|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
8.3.2010 20:09:58   
anžetka
Googica, vidva sta pa kr mal pohitela s temi rožicamiuser posted image  Kok si mela? 58kg pr tej višini?! OMG, suhica! Jst sm pol metra manjša pa mam par kil manj...user posted image  S kilogrami sm pa že kar nekaj časa na istem kot pred nosečnostjo, tako da sm kr zadovoljna... Sam vseen pazim kaj jem...včasih se pregrešim pa tud paše ko sam hudič...user posted image
Lep dan žena vam želim! user posted image   user posted image   user posted image   Kar ga je še ostalo...

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.3.2010 20:26:58   
googica
ja, lih smo bli v trgovini, je pa še tisto vzel.. user posted image romantik :D
ja, zelo sm bla suha, mal preveč mogoče.. upam da pridem do poletja na 65.. bom zelo ponosna nase :).. ko bo konc snega začnem laufat, se bo že mogl poznat, ane user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.3.2010 20:47:23   
googica
mam eno čist offtopic vprašanje... zanima me, pri katerih ste delale izpit za avto? predvsem me zanima, če so vas fajn naučil vozit.. js bom namreč čez par mescov se spravla delat izpit, pa ne poznam nič teh grosupeljskih avtošol..

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.3.2010 8:00:56   
boob
punce če bi spustile to debato o kg bi bla čisto vesela. . . user posted image

jst sm pa tud dobila rožico učeri user posted image user posted image user posted image  in to orhidejo, k jih imam najraj

Anžetka kako je sinko?

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.3.2010 10:53:32   
googica
no sej o kilah je dost povedanega.. a ste že šle dons kej na sprehod? midva greva čez ene pol urce, sej se je fajn sprehajat ko snegec pada.. mali je pa itak tolk zaščiten, da bi lah bil snežni metež :D

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.3.2010 11:46:29   
boob
jst nebom šla ker me že en tedn grlo boli , pa nebi rada fasala še kej. . dokler je tako bomo raj not

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.3.2010 12:23:16   
googica
ja ti pa itak.. nimaš kej ven hodit :P

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.3.2010 12:57:26   
anžetka
Googica, jst sm delala izpit pred osmimi leti pri avtošoli Larex iz LJ, tko da nimam glih izkušenj s temi grosupeljskimi avtošolami. Me je pa mela ženska inštruktorca!user posted image  Nimam živcev za to, da bi mi dec ukazoval in tulu name...user posted image  Drugač bi ti pa priporočila Brulca-pri njem, sicer v LJ, je moj delu izpit za motor.
Boob, Anže je že kr OK. Glede na to, da je že tak lump kot je bil prej in da spet spi kot ponavadi...V soboto je imel še vročine mal, ampak je tekom dneva potem zginlauser posted image Ven pa še nisva šla od takrat, še ne upam. Dej pocajtej se-nič ga srat, da se bomo lahko že enkrat na kafet dobile! Ta teden je itak adijo s tem vremenom...
V soboto ma pa moja mamči rojstni dan!!!user posted image Sam klinc, ker se ga ne smem nasekatuser posted image Spet bom edina trezna... 

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.3.2010 14:16:15   
googica
hehe, ja tako je to, če dojiš user posted image nč pjače :)

aha, mah sej verjetn so vse avtošole ok, sam mal paniko zganjam, že vnaprej..
js upam da bo drug teden lepo vreme, da se končno spet dobimo na kavi/sokcuuser posted image je treba spet mal poklepetat z mamicam, zdej zadne čase klepetam samo z nosečkam in pol vedno mene okupirajo za nasvete.. bi tud js kdaj koga okupiralauser posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.3.2010 14:17:57   
katrin***
Živjo punce,

evo mene, evo user posted image user posted image user posted image  Kje sm bla tolk cajta??? Še sama ne vem, sam cajta za tole nism mela pa je. Bom pa zdele za vse nazaj nadoknadlauser posted image user posted image user posted image

googica...kter sedežek pa mata?

anzetka...hitr povej kako si začela uvajanje GH in kaj si mu dajala ter koliko? Zdej jemo rižkota (banana,hruška pa ne vem kva še) jabolko, banano, korenčka, danes pa prvič krompir. Aja, googica, patronažna je k nam sama prišla nenapovedano k je bla stara ene 5,5 mescauser posted image  je sam mal vprašala pa ene liste glede GH pustila in to je to. Anzetka...drug teden mamo spet cepljenje pa mormo nest še v laboratorij pa me zanima kako si ti to izvedlauser posted image

vreme... adijo pamet, js se ne grem več. Smo že dva dni notr in posledično vsi skupaj kar malo tečkasti.
dan žena...malo zapoznele čestitku tudi vam vsemuser posted image  Sm pa dobila 3 orhidejeuser posted image  pa še sama sebi privoščila 3 lepe primule za pred vrato.
spanje...že 5 dan spimo 10h v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ponoči sevedauser posted image user posted image user posted image  Torej od okoli 21 pa do 8h zjutraj. Kako je fino spet spat.

se še javim kejuser posted image  a sm vam rekla, da bom nadoknadla za vse nazaj zdej pa hitr pište vse po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.3.2010 14:37:46   
googica
katrni.. wb :)) kako ni blo časa za nas? packa :PPP
jah ne vem, sej bom js patronažno kr poklicala pa vprašala.. zaenkrat še ne bom z GH začenjala, se ne mudi :)
sedež...
uf ker dolg naslov.. no, tega mamo :)http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.brevi.eu/foto-prodotti/copertine/grand-prix-silverline-t2.jpg&imgrefurl=http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/in-auto/grand-prix-silverline-t2.html&usg=__Ocv1bJ7-2mTOVvrVOelRVw_cr0k=&h=460&w=500&sz=64&hl=sl&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=4Qm9vRd_T-0FJM:&tbnh=120&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dbrevi%2Bcar%2Bseat%26um%3D1%26hl%3Dsl%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26tbs%3Disch:1
super za spanje, boš nazaj prnesla vse neprespane noči, ane :)))
lepo da si dobla tolk rožic, js orhidej ne maram, so mi ful lepe, pa mi vse umrejo :(( js sm bolj za zelene rastline, cvetoče mi ne ratajo

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.3.2010 15:47:36   
katrin***
:-))) jah ni blo cajta kaj pa vemuser posted image user posted image user posted image

Vam se res še ne mudi, mi bomo pa čez dobr teden stari 6 mesecev pa bi blo fajn kej začet  a ne.

rožice...men pa glih orhideje rastejo ko konoplja. Zalivam enkrat na 14 dni in cvetijo ko nore. Pa še fikus in še neki zelenga tut raste. No, zaenkrat mi kr vse uspeva, še božična zvezda je še pri življenju. bom tiho, da ne bo jutri kej crknilo user posted image user posted image user posted image

Grem nazaj seminarsko pisatuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.3.2010 18:56:29   
googica
ah.. js sploh ne vem kaj delam narobe z orhidejam. tud nism nikol veliko zalivala.. pa ni nč pomagal..
lani sm si kupla hibiskus, pa tašči enga, pa mamic enga.. njima ful skos cvetita in mata mogoče ene dva listka.. moj pa ne cveti, je pa ratu ogromn.. no, zdej je tud že umru, ker ko sem rodila, par tednov nisem misnla na rožce, anej pa tud ne :D.. tko da kar ni zdržal, je šlo :)))
aja pol leta bote že stari, kolk gre hitr, ane :) a pol se že kej plazi? sej ne vem točn kdaj to začnejo..

Neposredna povezava do sporočila: 963
9.3.2010 21:10:20   
anžetka
Katrin...
1. Uvajanje-začela sem s korenčkom, potem jabolko, krompir, hruška, pastinak, kaki, cvetača, brokoli, zelena, banana, koleraba, bučke...pa zelenjavo sem vedno kombinirala s krompirjem-najprej več krompirja, potem vedno manj. Vsako stvar sva jedla 3dni in jedla sva 1x na dan. Vedno vse spasirala, pri zelenjavi na koncu dodala malo olja. Pa vse sem kuhala. Potem, počasi pa še surovo dajala-jabolko, hruško. Po cca. 3tednih sva jedla že 2obroka-najprej sadni obrok okrog 9.ure, kasneje zelenjavnega okrog 15.ure oz. odvisno od zbujanja in dojenja. Potem sva včasih zvečer jedla še mlečno-žitno kašico. Najprej sva mela kašico riž+koruza, zdej mam pa riž+malina in korenček+jabolko in ju včasih mešam z zelenjavo al pa sadjem. Jeva pa 2x, ker se mi zdi, da dosti poje. Da je sit vem pa po tem, ko mi začne ven metat al pa glavo ful stran obračat. Včeraj sem mu dala malo piščančka z zelenjavo, počasi bo dobil tudi gluten (čeprav sem mu že 2x dala kašico z glutenom, ker je bla ena taka, da je mehčala blato, ker je mel ful težave s kakanjem). Bo pa 16ega star 7mesecev. Ko sem mu dala breskvico/marelico, je imel pikice, tako da bom s tem počakala. Sem mu pa danes mešala malinovo mlečno-žitno kašico s frutkom (hippom) okusa malina+borovnica+jogurt in je ful pomlaskal. Tud to dvoje mešam-take in drugačne kašice, da je mal spremembe-ne sam jabolko, hruška in banana.
2. Laboratorij-jah, jst sm se s tisto vrečko najprej doma matrala pa ni hotel lulat, potem sem mu jo pa nekako gor na pipija namontirala in plenico čez pa smo šli. Ko smo prišli, še vedno ni blo nič. So mu najprej vzeli kri (je bil ful priden, nič jokal, sem ga čist zamotila) in ko sem spet pogledala, ko sva prišla ven, je bil polulan. Mal malo je blo, ampak zadost za preiskave. Ponavad se polulajo, ko jih špiknejo. Kako boš pa to s punčko izvedla pa ne vem...

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 964
9.3.2010 21:18:21   
anžetka
Katrin, sm ti prov slovensko fovš za spanje...user posted image mi smo glede spanja zelo skromni oz. spimo po kosih. Sem pa zelo vesela za tvoje rožice...men vse pocrka!user posted image Tako da morm razbobnat okrog, da boh ne dej, da bi mi kdo še kdaj kakšne rože nosil. Drevo ja, kaktus tud še, ostalo pa...ne hvala.user posted image  Tko da mi je Blaž lepo prinesel šop(ek) banan...
Googica, moj se že plazi-nazaj! Pa rito v luft da in se odriva pa vrti se ko vrtavka okrog svoje osi, zadnje čase se vsake toliko tudi na vse 4 postavi. Sm kupla puzzle podlogo za na tla, da bo vsaj za silo. Vam jo pa odsvetujem...par dni kasnej sm zvedla, da so jih umaknil iz prodaje al da odsvetujejo nakup (neki tazga no), ker so nevarne, ker obstaja možnost zadušitve zarad majhnih kosov pa še odgrizne lahko kej stran otrok... Pejte raje v Hoferja-baje majo tam neke fajn blazine za po tleh (tatami?).

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 965
9.3.2010 21:23:56   
googica
mi mamo tud te puzzle ja.. ker so ploščice po tleh. pa bi se pobil tamali.. mam pa že v planu, da bom s sekundnim limom zalepla vse dele, da ne bo mogu pogoltnit..
dvomim da so jih vzel iz prodaje.. verjetn sam odsvetujejo zarad malih delcev..

a rees plazi se ti že?? brala sm neki na forumu,  da to začnejo kao šele pri 9. mesecu.. pa se mi zdi mal pozno, js sm takrat že hodila menda.. to more bit smešno za videt, da se ti ritensko plazi :))))

< Sporočilo je popravil googica -- 9.3.2010 21:26:30 >

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.3.2010 20:54:27   
googica
kje pa ste dons vse? vas kr mal pogrešamuser posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.3.2010 21:00:11   
anžetka
Ene puzzle so umaknil iz prodaje-ne vem katera firma. Sm pa 100%. Če se mi bo dal, bom poiskala link.
Ja, je ful smešn, ko ima eno stvar pred sabo in se trudi, da bi prišel do nje pa gre namesto naprej nazajuser posted image Ja, baje se nekje pri 7ih mesecih začne s tem plazenjem...jst sm pri 10ih mesecih začela hodit...

Sasa84

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.3.2010 21:37:22   
googica
hehehe.. to je smehauser posted image sploh mi ni jasn, zakaj bi šel nazaj, ampak dobr.. upam da bo tud naš to pogruntu user posted image
aja? mi mamo te puzzle, tri komplete.. eni so iz celga, ni malih delčkov, eni so številke, so tud kr velki deli, ene sm pa zafrknla, sem vzela ene aviončke pa tko.. bom mogla s sekundnim lepilom zalimat.. da ne bo res kej pogoltnu...

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.3.2010 8:15:20   
ZmajTolovaj
Naša starejša se je tudi plazila nazaj, in to ene dva meseca! Potem je pa kar naenkrat pogruntala, da gre lahk tudi naprej, čez dva dni se je pa potlej še sama vsedla. To se tok v živo spomnim, ker se mi je zdelo, da se bo forever nazaj odrivala, ja smešna je bila.
Puzzle mamo mi čez celo dnevno, samo maš različne firme in vse tudi ne pašejo skup, ker so ene mal manjše. Pri teh številkah in črkah ni takih malih delov, bolj problem so slikice pa tiste živali tud menda obstajajo- No skratka, brez teh puzzlov ne vem, kje bi bili user posted image
Tamalo zdaj navajam na GH ampak se mi zdi da nikamor ne pridemo, no user posted image user posted image Se kr smeje pa pljuva naokrog, no včer je nekaj hruške celo pojedla ..

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.3.2010 9:10:17   
anžetka
Googica, evo sm našla link za te puzzle: http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/umik-baby-ono-podloga-puzzle.html?Itemid=398. Je fajn ta stran, jo mam že med priljubljenimiuser posted image
Zmajtolovaj, kolko je pa stara vaša pikica..6m? Moj je korenček prvič s tako muko jedel, da je blo joj...drug dan je blo že bolje, tretji dan pa sploh. Ne mara pa cvetače...ni šans, da bi jo pojedel!user posted image  Včer sem mu dala mal špinače s krompirjem in Novalacom pa je tud take počel, da sem mislna, da mi bo vse zbruhal ven. Ene 4,5 žličk je pojedel, še to sem ga na foro mogla vržt...user posted image sem raje odnehala, ker se mi je kar smilil.
Plazenje-včer, ko sem za minuto odmaknila pogled med pomivanjem posode, je bil tik tak na drugi strani podloge...ne vem kako mu je uspel glede na to, da rine nazaj in pa se obrača...zgleda, da je že nekaj novega pogruntal. Men je ful smešen, ko se potem še na vse 4 postavi in se ful gunca naprej-nazajuser posted image zgleda, kot da bi hotel poletet al pa odskočituser posted image Pa ful se rad na noge postavlja-če ga dvignem, takoj z nogicami poišče tla in se začne opirat...mulc...pa kok je jezen, če mu ne pustim!

Sasa84

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.3.2010 9:21:49   
boob
jst mam ene take puzzle, sam da so črke. . ampak mi ni jasno kaj bi lahko pojedla pri tem ????

Kaj boste kej počele danes? Jst študiram da bi šla mal v Lj. . . morem it po planice v DM, ker je v vseh Hoferjih zmankal planic 3 user posted image    Tako da bom šla verjetno kr v Citija pa še na kavico z sodelavko

Upam da je konc snega za letos

punce lepo se mejte

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.3.2010 9:50:14   
katrin***
anzetka...hvala za nasveteuser posted image  Edino žal mi je, ker že takoj na začetku nism tašči rekla, da mi nej neha nosit fruchtwerge pr 4 mesecih k ji ne bom dajala. Zdej ji pa že piškote v usta tlačuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moja mami ji ne da popolnoma nič, razn če ji js naštimam user posted image user posted image user posted image user posted image  ta pa ji kr neki non stop tlači. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a morm znort al kaj. Noben del ji ni jasn glede tega, da tamala tega še ne bo jedla in basta. Je dobla pikice in lišaje po rokicah - le zakaj in od česa ne user posted image  Evo je zdele že spet neki prnesla pa ji ne bom dala.

se javim še pol

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.3.2010 11:54:07   
katrin***
Sem že nazaj.

Je prnesla vsaj banano in jabolko - čudež user posted image  Pol pa začela, ja da nej dam mal margarine v zelenjavo - aja, zelenjavo je tut prnesla (k da nimam svojeuser posted image ). Komi sm se zadržvala,da nism kej rekla. Skos mi govori kaj nej dam pa kuham - mi je skor piskr odprl. Je kmal moj pršu dam in je takoj vidu da sm slabe volje in mu povedala. REku ni nč sam dol je šel verjetn in povedal svoje user posted image user posted image user posted image
Upam ,da bo zdej nehala k če ne bom pa res js kej rekla sam pol ne bo olepšav.

Drgač se naša sploh še ne plazi, še obrne se neuser posted image  Včasih ji rata s trebuha na hrbet pa še to na vsake tolk časa. Se vidi, da se trudi k se za igračami steguje sm več kot na bok ne pride. Brca pa non stop tolk da je joj. Pa na nogice bi se kr postavlala pa ji ne pustim - itak se krega pol.

Bi mogla seminarsko pisat pa se mi nč ne da. Zunej pa itak spet sneg, k da ga ni že dovolj nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
11.3.2010 19:08:26   
googica
kdaj se bomo kej doble.. drug tedn bo menda sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?