|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
12.3.2010 7:47:39   
boob
katrin jst pa mojmu ne pustim nič rečt spodi, je bolš če to sama povem. . ker 'naša' sprobava do kje lahk gre 2x-3x proba pa ji povem da NE no čez par dni je kaka druga fora user posted image    . . ampak sm jst to na hitro rešla, manj ko se vidimo raj se mamo . . .HB ne hodijo nič kej dosti gor

SOOONNČČEEKKK jeeeeeee. . . midve greva danes cca 12h vn. . še katera se pridruži???

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.3.2010 8:45:07   
Alči
Hej punce! Sem novopečena "Grosupeljčanka" in mamica 1m sinka. Z veseljem bi se vam pridružila v klepetu in še raje na sprehodih po Grosupljem. Nič kaj dosti še niso bili zunaj, ker je bilo tako super vreme, pa še prehlajeni smo bili z vneto učko...čakam na marčevsko otoplitev  da pride, še letos po možnosti:) Toliko za prvič, lp

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.3.2010 9:30:10   
googica
zdravo Alči.. se bomo zmenle za sprehod, sej zdej bo pa malo bolj toplo.. no, al pa vsaj sonček..

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.3.2010 10:46:30   
boob
dobrodošla Alči, pa čestitke za sinkota. . . ko bosta pripravlena za sprehod oz kavico pa kar sporoči

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.3.2010 12:36:21   
katrin***
Pozdravljena Alčiuser posted image user posted image  pa čestitke za sinkotauser posted image

boob...ma sej drugače se zlo dobr štekamo. Še preveč včasihuser posted image  ampak kar se pa tega tiče je pa res mim usekala. Uglavnem to smo rešil, ker je moj očitno neki reku in je zdej konc s tem - upamuser posted image  Drugač pa prideta vsak dan oba k nam na kavico pa tut čez dan smo večkrat skupej pa do zdej ni blo nobenega problema.

zmenek... povejte kdaj se boste dobile- prideve še midve seveda. Ne moreva v četrtek k gremo na 3. cepljenje.

Naša je zaspala zdele, moj je skuhal odlično kosilo, js sm vmes pa oprala, zlikala, zdele pa študiram al nej grem seminarsko pisat al kopalnico pomituser posted image user posted image  Nobeno mi ne diši kej prov dost user posted image  Bom šla najbrž kr kopalnico pomit, k full ne maram ob sobotah karkoli pospravlat, ampak gremo rajši kam ven, ko smo skupaj.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.3.2010 16:47:14   
Dajadada
ojla punce,

kar nekaj časa nisem bila tuki gor in uh kok strani me je pričakal. Super, da se je velik novih mamic pofočkal, da je mal zaživel forum...pred meseci je že tko zgledal, k da v grosuplju ni nobenih mamic, ki bi visele na netu user posted image

Helimaša, lepo da me pogrešaš Upam, da bo kmalu topleje, da se kej na igrišču vidimo.
N kaže na igrišče, ko se mimo vozimo in komaj čaka, da bo lahko spet na tavelike tobogane plezal. Par dni nazaj je prijavil, da bo on tudi šel v šolo, tko kot njegov bratranec in sem mu rekla, da bo šel čez tri leta, zdaj bo pa še nekaj časa v vrtec hodil, kjer se lahko igra, v šoli se bo moral pa učiti. Mali mi je rekel nazaj "jaz bi se tudi rad učil žogo na koš metat in brcat, k tam pri šoli imajo igrišče za nogomet in košarko" user posted image . ah ja, fantič moj, se bo treba še kaj drugega učitiuser posted image . Naš bo športnik, ni kej.

Nov vrtec, mi smo navdušeni...vsi štirjeuser posted image . Sam so ju glih zadnji mesec ornk bolezni zdelale, tko da sta bla po moje več doma kot v vrtcuuser posted image .

Boob, Nejc Zaplotnik...všeč... pravi B, da ima naš mali po njem ime, čeprav bi ga verjetno tudi brez zaplotnika imeluser posted image .

Čveke, lepo se imejte in na sončku se grejte. Bi prav z veseljem prišla kdaj čvekat z vami na kafe, ampak je to bolj nemogoče...razen, če se boste kdaj popoldan dobile.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.3.2010 9:35:14   
anžetka
Ob cca. 12ih grem ven...se mi katera pridruži? Al pa če je katera za kavico?
Alči, dobrodošla!user posted image Kar pridruži se nam kdaj na sprehodu ali kavici. Moj je mel tudi uček bogi, ko je bil tako mičken kot tvoj. Ko sem mu s kamilco al pa fiziološko spirala, je blo še slabš. Potem sem mu s svojim mlekom in je blo kar OK, ampak nič kaj dosti bolje. Potem sem mu pa samo z vodo čistila in je blo še najboljš. V 3 dneh se je pozdravil.
Dajadada, mal je blo treba oživit ta forum..."tastare" ste vse pobegnileuser posted image  A ti pa potem že kar delaš...?

Sasa84

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 982
15.3.2010 10:29:09   
ZmajTolovaj
Čau punce,
anžetka naša je stara dobrih 6m, zdaj že mal več poje, no, tako da danes sem zmešala jabolko in banano in je kar precej pojedla, tako da ji potem nisem dala več mleka, bomo vidl. Mah tok sem se navadila na starejšo, je tko komot, ko znajo že sami vse .. pa spet vse od začetka.
Dajadada, nam je vrtec tud user posted image user posted image user posted image    Pa HB nas ni še doletela nobena bolezen, kar je itak čudo -  sem pričakovala, da bomo bolj doma - ? No, bomo vidl, kako bo. Sej tvoje fante sem parkrat srečala zjutraj, Nejc je res velik pa tak, no, skor za v šolo user posted image Zdaj praznuje, ne?? Vse najboljše! user posted image
Za kavo sem pa prec, ampak danes in jutri ne bo šlo, kakšna sreda, četrtek? Lahko tudi petek, v bistvu.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.3.2010 15:06:23   
googica
anžetka fajn sprehod je bil, sam sonce je falilo.. gremo ta teden na kavico?

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.3.2010 10:00:52   
googica
ma dans kera čas za sprehod? vem da je bolj kislo vreme, ampak ven je vseen treba it, anede ;).. morm it nujno v BC, ker nam je poču cuc na flaški in zdej mamo samo enga.. pa je mal butasto... pa še user posted image mam, morm po nalgesine v lekarno..

< Sporočilo je popravil googica -- 16.3.2010 10:01:10 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.3.2010 10:30:35   
boob
googica jst morem tud v BC. . . nama bi odgovarjalo cca 12h. . a ti bo ok?

dajadada zdej k bo vreme se zrihtalo bomo tud popoldan zuni. . . če boste zdravi se pa med vikendom lahk kej vidmo, ker napovedujejo dež. . tako da nebomo mogli nikamor user posted image    . . no sej se slišva. .
Drgač pa če bi rada se nam dopoldan pridružla, hitro še enega naštimejta .hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.3.2010 10:48:04   
googica
boob zmenjen.. se slišva mal pred 12, ok?user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 987
16.3.2010 11:04:14   
boob
ok

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.3.2010 21:19:09   
anžetka
Zmajtolovaj, koliko sta pa narazen tvoja?
Mi smo včeraj jedli sadno skutko z nadrobljenim kruhom in je pomljaskal s takim užitkomuser posted image Popoldne pa piščanca, korenček in krompirček, ampak mu ni glih šlo. Mogoče ni bil tok lačen...Ko se je zbudil, je pa kašico dobil (jabolko+korenček). Mi pa že počas idej zmanjkuje...morm mal recepte pogledat. Sm mu kupila makarončke pa ne vem s čim naj mu jih naredim. S katero zelenjavo...? Danes je jedel skutko z zdrobljenimi piškoti. Še men je blo ful dobruser posted image Popoldne pa bučke in riževe kosmiče in je blo ful boljš kot s krompirjem.
Sva bla pa v šopingu...luštne stvari sva dobilauser posted image Končno sem dobila kapo s šiltkom-belo s Snoopyem!user posted image Pa srajčko s kravato!user posted image
Googica, škoda, da se nisi pridružila potem na kavici. Sej smo ble kr hitre, ampak vseen...
Konec tedna je pa slabo vreme napovedano a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 16.3.2010 21:20:55 >

Sasa84

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.3.2010 22:50:17   
googica
ja, sej je men tud žal da nisva uspela.. sam sej veš, če bi hitela, bi tamali bil živčen.. bi blo še hujš.. tko sva pa v miru nardila mlekca, juš je pojedu, pol sva pa kosilo začela skup packat da je bil dec srečenuser posted image ... lepo da si našla kapco, kje si pa dobila? mi bomo tud mogli kupit...
ne vem kakšno bo konec tedna, jutri bo pa menda ful lepo vreme.. mogoče bi se lahko jutri zmenile?če je katera za, bi lahko šla z nama na sprehod tam čez Brezje, pa do cikave.. je kr dolga tura po makadamu, ampak men ful všeč, ker je mir, travniki in vse kar paše zravenuser posted image .. če bo katera za, midva bova najbrž šla okrog 11h od doma.. če bo vreme ta pravo seveda :)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.3.2010 7:40:10   
anžetka
Googica, v H&M sm jo dobila. Pismo, huda turca, sam vreme zdele ni glih super. Te pokličem, če bom šla, ker je itak od našga mulčka odvisnouser posted image  

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.3.2010 8:47:24   
boob
mogoče da bova midve takrat tud šle vn. . odvisno kdaj bo naša jedla. . ti sporočim

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.3.2010 9:29:31   
googica
ja vreme je pa za en drek... no mogoč se še kej spremeni..

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.3.2010 9:52:34   
anžetka
Mene mogoče ne bo, ker je mali že čist zaspan in siten in ne vem, če mi ga bo tok časa še uspel pokonc držat. V glavnem - pokličem...

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
17.3.2010 10:00:13   
boob
midve bova zdej jedle čez cca 30 min greva vn

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.3.2010 10:21:17   
googica
naš pa spi, pol jeva, tko da ob ene 11ih recimo da bova šla ven.. 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 996
17.3.2010 11:50:39   
helimaša
dan

evo sonček.....bo spet fino.....me sva šle pa včer po dolgem času spet na kavico.....ma kaj k je k feder.....nč pr mir......tko da je potem bl brzinska kavicauser posted image user posted image .....drugač pa se bove en dan tudi medve pridružile.....sam da bo malo več časa......
Zmajčica kje se pa ti skrivaš.....mal prid v naš konc.....bomo šle na eno kavico.....kako je pa Ela v vrtcu....a uživa.....kako je pikica mala.....mate kej težav al jo je Ela kr sprejela.....pr nas je vsake tolk še mal ipadov.....drgač pa bo.....
mi smo zdej prvo svečko pihal.....jao gre hitr čs.....se spomnm da sm komi iz P pršla.....zdej je pa želeto naokol.....ma punce uživite dokler ste še doma......je prov fino.....
nč grem kuhat......lepo se mejte.....pa fajn sonček izkoristite.....

papa

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 997
17.3.2010 14:40:42   
googica
kolk je pa dons blo vozičkov zuni... maaa ogromno!!!
midva sva se komi spravla, ker juš ni hotu pojest.. in sva šla bolj tuki po ulicah, če bi bla slučajno panika.. zgleda je tud na dieti.. anžetka.. sva se lih zgrešili, prek telefona.. al js nism zraven, al pa ti neuser posted image .. zdej je pa spet šel ta sonček smotan, mi pa v ljubljano.. upam da ne piha preveč.. joj sm tečka dons.. tale user posted image me je tečno nardilauser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.3.2010 22:52:40   
anžetka
Ja punce...kam ste se pa vse zgubile???

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.3.2010 20:47:47   
googica
no, po dolgem času.. kako ste kej? midva sva bla dons na dveh doolgih sprehodih.. pa še tekla sm lihkar :))
morm rečt da mi je ful laži tečt na štadionu, vsaj dons mi je blo, tolk je fajn luna svetla, pa fajn musko sem poslušala.. res, komi čakam da grem jutri :)))

a veste kaj je men čudn.. vsak dan srečam vsaj 10 mamic z vozički.. pa nobena poznana.. kera se še kej sprehaja, da se bomo vedle pozdravt, če ne druzga ;)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?