|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
9.11.2007 19:25:31   
nizy
Pina ,kaj se sekiraš glede kg.Jaz sem tudi v enem mesecu dobila 2 kg . No danes sem dobila pikico v tazadno, ker sem rh  negativna . Od komisije sem danes dobila odločbo za bolniško  do porodniške .

Čvekate pa 100 na uro ,vas komaj dohitevam .Saj berem redno ,ampak sem bl lene sorte za pisat .

Za našo user posted image  nisem kupila še ničesar ,čakam naslednji  UZ , da nebi bilo kakšnih sprememb user posted image user posted image .

Lp, 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.11.2007 19:48:07   
MetiLu
mal me je vn vrglo user posted image  sem si hotla adobe flash player inštalirat, pa ni šlo skoz user posted image

jest pa računalniki user posted image

Pina, za pleničke je Brina dala gor ene linke (poglej na prejšnjo stran), sicer grem pa jaz jutri v C&A, baje imajo podobno robo kot H&M, pa popoldan poročam, če sem kakšne pleničke pa fajn modrčke najdla user posted image

Zredila sem se pa tud jest za 2 kg od prejšnjega pregleda, torej v 1 mesecu.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 602
9.11.2007 19:50:17   
vrtnica76
user posted image jest spet mal šnofam,ampak ne za dolg, ker me že mula mala dol meče.O brina, hvala za seznanitev.Jest bom šla za povijalke in še kakšno cotko kr v Tosamo na Vir pogledat, ker mi je najbližje.Sem pa pred leti že za Tamaro kupovala tam in majo res lušne stvari.Za modrček morm pa tut jest še pogledat.A katera ve kje v BTC-ju v LJ.bi ga mogoče lahko kuplauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
9.11.2007 19:53:48   
pina-1
vrtnica..tvoj novi avtar mi je full lušen... sem prov čakala kdaj bo š ti kej menjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

meti ti kar poročaj, čeprav se jaz v celje za potiskane pelenice ne bom vozila...bodo tudi navadne dovolj dobre...povijalne si bom pa kupila par novih..mam še tiste stare 20 let, in so mi že pri Mii ble grozno razvlečene... tokrat bom kupla teh 10 novih pa mir.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 604
9.11.2007 19:55:40   
MetiLu
Vrtnica jaz sem jih vidla v kepici, pa v la vie (BC), pa v leclercu so imeli en luškan model, tak pisan, mladosten, kolikor je modrc za dojit sploh lahko, samo nisem šla probat user posted image  mi na splošno ti mehki modrci niso všeč, jaz mam vse podložene in se bom mogla kar malo navadit na tele bombažne.
Vse ki sem jih vidla v LJ so bili od 15€ naprej.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 605
9.11.2007 19:59:28   
pina-1
meti podloženi te bodo ziher motli -vsaj na začetku.
meni so  joške pri Mii iz 2 prišle na 8 ( takoj po porodu, ko sem dobila mleko). Bolele so me kot sma hudič in mi nič i bolj pasalo kot pa mehki modrci....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 606
9.11.2007 20:19:01   
MetiLu
lačna sem, mislim, da bo zdele mlečni gres na vrsti user posted image  njamiiiiiiii

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.11.2007 20:21:55   
dolenjka
Dobro jutro! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pa sej to ne morem verjet user posted image  SPala sem od 17.15 do 18.00, šla lu lu in podaljšala do 20h? user posted image  In ponoč bom kaj? Bi bla ktera tok dobra in strašila z mano po RRju? user posted image

No, pred spanjem sem šla malo kaka končno in butara butasta sem se takoj z riževo čokolado nagradila user posted image
Pametnega pa še nič nisem jedla, zdej si pa tut ne grem kuhat user posted image
Grem k Pakistancu, ki ima pod mano night shop po eno francosko štručko, da otrok še kaj razen sladkega danes popoldan v usta da user posted image

Obljubim, da bom zdej on line user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.11.2007 20:36:12   
MetiLu
"ponosno" sporočam, da mi je zaradi zatopljenosti v RR ušel mlek, in mam zdej cel šporget zažgan user posted image  pomojem soseda že gasilce kliče, k tok smrdi user posted image user posted image user posted image

no, ampak gres se je pa vseen skuhal user posted image

Dolenjka dobro jutro, jaz se že dve ure spravljam dol z računalnika, pa mi je tale tipkovnica čedalje bolj všeč user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.11.2007 20:44:07   
dolenjka
Oj Meti!

Evo, sej sem vedla, da bo še dons ena neki pržgala zarad RRja user posted image  Sem že februarki popoldan to prerokvala user posted image  user posted image  user posted image  Pa ne mi zdej dol it no, PLISS
Med tem sem že zbasala kos francoske štručke, namazaj s Philadelphia sirčkom - 1. v življenju, ma dobr k 100 mamic user posted image  user posted image  user posted image

A me ne bo nobena kregala za žretje? Jake prjtalce, če imam take, še sovražnikov ne rabim user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 610
9.11.2007 20:53:53   
bamby
dobro jutro dolenjka user posted image . Upam, da si se naspala. Boš pa res verejetno rabila ponoči kakšno družbo user posted image .

Meni je pa spet Tim zbolel. Sva šla popoldne v trgovino in k mami na obisk in smo mu pri njej namerili 38.6 vročine user posted image . Bo verjetno kar pestra noč user posted image , pa včeraj smo ravno antibiotike nehali jemat user posted image .

Me je mami pohvalila, da moja punčka pridno rase user posted image .

Pa vanila kakije sem si nabavila in sem mogla prec enega probat in so res krasni. Dolenjka, kakiji so tudi dobri za prebavo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
9.11.2007 20:57:36   
dolenjka
Bamby, stara sablja, pa kje si ti? user posted image  user posted image  user posted image
Bogi Tim user posted image

Ti men o kakijih? Sej sem kakala user posted image  Bljak, ne maram kakijev. Veš kaj, dej ti pridi na eno nosečniško ekskurzijo sem gor, da vidiš kako omejene možnosti dobre hrane imam jaz (razen SLO zalog). Zelenjava in sadje je plastik fantastik in 3x dražje! Sem v sredo kupila 4 jonagold jabolka: 1,46 EUR?? user posted image  In to jaz pojem tika taka user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 612
9.11.2007 20:58:29   
bamby
Vidim, da ste vse nekam mrknile user posted image . Meti verjetno zažgan mlek lufta user posted image . Dolenjka, si imela prav, da bo danes nekaj zažganega, čeprav si to februarki napovedovala. Pa sploh ni hotela povedat, kaj kuha za dragita user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 613
9.11.2007 21:01:05   
dolenjka
MOgoče neki JOTI podobnega, ker JOTE ne sme revčka user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 614
9.11.2007 21:01:38   
bamby
Sem vas mogla prit mal pogledat, pa lahko noč voščit..... Pa vidim, da je oreng debata user posted image .
Z otrocmi je pa itak en križ, ponavadi zbolijo ravno takrat, ko ni treba. Sploh smo pa že vsega navajeni.

Pa bi ja nesla gajbo jabolk v Belgijo in jim pokazala, kaj se pravijo domača jabolka user posted image . A pol kakijev sploh ne dobiš, al jih ni, ker jih ti ne maraš user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 615
9.11.2007 21:02:56   
bamby
Vsem se nekaj po joto kolca user posted image . Pr nas tudi ne vem, če bo za večerjo user posted image . Smo jo imeli tisto pravo za južno user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 616
9.11.2007 21:05:30   
bamby
Meti, da ni bila tebi tipkovnica tako všeč, da si jo popapcala namesto mleka user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.11.2007 21:08:33   
dolenjka
Ne, kakijev res ne maram. Se mi pa počas že vse gravža tu gor. To je zato, ker vem, da imam samo še 40 dni, pol se vsedeva v črno strlco in GASAAA pa DOLGE LUČIIII user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.11.2007 21:10:21   
bamby
Nič, jaz se morem posloviti. Grem Timu merit vročino  user posted image , pol ga pa spravim spat.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.11.2007 21:15:50   
dolenjka
Čim bolj mirno noč bamby! Pa oglasi se kaj čez vikend!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 620
9.11.2007 21:34:44   
Suzi*
O, čveke čvekaste. Vidim, da smo se z dopoldanskih debat prav fletno razširle tudi na popoldanske. user posted image  

Dolenjka, zate je pa tole itak skor jutranja debata. user posted image user posted image

Bamby, upam, da ne bo hujšega in da Tim tik-tak ozdravi.

He he, spet jota..........mene je zadnje dni res ful nekaj dol tiščalo, pa sem prav v strahu prej preverila pri G, če se mi še vedno lahko gremo joto.....pa je rekla da lahko, če paše. user posted image  Tako da upam, da bomo kmal kej skuhal spet. Bi že pasalo.

Glede modrcov za dojenje....ni ga boljšga kot nepodloženi. Tudi jaz imam drugače vse s kostjo in še podložene, za dojenje pa so taki popolnoma neprijetni za nosit. Meti, kje si rekla, da majo take fine pisane??? Jaz imam doma enga od Mullerja pa enga od Lisce (celo modrega!)user posted image , bi si pa mogoče še enga luštnega kupila.

Pinči moja, a veš, da sploh ne vem kaj nej naredim. V pon. grem 100% v službo. A naj najprej dopust kurim? Verjetno ne.....me je dala na bolničko do naslednjega pregleda, torej za 3 tedne, pa komentirala da je verjetno za skos. Kdaj naj pa dopust koristim???
Hja, za cukr bomo pa vidli. Je G skor pozabila. Sem jo mogla sama spomnit... user posted image Drugač bi mogla že do tega pregleda to zrihtat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 621
9.11.2007 21:44:23   
dolenjka
Mene pa neki šraufa user posted image

Sem se mal vlegla in ugotovila, da me user posted image  brca čist nizko, ampak res tik nad sramno kostjo user posted image  A ni to mal nizko? A je možno, da je G pred enim mesecem rekel da ful visoko nosim, zdej se je pa ful dol premaknil?
DOns so na šihtu vsi strmel v moj buši! SO rekle ženske da mi je od torka do dons kr ven skoču in da sem za rodit user posted image
V sredo zvečer pride moj, pa me bo sliku in vam prpopam slikco.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
9.11.2007 22:02:55   
Suzi*
Dolenjka, bebe se še vrtijo naokrog zdaj. čeprav moj je imel danes glavo že dol, pa tud zdej čutim, da se mu kolca...čutim pa čist dol nekje. Pa mi je rekla da ne nosim nizko!!! Včasih me celo brca nazaj in to čutim nekje v tazadnjo. user posted image  Tako d abrez skrbi, to brcanje spodaj je normalno!!!!
Sem se pa jaz tud poslikala pa pripopam kako fotko ko jih na rač. naložim...

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.11.2007 22:05:49   
dolenjka
Mama Suzi, hvala za pojasnilo meni zelenki. Sej imam v četrtek končno pregled pa upam, da bo gospod ginko po zadnjem prerekanju zaradi računa vseeno tolk prijazen, da mi bo UZ naredil in še kaj raztolmačil, pa kakega tedna bolniške se ne bi branila, čeprav ne vem kaj bom delala doma sama user posted image
Ma mal sem boga ja, tja v glavo user posted image  
Pa sam hrana mi gre po glavi user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.11.2007 22:22:25   
Sandra*
Dober večer!

Joj kašne čveke sta, vas komaj uspem sledit kaj kera piše.

Dolenjka: kar se hrane tiče pa tut js sam razmišlam kuga bi jedla... groza ampak pomoje ni pomoči.

Drugač majo pa ful dobre modrce za dojit v mullerju, pa še ful pocen so okol 8 eurov. so navadni beli, ampak jaz sem mela sam take in so mi bli ful dobri.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?