Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 17:03:13
|
|
|
|
googica
|
aha.. no kaj pa vem, men se ni zdelo preveč, mal pa itak more rečt ane.. vidm da si me najdla ja
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 19:52:56
|
|
|
|
anžetka
|
Katrin, pozab piškote, kolač bi... FB-ne, jst nisem na FB...bljak! Pomojem sem ena redkih. Krst-nimam pojma kako in kaj, ker ga ne bova krstila. Nisva za take stvari...
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 21:45:49
|
|
|
|
katrin***
|
Js tut na Fb-ju že pofočkana pa ne vem ktera je ktera googica...js sm tut najprej hotla to barvo pasm si pol premislna na rdečo Je pa to kolekcija 2010 ja torej ta nova
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 21:51:02
|
|
|
|
googica
|
aja, čist ta nov bo madonca, glede na to da mamo eno plačo pa eno študentko pr bajt, si kr prvošmo ane .. no, upam da si bomo lah, bo jutr izkupiček na krstu pokazu.. voziček je namreč edina stvar ki jo juš rab zto smo naročil nej vsi prnesejo dnar .. smo packi ane .. sam se mi zdi brezveze da vsak neki malga prnese, k prnesl bi itak neki ane.. tko bo pa res neki uporabnega. že več k en teden nisva bla na sprehodu k juš ne gre v vozičk
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 21.2.2010 22:04:50
|
|
|
|
katrin***
|
googica...dons vas žal nismo uspel pridt pogledat, k smo mel druge obveznosti. Glede plače in študentke pa je pri nas popolnoma isto veš Drugače nič novega pri nas, edino to, da je neki začela tamala trmarit in kar renči - ne moreš verjet. Se ji ne pustim seveda, moj pa kar popusti Najbrž že točn ve pr komu lahko špila pr komu pa ne. Je dons ponoč, ko se je najedla, 1h tko renčala pa je nism hotla dvignt, ker ni jokala ampak protestirala pa je moj reku, da je ne bo poslušal do jutra in jo vzel k sebi in itak je pol takoj zaspala ne. Tega mi do zdej še nikol ni nardila, vedno je sama lepo nazaj zaspala brez problema. Očitno je že začela probavat meje kaj pa js vem
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 21.2.2010 22:41:28
|
|
|
|
googica
|
aha, ni problema, mi smo se vseen fajn mel aja trmica je že .. no sej naš ma tud napade pa se mu kr ne pustiva .. zdej je začel paniko delat, kadar ga pustiva v varstvu.. odkar sva šla od doma pa dokler nisva pršla nazaj, se je dru pr tetki v varstvu.. revčka, obadva iii jutr pa po vozek, takoj ko se odpre pikapolonca
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 7:40:56
|
|
|
|
boob
|
googica a že čakaš pred pikapolonco a bi se dala mogoče tisto skupino na FB zaklent, da lahko vidimo samo tiste ki smo v tej skupini? pa kaj je s tem vremenom noooo. . jst sm si naredila že plan za ta tedn, ker je blo napovedano sončke. . zdej pa ta dež
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 8:18:18
|
|
|
|
googica
|
a ni sneg? ponoč je zgleda snežil.. groza! ja bomo pa zaklenil ja, itak lahk :)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 8:32:25
|
|
|
|
boob
|
ja je snežil, zdej pa dež. . . sama brluzga
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 8:58:17
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob googica a že čakaš pred pikapolonco a bi se dala mogoče tisto skupino na FB zaklent, da lahko vidimo samo tiste ki smo v tej skupini? pa kaj je s tem vremenom noooo. . jst sm si naredila že plan za ta tedn, ker je blo napovedano sončke. . zdej pa ta dež sm tud hotla predlagat.....k drgač lahko vsi vse vidjo.....in potem nimaš nikjer nobene zasebnosti......lahko vsaj ma šimfamo
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 9:14:37
|
|
|
|
boob
|
pridna googica. . je zaklenjeno :)) zdej pa hitro po voziček, pikapolonca že dela
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 12:45:36
|
|
|
|
googica
|
no zdej ga pa mamo. smo bli takoj ko se je odprla trgovina tm ... dec je sestavu, tko da dons greva s tamalim na sprehod.. v VOZIČKU.. če me kera vid, dons bom še mal večja zgledala, od ponosa bom dala slike od krsta na fb, da vidte kakšni smo bli ;)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 22.2.2010 22:38:29
|
|
|
|
googica
|
anžetka, kdaj si dala svojga v vozičku sedet?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 8:36:28
|
|
|
|
anžetka
|
Googica, Anže je sedel...hm, 5mes in še mal je bil star, ko sem ga prvič posedla v vozičku. Ful rad sedi, je prav siten, če ne vidi ven. Bravo za voziček! Kdaj se zdej dobimo na kavi?
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 9:28:38
|
|
|
|
boob
|
a se zmenmo za jutri . . . men je za uro vseen , najbolš bi mi blo pa cca 12h
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 11:42:05
|
|
|
|
googica
|
ja lahko se zmenmo za jutri.. ha voziček nam ropota! sprednje kolo ko zapeljem na kamenje na cesti, makedam, skos ropota! sm mojmu tolk težila, da je klicu v Trzin, kjer so vsi začudeni, ker naj bi ta nov model mel to zrihtan z nekimi amortizerji al kaj.. grrr.. tolk drag voziček, more bit perfekten!
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 11:45:24
|
|
|
|
boob
|
najprej pejt pogledat če tud pr drugih ropota, drgač ga pa takoj nazaj peli. . .!! nesme ropotat
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 12:31:59
|
|
|
|
googica
|
ja sej vem da ne. mislm halo? ne sej menda naj ne bi ropotal.. zto pa peljemo v trzin v četrtek.. smo se tm tko zmenl..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 18:37:22
|
|
|
|
googica
|
kako kaže za jutr?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 19:23:10
|
|
|
|
anžetka
|
Men je tud OK za jutr ob 12ih...Kje? V Evropi?
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 23.2.2010 19:28:07
|
|
|
|
googica
|
js sm za evropo. pridem okol pol enih..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.2.2010 11:23:55
|
|
|
|
anžetka
|
Bova zgleda kr same...
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.2.2010 12:00:37
|
|
|
|
googica
|
sm vidla ja.. sej sm ti msg poslala, ker tud men ne znese tolk zgodi.. če maš čas po drugi uri?
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 24.2.2010 21:49:41
|
|
|
|
anžetka
|
Googica, jst nimam tega, mam pa tak stolček za v banjico-sva ga v Leclercu kupila za 8eur, sam bi bil tvojmu mogoče že skor premajhen...Men je fajn, ker ga lahko potem sama umivam brez problema. Upam, da ni kakšna sama prišla in čakala...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?