Suzi*
|
Dolenjka, košek je ful luškan. Jaz dobim spet na izposojo za prvega pol leta takega na podvozju s kolesi in v višini postelje, je pa bil kupljen pri naših suhorobarjih "ribnčanih". Meti, ne oziraj se na komentarje glede oblačilc. Meni so pa tvoje kombinacije ful luškane!! Modrčke za dojenje imam že od prej, povijalnih ne rabim, ker pri nas takoj slikajo kolke, pa ni treba široko povijat. Dober večer. Sem rabla ful dolgo,da sem vas prebrala. Nori ste!!! Pa še moje poročilo s pregleda. Sem pojamrala za bolečine in oteklo "češplo" , me je po dolgem in počez pregledala....MV je uredu, zaprt, edin zarad povečanga pretoka krvi je vse oteklo spodaj in imam občutek, da mi bo kaj ven padlo. Bolečine v nožnici in v nogo so pa od tega, ker zgleda da mi beba nekam pritiska...na "ISHI".....ja, išijas me je trofnu zgleda in me je dala na bolniško s počitkom do naslednjega pregleda, po njenih predvidevanjih pa do konca. Ne vem kaj naj si mislim...... Dobila sem tudi napotnico za OGTT, 3 urni, pa moram enkrat zjutraj it še na to. Drugače sem ok, pritisk je ok, zredila sem se pa v enem mesecu za 3 kile (sem prilezla na 70 kil), pa ni nič norela, je rekla da je ok, da bi sicer lahko blo malo manj, ampak ni panike. Imela sem tudi izredni UZ, ker se je zadnjič ji beba zdela malo majhna, ampak lepo vzporedno raste, ni sicer orjak/inja za svoje tedne, ampak je vse ok. Za spol nismo vprašali, čeprav se mi zdi, da je blo lepo vidno, ker je tako nekak po ovinkih vprašala, če naju zanima kaj je med nogami, pa sva rekla da ne. Tako, za statistiko imam naslednji pregled 3.12. OGTT pa verjetno en dan naslednji teden. Zdej pa ne vem kaj naj s to bolniško. Mogla bi it še par zadev naredit v službo. A naj koristim najprej dopust al naj grem kar na bolniško?? Zarad porodniške mi gre, da bi bla čim višja.... hmmm. moram mal pretuhtat pa prespat. Sem pa dopoldne peljala malega v varstvo, pol sem si šla pa kupit 2 novi lončnici, doma pa kar precej kao rož pometala stran, pa vse stuširala, nekaj jih presadila, eno posadila na novo, ker je korenine nardila....sem bla ful pridna in zdej mam spet krasne rožice. Zdej pa šibam, ker hoče mali na računalnik......se še kaj pozneje oglasim. papa
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 9.11.2007 18:55:23 >