|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
29.10.2008 17:58:52   
meta21
Meta21, kako sta vidva?? Na septembrkah ne folgam brat, jao ste čveke

Pri nas vse ok, septembrkam pa tud jaz ne sledim zlahkauser posted image

Zdaj ko delaš, se sploh nič ne vidmouser posted image . BOmo mogli začet bolj zgodaj vstajat, da te bomo še ujel al kaj?

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.10.2008 18:00:15   
meta21
Dajadada, luškan fantiček!user posted image user posted image user posted image  Kolk lask ma!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 627
29.10.2008 23:49:38   
ZmajTolovaj
Čau punce, se na hitr malo javim.
Meta, veš kako je zdej bv, ob 12h začnem delat, pa grem skor vsak dan še kako uro prej od doma, ker grem še kaj nabavit al pa sem s kom zmenjena, ker zvečer grem direkt domov. Tko da kar nardim, nardim dopoldne. Pa še to je bolj tuga user posted image V glavnem nisem skor nič doma in je kr neki. Zdej sem bila dva dni na enem seminarju, ker bom odprla s.p. in sem se šla pozanimat, kako in kaj - nimam pojma namreč. In zgleda kar OK. Itak bom ostala, kjer sem, no mogoče ko bo Monique fertik s porodniško, se vrnem k njej, bom vidla, če me bo še hotla user posted image Tko da v bistvu bo samo druga oblika kasiranja (živele napotnice!).
Tko da ja, mamo kar pestro. Se moramo pa res kaj videt, ampak po moje drug teden. Na kaki kavi, lahk tudi doma, ker vreme je bv.
Drugač - Dajadada, kako ste kej? Vas že kej črviči? Kaki krčki? Mi smo jo pri Eli fajn odnesli, jih skor ni mela. Bomo pa verjetn hmal začel tud na 4. člana mislit, no, sam mislit ne bo dost, a ne user posted image
Nenny, Helimaša, kako pa vidve? Javte se kej, zdej v tem vremenu še na igrišče ne gremo več, k je vse mokro. Kr neki, ne.
Grme spat ker sem že čist hin,
mejte se lepo!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 628
30.10.2008 7:04:23   
helimaša
Jutro!

evo babe s vam en user posted image  skuhala....
ma jst sm dons tko slabo spala....sm da gre Maša v vrtec pa grem še eno kitico odremat....pol pa morm itak v Lublano.....popoldan pa še k mojmu OZ......mislim da mi bo uspelo celo doma ostat.....sm mela včer ortopeda za križ....in je reku da mi ne bo treba it več delat....kok sm srečna-----
drgač pa sm bl tko-tko.....ni za prehvalt.....
hvalabogu bo zdej podaljšan vikend in bomo lahko mal več skp.....smo mel neki jutr namen it v Avstrijo.....pa nč ne vem kaj bo zdej iz tega....čeprav se men ne lub kej preveč po Avstriji bluzit.....

zdej pa grem hitr kafe spit....pa Mašo upedenat.....pa deca zbudit....

ajde

Neposredna povezava do sporočila: 629
30.10.2008 16:19:28   
Dajadada
Helimaša, a pol si rešena službe za leto in pol...kuluser posted image .

ZmajTolovaj, mi smo super. Zaenkrat še brez krčkov...trkam, trkam, da tako ostane.
Nehaj no samo mislit na 4. člana...akcijauser posted image . A nima možek zdaj dopust/počitnice...idealna priložnostuser posted image .

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.11.2008 20:45:50   
meta21
Ko vas takole berem, vidim, da se kar precej poznate med sabo. No, saj verjetno marsikatero izmed vas tudi jaz vsak dan srečujem, glede na to, da bomo glihkar mogle zahtevat širjenje pločnikov v Grosupljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Al pa če se zmenimo pa nabašemo po 2 al pa 3 bejbije v en voziček, da ne bomo gužve delale po Grosuplju in po terasah-pa še toplo jim bouser posted image user posted image user posted image .

Mal bluzim, da nas spet spravim na 1. stranuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.11.2008 21:37:16   
helimaša
čao bejbe!

pogrešam sabri in pa uršo.....
drgač pa Dajadada mislim da sm res rešena te službe in da se ne vrnem več nazajuser posted image user posted image .....zdele si pečem francoske rogljičke....pol si jih bom pa z marmelado namazala....lačna sm...pa še cukr mi je padu....tko da bom dve muhi naenkrat ubilauser posted image ....
drgač se pa prov bedno počutim.....vse me boli....za crknt....jao....pa v prvi nosečnosti mi je blo vse tok lepš......v glvnem buši pa kr raste.....
Nenny kje pa si ti......jah dej se kej javi no.....te kr pogrešam.....pa za večerjo mal premisl.....

grem počasi  papcat....
nočko

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.11.2008 23:48:51   
ZmajTolovaj
Halo punce
pa je spet ta čorav ponedeljek, no k sreči ga je že konc, sem pa do zdele delala (na domačem rač. sicer), zdej pa še mal bluzim tlele po RR
Dajadada, a ste mel včer žurko al kaj, mi smo se vračal že po temi s sprehoda mim vas, in je bil en kup dedcev na balkonu, sem še rekla mojmu joj nobenga miru, dedci ste pa res eni troti user posted image
Ej mene so pa danes VSI zahaklali za vikend, sem še rekla, a zdej se bo že v ponedeljek začelo planirat za konc tedna?? Na vse konce nas vlečejo, za znort, pol pa še ne moreš nič rečt, da ne bojo vsi užaljeni user posted image Al pa izpade ko da si zmišljujem, da sem že zmenjena - če sem pa res!!! Najboljš da ostanem kar doma, sej se mi nikamor ne da user posted image
pozdravček še vsem drugim - helimaša, nenny, meta itn itn, zdej grem pa spaaaat  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.11.2008 23:50:02   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mal bluzim, da nas spet spravim na 1. stranuser posted image

Sam res, ne.
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.11.2008 10:58:40   
Nenny
Dan!

Zdaj pa eno vprašanje za mamice otrok nad 1 leto: Zobozdravnik v Grosupljem?

A je kaj za zbirat, je kakšen v redu?

Helimaša, ZmalTolovaj, Dajadada....ste že vsi bili pri zobarju?

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 635
4.11.2008 14:10:54   
ZmajTolovaj
Mi še nismo bili! Sploh ne vem, noben nam ni nič rekel, nekateri vem da hodijo, še preden zobe dobijo, no naša čebelca ima 5 zob, počasi se bomo šli kej pokazat. Za Grosuplje pa jaz ne vem, kakšna je situacija, a lahko zbiraš al je tako kot s prediatrom.
lp iz službe

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 636
4.11.2008 15:26:13   
Lara Croft

Takoj domov! user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 637
4.11.2008 16:47:43   
Dajadada
ZmajTolovaj, za tisto žurko na balkonu je bil pa moj bratec kriv...je prišel na vikenduser posted image . Ampak je rekel, da smo bili mi z otroci v zgornjem štuku menda še bolj glasniuser posted image .

Zobar, smo bili, ampak ne v Grosupljem, v Lj v šiški, dr. Rahne, zna super ravnati z dojenčki in malčki. Mu je pa samo na hitro pogledala v usta, mi postavila par vprašanj glede hrane, pijače, ustne higiene in mi dala par nasvetov, kaj ja, kaj ne... Na koncu je pa iz rokavice naredila zajčka in tako razveselila N.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.11.2008 21:20:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Takoj domov! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 639
9.11.2008 22:52:23   
helimaša
čer!

a ste še vse malo user posted image  od martinovanjauser posted image ....midva sva bla letos kr doma....ponavad smo vsako leto hodili žurat....letos je pa moj možek reku da bova doma in da bo on kuhal večerjo....tko da punce....blo je fenomenalno....njami.....upam da bo kej večkrat to ponovil....sicer pr nas je tko....da jst kuham....sm k pa on je pa zmer dobr....ker se bolj potrudi....men je to itak že vsakdanje....
Maša je super....zaenkrat je še zdrava....jst sm vsak dan bol zbita....res sm čudna....to je kr za znoret.....upam da bo kej bolš....ker to nkamor ne pelje.....v četrtek me je neki zvil....in sm cel dan ful bruhala....res sm bla boga.....dobr da mi je malo tašča priskočila na pomoč....drgač pa je bil itak moj poleg.....upam da se bo res vse skupi kmalu umiril.....
Dajadada kako ste.....malo poročej....kako je mišek mali in kako Nejc sprejema bratca....a dojiš....je priden....sej veš no.....vse nas zanima....
sabri kje se pa ti potikaš......pet minut si pa lahko vzameš pa mal pokomentiraš....
ursa, Nenny, ZmajTolovaj in ostale.....kje ste.....je pri kateri kej novga.....

zdej se grem pa mal še k mojmu stisnt....

nočko

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 640
10.11.2008 14:16:54   
sabri
Ojla vsem, pokorno se javljam po dolgem času.
Helimaša: lepo, da si me pogrešala in evo, sem si vzela par minut, da pokomentiramuser posted image .
zobar: meni je Kosova rekla, da pred 3 letom nima navade pošiljati k zobozdravniku, drugje pa vem, da kar kmalu, tako da nismo še bili, čeprav ima zob 14, zato tudi za v Grosuplju ne vem, ali je dober ali ne.
Dajadada: z eno besedo-SRČEK, res je cukr mali in lepo je slišat, da se fajn štimate in nisi preveč utrujena.
Jah no, jaz sem mislila,da vas bom razveselila z dobro novico, ki se je nato sprevrgla v najslabšo. V 10 tednu so mi naredili abrazijo, imela sem dvojčke, vendar ni bilo utripa ob pregledih in je bil to konec ravno za praznik mrtvih. Sem še trenuto na bolniški ta teden in se lahko dobimo na kaki kavi, če bo lepo vreme zunaj ali pa kak Merkator.
Lepo se imejte in se beremo bolj redno.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 641
10.11.2008 18:18:10   
helimaša
ojoj, sabri.....groza......to je pa res najhujši scenarij ki se lahko zgodi....mi je vse znano.....jst sm se tolažla da se vsaka stvar zgodi z namenom....tko da bolš zdej kot pa da je potem kaj narobe.....ti se kr drži......ne obremenjuj se s tem.....ti se lepo spočij in se posveti družinici.....a je Taja v vrtcu.....lahko bi se zmenile za kšn kofe....sm jst bi bla za kšn dopoldan ko bo Maša v vrtcu.....ker drugače jst nimam čisto nič od kave.....pa še skos sm letam za njo......
ko bote mele čas pa se lahko kej zmeno......jst sm itak na bolniški......

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 642
10.11.2008 19:51:30   
sabri
helimaša, Taja ni v vrtcu, jo naša dva čuvata, dokler ne dobimo vrtca, grem pa jutri po Grosuplju pa če maš čas, gremo lahk na kavo. LP

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 643
10.11.2008 22:13:11   
ZmajTolovaj
Čau punce,
joj sabri, hudo mi je take stvari brat, res, ampak upam, da se stvari hmal obrnejo na boljše. user posted image   Helimaša ma čist prav, boljše tako kot da bi bilo pozneje kaj narobe.
Jaz bi se z veseljem pridružla na kaki user posted image , ampak same sebe ne dohajam, ta teden do četrtka imam že vse nabito, pa še gume moram it menjat, sem se lihkar spomnila ... po moje v sredo. Baje da bo v četrtek sneg, ste slišale to grozodejstvo, upam da so spet kaj falili. No, sej je res že november, ampak ... Obup. Mi pa še nimamo snežk za čebelico, je treba mal v shopping user posted image
Dajadada, kako kaj? Je mali priden? Kaj pa Nejc? Kej ljubosumen? Spite? Se dojite? Kaj pa očka, je priden? user posted image
Meta21, še tebi en pozdravček, drug teden vas prideva spet kej pogledat. Nenny kako pa pri vas kaj, Matic zdrav? A na aerobiko še hodite?
Jaz sem pa od danes biznis woman user posted image Sem odprla s.p. no sej delala bom isto kot do zdaj, samo namest na avtorsko pogodbo bom izstavila račun. V službi je kar OK, čeprav sem bila danes tam do 19.15 in sem pol norela domov, da še čebelico skopam in dam spat.
Se vidi da mam čas nakladat, ne user posted image , moj user posted image je šel na košarko tlele čez na OŠ L. Adamiča, sej mora prit vsak čas. Je še mal bogi od vikenda, samo ne od kuhanja večerje, da ne bo katera mislila (helimaša, blagor!!), ampak ga je v soboto taspodn sosed v pritličju klical, da so dobili sina in naj pride nazdravit. Sem ga komej prepričala, naj gre z enim šampanjcem vsaj pozdravit (je bil že v pižami in čisti penzioner pred TV, valda košarka), in je potem ob 20h res odšvedral dol - prišel pa ob 5h zjutraj TOK naklan, da me je skor kap. Itak da ne moreš po pol ure kar it  z žurke, sploh če jih 10 že eno uro pije. So šli ob 3.45 še na štacjon na kebab. Niso jih bili ravn veseli.
No, bom za drugič vedela, da ga ni treba prepričevat, naj gre na žurko user posted image Tko da včer smo jedli namest goske lepo 10 litrov juhe user posted image user posted image
LP vsem

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.11.2008 22:23:04   
meta21
Sabriuser posted image

Zmajka, mal v nižjo prestavo šaltej, da te ne bo z ovinka vrglo, ko tolk šibašuser posted image . Na kavico pa kar pridta, kadarkoli (samo v torek gremo na UZ kolkov) pa možeka pozdravi. Moj bi bil najbrž prav ponosen nanjuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
10.11.2008 22:47:27   
sabri
Punce, hvala, saj vem in se tolažim s tem, da so še veliko hujše stvari, ampak še vseeno noben noče, da se to ravno njemu naredi. Me je pa moj že pri tamali, ko sem bila noseča hecal, da naj vprašam, če sta dva, ker imajo to v rodu, zdaj ko bi pa bila, pa...Mah, že ni usojeno.
Sem pa hotela vprašat, ko vidim, da kar migate, a imajo poleg aerobike tudi kaj bolj podobnega borilnim veščinam tukaj v Grosuplju? Nisem nikoli hodila na skupne vadbe, ker mi aerobika ne diši preveč, pa nimam pojma, kaj se dogaja tukaj, pa domačinka sem, sramota neuser posted image . A tae bo še obstaja, katera ve?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 646
11.11.2008 15:00:44   
Dajadada
Sabri, nimam besed, ki bi te potolažile, zatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede telovadbe pa je pred kratkim Nenny link napopala http://www.sportno-drustvo-grosuplje.si/, pa si poglej kaj imajo.

ZmajTolovaj, mislim, da sem vas v nedeljo videla, ko ste šli mimo, sam sem bila zgoraj na balkonu. Saj če bi se spomnila, kako ti je imeuser posted image , bi te poklicala, tako se mi pa ni zdelo glih kul da se derem zmaj tolovajuser posted image .

Kafe, jaz bi imela cajt v četrtek dopoldan, če je katera za.

Pa še poročilo o tem, kako smouser posted image : dojimo, kar v redu spimo, danes smo se prvič kopali in uživali, N je imel danes sistematskega in je vidno kazal nezadovoljstvo nad obiski pri gospeh v belemuser posted image (jst ne vem, zakaj vedno solze tečejo) (btw smo zamenjali P), se pa je vseeno izkazal na testu razvoja in sposobnosti, ju3 imamo z N urologa (bo spet user posted image ), N bi skoz lubčkal in božal T...sta ful cukra.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 647
11.11.2008 21:14:01   
meta21
bi te poklicala, tako se mi pa ni zdelo glih kul da se derem zmaj tolovaj .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.11.2008 22:26:18   
ZmajTolovaj
Dajadada, sam ti si pa za crknt za štose  user posted image    
Pa po moje bi še prej reagirala na zmaj tolovaj user posted image user posted image user posted image (btw, Anja user posted image )
Ja tam mim vas je zmer poln enih konjev in to je trenutno atrakcija št. 1. Psov se je že mal naveličala, mačke sploh ne porajta več, mogoče če bi jo peljala v zoo gledat žirafe?? Zbirčni smo ratali, ja. user posted image
Zakaj ste zamenjali P?? Če ni skrivnost, no. Kako pa to - urologa, a je to na rednem programu pri fantkih al ma N kake težave, nimam pojma, k (še) nimam sina. user posted image
Drugač sem pa mal depresivna, un film sem gledala na TVS, Hotel Ruanda, in sem čist razmazana od joka. Grozn, me je kr sram.
Aja - helimaša - jst sem se pa vate zadnjič skor na pošti zaletela, jst not, ti ven, v 0,0004 nanosekunde, predn mi je vklopilo, da si ti, si bla že trikrat mim. A maš mal novo frizuro, ne, mal krajš? Al se mi je samo zdelo.
Grem počasi spat, mejte se super, čeprav je dež napovedan, bljak.
lp vsem   user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.11.2008 8:30:53   
helimaša
jutro!

pa nism mela nbenga časa za kafe....skoz neki okol letam.....dobr da nism v službiuser posted image user posted image .....pa še tak vremee je,......bljak.....
ZmajTolovaj jst nč ne vidm....k se mi mudi sm čist zmedena....ponavad tok hitr vrata odpiram da sploh nč ne zaznam.....če me še kdaj vidš začni upit za mano....user posted image
jst sm čist nenaspana.....Mašo mam doma....v vrtcu razsaja viroza in so rekl da je bolš da je doma.....itak se je pa že nalezla....kašlja k norc....in posledično itak- ne spimo......pa še včer čez dan ni nč spala.....tko da sm k cuna.....pa še dons morm v Lublano....in jjo morm s s abo vzet....
sabri si v redu.....ma bo drug tedn kšn kofe.....zdej res ni blo cajta.....
pogrešane baburce se pa lahko kej javte.....

papa

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?