|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
9.6.2008 10:36:04   
Dajadada
Čao punceuser posted image ,

jst sem o.k., mali v bušiju tudi, taveliki je pa itak en veselko, aja pa očija ne smem pozabiti...po ta novem je on mama pri naši bajti, vsaj tako se je nejc odločil, saj se kar naprej dere za njim mama, mama, jaz pa ne vem kaj sem zdajuser posted image . Moj pravi, da naj se kar navadim, ker bo po rojstvu tadrugega verjetno bolj on skrbel za nejca in bo boljš, da ne bo samo name navezan, da ne bo kakšnega ljubosumja.

V četrtek sem imela morfologijo (drugič), ker ta prvič pri moji G je bil slabo viden predel trebuščka in mi je dala napotnico za UZ v porodnišnici. In tam sta me dve G (primarij+specializantka) 40 minut pregledovali in se učili. Bilo je prav zabavno poslušati komentarje...no, tisti, ki se je učila ni bilo glih. Na srečo nista odkrili nobenih nepravilnosti pri pikcu...sem full vesela. Leži pa ful nizko, tako da jo je malo zaskrbelo zarad prezgodnjega poroda...je mislila, da sem tudi prvič prezgodaj rodila, pa sem ji takoj pojasnila, da je bilo že 10 dni zamude...tudi če zdaj mal prej rodim ne bo čisto nič narobeuser posted image . No ja, enih 15 tednov naj kar še lepo počaka v bušiju...zaenkrat jih je 22 za nami. Ja, pa lulček je zihr med nogamiuser posted image . Včeraj smo se smejali doma, ko smo gledali fuzbal in se je reporter začel dreti, Nejc pa za njim k najhuj navijač...pol pa še user posted image ... in tko bom poslušala svoje fante...hehe...jst sem pa kot pridna ženička in mamica v ozadju likalauser posted image user posted image user posted image .

No evo, eno "kratko" poročilo sem napisalauser posted image .  

Helimaša, drž se v službi…saj vem, da je težko, ampak kaj čmo…jst sem tudi v petek prišla čisto pobita domov…smo imeli v službi strateško načrtovanje in mi je bilo vse skupaj čist mim…ah, kr neki, ni za govort.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 9.6.2008 10:37:16 >

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.6.2008 14:28:14   
sabri
Oj, sem že včeraj hotela kaj napisat, pa mi ni nič objavilouser posted image , lepo pa je videt, da me pogrešateuser posted image . Odkar sem v službi, sem res malo bolj lena za rr, ampak se bom poboljšala, smo pa kar dosti zunaj, ampak kar okoli hiše doma, malo pa na kako kavo, naša pikica že hodi in je prav zabavna, jo samo lovimo. Se pa res moramo dobit na kavi, da se po dolgem času vidimo. LP

Neposredna povezava do sporočila: 552
14.6.2008 17:20:19   
Dajadada
Za informacijo...sem v sredo klicala v vrtec in pravijo, da so se skoraj vsi prišli vpisat, tako da tudi za nas, ki smo 5 na prioritetni ni mogla zagotovit, da pridemo not. Bo pa menda vse jasno čez kakšen teden.

Kaj pa kej delate na ta deževen dan? Mi samo poležavamouser posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.6.2008 12:01:08   
picikato matic
dan

Vidim da tema grosupeljskih mamic sameva ..... ko bo sonček bomo najbrž bolj pridneuser posted image user posted image user posted image

Pri nas se je v tem času zgodilo velikooooooooooo - odpovedali so mi privat varstvo, tako da za mojega sončka nimam varstva do septembra, in zato se sedaj vozimo h mojim staršem na Dolensko, pritožba katero smo oddali v vrtec je bila negativno rešena (poleg je bil priložen dopis z navedbo"razumemo v kakšni težki situaciji ste se znašli" - drek razumejo!!!!!!!), danes pa še preberem sporočilo od dajadade, da tudi tisti ki so na petem mestu nimajo veliko možnosti ......user posted image user posted image user posted image user posted image  jah potem pa naj imamo še otroke - groza!!!! Naše 24 mesto tako pomeni, da letos ne bo vrtca   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ko sem že pri varstvu ... ČE KATERA VE ZA KAKŠNO VARSTVO V GROSUPLJU, NAJ MI PROSIM SPOROČI!!!!!!!!!!!!!!

No upam, da se začnejo lepši dnevi - vsaj vikendi, ko smo sedaj doma, pa da vas še več osebno spoznam iz foruma - no pa upam da se boste kaj dogovarjale za kavico, pa da se vam pridruživa z mojim sončkom

Dijo

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.6.2008 23:54:52   
ZmajTolovaj
Živijo punce,
da se še jaz malo oglasim. Tile dnevi so seveda pri nas nogometno obarvani, ampak sej nekako kar gre user posted image Sem pa kar malo razočarana, zdaj ko sem prebrala od Dajadade post. Mah. Ja pol pa nič, al kaj.  user posted image   user posted image   user posted image

Drugače smo pa mi samo še 14 dni doma, potem gremo pa na morje in že KOMAJ ČAKAM. Nas ne bo do konc avgusta (če seveda ne pride kaj nujnega vmes, kar pa upam, da ne bo). Tako da se bomo z varstvom ubadali na jesen, prav tako kot s službo in diplomo ... to bo pestro ...  user posted image
Nič, gremo spat! Lepo se mejte, se vidimo na kaki kavici?
LP

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu picikato matic)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.6.2008 10:33:14   
picikato matic
Pri neverjetno prijazni gospej iz Brinj user posted image user posted image , smo dobili varstvo za našega fanta. V kolikor katero še zanima varstvo, naj mi pošlje ZS, saj bi gospa vzela v varstvo še enega otročka user posted image

Kar pa se tiče novih oddelkov pa v vrtcu pravijo, da težko, če se bo zadeva realizirala do konec leta  user posted image user posted image user posted image

Lp Tina

Neposredna povezava do sporočila: 556
4.7.2008 8:25:25   
helimaša
helow!

punce.....sej smo skor že na tretji stwrni.....kaj zdej to.....sm zadnič ful napisala.....pa me je vn vrgl.....pol sm bla pa tok jezna da nism še enkrat tipkala.....
ja kako ste.....je že kera na dopustu.....mislim da je ZmajTolovaj že odbrenčala proti morju....kaj pa ostale.....kdaj kej grete.....
toook je vroče.....da se mi čisit nč ne da......sam spala bi.....

nč se grem mal pepelke igrat....pol pa itak v službo.....

papa

(odgovor članu picikato matic)
Neposredna povezava do sporočila: 557
11.7.2008 8:46:29   
Dajadada
Mi smo že nazaj z dopustauser posted image . Zdaj pa še mal delat, pol pa upam, da nam avgusta rata še enkrat kam popihat.

Včer smo bili od pol sedmih do pol osmih na igrišču, pa je blo tooook vroče, da sem komi zdržala. Tamauček pa k da ne bi bilo nič pleza in laufa naokoli.

Uh, kok sem zaspana, se mi ne da čist nič delat, še najmanj pa v monitor bulituser posted image . Ampak ni druge kot da začnem, ker se je ful dela nabral.

Lepo dopustujte, pa kej se javte na RR.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.8.2008 11:30:41   
helimaša
oj joj joj punce......tole pa ni dobr.....smo celo na tretji strani pristale....
mi smo tud že z dopusta.....smo bli na Rabu.....Maša mi je zbolela predn smo šli.....sam pol je blo vse kul....tko da dopust je bil fenomenalen.....
zdej bo pa treba počas za vrtec prštimat......upam da bo Maši super.....da ne bo problema....a je še kera pol dubla vrtec al ne....
zdej bi pa lahko še kšna kava padla....kaj pravte na to.....res bi se lahko zmenle en dan v Lumpiju......sm k ne bo preveč vroče al pa proti večeru......

morm šibat.....grem v Lj.....ajde

pište....

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.8.2008 23:15:50   
meta21
Ojla!

Spet se malo oglašam. Zaenkrat še vedno spadam med nosečke ampak čez pribl. 3 tedne pa upam, da že med vas.

Vidim, da je žal tudi pri vas aktualna tema vrtec. Najboljše da se povežemo tiste, ki smo na porodniški in tiste, ki jo zaključujete pa si malo pomagamo pri varstvu. No ja, mogoče res malo utopična, ampak ideja pa je.

ZmajTolovaj in mala sončica, a sta čisto pozabili name? Oglasita se kaj, dokler sem še 2v1.user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.8.2008 8:40:13   
ZmajTolovaj
Hojla, šele zdaj vidim meto21, vidiš, kakšen občutek, da sem te včer klicala user posted image Mala je dobila včer popoldne čez 39 vročine, sem ji dala mal calpola in je bilo malenkost boljše, spi pa od sinoči že 13 ur - je še zmer ni slišat.
Kar se tiče vrtca - dajadada, ste padli not al ne?? Lepo, da je nosečnost v redu. Pa da se jasno vidi lulček user posted image Mojemu bratu in svakinji so na treh UZ napovedali punčko, potem je pa rodila pred 14 dnevi in - lulček. Ne vem, kako da ga noben nikjer ni opazu, je bil tak šok, potem pa itak veselje. Imata že eno punčko, staro 1,5 leta.
Evo, zdaj pa slišim, da razgraja po posteljici. Grem previjat, pa pa.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.8.2008 22:06:12   
sabri
No, da se še jaz malo oglasim, dopust konec na žalost, je bilo super, tamala uživala na morju noro, smo se ji samo smejali, ko je bila tako dobr razpoložena. Za kavo sem jaz za, če ima katera čas, lahko že ta vikend, Lumpi ali pa Torpedo. Do nadaljnega LP.

Neposredna povezava do sporočila: 562
29.8.2008 10:16:35   
daja27
Hojla

Še ena tukaj. Imamo skoraj 1 mesec starega Leona. Zdajle bo kmalu akcija, ker že kar dolgo spi. Popoldne pa žurka, ker ga že krči dajejo.

Mejte se in se smejte.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 563
29.8.2008 20:57:58   
meta21
Ojla!

Spet jaz, tokrat že v nestrpnem pričakovanju. Še 12 (upam, da prej manj kot več) dni pa bom tudi uradno sodila na vaš forum!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 564
30.8.2008 15:25:37   
Dajadada
Daja in Meta, pozdravljeni na forumu.

Meta, tebi pa naj hitro mine čas do poroda in med porodom. Pa javi se, ko boš mamica, al pa že prej tudi kaj.  

Ja, mi smo dobili vrtec. Klicali so me v četrtek, da se je odprlo prosto mesto in naj v začetku tedna pridem, da vse uredimo. Sem mislila, da bom bolj vesela te novice, pa sploh ne morem biti, ker ves čas tuhtam, kako mu je luštno pri varuški, tako ga ne bojo nikjer razvajali, pa tudi ful mu je prirasla k srcu in meni tudi, tako da bo kar hudo. Sva že v petek obe komaj zadrževali solze, ko sem omenila, da bo nejc samo še dva tedna pri njej. Ženska je res zlata. Vrtec pa ima za nas druge prednosti, predvsem bližino in upam, da bo odtehtal naša pričakovanja. Se bojim, da bo kar precejšen šok za nejca ob uvajanju v vrtec, pa ko ne bo več njegovih dveh drugih staršev, kmalu zatem ga pa čaka še šok z novim dojenčkom doma.
Uf, pestri časi nas čakajo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 565
30.8.2008 20:26:51   
daja27
Hojla

Dajadada - Koliko pa je star vaš Nejc in kdaj bo še drugi user posted image  ? Pa upam, da se bo kmalu privadil. Saj, če je navajen otroške družbe, mu ne bo hudega. Sicer pa vsaka nova stvar rabi svoj čas... Bo na začetku hudo, pa bo potem tako lušno, da še domov ne bo hotel. user posted image

Ravno sva z mojim gledala plačilne razrede za vrtec. Ne morem verjet, da sva ravno (za par evrov) v čisto zgornjega padla - pa se mi ne zdi, da imava ne vem kako velike plače (jaz sem trenutno na porodniški, drugače pa brezposelna, ker sem imela vedno pogodbe za 10 mesecev). Se mi ne zdi fer. Od kje naj vzameva 350 evrov, ko pa mava za eno plačo kreditov? user posted image
eno vprašanje: Kdaj se oddajajo vloge za vrtec? Ali je sploh kaka realna možnost, da v okolici Grosuplja dobiš jasli? (no 2 ?)

Naš čudežno danes dobro spi. Ga krčki ne dajejo, ker orng sračka in prdi (malo sicer težje zaspi in mu je treba pomagat). Vsaj en večer imamo bolj mirno - Upam, da se ne veselim prezgodaj in bo ponoči živžav.

Mejte se in se smejte

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 566
31.8.2008 23:20:44   
ZmajTolovaj
Čao daja27! Čestitke za detece, joj kok gre to hitr mim ... šmrk ... user posted image
Glede vrtca pa je tako - vloge se oddajajo nekje do konc marca ali aprila, malo sem že pozabila, poglej na spletne strani od vrtca kekec (tule imaš link) skratka imaš še dovolj časa. user posted image
Mi ga nismo dobili, ampak zdaj me je Dajadada mal razveselila, ker očitno upanje še ostaja user posted image   Bomo vidl. Kako sicer nosečnost, dajadada? Vse bp? En dva tri bo oktober, pa boste imeli spet žurke!
Meta, še nisi rodila od ... predvčerajšnjim al kdaj sem se že povabila na kavo user posted image
Mi smo imeli pa danes zvečer fešto, Ela je šla spat ob POL ENAJSTIH, enostavno ji ni in ni bilo všeč v postelji, dretje do neba in nazaj, OK mogoče še ni zaspana - ne, čist hin, ampak spat pa ne. Pol sem jo pa kr odnesla v sobo, dve minuti protestov, pol pa koma. Zdaj pa upam, da bo mir do zjutri.

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.9.2008 19:57:37   
meta21
Ne nisem še rodila. Tudi od pred eno uro ne, ko si me prišla razvajat s krašuljciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 568
2.9.2008 21:25:22   
helimaša
čao bejbe......

evo me po dolgem času......ma sej sploh ni blo časa nč pisat......
mi smo včer začel v vrtec hodit.....uuuu kok je lušno.....je prav luškana skupinica.....Maši čist odgovarja druženje z otročki....vgojiteljice so tud ful v redu....tko da sm zaenkrat zadovolna.....
Dajadada ka pa gre Nejc v vrtec......kako si pa kej ti.....zdej se pa res že dolg nismo vidl in bi blo prov fajn če bi mel kšno srečanjje.....vsake tolk časa ZmajaTolovaja in pa Elo srečam......drgač pa smo tud z Nenny opustile kofetkanje......to je bol po moji krivdi.....Nenny se ti oddolžim......user posted image user posted image .....

nč punce ko bote mele kej cajta pa napište za srečanje

nočko

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.9.2008 10:17:19   
Dajadada
Jaz sem za srečanje...kar povejte kdaj, pa pridem.
A se zmenimo npr. za ponedeljek ali torek popoldan? No, dejmo predloge.

Daja27, Nejc ima 17 m, ta drugi se nam pa pridruži 9.10. - no ja, tam nekjeuser posted image , če je kaj po mamici, točn verjetno ne bouser posted image .

Še 5 tednov je pred nami...zaenkrat se še kar držim, razen občasnih glavobolov, ful nizkega pritiska in slabokrvnosti...imam pa ta teden bolniško, da si mal spočijem od službe. Drug teden grem pa še za dva dni v službo, da mal pospravim in predam stvari, potem pa nastopim porodniškouser posted image .

Helimaša, nejc bo v mojci, dislocirana enota v eni bajti. Kje je pa maša? Spomladi pa naj bi baje postavili premične enote blizu Tinkare in se bodo selili tja, pa še za dva nova oddelka naj bi bil prostor. Tako da očitno načrtujejo dodatne zmogljivosti, samo malo počasni souser posted image .

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.9.2008 12:02:02   
srursa
Pozdravljene.

Tudi jaz sem za kavo. Povejte kdaj???

Dajadada super za vrtec. user posted image Kje pa si imela Nejca v varstvu in kakšna je bila cena.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.9.2008 14:09:11   
meta21
OJ!

Spet jaz k še nisem za na ta forum! Joj, sam zdej bi pa res rada že pasala sem. Tale moj mulc je pa očitno podpisal aneks o podaljšanju najemne pogodbe in to brez moje vednosti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se je že začel-c,c,c ta današnja mladina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim!

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.9.2008 8:25:55   
helimaša
hej čveke!

meta21 je že kej novga.....ne se sekirat če mal zamuja....bo že.....kolegica je 10 dni čez rok rodila pa je blo vse kul.....je pa res da si na koncu že sam sebe sit....vsaj pr men je blo tko....najprej moj trebuh pol pa jst.....je bil ooooogromen trebuhuser posted image user posted image .....

a ste dons popoldan za en kofi.......

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.9.2008 18:20:02   
meta21
Ne, nič novega! No, mogoče to, da sem iz ure v uro bolj tečna. Saj se ne bojim, da bi blo kaj narobe al pa de ne bi prišeluser posted image , ampak jaz bi ga tako rada že vidla pa držala...user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.9.2008 21:21:29   
helimaša
user posted image user posted image meta21 zakaj pa nebi pršu....še nben ni not ostaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?