Dajadada
|
Čao punce , jst sem o.k., mali v bušiju tudi, taveliki je pa itak en veselko, aja pa očija ne smem pozabiti...po ta novem je on mama pri naši bajti, vsaj tako se je nejc odločil, saj se kar naprej dere za njim mama, mama, jaz pa ne vem kaj sem zdaj . Moj pravi, da naj se kar navadim, ker bo po rojstvu tadrugega verjetno bolj on skrbel za nejca in bo boljš, da ne bo samo name navezan, da ne bo kakšnega ljubosumja. V četrtek sem imela morfologijo (drugič), ker ta prvič pri moji G je bil slabo viden predel trebuščka in mi je dala napotnico za UZ v porodnišnici. In tam sta me dve G (primarij+specializantka) 40 minut pregledovali in se učili. Bilo je prav zabavno poslušati komentarje...no, tisti, ki se je učila ni bilo glih. Na srečo nista odkrili nobenih nepravilnosti pri pikcu...sem full vesela. Leži pa ful nizko, tako da jo je malo zaskrbelo zarad prezgodnjega poroda...je mislila, da sem tudi prvič prezgodaj rodila, pa sem ji takoj pojasnila, da je bilo že 10 dni zamude...tudi če zdaj mal prej rodim ne bo čisto nič narobe . No ja, enih 15 tednov naj kar še lepo počaka v bušiju...zaenkrat jih je 22 za nami. Ja, pa lulček je zihr med nogami . Včeraj smo se smejali doma, ko smo gledali fuzbal in se je reporter začel dreti, Nejc pa za njim k najhuj navijač...pol pa še ... in tko bom poslušala svoje fante...hehe...jst sem pa kot pridna ženička in mamica v ozadju likala . No evo, eno "kratko" poročilo sem napisala . Helimaša, drž se v službi…saj vem, da je težko, ampak kaj čmo…jst sem tudi v petek prišla čisto pobita domov…smo imeli v službi strateško načrtovanje in mi je bilo vse skupaj čist mim…ah, kr neki, ni za govort.
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 9.6.2008 10:37:16 >
|