|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
10.11.2007 18:38:05   
srečka nosečka
bamby - si ne upam, povedat, kaj ga je vse user posted image  nadrl. Predvsem pa ker, sem user posted image  in se res boji in skrbi zame. Jap, pa za avto mu tudi ni vseeno. Šofer se je pol umirl, oz. je do prihoda policije mirno sedel v kabini.

Evo, pa mi je uspelo še slikice od naših cotk prilimat v album. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.11.2007 19:18:24   
dolenjka
DObro jutro user posted image
Jst ne vem več kaj se z mano dogaja. Spet sem 2 uri spala user posted image  Ponoči bo spet ibunga user posted image
In zdej sem si naredila tisto drugo polovico kosila - testenine z bučkami in sem za 3 skuhala, midva sva pa sam 2 user posted image . A mislte da bom zmazala? Če ne prej pa mal kasnej, tko k Suzi včeraj user posted image
Srečka nosečka sem že prečekirala tvoje oz user posted image  cotike in so čudovito srčkane user posted image
In kje ste zdej čvkele?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.11.2007 19:25:41   
dolenjka
Mim grede: vse sem pojedla user posted image

Prej sem z mojim govorila. Je šel prvič danes na rekreacijo s sosedom in pol mu je njegova žena dala joto mi je rekel user posted image  user posted image  user posted image
Baje je tista ta prava, 2 pociji user posted image  Zdej si jo revež greje, ker je pokuril tolk energije na rekreaciji user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
10.11.2007 19:27:04   
Februarka08
Jest sm se tud glih napapcala... Sm mela pa ubitačno kombinacijo za večerjo - popečeno kajzerico z margarino in kislo zeljeuser posted image . Res Martinova večerja, ni kajuser posted image . Ampak je blo dobr. Ne vem, kar zadišalo mi je in potem morm takoj user posted image si to narest. Mojega user posted image še vedno ni goruser posted image , upam da ne bo bajto razmontiral - že cel dan nekaj vrta in podira. Vmes sem še do mami skočila mal poklepetat pa da se je spet nabožala mojga bušijauser posted image , zdej pa sam še na kavčuser posted image .
Srečka nosečka, lepe cunjiceuser posted image !
Lep Martinov večer vsem in lep preostanek vikenda...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
10.11.2007 19:34:04   
srečka nosečka
dolenjka - doooobro jutroooo user posted image
Tebi pa zadnje čase res primanjkuje spanca. Baje se v 7. mesecu spet začne tista utrujenost kot na začetku user posted image . Jaz tudi velikokrat popoldne user posted image . Samo na koncu nosečnosti pa smo spet naspidirane z energijo. Bomo jo še kako potrebovale.

Vse ste že papale, jaz pa čakam dragega, da nama postrežem s palačinkami z veliko čokolade. Njamiiiii
Tehnico bom pa kar skrila. Oz. še bolje, če jo poklumpam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.11.2007 19:34:31   
bamby
Moj Tim si je tudi zaželel cvrto jajce, pa ga je pojedel samo dva koščka, ostalo je mogla pa mami user posted image . Malo prej sem si pa naredila sendvič z mortadelo in sirom user posted image user posted image user posted image . Pasalo pa je vseeno user posted image .
Srečka nosečka, lepe cotike imaš za user posted image . Pa se mi je zdelo, da so nekatere malo večje, ali se motim user posted image
Tudi jaz želim nocoj vsem lepo martinovanje in lepo nedeljo! Mi bomo martinovali šele prihodnjo soboto.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 681
10.11.2007 19:35:42   
srečka nosečka
Februarka - tvoj dragi pa je res priden.
Dobra kombinacija za večerjo - user posted image  samo, da paše in da je buši sit.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 682
10.11.2007 19:39:25   
dolenjka
NO lepo, da ste pribrcale na plano user posted image
Ane bamby, je blo nujno še jajček popapat user posted image  user posted image  user posted image
Mene vse tišči, tolk sem se nažrla.

A utrujenost se pojavi spet v 7. mesecu? Ampak jaz še nisem tam user posted image  Danes sem 26t 2d. Kdaj se že začne 7. mesec? Joj, še vedno ne vem, pa bom že kmal rodila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
10.11.2007 19:39:39   
srečka nosečka
bamby - to je dober znak za Tima, če si je zaželel nekaj za papat. A vročino še ima?

Večinoma so cotke 62, nekaj malega 58 in 68. Nama ves čas govorijo G, da bo otrok velik, ker sva že midva velika. Pa ne vem, katera št. bo najbolj prišla prav. Sem kar neko sredino izbrala - 62.
Vem pa, da bomo za velikost vedeli takrat, ko jo bomo prvič videli. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 684
10.11.2007 19:42:56   
srečka nosečka
jaz imam takšno tabelo, ki sem jo našla nekje na netu
1. mesec 1-4 tedne
2. mesec 5-8 tednov
3. mesec 9-13 tednov
4. mesec 14-17 tednov
5. mesec 18-21 tednov
6. mesec 22-26 tednov
7. mesec 27-30 tednov
8. mesec 31-35 tednov
9. mesec 36-40 tednov

baje pa je teh tabel več različnih

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
10.11.2007 19:44:18   
dolenjka
O hvala user posted image
To pomeni, da v četrtek začnem 7. mesec, torej je utrujenost namestu, ker mogoče bo pa res mal prej, tko kot moj user posted image  pravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 686
10.11.2007 19:51:19   
srečka nosečka
babike uživajte, jaz grem palačinke pečt, ker dragi bo vsak čas doma, štedilnik pa še mrzel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
10.11.2007 19:52:25   
dolenjka
Jaz bi tut plačinke čez ene 2 uri user posted image

DHL? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
10.11.2007 19:54:11   
Anonimen
uuuuuuuu, pol sem pa jest že v 7. mesecu user posted image user posted image  upam da me ne do napadla utrujenost, mam še diplomco za dokončat user posted image

Krči v želodcu so popustil, se je pa bolečina preselila v križ in me čez pol hrbta gor seka user posted image  Upam, da je to od ležanja, da mi ne bo še kej na ledvice udarilo user posted image user posted image  me je srči mal zmasiral, pa je reku da imam koker eno oteklino v predelu križa user posted image user posted image user posted image user posted image   upam, da je mali ok, vsaj brcat ni nehal, vsaj to.

Srečka nosečka, ful lepe cotike, pa velik jih imaš user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
10.11.2007 19:56:10   
dolenjka
Meti, pomojem je to od ležanja, ker je mene včeraj tko bolel, pa danes zjutraj ko sem po prebujenju še 45 min v pojstli ležala tut. Itak mi skoz kej fali user posted image
A se je driska ustavila? Piješ dovolj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
10.11.2007 20:01:38   
Anonimen
Ja, nisem šla na wc cel popoldan, razen lulat. Pijem kar skoz po malem, samo mislim, da sem dozdej samo ene 2l al pa 2,5 spila user posted image  se moram še malo potrudit. Trenutno si želim samo mirno noč, ponoč mi je najhujš bit bolan user posted image  Sem pa pomojem za 1 kg tekočine zgubila.

Mi je dragi naredil en mini sendviček, sem se mal potrudila in pojedla, zdej ma pa Janez cel žur user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
10.11.2007 20:05:15   
dolenjka
user posted image  za dragega in user posted image  za Janeza user posted image  user posted image  user posted image

Nič se ne sekiraj, sej boš v ponedeljek ene Karat napolitanke zbasala pa bo boljš user posted image  user posted image  user posted image
Važno je da piješ, sej boš nadoknadila. Ne sili se preveč, po malem, če te je pa za ledvičje strah je pa tko, da jih "splakneš" tako, da v šusu spiješ 3 dcl vode ali nesladkanega čaja. Baje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
10.11.2007 20:10:15   
pina-1
evo midve sva doma... tatija sva spedenale in odpeljale na žur...midve sva si ravnokar privoščili vsaka eno veliko skledo kokic..Mia sedaj gleda risanke, mamai pa malo z vami klepeta..pol pa kopalnica in eni na kavč eni pa za peglo...dokler naju tati ne pokliče da ga greva iskat..no po moje bova obe nardili eno kitico spanja pred temuser posted image user posted image

srečka nosečka maš lepe cotice....

meti ti si pa kar boga s to sračkalico...ta je neprijetna že ko nisi noseč...upam, da gre na bolje.

bamby nam tudi calpol ne pomaga. nisem pa vedla da našim pobalinom lahko damo lekadol.... ampak če se je Timu povrnila volja do hrane je to znak da gre na bolje...

dolenjka, jaz bi tudi spala, samp kaj ko se Mia s tem ne strinjauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
10.11.2007 20:11:36   
bamby
Oh, dolenjka, ko bi bil samo jajček user posted image . Ker Timu jajček ni šel, si je zaželel slanega peciva. Itak, da sem imela tudi jaz dolge prsteuser posted image .
Timu je zdaj padla vročina, ker sem mu dala Lekadol. Do ene 2.30 bo ziher držal, potem bom pa mogla kontrolo narest. Prej mi je nekaj jamral, da ga trebuh boli. Itak, ker ni kaj dosti jedel. Sploh mi je pa ta teden hodil nenormalno velikokrat kakat 3-5x na dan user posted image  (dolenjka, to bi bilo nekaj zate, kaj). Pa ni bila driska, ampak čisto normalen kakec. Najbrž je res le kakšen virus. Bom videla, kako se bo odvijalo vse skupaj, drugače ga bomo peljali malo k zdravniku pokazat. Vendar čez vikend je bolj tako user posted image . Najraje ga peljem k pediatrinji, ta je pa šele v ponedeljek popoldan.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
10.11.2007 20:13:24   
dolenjka
Pina ti si pa pridna, da sred noči taxi špilaš. No boljš tko, k pa da se pijan okrog vozi user posted image
Joj, mene še vedno vse tišči od hrane user posted image
Kar se pa sladkega tiče sem pa danes samo ene 5 šum šum bonbonov. A se jih spomnite, tistih z jabolkom, mal kislih? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
10.11.2007 20:16:25   
pina-1
dolenjka, danes so pri nas policaji na vsakih 100m, pa še mimo vinakopra se peljemo, kjer jih bo najmanj 5.... sej prijetno ni, predvsem, ker bom Mio s sabo vlekla, pa bo ziher že spala...to je tko ko so none in nonoti mladi pa nimaš varstvauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
10.11.2007 20:16:35   
bamby
pina, sej ne vem, ali se ga lahko daje ali neuser posted image . Jaz ga kar dam. Sem pa zadnjič povedala pediatrinji, da sem mu ga dala, ker je jokal zaradi ušesa, pa je rekla, da je vredu. Morda bi ga lahko dala nekaj manj kot pol. V navodilih pa piše od 6 let naprej.

A ne bo malce huda Mio budit in jo v ta mraz ven peljat? A nimaš nobenega v bližini, da bi malo pogledal na njo, medtem ko bi spala?

Meti,

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 697
10.11.2007 20:17:58   
bamby
meti, samo da ti gre na bolje....sem še hotela dodat, pa sem prehitro stisnila enter user posted image  Pa bravo za Janezka in atija user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 698
10.11.2007 20:19:16   
pina-1
bamby,avto bom degrela pa jo v deko ovila in gasa....

tu v bližini ni nobenega, ki bi jo počuval...če bi našla kako žrtev bi šla tudi jaz z mojim na žur, ker sva bla oba povabljena.... moja mami stanjuje zelo blizu mene, samo sta z očetom šla po svoje.... tako da je to edina rešitev, ker je same ne pustim, tudi če spi celo nč brez se zbudit....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 699
10.11.2007 20:19:30   
dolenjka
Bamby je mal zmanjkal user posted image
PIna, pri meni tudi ne bo baka servisa. Moja mama je malda penzionerka (je šla pri 44 v penzijo) in zdaj pri 59 še kar vsak dan dela user posted image  Njegova mama pa je stara 72 let in je mal motena (poleti sva imeli bližnje srečanje in me je čez zaprta vrata ven vrgla user posted image  ), tko da nimamo več stikov in sploh ne vem če ve, da bo 2. babi. Verjetn ve, ker ji je od mojga brat verjetn povedal user posted image  Ma boli me ona stvar user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?