ZmajTolovaj
|
Čau punce, joj sabri, hudo mi je take stvari brat, res, ampak upam, da se stvari hmal obrnejo na boljše. Helimaša ma čist prav, boljše tako kot da bi bilo pozneje kaj narobe. Jaz bi se z veseljem pridružla na kaki , ampak same sebe ne dohajam, ta teden do četrtka imam že vse nabito, pa še gume moram it menjat, sem se lihkar spomnila ... po moje v sredo. Baje da bo v četrtek sneg, ste slišale to grozodejstvo, upam da so spet kaj falili. No, sej je res že november, ampak ... Obup. Mi pa še nimamo snežk za čebelico, je treba mal v shopping Dajadada, kako kaj? Je mali priden? Kaj pa Nejc? Kej ljubosumen? Spite? Se dojite? Kaj pa očka, je priden? Meta21, še tebi en pozdravček, drug teden vas prideva spet kej pogledat. Nenny kako pa pri vas kaj, Matic zdrav? A na aerobiko še hodite? Jaz sem pa od danes biznis woman Sem odprla s.p. no sej delala bom isto kot do zdaj, samo namest na avtorsko pogodbo bom izstavila račun. V službi je kar OK, čeprav sem bila danes tam do 19.15 in sem pol norela domov, da še čebelico skopam in dam spat. Se vidi da mam čas nakladat, ne , moj je šel na košarko tlele čez na OŠ L. Adamiča, sej mora prit vsak čas. Je še mal bogi od vikenda, samo ne od kuhanja večerje, da ne bo katera mislila (helimaša, blagor!!), ampak ga je v soboto taspodn sosed v pritličju klical, da so dobili sina in naj pride nazdravit. Sem ga komej prepričala, naj gre z enim šampanjcem vsaj pozdravit (je bil že v pižami in čisti penzioner pred TV, valda košarka), in je potem ob 20h res odšvedral dol - prišel pa ob 5h zjutraj TOK naklan, da me je skor kap. Itak da ne moreš po pol ure kar it z žurke, sploh če jih 10 že eno uro pije. So šli ob 3.45 še na štacjon na kebab. Niso jih bili ravn veseli. No, bom za drugič vedela, da ga ni treba prepričevat, naj gre na žurko Tko da včer smo jedli namest goske lepo 10 litrov juhe LP vsem