Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.2.2010 20:01:03
|
|
|
|
anžetka
|
Sej, če boš pa brez Juša pršla in ga boš preveč pogrešala, dobiš za par minut Anžeta... oz. dokler se ti ga bo dal mečkat po rokah... Jutr mamo 3.cepljenje! Držte pesti, da ne bo preveč hudo... Upam, da ne bo v četrtek potem preveč siten zarad tega.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 16.2.2010 20:12:40
|
|
|
|
googica
|
hehehe zmenjen.. ne sej verjetn ga bom res kr v kenguruja napakirala pa je.. se bo moj lah učil doma v miru
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.2.2010 8:38:15
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka Googica, zakaj pa ga ne prineseš v kenguruju? Upam, da Boob pride... Boob? dann hja mislim da . .
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.2.2010 18:43:37
|
|
|
|
googica
|
js pa nisem ziher da bom lahko pršla. bom vidla kakšno bo stanje.. nič ne obljubim, bom se pa probala potrudit
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.2.2010 18:45:24
|
|
|
|
boob
|
punce jutri je dež napovedan
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.2.2010 19:09:05
|
|
|
|
anžetka
|
A res al kaj...dež Kr neki... A čmo se jutr za zihr zment? Al že kr takoj prestavimo? Ne bi blo slabo, če bi si izmenjale telefonske in se enostavno pokličemo kako in kaj...
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.2.2010 21:18:12
|
|
|
|
boob
|
najbolš da se jutri slišimo pa vidmo kako bo. . .jst tel imam od katrin in anžetke. .. . googica a pošleš še ti tvojo eni od nas
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 17.2.2010 22:44:46
|
|
|
|
googica
|
dež dež je napovedan ja .. no sej js itak nisem ziher kako bom jutr.. drug teden pa ziher, sploh če bomo že voziček mel :D.. ne vem sicer kako dolg pošiljajo iz nemčije.. hm hm.. še kr nism čist ziher da bo jane :).. mojmu je gt3 tolk bolši.. bomo mogl v živo probat kolk dejansko je težek tale gt3.. ker js ne mislm duše spustit vsak dan.. drgač ta pa obadva lepa.. PP je mogoč še mal bl mašina
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 6:34:43
|
|
|
|
anžetka
|
Jutro! No, mene ne bo... Pride mami in greve iskat podloge za na tla za tamalga. Pa še dež je...pa tamal je mal prehlajen...pa Googica še nima tanovga vozička...
< Sporočilo je popravil anžetka -- 18.2.2010 6:35:16 >
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 7:44:44
|
|
|
|
boob
|
no prou . . pol pa drug tedn. .. edin v četrtek naju nebo ker imamo cepljenje lp
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 9:45:55
|
|
|
|
googica
|
hehehe :) no zmenjen.. drug teden pa ziher bom v mejl trgovini napisala da nujno rabim voziček še pred koncem tedna ;)
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 13:40:03
|
|
|
|
katrin***
|
No, js sm boob sporočila, da tudi naju ne bo, ker smo pekle piškote Seveda ne zase, ker sm na "zdravem prehranjevanju", ampak za žlahto - spet bo ena 50-letnica. googica... Ne zamert, ampak si me res nasmejala s tem vozičkom. Sej bo anzetka...sej bo minilo. Verjetn ma kšno reakcijo na cepljenje a ne? Naša je bla ta prvič 1 teden čist razštelana, zdej ta drugič je blo pa že bolš. dež...ma teli vremenarji - ZUNEJ SONCE SIJE Grem kosilo pojest, potem mormo pa seveda na zrak, da naša pupa mal zaspi pa da se še zmatra. Sporočite za drug teden, meni je vseeno kateri dan.
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 20:27:03
|
|
|
|
anžetka
|
Sam res...vreme...naj bi bil dež, zunaj pa sonce sije Boob pa (za) kje si ti gledala vreme? Googica, ja, brez novga vozička nimaš kej hodit Katrin, ja ja, piškote si pekla...ne verjamem, dokler ne dokažeš Hočem jih vidt...in probat! Vse je joke...ne bit hude Grem raje spat, ker sem že čist zmešana-sam bedarije in take zafrkancije mi grejo po glav
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 20:42:27
|
|
|
|
googica
|
hehe, kaj bi pa zamerla.. sej se sama seb tud smejem. zvečer spat ne morem k mi vozički po glav hodjo .. ko da neb mela kej bol pametnga za študirat, recmo o krstu k mamo v nedeljo ... a je kera dala krstit tuki v grosuplem? js bi rada bl podrobn vedla kako to zgleda, sej je razlagu dons župnik, sam pismo.. na krstu res še nism bla, razen na svojem .. sploh pa je povsod drgač.. kdaj se svečo pržge? kaj delajo starši? mislm, kakršnkol info... ja brez novga vozička sploh ne pridem ..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 20:46:05
|
|
|
|
helimaša
|
midva sva obe krstila v grosupljem.....nč bat vse pove....a bote mel med mašo al po maši.....med mašo je sicer mal bol zoprno ker so otroc že mal sitni k je eno urco kr velik za pr mir bit.....razen če spi.....tko da je kr fajn.....midva sva bla obakrat zadovoljna.....
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 18.2.2010 21:59:57
|
|
|
|
googica
|
ja med mašo mamo ja. sej je dons na hitr razložu vse, ampak pač, da ne bomo butast izpadl
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 19.2.2010 7:46:11
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka Sam res...vreme...naj bi bil dež, zunaj pa sonce sije Boob pa (za) kje si ti gledala vreme? Googica, ja, brez novga vozička nimaš kej hodit Katrin, ja ja, piškote si pekla...ne verjamem, dokler ne dokažeš Hočem jih vidt...in probat! Vse je joke...ne bit hude Grem raje spat, ker sem že čist zmešana-sam bedarije in take zafrkancije mi grejo po glav anžetka anžetka
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 19.2.2010 19:35:35
|
|
|
|
googica
|
no evo, rezerviral smo gt3ja .. ko smo primerjal jih v trgovini, smo vidl da razen teže ni nobene napake na njem. pa ma tolk velka kolesa, da bom kr pelala ga po štengah pa je v pondelk gremo ponga, tako da po ponedeljku se lah dobimo :D:D
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 19.2.2010 19:47:05
|
|
|
|
anžetka
|
Boob, ko sem ful zaspana, mi al ful dogaja al sem pa čist zoprna... Googica, ma sta face Super za GT3ja! Men je vseen kdaj se dobimo, no, razen v torek ne, ker grem v LJ že ob 11ih in me kar nekaj časa ne bo. Pismo, nisem gledala vremena
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 19.2.2010 21:20:19
|
|
|
|
googica
|
aja, kolk se da župniku za krst, a to se kej da? :D
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 12:17:43
|
|
|
|
katrin***
|
jou, jou, anzetka...ni problem - dobiš googica...jeeeeeeeeeeeeeeeee Ti povem, da ti ne bo žal, meni ni Ahm, kakšno barvo si pa zbrala? Zdej je že nova kolekcija a ne? zmenek...meni je vseeno kateri dan. Ve se zmenite, k mate obveznosti. peka...je danes moj peku čokoladni kolač s polito čokolado povrh in še fino fajn zgleda. Bravo moj lubi krst...mi smo Alino krstili v Št.Jurij-ju (čeprav sm js hotla, da v Grosuplju), ker smo sedaj tu doma, drugače bi jo tudi mi v Grosupljem, če ta župnik tu ne bi hotel (je zelo star in če nisi poročen je to za njega hud greh ). Tu je taka navada, da se da denar na koncu krsta (smo tudi mi imeli med mašo) oziroma po maši na oltar. Midva sva dala 50 evrov, pa še dedi oziroma kdor hoče kaj dati - moj pravi, da so to prostovoljni prispevki in kokr daš pač daš. V Grosuplju pa je po moje isto no. Po moje je v Grosuplju veliko lepše kot tu, sicer ti pa vse župnik pove kako in kaj odgovarjaš, kam morš stopit ipd. Vas pridemo pogledat ne vem, mogoče pa res
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 12:25:32
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** krst...mi smo Alino krstili v Št.Jurij-ju (čeprav sm js hotla, da v Grosuplju), ker smo sedaj tu doma, drugače bi jo tudi mi v Grosupljem, če ta župnik tu ne bi hotel (je zelo star in če nisi poročen je to za njega hud greh ). Tu je taka navada, da se da denar na koncu krsta (smo tudi mi imeli med mašo) oziroma po maši na oltar. Midva sva dala 50 evrov, pa še dedi oziroma kdor hoče kaj dati - moj pravi, da so to prostovoljni prispevki in kokr daš pač daš. V Grosuplju pa je po moje isto no. Po moje je v Grosuplju veliko lepše kot tu, sicer ti pa vse župnik pove kako in kaj odgovarjaš, kam morš stopit ipd. Vas pridemo pogledat ne vem, mogoče pa res midva sva tud dala 50 evrčkov.....drgač je vseen al kej daš al pa nč.....kakor želiš......je pa res da ta župnik fuuuul komplicira če nisi poročen......jao jao.....katastrofa.....men se ga zdej sploh ni več dal poslušat ker je mel take da mi je blo kr slabo......drgač pa ni nobene on krstil.....obakrat kaplan in sva bla ful zadovolna
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 14:25:24
|
|
|
|
googica
|
aja pr nas ni nč kompliciru in težil glede poroke. mogoče ene dve minute, pa sej ma prav, js mu čist prav dam.. tud poroka bo, ko bojo finance to dopuščale aja katrin prideš mašo pogledat.. super :) ja, js tud mislim da mi ne bo žal za gt3ja, ker je res makina vzel bomo tegale : https://pegperego.co.uk/images/gt3%20completo%20tropical%201.jpg je pa mnogo bolj svetlih barv v živo kot na sliki. mislm pa da ni to lih zadnja kolekcija.. no, kaj pa vem, nama je ta bil najlepši bom ga pač kr peljala po stopnicah gor pa dol, sej ma tolk mišice, da ne bi smel kej škodit mu.. joj a ni trapasto vreme, upam da bo jutri res boljš, vsaj napovedano je boljš.. zvečer šibamo po torto, bom pokazala slike.. aja, a ste na facebooku? tam se mi zdi je lažje delit slike, pa še bolj zasebno je, ker lahko omejiš kdo bo vidu in kdo ne.. bom nardila skupino, če še ni..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 14:41:15
|
|
|
|
googica
|
no.. skupina je grosupeljske mamice :D..
|
|
|
|
RE: Grosupeljske mamice z okolico 20.2.2010 16:29:50
|
|
|
|
helimaša
|
ah ne.....sej midva sva poročena......sm je enim težil 100 na uro......pa lej.....mene ne moti če nisi poročen.....ne vem zakaj gre njemu tko v nos..... jst sm na FB-ju.....grem se takoj gor pofočkat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?