|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
9.11.2007 22:23:35   
Suzi*
Bolš da ti ne povem, da zdele ravno radiram ostanke od kosila (špinačne široke rezance z drobtinami, piščančji file pečen in v čebulni omakci). user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem si najdla odlično uro za to, vem. user posted image user posted image

...no, pa slikce sem dala v album (4 so nove). user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.11.2007 22:28:33   
dolenjka
O Suzi, vidm, da sva kar tle nekje kar se bušija tiče. No, boš presodla sama, ko nalimam slikice. Sam moje kile so že okrog 80 verjetn user posted image  Ne bom se zvagala dokler se ne izserjem (se opravičujem, ampak drugega izraza ni več) user posted image

Meti se je pa potuhnila. Verjetno spi in nabira energijo za jutrišnji šoping v Celju user posted image  Če ma namen katera še kaj kupit v Celju naj to nardi takoj zjutraj, ker pol pride Meti in vprašanje, če bo še kej ostal user posted image   user posted image  user posted image

AJa Meti, pa ZS sem ti poslala, da ne boš po blondinsko čez 1 teden ugotovila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
9.11.2007 22:36:53   
Suzi*
Mah, jaz se moram zvagat še doma takoj jutri zjutraj, ker sem danes pozabila. Teh 70 kil je v obleki in s čevlji vred, pa še jedla sem prej doma. Mogoče ni čist realno.....no, kake pol kile do kilo bi znalo manj kazat. user posted image  .....jaz pa optimist. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti se je pa potuhnila. Verjetno spi in nabira energijo za jutrišnji šoping v Celju user posted image  Če ma namen katera še kaj kupit v Celju naj to nardi takoj zjutraj, ker pol pride Meti in vprašanje, če bo še kej ostal user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...še dobro, da bom samo v NM šopingirala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
9.11.2007 22:40:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Mah, jaz se moram zvagat še doma takoj jutri zjutraj, ker sem danes pozabila. Teh 70 kil je v obleki in s čevlji vred, pa še jedla sem prej doma. Mogoče ni čist realno.....no, kake pol kile do kilo bi znalo manj kazat. user posted image  .....jaz pa optimist. user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...še dobro, da bom samo v NM šopingirala.

Halo? A me nehaš v slabo voljo spravljat user posted image  A to pomen, da jih maš še manj kot 70? user posted image  A veš da če jih mam jaz 80 sem v plusu 16,5 ?? No, sej jaz nekako mislim, da več kot 77 jih ne bi smel bit, apam to pomen pa 13,5 + user posted image  user posted image  user posted image
Upam da ima Pina prav in da imam ful vode, ker drugač bo plastična operacija oz. liposukcija celga telesa padla po porodu user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
9.11.2007 22:49:17   
Suzi*
Ma ne verjamem, da jih je manj. user posted image  Samo za info, da sem v prvi user posted image  šla rodit z 69 kg!!!!!! (in 10 kg+)!!! (sem bla od 30t naprej na diabetes dieti, pa sem do konca shujšala za ene 3 kg). user posted image
Jaz sem torej pridelala od začetka pa do zdaj (25t) cca. 9 kg+. user posted image
....pa nič te nočem v slabo voljo spravljat!!! user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.11.2007 23:00:47   
Suzi*
Ajdi....mi že učki skup lezejo. Šibam spat.....

Nočko! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
10.11.2007 7:38:36   
pina-1
dobro jutro...vidim da ste se lepo načvekale včeri popoldne... meni je siol neki zaj... pa nisem mogla nič napisat...sem bla tako jezna da sem vse skupi ugasnla in gotovo....

ampak ti G si čisto čudni... mene je postrani pogledala ko sem se 3kg zdej zredila...vsed skupi sem se pa 8,5 kg..pri Mii sem se že več kot 13kg, pa jr blo vse okuser posted image user posted image

dolenjka ne sekirajs e glede 80 kg...bova vsaj dve nad to magično mejo... saj veš da so ogrgli ljudje full simpatičniuser posted image user posted image user posted image user posted image

bamby a je TIm boljši' no upam, da je z njim vse ok.

suzika moja lep bauhi...noja sej veš kot moj user posted image user posted image user posted image  midve pa skozi nekaj skupnega najdevauser posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz strašim na vsezgodi zjutraj...Mia ne pozna oboteuser posted image  sem se glih fajn najedla ( med in kruh- zeellllo zdravouser posted image ) sedaj se še preoblečem in odjadram v Koper v trgovino pol pa v Gorico na obisk... opoldne se še kaj oglasim. Moj bo verjetno sam šel na eno fešto, jaz bm pa Mio čuvala...JE nimava kam dat..No ja razen če je ne bo čuvalal moja taščica, ki je pa ni še niti enkratuser posted image user posted image  Sem optimist kaj?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
10.11.2007 8:38:04   
misar
user posted image user posted image dobro jutro!!!

Najprej sem porabila 45 minut, da sem vse prebrala in premlela.kot vidim vse razen pine še spite. vam ne zamerim. mene in srčka je po včerajšnji obilni ''joti'' user posted image user posted image user posted image  (jes jes ratalo je) odneslo v miževo deželo že pred deseto zvečer. danes strašim v službi...dobesedno strašim, ker delat se mi itak ne da. user posted image

Pina, ne sekiraj se zaradi kil, pa vsega sranja...važno, da ti skoz okna ne piha user posted image  joj imam čuden humor danes...no ampak pina verjetno razume user posted image user posted image

nič, grem še naprej čekirat RR, da spet kakšno divjo kje preberem, kako bo katero skrbelo a lahko rodi s francosko manikuro na nogah pa slavnostno pričesko.
user posted image user posted image

pa dejte že vstat, men se čveka!!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 633
10.11.2007 8:55:05   
misar
februarka vidim te...daj si kaj začvekana? al še svojo prvo kavico žuliš??user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 634
10.11.2007 9:10:20   
Februarka08
Zdravooooooooooo!
Joj, sem mogla vse prebrat, zato sem rabla tolk časauser posted image .
Suzi, lep bauhi.user posted image
Sem vidila, da ste me mal opravljale včeraj glede jote in kuhanjauser posted image user posted image user posted image . Kaj bi dala za en zvrhan krožnik dobre domače JOTE. Je user posted image učer zvečer malo sestavine skup zbiral, pa mu ni ratalo - sem bila preveč utrujeeeeeena. Cel popoldne sva hodila po trgovinah in si ogledovala vozičke... No, na koncu sva pomoje našla tistega za naju - od Cam-a trokolesnik. Ful nama je všeč, barve so lepe, samo malo prevelik sprednji konec ima, ampak se baje navadiš. Tako da voziček je pomoje že najinuser posted image user posted image user posted image .

No, čveke kje ste? Zgleda da bova samo z misar glodale tipkovnice...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 635
10.11.2007 9:16:27   
misar
koliko pa stane tale Cam?

Dragi je nabiral sestavine cel večer? moj jih je cel teden, da sva včeraj končno skuhala user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 636
10.11.2007 9:22:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Dragi je nabiral sestavine cel večer? moj jih je cel teden, da sva včeraj končno skuhala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cam stane s popustom okrog 600 EUR - ma pa vse - šp.del, košara, lupinica, prevleka za dež, torba, ˝varovalo˝za komarje (če si glih na morju) in tist za čez nogice. Se jih pa baje zdej največ proda, vsi navalijo nanj. Nama je všeč, pa še sprednje kolo se obrne za 360 stopinj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 637
10.11.2007 9:28:40   
misar
pol pa ni tako nesramno drag...bosta pogledala še kje v tujini??

Neposredna povezava do sporočila: 638
10.11.2007 9:34:12   
Februarka08
Bova še mal pogledala po E-bayu, pol bova pa vidla. A ti vozek že maš?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 639
10.11.2007 9:37:01   
misar
ne jaz sem tako bosa z vsemi stvarmi...imam sicer že nekaj nagledano ampak de fakto ni pa še nič zmenjeno. dobim pa danes posteljico pa nekaj cotk za dojenčka user posted image user posted image user posted image  od svakinje!!! ne morem dočakatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
10.11.2007 9:43:14   
Februarka08
Jest sem tud že nekaj dobla, upam da bom še kajuser posted image . Včeraj sem v Šparu kupla 7 bodijev takih čist navadnih bombažnih. Teh zih ne bo preveč. Najraj bi imela za user posted image že vse doma in lepo popredalčkano... Samo kje je še to...user posted image Nič, moram letet, se še potem kaj oglasim... Zgleda da še vse spijouser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 641
10.11.2007 10:54:46   
bamby
Se na kratko oglasim:

Tim je imel ponoči še vročino, ampak mu je nisem merila, sem samo pol Lekadola dala za pojest. Čez nekaj več kot eno uro sem ga šla preverjat in je bil revček ves premočen, zato sva se kar takoj preoblekla v suho pižamo in spodnje stvari. Zdajle dopoldan pa je očitno brez vročine user posted image . Ko je vstal, sva jo pomerila, pa je ni bilo. Upam samo, da tako ostane in da je bilo to samo prehodno user posted image .

Gre pa možek popoldne spet v službo in bova s Timom kar sama doma user posted image . Bo že, saj sva navajena cele dneve bit sama (Meti, tebi delam konkurenco user posted image ).

Je bilo pa danes zelo mrzlo jutro. Smo imeli -2° user posted image  in čisto bela slana user posted image . Še dobro, da smo na toplem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 642
10.11.2007 11:43:49   
dolenjka
JUtro še jaz! No, sej zbudila sem se že pred 3 urami, sam sestavljam se bolj počasi. Zdaj sem že sveže stuširana in pripravljena za en kratek sprehod. Dolg ne pride v upoštev, ker zunaj dežuje k 100 mamic, pa veter tko piha, da lahko tut mojih 100 kg premakne user posted image  user posted image  user posted image
Grem v Premaman, ker imajo nek popust. Za 1. coto 10%, za 2. 20% in za tretjo 30%. Pa da vidim če dobim kak kombinezonček za prva dva meseca user posted image
Pa še kaj lepega bi moj user posted image  imel, mi je zjutraj prišepnil user posted image  user posted image  user posted image
Se javim čez kaki 2 urici user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 643
10.11.2007 11:58:16   
misar
evo pa sem tud jaz prefurala to dopoldne v službi...delala ful-beri enako nič user posted image

prečekirala cel net, imam oči rdeče ko angora zajcuser posted image user posted image

zunaj me čaka prekrasno vreme in dragec, ki mi kuha kosilo...ja sanja svinja kukuruz...se je neki poslabšal zadnje čase

lupčka vsem user posted image , pa čim lepši in dolg vikend želim!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.11.2007 12:03:20   
Februarka08
Dolenjka, upam da kaj lepega kupiš za user posted image ! Sej vem, da ti je prišepnil, saj meni včasih tudi, ampak se raje kar obrnem od izložbuser posted image .
Bamby lepo da je Timu padla vročina, da bo le tako ostalouser posted image .

Zdej pa počas spet za šporget user posted image ... Danes so zopet jetrca... Železo vabi, ni kaj.

Zunaj pa res sibirija... Tako piha, da še skozi okno ne upam pogledat, kaj šele ven it...
user posted image

Se beremo, lep dan še naprej!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
10.11.2007 13:29:42   
bamby
Sem se prehitro pohvalila glede Tima. Ima že spet vročino 38.2. Sem mu dlaa sirup, zdaj pa upam, da bo kmalu prijel.
Februarka, naj ti jetrca dobro teknejo!
dolenjka, tebi pa dober nakup za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
10.11.2007 14:14:16   
dolenjka
Evo mene nazaj!
Meti mene ziher nebi marala za sošoping user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem kupila eno celo plišasto pižamco. Res je najlepejša, pa najcenejša tudi ne - 12,5 EUR. Sem dobila 10 % popusta in tko pršparala 1,3 EUR  user posted image  hi hi
user posted image  Timi, upam, da bo kmalu bolje!
Jaz pa bom danes kar govejo juhico iz vrečke, potem mal kasneje pa testenine z bučko in radič v solati (imam še slovenskega user posted image  ).

A vam še neki zaupam? Danes nisem še nič sladkega user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 647
10.11.2007 14:23:49   
Februarka08
Evo, smo že pojedli, zdaj me pa neki čudno zvijauser posted image . Upam, da spet ne bojo kakšni krči... user posted image Hitr mal Magnesola, upam da bo pol kej bolj.
Timček le pozdravi se, drugače bo še mamica v skrbeh in s tem tudi user posted image ...
No ja, dolenjka, nekaj si pa le kupila - to je važno. Zih je lepa pižamcauser posted image .
Grem mal v diagonalo, pol pa upam mal ven, da me prepiha...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
10.11.2007 14:24:48   
mlavla
živjo pupe..se vam na hitro oglašam...
včeraj sem imela pregled..naše dete je veliko 34cm in težko skoraj 900g..zaenkrat je vse vredu, razen tega da jo skrbijo moji kilogrami in bruhanje..pač na teži nič ne pridobivam (vendar se mi to na zunaj nič ne pozna..jih imam že od vsega začetka čez 80..pa se nič ne sekiram..sam da bo vse vredu..user posted image )
tako da me je zdaj poslala na UZ trebuha in vseh trebušnih organov, ker jo pač skrbi da bi bilo lahko kaj narobe (npr. žolčni kamni itd.)...pa naročili so me na pregled za gest. diabetes..(a ta pregled imate vse?)in pa v laboratorij moram iti..kri in urin...
trenutno pa imam vnetje tako da sem spet dobila Canesten tablete in kremo..naša jota pa počivauser posted image user posted image

spol pa ostaja user posted image
Naslednji pregled pa imam 11.12.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 649
10.11.2007 14:26:51   
mlavla
pri nas pa na jedilniku: goveji zrezki v omaki z zelenjavo, rjavi riž, bučkin kompot in skutni zavitek....user posted image pač kaloričnouser posted image a noro dobro...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?