|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
19.11.2008 21:31:01   
meta21
Ojla!

Ste se vse poskrile pred user posted image . Mal je blo treba bunde z omar potegnit zadnje dni, ne? ZmajTolovaj, se vidimo v petek?

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.11.2008 12:31:45   
felix7
živjo, punce,

evo, še ena iz vaših koncev, sicer še pred kratkim Grosupeljčanka, zdaj pa odseljena malo južnije... Za vašo temo sploh nisem vedela, pa me je nanjo opozorila helimaša, s katero klepetava na Marčevkah 2009. Tako da v marcu pričakujemo prvo dete. Sicer pa zaenkrat še hodim v službo v Grosuplje, tudi mami živi tam in sem skoraj več v Grosuplju kot pa doma. No, razen zdajle, ko sem pa že 3 dni na bolniški zaradi ledvic.

Lep dan,

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.11.2008 14:00:57   
Dajadada
ZmajTolovaj, P smo menjali, ker mi kar nekaj stvari v ZD Gros. ni bilo všeč. Zdaj imamo oba pri P v mostah in sem ful zadovoljna. Najboljš ke to, da imajo sistem naročanja, ki se ga res držijo in ne rabiš nič čakat, tuki sem pa zmer vsaj dve uri zabila, pa še ločene čakalnice za zdrave in bolne itd. Bi lahko še naštevala prednosti...da o pediatrinji sploh ne govorim.
Urolog pa je na srečo ugotovil, da je vse o.k., malo se je še držala kožica in jo je kar potegnil dol. Dva dni ga je bolelo, ko je lulal...zdej se pa tudi še vedno ustraši, ko mu moramo dol potegnit pri kopanju. Jah, tko je pri lulčkihuser posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.11.2008 14:11:35   
helimaša
hej!

jst zdele glih kuham....oziroma je že skor kuhan....pol grem pa počas po Mašo.....se bo glih fajn zbudila....
pr nas vse po starem.....se nič pametnga ne  dogaja....Maša mi zdej kr spi ponoči(trkam)....sm me pa matra spanje....ker sem navajena na trebuhu spat....in pol se splo ne morm naštimat kako bi spala....obup.....pa še moj tok smrči da bi ga kr iz postle vrgla....sm ga včer butala in budila....pa je sm aha pa mmm delu....joj sm zjutri pizdila na njega....me ful moti k on takoj k se uleže zaspi....jst pa rabm ene 20 minut....in pol je živ obup.....tko da bom zdej jst hodila pred njim spat....user posted image user posted image user posted image
Dajadada kako ste drgač....user posted image priden.....pa Nejc....vse kul....ste zdravi......
Felix user posted image user posted image user posted image .....sej boš hmau mamica tko da si pol pa čist naša.....
ZmajTolovaj kako ste pa kej pr vas....Ela zdrava.....pa Sabri si v redu....že delaš.....

zdej pa počas letim po Mašo....se tipkamo...

papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.11.2008 14:20:14   
sabri
Oj, ja dobr se je ohladilo, mi gre prav na živce, ko gremo ven, pa kam notri in se slačit in oblačit...Drugače pa komaj čakam, da gremo na sneg, tamalo oblečt pa jo metat, da bo delala angelčkeuser posted image , hi. Drgač pa Helimaša, ja ta teden sem začela delat in sem ok. Pa ti, nič te ne vidim, srečam?
A katera hodi v Brezje kam na telovadbo, sem videla reklamo za fitnes pa vse ampak nisem šla pogledat, kje je sploh, a med bloki notri? Moram nujno začet migat. Grem kuhat zdaj, uživajte.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.11.2008 13:24:16   
dar10
Hej punce!

Se vam pridruzujem, Dolenjke... Midve z Emo sva pa s Smarja... Moj soncek bo cez slab teden star 4 mesece. Juhuuu

Danes pada sneg, pa jo peljem vseeno mal na zrak...

Lep dan!

LPD

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.11.2008 9:49:47   
daja28
Hoj,
po dolgem času. Sem kar malo pozabila na vas. Men tud ne znese pr avgustovčkih 08, preveč čvekajo. (saj si bila tudi ti tam, a ne dar10?user posted image )

Najin Leon je pa 2.8. rojen, tko da sva par dni narazen.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.12.2008 11:24:38   
dar10
Hej!
Daja 28 ja sm bla pa danes sm spet sla mal pogledat kaj dogaja pr avgustovckih 08. Pridne cvekice... Tvoj Leon je ujel avgust,  vids moja pikica je pa se julijska... Mami je pa majcko Pridem avgusta nosila:):) Je kar prav tako.
S kje si pa ti? Kako pa tvoj soncek?

Ta vikend nas je sneg cist zametal, danes je pa dez padal, zdej pa soncek sije... Hecno vreme, zato pa smo vsi prehlajeni... Ampak bo ze.

Lep dan!

LPD

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.12.2008 1:35:27   
ZmajTolovaj
Halo, punce, da se mal oglasim. Ne morem spat, ker sem tok slabe volje, in to zarad bedaste službe, ne morem verjet da se sekiram zarad tega, ampak tko pač je. Danes ravn ko sem odhajala, je bla ena bedarija in zdej sam o tem premišljam in komaj čakam jutr, da razčistimo do konca. Ker me bo RAZŽRLO!!!!
Brezveze, v glavnem. Moj dragi sploh ne šteka in veselo spi že 2 uri, jaz pa bluzim. Drugač smo v redu, Ela dans spi pri moji mami in pride jutr nazaj, si jo podajamo bogo revo, ampak ni videt, da bi ji bilo kej hudega, se ma tok fajn pri babicah, da naju sploh ne pogreša.
Cajt kar leti, še en mesec, pa bo novo leto, kar ne morem verjet, da že. Ste že kaj premišljale o silvestru? OK, helimaša ga lih ne bo mogla žingat user posted image kak sok, pa piškoti, pa bo, a ne user posted image   Se spomnim pred dvema letoma, ko sem bila noseča, joj bolj katastrofalnega sivestrovanja pa še ne. Bila sem lih ene 2 meseca noseča, noben še ni vedel, nobenemu nisem hotla povedat, pila sem jabolčni z vodo in glumila, da mam špricer, vsi so bili naklani že po pol ure, men so šli tko na jetra, zaspana sem bla, slabo mi je blo, komaj sem čakala, da grem domov. Sploh ne vem, zakaj sem šla na fešto, no, Ok, vem, ker smo bli že en mesec prej zmenjeni in bi bil razpad sistema in surle do Pakistana, če ne bi šla. Ampak takrat sem si pa mislila svoje ...

V glavnem, dost bluzenja. Kako kaj Lovro, Maša, Matic, Rok, Nejc itn?? Kaj počnete v tem bedastem vremenu? Mi smo imeli v soboto cel dan obisk, sem zvečer kar padla v posteljo, koma, pol v nedeljo se pa nismo niti premaknili, je bilo pa še hujš. Naslednjič grem vsaj po mleko v trgovino, sam da ne bomo cel dan doma! Ela je bla tečna k  user posted image .

No, moram priznat, da zdej sem pa že mal zaspana. To je dobr, če zna človek samega sebe mal uspavat user posted image user posted image user posted image
Mejte se lepo, se slišimo in vidimo!
LP

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.12.2008 14:24:57   
helimaša
čao!

jst sm trenutno še na bolniški.....upam da mi uspe do konca.....ker mam ful težave z križem....tko da itak ne bi mogla delat.....drgač sm pa kr OK.....
Maša je v vrtcu in kr naprej kašlja....je blo že bolš pa je v četrtek zvečer iz nepojasnjenega razloga spet fasala vročino.....tko da jo je mela še v petek.....tko da je šla dons že v vrtec.....pa tud v ZD nismo šli ker se mi zdi brezveze.....ker vedno ko pridemo pravi P da je vse OK..... in preventivno da AB.....kr neki.....
sabri telovadba v Brezju je pa v telovadnici Pila-a.....to je čist na konc Brezja k je firma Pil.....in v bistvu tm se neki dogaja....moj tja drgač hod na fuzbal.....maš pa tud telovadbo za mamice.....drgač maš pa v Brinju pilates in aerobiko....mal si na net poglej pa boš zihr kej najdla.....
kako ste pa kej ostale.....mal se javte pa kej lepga povejte.....
papa

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.12.2008 20:12:57   
Dajadada
hej,

a so bili otroc kej pridni...je miklavž kaj prinesel? Naš je dobil par stvari, ki bi jih itak tudi drugače dobiluser posted image , tud če ne bi bilo miklavža.

Smo hotl jit v lj na miklavžev sprevod, pa smo si premilsil k je tok deževal, pol smo šli pa kar v mercator center in smo se zabavali v lumpijevem kotičku, dokler ni miklavž prišel s hudičkom in angelčkom. N je bil ful navdušen k je tok dogajal, ful je bilo otrok in cel direndaj, pol pa še tri "maškare"user posted image , ki so darilca delile.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.12.2008 22:23:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: dar10

Midve z Emo sva pa s Smarja... Moj soncek bo cez slab teden star 4 mesece. Juhuuu

Joj, kak lepo ime-jaz bi tudi imela Emo, če ne bi dobila Lovra.user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.12.2008 22:28:35   
meta21
Pri nas je letos Miklavž sicer nosil ampak je večkrat prišla na svoj račun mami kot pa Lovrouser posted image . Pa saj mu ne morem šparat čokoladnih miklavžev do takrat ko jih bo lahko jedel, ne?user posted image  Zdaj sam upam, da se ne bojo še evrčki pokvarli, ki jih je dobil od babi.user posted image

Zmajčica, upam da si poštimala stvari v službi.
Lovro je pa najbolj pridno dete pod soncem-spi od 9h zvečer do 9h zjutraj in še podnevi kakšne 3-4 ure po obrokih drugače se pa igra in čeblja v ležalniku al pa v igralnem centru-na rokah sploh noče bit, ker te pol ne vidiuser posted image .
Lupčka, Eli!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.12.2008 17:23:43   
daja28
Ojla

Dar10 - sem priseljena v Višnjo Goro (že dve leti, tko da sem že čist noter). Naš levči je pa zlo nasmejano dete, pa siten ko je zaspan - a zaspat pa ne zna. Ne rata mi ga drugač uspavat ko na joški - jojme, kaj še bouser posted image . Pa ponoči ga je začel žurat - veseli december user posted image . Smo vstajali samo enkrat, zdaj pa kar 3x na noč al pa še večkrat. Se pa še vedno samo dojiva.user posted image

Najbolj me pa na rit vrže njegov glasen smeh - noro fajn user posted image .

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 664
18.12.2008 23:24:20   
ZmajTolovaj
Čau, no pa da se še jaz mal oglasim. Veseli december gre malo mimo mene, nimam lih nekega prazničnega občutka, razen da ful sladkarij pojem. Mogoče, če bi bil sneg ...? Čez en teden gremo v Kranjsko Goro in gor je baje noro lepo, tako da komaj čakam!
Drugače je vse OK, Ela je sicer popoldne dobila malo vročine, ampak zaenkrat lepo spi, mislim da je malo zaradi zob, ker ji rastejo na vseh koncih, vse naenkrat, do zdaj je bilo bolj švoh s tem user posted image
Kako ste kej druge, javite se. Meta, drug teden mrde še prletim kak dopoldne user posted image Če bote doma, seveda. pa pa

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.12.2008 20:23:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Meta, drug teden mrde še prletim kak dopoldne user posted image Če bote doma, seveda. pa pa

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
28.12.2008 19:57:33   
Nenny

Vesele praznike vsem!!!!!

Pr nas letos od praznikov ne bo prav nič. V sredo je naš Tici staknil norice....in zdaj smo gotovi do konca praznikov. Nimam pojma, kje smo jih staknili.
Imamo pa kar hudo varijanto...vsepovsod so...čist vsepovsod, skoraj da ni cm kože brez, mal ličk je brez, pa del nogic in rokic, drugač pa katastrofa....

Pa še jaz jih še nisem prebolela, tako da sem tud v pričakovanju takoj v naslednjem letu....

Lepo bodite in nočka

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 667
5.1.2009 22:17:48   
ZmajTolovaj
Halo!!
No, pa smo preživeli še eno silvestrovanje. Najprej vsem želim eno srečno in ZDRAVO 2009, da boste vesele, da bojo otroci ubogali, možje tudi, da se vam gospodarska kriza ne bo čist nič poznala, da se boste imeli radi, skratka - vsega po malem!
Pri nas - moram potrkat - je vse fino. Zaenkrat še tudi  kakšnih bolezni ni na vidiku; nenny, kako je pri vas?? Si ti tudi kaj dobila? Pravijo, da je "na stara leta" hujše prebolevat razne rdečke in ošpice kot v otroštvu.
Meta, jutri se tko vidimo, pa mal poklepetava. Kako ste druge?? Helimaša, kdaj imaš ti rok? Že kar kmalu, ne? A za spol si že povedala, se pa zdej ne spomnim, a sta sploh vprašala?
Dajadada, kaj se pa kaj pri vas dogaja??
Grem počas spat, spet se je začel delovni ritem in sem kar mal utrujena, moram reč. Prejšnji teden sem bila frej in se mi kar pozna vse to lenarjenje user posted image
Mejte se, pa kaj napišite!

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.1.2009 13:58:41   
ZmajTolovaj
JA ... kam ste se vse poskrile??
Meta, kaj praviš na en user posted image  jutri?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
14.1.2009 20:33:57   
Dajadada
Srečno, zdravo itd...mal z zamudo. Np ja, eni so šele včetr praznoval, tko da niti ne zamujam tolikouser posted image .

Kaj pri nas dogaja? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, najraj bi se drla čez okn, ker je N postal tak vražiček, da ga ni za krotit.

Mah, tud pisat se mi ne da, se moram mal spočit zdej ko oba spita...pa jest grem zdej k je mir, sem tooook lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 670
3.2.2009 22:48:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

JA ... kam ste se vse poskrile??
Meta, kaj praviš na en user posted image  jutri?
user posted image

Zmenjeno!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
5.2.2009 14:21:40   
picikato matic
halo .... evo nas "izgubljene duše"  user posted image

katera ve za kakšno varstvo - nujno rabimo varstvo za našga Matica, ker si je teta nogo zlomila - smo brez varstva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POMOČ PROSIM .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.2.2009 11:58:44   
picikato matic
ufff, dobili gospo iz Škofljice ... user posted image  user posted image  user posted image

Lp vsem

(odgovor članu picikato matic)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.2.2009 23:38:41   
helimaša
joj picikato to je pa res kriza.....sm slišala da je še zmer v bolnici.....jah dobr da si lahko tok na hitr dubla varstvo......
čao punce......jst sm še zmer 2v1......upam da hmau ne več ker me bo kr raznesl.....to je pa res že obup......drgač pa smo kr OK......Mašo mam trenutno doma ker v vrtcu razsajajo norice in jih jst baje še nisem prebolela.....tko da ni glih najbl fajn da jih zdej dobim.....zaenkrat je zdrava......ko pa pride v vrtec je pa spet konc.....katastrofa je tale vrtec......
kako ste kej ostale.....Dajadada......ZmajTolovaj in Sabri.......
VSE NAJBOLJŠE PA MOJI MAŠI IN MATICU.......NENNY UPAM DA GA NIS PREVEČ ZALILAuser posted image user posted image ......
nočko

(odgovor članu picikato matic)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.2.2009 13:41:01   
sabri
Helimaša, evo nas izgubljene, jaz premalkrat zaidet na to našo temo, je pa zanimiv, da tudi nobene ne srečam po Grousplju, res je tud vreme bolj bljak. Drgač se ok počutiš? Saj če si pri volji za kavo ali pa se zmenite še s katero, lahk jaz tudi dopoldan včasih pridem med malico.
Drgač smo pa ok, vremenu se ne damo in gremo vseeno ven, pa šiht pa tko in je teden okoli, prehitro. Se bom poskusila bolj redno oglašat. Lepo se imejte vse.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.