ZmajTolovaj
|
Halo, punce, da se mal oglasim. Ne morem spat, ker sem tok slabe volje, in to zarad bedaste službe, ne morem verjet da se sekiram zarad tega, ampak tko pač je. Danes ravn ko sem odhajala, je bla ena bedarija in zdej sam o tem premišljam in komaj čakam jutr, da razčistimo do konca. Ker me bo RAZŽRLO!!!! Brezveze, v glavnem. Moj dragi sploh ne šteka in veselo spi že 2 uri, jaz pa bluzim. Drugač smo v redu, Ela dans spi pri moji mami in pride jutr nazaj, si jo podajamo bogo revo, ampak ni videt, da bi ji bilo kej hudega, se ma tok fajn pri babicah, da naju sploh ne pogreša. Cajt kar leti, še en mesec, pa bo novo leto, kar ne morem verjet, da že. Ste že kaj premišljale o silvestru? OK, helimaša ga lih ne bo mogla žingat kak sok, pa piškoti, pa bo, a ne Se spomnim pred dvema letoma, ko sem bila noseča, joj bolj katastrofalnega sivestrovanja pa še ne. Bila sem lih ene 2 meseca noseča, noben še ni vedel, nobenemu nisem hotla povedat, pila sem jabolčni z vodo in glumila, da mam špricer, vsi so bili naklani že po pol ure, men so šli tko na jetra, zaspana sem bla, slabo mi je blo, komaj sem čakala, da grem domov. Sploh ne vem, zakaj sem šla na fešto, no, Ok, vem, ker smo bli že en mesec prej zmenjeni in bi bil razpad sistema in surle do Pakistana, če ne bi šla. Ampak takrat sem si pa mislila svoje ... V glavnem, dost bluzenja. Kako kaj Lovro, Maša, Matic, Rok, Nejc itn?? Kaj počnete v tem bedastem vremenu? Mi smo imeli v soboto cel dan obisk, sem zvečer kar padla v posteljo, koma, pol v nedeljo se pa nismo niti premaknili, je bilo pa še hujš. Naslednjič grem vsaj po mleko v trgovino, sam da ne bomo cel dan doma! Ela je bla tečna k . No, moram priznat, da zdej sem pa že mal zaspana. To je dobr, če zna človek samega sebe mal uspavat Mejte se lepo, se slišimo in vidimo! LP