|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
12.9.2008 17:27:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

user posted image user posted image meta21 zakaj pa nebi pršu....še nben ni not ostaluser posted image user posted image user posted image

Jah, ne vem, ne vem....user posted image  

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.9.2008 16:33:10   
Dajadada

meta21 zakaj pa nebi pršu....še nben ni not ostal

Jah, ne vem, ne vem....

A je že, a je že...hitro sporoči.

Jaz sem bila tud 10 dni čez in zdaj upam, da rodim kakšen dan prejuser posted image , ker je prav muka čakat. Sem se vsak dan zbudila razočarana, ker ponoči spet ni bilo popadkov. nekak sem bila prepričana, da se bo začelo ponoči ... in se je 10 noč po pdp, zjutri sem bila pa itak naročena za sprožitev v porodnišnici.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.9.2008 8:52:37   
helimaša
hej1

no meta21 zdej ko si pa uradno naša se palahko kej javiš.....in nam mal poročaš kako je blo.....
dons je tok bedn dan da bi šla najrajš še mal spat.....sm tko neki slabo spala pa še ful sm zanč dons....
uuuu Dajadada zdej pa že počasi odštevaš a ne.....kok bi te rada vidla z buškotom....predvidevam pa da je bl mejhen buši.....a se bi kej dobil ko bo mal lepš vreme....
ursa kej si  bejba.......odkar si v službi se tud nč ne oglasiš.....pa ZmajTolovaj.....in pa moja Nenny......ja kje pa si ti.....vidm da sm čekiraš tipkaš pa nč ne....ti ti ti......morva it na en kofe.....zdej se je pa že kr kej nabrak za kšn daljši čvek......

nč pupe grem mal pojest....

papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.9.2008 11:44:39   
Dajadada
Jaz odštevam, odštevam...včer me je že mal panika zagrabila...sem imela zvečer popadke - lažne, ampak me je kar mal stisnl, sem hitr šibala za porodnišnico pripravljatuser posted image . Moj tud prav, da še ni pripravljen, naj še mal počakamuser posted image .

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 579
24.9.2008 12:33:50   
helimaša
user posted image user posted image verjamem da je bla panika......jst sm mela ene 14 dni prej vse prpravlen.....sm rekla če me slučajn kej prehiti......zdej najbrž nkamor več sama ne hodiš.....kako je pa Nejc v vrtcu......a ga maš doma......
jst sm se pa dlih dobr napapcala......sm čist polna.......je blo pa tko dobr.....jah po mojem Dajadada da se me vidmo šele po porodu......dej kšne slikce gor nalimej da vidmo kakšga bušija maš.....

če bo mela pa kera cajt pa lahko kakšna kava pade

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 580
24.9.2008 13:11:44   
Dajadada
...zdej najbrž nkamor več sama ne hodiš....

ah, kaj da ne, vsepovsod me je dostuser posted image . je bilo treba izkoristit, da sem frej, tamau pa v vrtcu. Zdaj mi jo je pa P z antibiotiki zagodla in mora biti Nejc vsaj 7 dni doma. Je kašljal več kot en mesec brez izboljšanja in se boji, da bi šlo na pljuča, zato mu je predpisala Hiconcil...shit pa tej AB, ampak če drugač ne gre...

Jaz bi šla z veseljem na kafe...itak skoz sam kofetkamuser posted image , ampak zdaj imam tamauga doma, z njim je pa nemogoče bit na kofetu, če ni igral zraven.  Razni lumpijevi kotički so pa zdele leglo bakterij, tako da tudi to odpade. Zunaj je pa tako mraaaaz...kaj nam sploh še preostaneuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.9.2008 14:14:02   
helimaša
Dajadada kako.....je že kej novga.....si še vedno 2v1......
vidm da nbena nima cajta za tipkanje.....pogrešam pa ZmajTolovaj in pa Ursa......pa Nenny sej doma tud lahko kej natipkaš če že v službi nimaš časa.....
dons je pa tak lep sonček.....prov luštn je.....čeprav je blo zjutrej ful mrzlo....brrrrr.....zdele grem počasi po Mašiko.....tko da vas lepo zapuščam.....uživejte v sončku.....
Nenny pol a kej pokliči....

papa

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.9.2008 14:05:11   
Dajadada
Na sončku je prav luštnouser posted image , samo škoda da se tako hitro skrijeuser posted image

Nejc AB čisto brez veze jemlje, ker mu nič ne pomaga pri kašlju...sem kar mal jezna na P, ker je tok hitr brez kakršnekoli preiskave AB predpisala. In zdaj zaradi prehlada jemlje AB...haaaloooo...smo naredili več slabega kot dobrega. Naslednjič se ne bomo dali tako na hitro odpravit.

Jaz sem še vedno 2 v 1. Po včerajšnjem pregledu pri G nič ne kaže, da bi se mu mudilo. Po moje ga bo treba ven bezat, tako kot Nejcauser posted image .

Meta21, vidim, da si že od 13.9. mamica. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 30.9.2008 14:06:01 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.9.2008 22:22:29   
srursa
ojla helimaša. Vidim, da si gor.
Kako si<<<<<<<<'

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.9.2008 22:32:35   
helimaša
sm že enkrat vse napisala pa me je vn vrglo.....za **** sm jezna.....
oooooo ursa si oživela.....jst sm dobr....pa ti....

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.10.2008 19:45:34   
meta21
Hvala za čestitke!

Vidim, da ste že same pogruntale, da sem se vpisala med mamice ampak, baraba jaz, se šele zdaj javljam. Mali je zdaj star že 18 dni, priden, da sploh ne vem s čim sem si ga zaslužila, jaz sem pa tudi odlično.

Zdaj smo na forumu dojenček odprle tudi svojo temo tako, da se bom kaj večkrat oglasila. Pa mogoče se vam kdaj pridružim na kakšni kavici (če me boste hotleuser posted image )

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.10.2008 18:36:52   
Dajadada
Meta21, daj napiši kakšne občutke ob porodu. Kako je šlo - hitro, počasi...
Jaz razmišljam kako bo v drugouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 587
5.10.2008 20:34:29   
meta21
Dajadada jaz bi rekla, da sem imela en tak "normalen" porod. Ravno prav je bolelo in hkrati je blo še za zdržat.

Ob 1h zjutraj mi je odtekla voda, ob 3.30 sem prišla v porodno še vedno odprta le en prst, ob 6h sem bila odprta 4cm moji popadki so pa kar usihali. Ob kakšnih 7h al 8h so mi dali vagineleto in nekaj v žilo in takrat se je začel tisti del, ko sem klela samo sebe, da nisem šla v Postojno na epiduralno potem pa sem ob 9.10 rodila v 3 popadkih, dobila 3 šivčiče in tisti trenutek bi šla lahko še enkrat rodit.

Toliko v parih stavkih. Počutila sem se odlično, mali tudi in na poti iz porodnišnice smo že naredili kratek postanek v mullerju (pa ne me zatožit, da me ne bo kakšna babca najurilauser posted image ).

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 588
5.10.2008 20:36:07   
meta21
Jaz razmišljam kako bo v drugo .

Vsak čas bo, ne?

Držim pesti, da bo čim hitreje in predvsem na koncu vse OK! Tisto vmes se pa že potrpi.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 589
5.10.2008 22:53:47   
ZmajTolovaj
En pozdravček vsem!
Malo sem zanemarila tole temo, priznam; sem se pa dans spomnila nate, Dajadada, smo šetali čez Mlačevo in sem pomislila, a ste že štirje al še ne ... Mal smo konjičke gledali, pa itak sta pr vsaki bajt vsaj dva psa, tko da je tamali dogajalo user posted image No, kako? Nenny vsake toliko vidim na igrišču, samo zdaj je tak mraz, da ni za zunaj bit, vsaj ne pozneje popoldan, včer sem skoraj zmrznila. Helimaša, tebe tud že neki časa nisem vidla, se vidi, da smo nehal čez Brinje šetat user posted image Zdej imamo relacijo blok-igrišče, ker se Ela skor noče več v vozičku vozit, hoče sama letat okrog, to pa itak TRAAAAJAAA da kam pridemo, tako da ma do igrišča pri OŠ Brinje ravn prav turo, da se fino zmatra, pol gremo na kak tobogan, pa nazaj. Samo zdaj je bilo vse mokro po tem dežju, tako da smo se samo sprehajali - danes pa smo izkoristili za en dolg sprehod, je blo fajn.
Meta21 vajin Lovro je pa res cuker, zadnjič je bil na boku, ga nisem tok dobr vidla, ampak jooooj kok so cart te štručke, res. Jaz bi tud še enega. user posted image Ampak za to bo treba kaj naredit, ne na RR viset, a ne user posted image user posted image user posted image
Nč, grem počas spat, sploh ne morem verjet, kam je spet odletel tale vikend; jutr pa spet ponedeljek ... user posted image Zdej sem v službi, zato jamram. Mam novo službo sicer, in je zaenkrat fajn, ampak sem čist na začetku, tako da povem kaj več, ko bom mal bolj točno vedela, kako in kaj.
No, pridne bodte, meta21 ti pa še mal gsm čekiraj, nooooo!!!!
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.10.2008 8:53:18   
helimaša
pozdravček!

oooo.....ZmajčekTolovajček.....tud jst tebe že dooolg nism vidla.....a da maš novo službo.....ja fajn.....važn da ti je kul.....ne pa tko k eni k trpimuser posted image .......
Maša mi neki kašlja in šmrka tko da sva kr doma.....se bojim da bi me iz vrtca klical da nej pridem ponjo.....tko da sva dons doma.....bom popoldan mal Kosovo vprašala kaj nej nrdim.....
včer smo bli v živalskem vrtu.....je blo ful luštn.....Maša je tok uživala......sam opic nismo najdl.....pa je skoz upila ope, ope.....kletke jim prenavljajo in očitno so jih km drugam dal......
Dajadada še mal.......kok bo lušno......kr štirje......Nejcu bo prov fajn k bo bratca dubu......ga bo mel pod komandouser posted image ......

lep dan.....kaže da bo sonček....

papa

aja.....Meta21 dobrodošla med nami.......super da je Lovro priden.....k so male štručke so toook luškani.....sm že kr pozabila kako je blo.....vi se kr lepo cartajte.....

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.10.2008 20:43:05   
meta21

user posted image  sorry, me je zvečer prehitro zmanjkal

Neposredna povezava do sporočila: 592
6.10.2008 21:27:22   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image  sorry, me je zvečer prehitro zmanjkal

No, ja, naj ti bo user posted image Danes ti sploh nisem rekla adijo, ko sem šla, mislm katastrofa, tole moje obnašanje zadnje cajte, a ne!
Se vidi, da mam preveč dela in sploh nič ne razmišljam. Bo treba spet kako porodniško užgat user posted image
Helimaša, lepo da se oglasiš.  user posted image Ja v ZOO pa prenavljajo prostor od šimpanzov že od junija al pa še prej, mi je frendica povedala, k gre vsaj 1x na teden gledat, a bo že kaj al ne, ker je njen fantek (3l) čist obseden z opicami in bi jih tud rad že končno videl. Midve z Elo sva bli konec avgusta tam, pa je bilo tudi vse razkopano. Sej prav, da mal poštimajo, ampak 6 evrov se mi je pa zdelo veliko za vstopnino, pa da še za otroke računajo???? No, do dveh let je menda zastonj, pol pa 4 evre?  Ne vem, malo sem bila presenečena. Sploh pa če računaš, da s takim malim ne moreš lih za cel dan it. Tko da lih splača se ne. user posted image
Dajadada, kaj zdaj, si še doma??

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.10.2008 21:46:45   
meta21
Danes ti sploh nisem rekla adijo, ko sem šla, mislm katastrofa, tole moje obnašanje zadnje cajte, a ne!
Se vidi, da mam preveč dela in sploh nič ne razmišljam. Bo treba spet kako porodniško užgat

S kakšno kavo se bo treba odkupit. user posted image

Glede razmišljanja pa porodniške... Ko je meni pamet začela odpovedovat, sem šla kmal na porodniško ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
8.10.2008 12:42:57   
Dajadada
Dajadada, kaj zdaj, si še doma??

Aha. Nič še ne dogaja. Danes sem si privoščila dan za poležavanje...sem še zmer v pižamiuser posted image . Mali mi bo dal očitno še mal časa zase in za lenobouser posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 595
8.10.2008 21:15:42   
helimaša
skoz mislm nate.....da boš kej sporočila kako in pa kaj.....pravzaprav pa niti ne vem a maš cifro al ne.....ti pošljem ZS

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.10.2008 21:46:48   
helimaša
baje da neki nism povedala.....sm user posted image  in marca bomo štirje

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.10.2008 21:58:34   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image Helimašauser posted image user posted image user posted image

No punce, če je še kakšna, naj kar takoj razkrije, saj veste, da smo firbčneuser posted image .

ZmajTolovaj, kje pa imaš Elo, zdaj ko delaš?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.10.2008 22:08:55   
meta21

baje da neki nism povedala.....sm user posted image  in marca bomo štirje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.10.2008 16:02:26   
sabri
Uau punce, toliko novega. Dobrodošle nove, čestitke Helimaša, joj nimam dosti časa in sem prav zanemarila to temo. Ko se zmenite za kavo, obvezno pridem, lahko tudi dopoldan ali popoldan. Spet šibam, uživajte. LP

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?