|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.11.2007 14:39:34   
Anonimen
oj čveke, Meti tuki. Dolenjka, se opravičujem za včeraj, se mi je uspelo iz RR ven vržt, tako da nisem mogla pol več klepetat in oddajat sporočil. Zato bom zdej začasno Metilu user posted image

Danes je pa šoping odpadel. Zbudila sem se ob 5.30 s tako hudi drisko, da sem mislna da bom umrla. Pol se je pa do 8.ih zjutraj samo še stopnejvalo, krči v želodcu in črevesju, v glavnem sem danes prestala "naravno klistiranje" user posted image  Sem zbudila mojga in me je peljal k dohtarju. So ugotovil, da sem spet nek virus fasala user posted image user posted image
jedla do zdele nisem še nič, moj lepo skrbi zame in ne samo to, že drugi stroj cunj je dal prat, eno žehto iz sušilca pa glihkar zlaga user posted image

zgubila sem ogromno vode, zato so mi dali nek prašek za rehidracjo in se s tistim nacejam, počasi se stanje umirja, čeprav me vsake pol ure še vedno uščipne v želodcu user posted image

Moj mišek pa veselo razgraja v trebuhu, tako da mi pri krčih ni v nobeno pomoč user posted image  me je pa srči razveseli, z neta mi dol potegnu pesmi od Tošeta pa mi jih naložil naprenosnik in mi prenosnik naštimal, da se lahko zdele javljam, aja pa še mail mi je posodil, da sem se registrirala. Dolenjka, tvojega ZS nisem dobila, ker mi je prejšnji mail potekel, ker nimava več arnesa ampak LJ kabel...

No grem vas zdej prebrat, pa še kej napišem

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
10.11.2007 14:44:32   
mlavla
ja boga Meti.. pa so ti ti praški užitni? oz meni je bil okus takouser posted image ..no, upam, da čimprej prideš k sebi....

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.11.2007 14:55:45   
Anonimen
mlavla, prašek je ogaben... ampak očitno mi pomaga, ker ima dodane neke elektrolite user posted image  raje ne pomislim, da bi imela celo nosečnost tele slabosti in pokvarjen želodec. Ko sem brala tvoja poročila o počutju sem bla prov srečna, da nisem imela tok hudih težav. Men se cel svet podre, kadar me boli želodec. O ničemer drugem ne razmišljam kot o tem, da nej bo že boljš, da nej me neha bolet user posted image

Dolenjka, pomojem bi mi ti kar prav prišla za šoping, ker bi pol jest malo prišparala, ker bi me ti skoz po prstih tepla user posted image user posted image user posted image

Suzi, mislim, da si me ti spraševala za modrce, v leclercu sem vidla en lušten model, tak mal pisan.

Kile, se rajši ne  grem vagat, ker so najbrž padle, dones je šlo iz mene vse ven...
Kosila najbrž ne bo, jaz apetita nimam, kuhala pa tud ne bom dones. Se bo moj kar sam znajdu.

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
10.11.2007 14:58:39   
dolenjka
Ojoj Meti, nej dobru user posted image

Pržanko naj ti tvoj skuha, al pa jo daj sama. Ne vem če se spomniš moje driske poleti, ki se 4 dni ni ustavila. Ni pomagalo ne oglje, ne coca cola, ne na vodi kuhan riž, na koncu me je pržganka zaprla. Probaj!

Mlavla za sladkoro za pregled ne vem, jaz sem ga imela. Baje ga vedno bolj pogosto prakticirajo, ker se je začel ful pojavljat nosečniški diabetes user posted image

Ravno čakam da voda zavre, da si "skuham" govejo juhco s cmočki (vrečka sistem), pol grem pa Pesem ptis trnovk na SLO 1 gledat user posted image  Sem vidla da je že 5. del, sej vseen, mal nostalgije user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.11.2007 15:06:09   
dolenjka
Tako MetiLU, imaš ZS user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.11.2007 15:53:12   
Februarka08
Boga MetiLu, upam da se čimprej pozdraviš - držim pestke... Evo, en šopek zate...
user posted image

Kakšno juhico pa le moraš pojesti, da bo še user posted image kaj hranilnega dobil... Drži se...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.11.2007 16:03:08   
pina-1
ojla čvekice...

midve sva že nazaj iz Gorice..Vreme je blo lepo in čvek na 4 oči je tudi pasal. kosilo smo že pojedli in sedaj se pripravljam kako bi šla kavč malo pegat ker sem kar nekam zaspana, pa slabe volje...

namesto na fešto bom doma. moj gospod ni hotel svoje mamice poklicat da bi mio počuvalauser posted image . za kazen gre pa sam...no midve ga bova peljali in pol šli iskat... to bo še šou, ker bo Mia ziher že spala pa jo bo treba v avto nest, pa cele kolobocije sam kaj ko drugače negre. Same doma je pa ne pustim...tako...

meti sem že mislila, da se nam je nova čveka pridružila..to ti samo nas malo hecaš... ampak zakaj si pa nisi dala nika manekenka?? tako bi te takoj spoznaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem kavč malo ravnat..pridem prečekirat RR vsake tolko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.11.2007 16:12:21   
bamby
Meti, upam in želim ti čimprejšnje okrevanje. A zdaj si pa kar MetiLou user posted image user posted image ? Ah, ti ga nam dobr serješ, samo ne preveč na user posted image  sedet.
Jaz sem tudi že 2x user posted image , enega v sušilcu posušila, drugega pa obesila na balkon. Fajn piha, pa se bojo lepo posušile.
Tim ves čas gleda  user posted image , jaz pa zdajle malo user posted image  in vam od tle user posted image .

Dolenjka, prejle sem pa tudi jaz gledala trnovke. Čeprav sem jih že nekajkrat videla, me še vedno pritegnejo user posted image . Če si kupila pižamco je že bolje kot nič, pa zapravila nisi. Sej bo itak še dost časa za te stvari. Si bo treba kmalu kakšen spisek narest, kaj bo treba še dokupit.

Neposredna povezava do sporočila: 658
10.11.2007 16:55:34   
Anonimen
Pa mi je le uspelo skuhati prežganko, sem jo prvič kuhala, sicer ni bila boh ve kaj. Upam samo da ostane v meni.

Grem zdej mal drnjohat user posted image  vas še pridem prebrat

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
10.11.2007 16:59:32   
mlavla
jst sem pa že spet... user posted image ..mah sem tako žalostna user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.11.2007 17:00:01   
srečka nosečka
cin cin

Evo še malo mojega piskrčka za ta vikend. Spet sama. user posted image  spet v službi.

Vmes sem pregledala vse vaše lepe bušije, cotke, ...
Kako lepo. Naši user posted image  bodo najlepši. user posted image

Meti, upam, da se tvoje težave umirjajo. Jaz sem tudi dva dni dri....., pa je grozno. Pred user posted image  sem vedno jamrala o slabi prebavi, zdaj v user posted image  pa se je poboljšala. Upam, da tako tudi ostane.

bamby - upam, da je Timiju že bolje. En velik user posted image  zanj.

pina- če je tvoj dragi šel na čago, mejta pa z Mio "žensko" zabavo. Obleci ji kakšno kiklco, ki se dobro vrti in sigurno se bosta zabavali. user posted image

dolenjka - se mi kar malo smiliš tam zgoraj. Brez user posted image  (tukaj pa toliko govora o joti user posted image ), pa še sadje tako zanič, pa vidim, da tudi veliko neprijaznih ljudi, ki te "jezijo". Ko boš doma bo sigurno bolje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.11.2007 17:01:41   
Februarka08
Meni je takooooooooooo dolgčas user posted image , da ne vem več kaj naj počnem... Sama sem, nobenga ni z mano, moj zunaj nekaj dela, mami šopingira tako da ne morm do nje, dobr da me vsaj user posted image ni pustil na cedilu in vsake toliko malo pomiga. Končno je še toplo ratal v stanovanju, tako da mi zdej še očke skup vleče... Mogla bi kakšno user posted image spit, pa ni nobenga... A pride keraaaaaaaaaaaaaaaa?
Nič, sama s sabo čvekam, upam da se mate fletnuser posted image , sej boste pa u pondelk spet vse nadoknadle z user posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 662
10.11.2007 17:04:40   
Februarka08
Mlavla ne bit zalostna... Pol bo pa se user posted image . Hitro nasmesek na obraz user posted image !!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 663
10.11.2007 17:05:59   
Februarka08
Sem prehitro poslala...user posted image Kako pa to, da še bruhaš? Si kaj takega jedla? Boga, upam da se umiri. 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 664
10.11.2007 17:07:26   
srečka nosečka
februarka, meni je tudi doooolgčas
Pridem na kavico. user posted image

Sem ravno hotela it poslikat še naše cotke, pa mi je fotoaparat izpisal - change batery. user posted image  Bo čez kakšne pol urce poskusila, če se bodo že napolnile.

Neposredna povezava do sporočila: 665
10.11.2007 17:11:19   
srečka nosečka
uboga mlavla - te slabosti, naj te hitro minejo user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 666
10.11.2007 17:12:39   
Februarka08
Ti kar prid...user posted image Bova zih mele velik za čvekatuser posted image . Iz kje pa si drugače?
Men tud vedno zmanjka baterije ko bi rada kaj poslikala... Takrat samo user posted image od mene, ker sem jezna ko user posted image . user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.11.2007 17:18:16   
mlavla
tud men, ne moji ginekologinji ni jasno zakaj tako bruham..že od samega začetka..pa vmes je bilo kakšen mesec vredu..zdaj pa spet..zato me je pa poslala na dodatne preiskave...bomo videli..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
10.11.2007 17:19:14   
mlavla
pa komaj čakam, da vidim še kakšne slikce...bom probala še jst kej poslikat..mogoče jutri ali pa naslednji teden..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.11.2007 17:20:05   
Februarka08
Držim pesti da bo vse ok... Saj bo, mora bit!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.11.2007 17:20:24   
srečka nosečka
verjamem, da nama tem ne bi zmanjkalo user posted image
Sem pa iz Mb, tako, da če sedaj sedem v avto, boš ti že počasi v pižami, ko se jaz prebijem na Gorensko. user posted image

Sicer pa se včeraj imela bližno srečanje s kamionom in šoferjem, ki so mu popustili živci, ker je bila gužva.
Joj, kakšni bedaki vozijo po naših cestah. Bili smo na dvopasovnici, kjer se je zgodila prometna nesreča. Vsi smo jo obšli in počasi cincljali naprej. Na levem pasu tovornjak na desne midva z user posted image . Oni cepec je kar začel nekaj tobit in rinit proti naju. Dokler naju ni z njegovim sprednjim delom zadel po najini celi levi strani. user posted image  Ufff, cepca slovenkega (vozil je pod tujo registracijo) sem kar v nemščini začela nadirat.
A si lahko mislite, namerno zadet vozilo na sosednjem pasu. user posted image

Zato moje user posted image  pazite nase.

Neposredna povezava do sporočila: 671
10.11.2007 17:21:30   
srečka nosečka
mlavla - ti kar poslikaj, saj veš kakšne radovednice smo tukaj user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 672
10.11.2007 17:24:13   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Sicer pa se včeraj imela bližno srečanje s kamionom in šoferjem, ki so mu popustili živci, ker je bila gužva.
Joj, kakšni bedaki vozijo po naših cestah. Bili smo na dvopasovnici, kjer se je zgodila prometna nesreča. Vsi smo jo obšli in počasi cincljali naprej. Na levem pasu tovornjak na desne midva z user posted image . Oni cepec je kar začel nekaj tobit in rinit proti naju. Dokler naju ni z njegovim sprednjim delom zadel po najini celi levi strani. user posted image  Ufff, cepca slovenkega (vozil je pod tujo registracijo) sem kar v nemščini začela nadirat.
A si lahko mislite, namerno zadet vozilo na sosednjem pasu. user posted image

Zato moje user posted image  pazite nase.

mah si mela smolo....
jst ga pa nebi znala v nemščini na dreti...a ziher bi se me dobr zapomnil...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
10.11.2007 17:25:26   
Februarka08
Kaj se živemu človeku vse ne naredi, kajne? Groza, jaz bi se ga kar lotila user posted image , pa tud če sem user posted imageuser posted image
Ja, res je treba pazit nase, tud moj user posted image se strinja ker ravno nabija proti tipkovnici... user posted image
Uf, Mb je pa res deleč... Škodauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 674
10.11.2007 18:02:42   
bamby
Srečka nosečka, upam, da si je po tem šofer tovornjaka pomiril živce user posted image . Moj dec bi ga fental, če bi mu zanalašč v avto ruknu user posted image . Budala!! V takem primeru bi ga znala tudi jaz v vseh jezikih napizdit, je ni ovire user posted image user posted image user posted image .
Mlavla, ti si pa res ena uboga nosečka user posted image . Imaš res smolo. Jaz ti želim, da ti te slabosti čimprej minejo in da začneš uživat v nosečnosti.

Moj Tim je spet zakuhal. Tisti sirup ni kaj dosti vreden (Calpol). Zdaj sem mu spet dala pol Lekadola in je za lep cajt mir. Zdaj spi na kavču.

Je patudi meni dolgčas in bi mi prav pasla zdajle kakšna konkretna družba za čvek user posted image . Kdaj bo šele ura 22h, ko pride možek šele domov user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?