ZmajTolovaj
|
čau punce, nas ni bilo zdej par dni, tamala Hana je dobila bronhitis in sva bili od četrtka v bolnici, no v bistvu smo šli že v sredo popoldne, samo nas niso imeli kam dat, pa so nas poslali domov, ker smo kao blizu doma, da lahk pridemo nazaj, če se bo poslabšalo. jao, tamala pa piskala ko lokomotiva. v četrtek zjutri sem pa kr uletela in sva danes prišli domov. sej vse lepo in prav, zdravniki in sestre so ful prijazni in lepo so skrbeli zanjo in druge revčke, joj kok je dojenčkov bolnih, ampak ne kapiram, kako lahko naredijo novo pediatrično bolnico, pri tem pa so tako majhne sobe, da starši nimamo postelje, ampak en navadn lesen stol? posteljo kao dobijo samo doječe mamice, ampak je bila z mano v sobi ena doječa mamica in je ravn tako zvisela, ker je bila taka gužva, do zadnjega wc.-ja je polna bolnica, dve sva bili v sobi za enega, ponoč pa ne komentiram, kako to zgleda. no, skratka, sam da je boljš in da bo tamala zdej OK. upam, da so drugi zdravi, ja jaz sem bila pa prov vesela zadnjič tistega dežja, ker je to pomenilo KONEC SNEGA hehe mi se bomo zdej malo bolj notr še držali, da se tamala čist h sebi spravi, pol se pa js tut priporočam za kako kavo; zjutraj peljem Elo v vrtec, potlej mam pa pisan cajt. tako da se zihr kaj pridruživa. čaubau