anžetka
|
Katrin... 1. Uvajanje-začela sem s korenčkom, potem jabolko, krompir, hruška, pastinak, kaki, cvetača, brokoli, zelena, banana, koleraba, bučke...pa zelenjavo sem vedno kombinirala s krompirjem-najprej več krompirja, potem vedno manj. Vsako stvar sva jedla 3dni in jedla sva 1x na dan. Vedno vse spasirala, pri zelenjavi na koncu dodala malo olja. Pa vse sem kuhala. Potem, počasi pa še surovo dajala-jabolko, hruško. Po cca. 3tednih sva jedla že 2obroka-najprej sadni obrok okrog 9.ure, kasneje zelenjavnega okrog 15.ure oz. odvisno od zbujanja in dojenja. Potem sva včasih zvečer jedla še mlečno-žitno kašico. Najprej sva mela kašico riž+koruza, zdej mam pa riž+malina in korenček+jabolko in ju včasih mešam z zelenjavo al pa sadjem. Jeva pa 2x, ker se mi zdi, da dosti poje. Da je sit vem pa po tem, ko mi začne ven metat al pa glavo ful stran obračat. Včeraj sem mu dala malo piščančka z zelenjavo, počasi bo dobil tudi gluten (čeprav sem mu že 2x dala kašico z glutenom, ker je bla ena taka, da je mehčala blato, ker je mel ful težave s kakanjem). Bo pa 16ega star 7mesecev. Ko sem mu dala breskvico/marelico, je imel pikice, tako da bom s tem počakala. Sem mu pa danes mešala malinovo mlečno-žitno kašico s frutkom (hippom) okusa malina+borovnica+jogurt in je ful pomlaskal. Tud to dvoje mešam-take in drugačne kašice, da je mal spremembe-ne sam jabolko, hruška in banana. 2. Laboratorij-jah, jst sm se s tisto vrečko najprej doma matrala pa ni hotel lulat, potem sem mu jo pa nekako gor na pipija namontirala in plenico čez pa smo šli. Ko smo prišli, še vedno ni blo nič. So mu najprej vzeli kri (je bil ful priden, nič jokal, sem ga čist zamotila) in ko sem spet pogledala, ko sva prišla ven, je bil polulan. Mal malo je blo, ampak zadost za preiskave. Ponavad se polulajo, ko jih špiknejo. Kako boš pa to s punčko izvedla pa ne vem...