bedno hodit ven, če je tak. Ob 16ih je mel skor 39 vročine, mi jo je potem uspel zbit, zdej ma pa 37,5. Bomo vidli kako bo. Lahko je virozica al pa reakcija na zobke... Sem mu dala mal pesinega soka, ko se zbudi, bo pa še lipov čajček dobil. Pomojem bom tud iz tega kmal doktorirala...Če katera rabi nasvet kaj narest, če otrok ne kaka al ma pa vročino, sam vprašte vse fore poznam! Ko smo že pri nazivih... kje je pa kej Katrin???
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 4.3.2010 21:43:08
|
|
|
|
googica
|
ah ne, naj se tamali najprej pozdravi, da ga ne bomo matral z obiski pa to.. sej se bo pocajtu, zgleda maš vse pod kontrolo :) zaspana sm
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 5.3.2010 7:36:23
|
|
|
|
boob
|
anžetka kr dejta se najprej pocajtat, da vas nebomo matral pa da se še naši kej ne nalezejo ker pol tud drug tedn nebo kavice. . . sm se pa jst tud mal prehladila oz samo grlo me ful boli. . katrin se pa res že precej časa ni oglasla. . . ji bom sms poslala da jo zbudim
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 5.3.2010 14:03:02
|
|
|
|
googica
|
kašn mrzu veter je zuni.. sva bla prej na sprehodu in mi je blo prekleto žal da sm pustila rokavice doma.. tolk mrzlo piha.. grozn! ampak čez vikend bo menda sonček.. mrz, ampak sonček.. še zmer bolš to, kot dež pa sneg sej bo počas.. anžetka, boob kako kaže? je anže že bolš, boob si bla tih dva dni zdej?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.3.2010 16:52:52
|
|
|
|
anžetka
|
Googica, sori, sm pozabila pohvalit Juša-res ma hude mere! Ma ja, sej mate prav...boljš, da se pozdravi Anže in pridem takrat na kavo. Drugač sva bla pa včer pri P, ker je mel 39,4 vročine dopoldne (itak sem mu zbijala, sam vedno samo na 37,5, nižje ni šlo). Virozo ma. Zjutrej je mel še mal vročine in smo jo zbil pa zgleda se je tud znebil, ker je nima več
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.3.2010 19:09:12
|
|
|
|
googica
|
no super... samo da ste ga zrihtal reveža.. ah ni panike anžetka, sej juš sam od sebe raste dons smo pa mel ornk sprehod.. smo šli do brezij, pa čez polje do sela pri šmarju :).. so me kr mal noge bolele.. je bil tok lep dan, da bi bla res škoda noter bit, sploh ker smolah šli vsi trije skupi .. zdej smo pa lih iz shoppinga, joj tale rudnik, sm kr mal pozabila da je sobota, je blo tolk folka povsod, da sm komi sfurala gt3ja med policam .. dons mava z mojmu vodni dan.. sva lačna k pa ne smeva nč jest .. komi čakam da bo konc te diete.. čeprov tale nosečniški špeh je ful trdovratn.. kr ne gre pa konc.. bo treba tečt začet, takoj ko bo lepše vreme.. sej že kr komi čakam.. moj mi je pa vrtnce kupu
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.3.2010 22:02:51
|
|
|
|
anžetka
|
Googica, sta pa pridna, da sta vžgala tako turo! Jst bi tud tekla, se mi zdi ful fajn, sam lotit se je treba. Zakaj pa ta dieta? A to po luni hujšata al mata vsake tok vodni dan? Mater, dobra si, da zdržiš. Jst sm take počela v srednji šoli, mi je kr šlo, zdej pa ni šans. Morm neki mlet skoz... Jst sm pa opoldne šla na Rudnik v šoping pa slike razvit od Anžetka. Tud ful gužva-kot da folk nima kej pametnejšga počet Deca pa doma-2uri sama... Aja, čemu pa vrtnice?
< Sporočilo je popravil anžetka -- 6.3.2010 22:03:29 >
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 6.3.2010 22:54:10
|
|
|
|
googica
|
ja za dan žena ane :))) ah ne, to sva na ločevalni, sej je samo še zadnja tretjina, dve sva že mim sej midva tud skos neki jeva, zato pa je ta dieta fajn, da se mal odvadva, pa rešva odvečnih kilc.. mah js sm že pred nosečnostjo mela preveč kil za svojo višino.. pol sm pa še 20 dobla gor.. in ker ne dojim, mi jih je ostal 10 od poroda, pa še dve sm dobla, k je bil december poln dobrot .. in ker se res ne počutim dobro v takem telesu, sva se obadva lotla, ker je moj med nosečnostjo skupi z mano nabiru kilce :).. no, tekla sm js že, takrat ko sem aneja spoznala sm šla skor vsak dan tečt, pa lih sm bla na konc te ločevalne.. sm mela 58 kil.. sm bla kr mal preveč huda :DD.. pol pa itak, vsak dan čipsi pa pirčki.. in se je nabralo.. katastrofa, res.. in ko sm tekla, sm se počutla najboljš, bla sm ful bolj energična pa optimistična, pa seveda samozavestna.. tko da ciljam na tak rezultat ja, js zmeri ko je gužva po trgovinah študiram če folk nima bolšega dela.. pol pa pomislm, da ga js tud zgleda nimam
|
|
|
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!