ZmajTolovaj
|
En pozdravček vsem! Malo sem zanemarila tole temo, priznam; sem se pa dans spomnila nate, Dajadada, smo šetali čez Mlačevo in sem pomislila, a ste že štirje al še ne ... Mal smo konjičke gledali, pa itak sta pr vsaki bajt vsaj dva psa, tko da je tamali dogajalo No, kako? Nenny vsake toliko vidim na igrišču, samo zdaj je tak mraz, da ni za zunaj bit, vsaj ne pozneje popoldan, včer sem skoraj zmrznila. Helimaša, tebe tud že neki časa nisem vidla, se vidi, da smo nehal čez Brinje šetat Zdej imamo relacijo blok-igrišče, ker se Ela skor noče več v vozičku vozit, hoče sama letat okrog, to pa itak TRAAAAJAAA da kam pridemo, tako da ma do igrišča pri OŠ Brinje ravn prav turo, da se fino zmatra, pol gremo na kak tobogan, pa nazaj. Samo zdaj je bilo vse mokro po tem dežju, tako da smo se samo sprehajali - danes pa smo izkoristili za en dolg sprehod, je blo fajn. Meta21 vajin Lovro je pa res cuker, zadnjič je bil na boku, ga nisem tok dobr vidla, ampak jooooj kok so cart te štručke, res. Jaz bi tud še enega. Ampak za to bo treba kaj naredit, ne na RR viset, a ne Nč, grem počas spat, sploh ne morem verjet, kam je spet odletel tale vikend; jutr pa spet ponedeljek ... Zdej sem v službi, zato jamram. Mam novo službo sicer, in je zaenkrat fajn, ampak sem čist na začetku, tako da povem kaj več, ko bom mal bolj točno vedela, kako in kaj. No, pridne bodte, meta21 ti pa še mal gsm čekiraj, nooooo!!!!