ZmajTolovaj
|
Halo!! Mi imamo pa šov, taspodnji sosedje se tok derejo, da je cel žur ... to so oni, "kruharji" tiste, ki veste, kje sem doma, bote že pogruntale Sicer pa nič novega, mal pa mora dogajat. Jaz malo delam drugač, pa sem si vzela mal frej in čekiram RR. Matr ko brez interneta ne gre, ga rabim tud za delo, ampak pol so pa še take bedarije zraven, pa take pa take pa take ... da RR ne omenjam Meta21, men je Monique rekla, da se ji tista telovadba z dojenčki ne zdi nič ekstra, sam zdaj ne vem, al je to ona dejansko sprobala al kar tako, po občutku govori. Oni hodijo plavat na Sočo Rehab.center v LJ. In ne more prehvalit. Sploh pa je tvoj Lovro še mal premajhen, da bi ga začeli matrat, ne? Kdaj greva že midve na aerobiko?? Helimaša, kako si? Joj sem prec možeku povedala, da si noseča, pa je reku, da se mu sploh ne zdi švoh ideja Če maš marca rok, si tam nekje 3-4mesece? Al jst spet ne znam računat? A bosta vprašala za spol, ko bo morfologija? Jaz sem rekla, da naslednjič mogoče ne bi vprašala ... Sam se že vidim, da me bo preveč firbec matral. Dajadada pa najbrž še ni doma, ne? Pa mora v kratkem pridit. Pol pa še kak mesec, da se priklopi na RR? Porodniška je zakon!! Nč, grem nazaj delat, tole bi rada dons končala. Evo, je že dragi doma, bo vrata dol vrgu, ne vem a misli da smo kar odklenjene, take fejst punce, naju lahk kdo ukrade mejte se, pa pa!