|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
9.11.2007 14:51:22   
dolenjka
ups, ampak sej to joto lahko mal prirediš user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.11.2007 14:55:36   
Janey
evo mene....šibaaaaaaaam....končno...
lep vikend vam želim

pa veliko skledo sveže joteuser posted image user posted image user posted image
če ne pa vsaj malo zelja...samo da se dogajauser posted image user posted image

lupčka vsem..by

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.11.2007 14:57:05   
MetiLu
A lahko en modni komentar dones user posted image  sem oblekla pajkice, tarjave škornje in črn dolg puli čez, pa se mi pol firme smeji, da zledam kot robin hood user posted image user posted image user posted image  zjutraj mi je naš hišnik Veso reku, da mi samo še lok manjkauser posted image user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.11.2007 14:59:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ups, ampak sej to joto lahko mal prirediš user posted image  user posted image  user posted image

Sej včasih jo mal priredim, ja...user posted image Ko res ne gre drugače...user posted image

Meti ne oziraj se na njih, saj ne vejo kaj je modernouser posted image . Ja, glih Veso bo vedu kaj je modauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zih si sexy in so ti samo fovš!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.11.2007 15:03:21   
anandrej
Če bi se mu zdela seksi, potem hišnik ziher ne bi imel takih komentarjev. Fovš ji pa tud sigurn ni, razen če se v prostem času rad v pajkice oblači user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
9.11.2007 15:05:22   
MetiLu
ne, sam naš Veso je car, je prijeten star možakar v penziji, pa se zmeri kej hecamo skupi user posted image user posted image
sam dones so pa vsi za tole njegovo foro zagrabil in me majo zdej na tapeti user posted image  

Jah kaj čem, jest se moram mal tko oblečt, da me lohk pol po zobeh vlačijo user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ne moreš bit hud na njih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 581
9.11.2007 15:06:17   
misar
meti si me narežala...sem si pa tud jaz že pred časom omislila pajkice, škornje pa majčke čez...ful fajn je...sam pa tud men padajo komentarji, da sem v rumeni majčki ko čebelica maja

pojma nimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
9.11.2007 15:17:06   
vrtnica76
Ej, pa ve ste nore-tolk ste naklofale, da komi sledimuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.11.2007 15:26:58   
dolenjka
A vam neki zaupam? Čez 5 minut grem domov pa spat user posted image  user posted image  user posted image

Hvala komurkoli že za kratke petke user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.11.2007 15:42:05   
Februarka08
Končno smo se najedli, zdaj pa počasi proti LJ in v lov za vozičkiuser posted image . Pridno čvekajte in lep vikend vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.11.2007 16:09:10   
MetiLu
Ja, a zdej sem pa jest sama ostala al kaj?? user posted image

No, sej pol urce še potrpim in grem tud jest domov. Se še javim kaj popoldan

Neposredna povezava do sporočila: 586
9.11.2007 16:49:56   
dolenjka
Meti, vidim da si še kar med Robin Hood-i user posted image  user posted image  user posted image
Jaz pa že v trnirki in zdaj grem za eno urco vodoravno pol pa spet pridem mal strašit, če bo katera gor user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.11.2007 17:31:10   
pina-1
najprej poročilo pol pa grem brat kaj vse sem zamudila ko me ni blo....

pregled je bil ok...srček bije lepo vse je v redu..kg... ja sem prišla na 80 kg.user posted image  zredila sem se v 6 tednih za 3 kg. malo me je kregala, tako da bo treba na dieto oz. na zdravo hrano: čim manj sladkarij, čim več sadja in zelenjave, čim manj OH ( predvsem belih) jao meni.....
sva meli z G pogovor okoli seh grdih stvari okoli mene... sedaj sem zopet psihično v k..... so stvari ki jih niti najboljši G ne morejo predvidit...Pač loterija..prej ko se s tem sprijaznim bolje je... Sva bli zeloodkriti in pogovor mi je koristil, samo sedaj moram vse to popredalčkat v glavi.

tako...

anandrej naslednji pregled mam 30.11.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.11.2007 17:59:44   
MetiLu
Dolenjka, ena urca bo počas naokol. Kje si? user posted image

Jest sem za dones zapustila princa tatov in že posedam doma v trenirki za mojo novo igračko. Net dela ko šus user posted image user posted image  zdej pa hitro pisat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.11.2007 18:21:35   
MetiLu
Pina user posted image  za pregled, samo da je user posted image  ok, ostalo se bo že poštimalo. Kar se pa diete tiče user posted image ... nič novega ti niso povedal, če češ zdravo jest je treba bit na zelenavi in sadju in na rjavem sladkorju, rižu, testeninah... najboljš bi blo če bi lahko od zraka živeli... jest nimam prov nobenga karakterja, da bi se lahko odpovedala dobrim testeninam, sočnemu zrezku, ocvrtem jajcu, pa palačinkam, štrudlju, medenjakom, napolitankam.......
ok, mal me je zanesl, že brišem tipkovnico user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.11.2007 18:29:41   
MetiLu
ok, očitno bom mela tle samogovor dons user posted image  

vprašanje: kje se da kupit povijalne in pa pisane tetra pleničke? in koliko povijalnih (za široko povijanje) rabim? A je že katera kupila modrček za dojenje?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.11.2007 18:36:20   
MetiLu
Suzi, halooo, vidim da si gor user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.11.2007 18:49:39   
Suzi*
Dolenjka, košek je ful luškan. Jaz dobim spet na izposojo za prvega pol leta takega na podvozju s kolesi in v višini postelje, je pa bil kupljen pri naših suhorobarjih "ribnčanih". user posted image  user posted image

Meti, ne oziraj se na komentarje glede oblačilc. Meni so pa tvoje kombinacije ful luškane!! Modrčke za dojenje imam že od prej, povijalnih ne rabim, ker pri nas takoj slikajo kolke, pa ni treba široko povijat.

Dober večer. Sem rabla ful dolgo,da sem vas prebrala. Nori ste!!!

Pa še moje poročilo s pregleda. Sem pojamrala za bolečine in oteklo "češplo"user posted image , me je po dolgem in počez pregledala....MV je uredu, zaprt, edin zarad povečanga pretoka krvi je vse oteklo spodaj in imam občutek, da mi bo kaj ven padlo. Bolečine v nožnici in v nogo so pa od tega, ker zgleda da mi beba nekam pritiska...na "ISHI".....ja, išijas me je trofnu zgleda in me je dala na bolniško s počitkom do naslednjega pregleda, po njenih predvidevanjih pa do konca. user posted image  Ne vem kaj naj si mislim......  Dobila sem tudi napotnico za OGTT, 3 urni, pa moram enkrat zjutraj it še na to. Drugače sem ok, pritisk je ok, zredila sem se pa v enem mesecu za 3 kile (sem prilezla na 70 kil), pa ni nič norela, je rekla da je ok, da bi sicer lahko blo malo manj, ampak ni panike. Imela sem tudi izredni UZ, ker se je zadnjič ji beba zdela malo majhna, ampak lepo vzporedno raste, ni sicer orjak/inja za svoje tedne, ampak je vse ok. Za spol nismo vprašali, čeprav se mi zdi, da je blo lepo vidno, ker je tako nekak po ovinkih vprašala, če naju zanima kaj je med nogami, pa sva rekla da ne. user posted image

Tako, za statistiko imam naslednji pregled 3.12. OGTT pa verjetno en dan naslednji teden.

Zdej pa ne vem kaj naj s to bolniško. user posted image  Mogla bi it še par zadev naredit v službo. A naj koristim najprej dopust al naj grem kar na bolniško?? user posted image  Zarad porodniške mi gre, da bi bla čim višja.... hmmm. moram mal pretuhtat pa prespat.

Sem pa dopoldne peljala malega v varstvo, pol sem si šla pa kupit 2 novi lončnici, doma pa kar precej kao rož pometala stran, pa vse stuširala, nekaj jih presadila, eno posadila na novo, ker je korenine nardila....sem bla ful pridna in zdej mam spet krasne rožice.user posted image

Zdej pa šibam, ker hoče mali na računalnik......se še kaj pozneje oglasim.

papa

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 9.11.2007 18:55:23 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.11.2007 18:50:43   
brina2006
poglej tle http://www.kris.si/kris.html ,  http://www.aljaz.si/home_kat.php , http://www.tosama.si/

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.11.2007 18:54:25   
Suzi*
Pina, ne ga srat s kako dieto. Jaz sem 3 kile pridelala v enem mesecu, ti pa v mescu in pol. ma brezveze, sej ti itak lepo zdravo ješ. user posted image

Ja, Meti, to je tko, če te cel dan ni nič na RR, pol maš pa 5 strani za prebrat pa ful veliko za povedat. user posted image  Vidim, da tebi tale prenosnik dobr laufa. Mene pa vse boli ko moram tukej sedet...bi blo fino met prenosnika pa v ležečke vse to tipkat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.11.2007 18:56:41   
Suzi*
ooo, Pinči!!! Ti si tut tle gor............... user posted image
Kako kaj? Si se že skulirala???

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.11.2007 19:05:54   
pina-1
suzika moja zlata...sem ti rekla, da boš ostala na  bolniški in me pustila samouser posted image user posted image user posted image user posted image  ampak vse, samo da bosta obe ženski vaše famiglije vredi user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, samo, da te ne bo še sladkor napadu. Jaz bom napotnico za to sranje dobila šele na naslednjem pregledu....

glede kg... ti si še vedno pod mojo začetno težouser posted image . no sej ne mislim nekih velikih drastičnih sprememb delat, samo malo bom omejila sladkor ( jutranjega brioša pa ne dauser posted image user posted image user posted image ), pa manj krompirja in bele pašte... sej je tudi integralna dobra.... no ja sedaj so smao besede..kaj bo v resnici bomo videli....

prej sem pozabla pozdravit našo novo čveko. dobrodošla...

anandrej o tvojem novem tečaju ne bom dosti besed zgubljalauser posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste čveke???? meni se čveka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 597
9.11.2007 19:06:43   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ooo, Pinči!!! Ti si tut tle gor............... user posted image
Kako kaj? Si se že skulirala???

sem se...samo hrana mi pa še vedno diši......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
9.11.2007 19:17:09   
MetiLu
ja pa sem res čist zadovoljna z računalničkom user posted image

Brina hvala za linke, ful imajo luštne zadevce.

Jutri grem v šoping v celje, pa bom šla še v C&A pogledat, pa rada bi še kakšen modrček za dojit kupila, pa če bom dobila kakšne lepe pleničke, drugač jih bom pa kar prek spleta naročila.
Suzi, ti že veš, na kaj naj bom pozorna če si že jutri kupim modrčke, kolk naj bojo večji user posted image  aja, pa to sem tud jest slišala, da po novem ni treba več široko povijat, samo babice (al babce al kaj so user posted image ) pa še vedno priporočajo, vsaj do prvega pregleda.

Jest mam pa pregled naslednji četrtek, pa malo študiram, da bi naredila UZ, sicer samoplačniško, da vidim, če moj mali še tako hitro raste. Na M je bil že kar velik oz. težek, pa me zanima če se še tko baše oz. kam se mu mudi user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.11.2007 19:19:55   
pina-1
meti eno št. večjega komot kupiš... ko pride mleko se ti bodo prsa sigurno povečala... jaz bom to kupila zadnji mesec. bomšla v mullerja pogledat. pravijo, da so njihovi kar kvalitetni - ne sicer ne vem kako sexi ampak dobri...

kakšno potiskano pelenico bi pa tudi jaz mela...je si rekla meti da jh majo?

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 9.11.2007 19:20:29 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?