|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
19.4.2008 12:22:21   
ljubljana
Mi bomo tudi danes pizzo jedli pa dober tek.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.4.2008 14:27:37   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Mi bomo tudi danes pizzo jedli pa dober tek.

Mi smo jo pa že včeraj, sam nam jo kr pr Halo katra spečejo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Mamice iz bežigradaa
19.4.2008 20:50:44   
Rozmarinka
Čer vsem ! Da najprej malo pokomentiram... 

Ljubljana: Nisem vedela, da so čevlji za male cela znanost. Zaenkrat smo namreč še v copatahuser posted image Itak te vzamem s sabo v prvi čeveljski shopping. Se namreč še nisem poglobila na kaj vse moram biti pozorna...

Mirani: jaz sem bila tisti dan ene 2 uri zunaj. Je pa res, da vmes iščem strehce, pa trgovine, kjer se lahko skrijem pred dežjem, pa potem spet malo sprehoda in čez nekaj časa ponovim vajo (strehca ali štacuna). Malega pa zgleda to vreme uspava in komaj ven prideva, komaj gleda, po parih minutkah pa že koma spi. 

Ursikazala: Niko jutri čaka krst, kajne ? Lep dan vam želim&se priporočam za kakšno slikco ! 

Zalbi: hvala za lekcijo.user posted image Daj javi še kakšno lepo besedo dejmo rečt poljub ?

Jutri pa gremo mi na prvi gorski izletek, da sprobamo nahrbtnik. Upam da bo vreme OK. Še izbiramo destinacijo, bo pa nekaj na easy...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.4.2008 21:28:32   
ljubljana
Mi gremo pa na Pokljuko, potem pa na Bled.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.4.2008 22:37:16   
MiRaNi
Rozmarinka: nisem našla tvojega albumauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.4.2008 16:58:36   
Rozmarinka
Kako lep dan je danes ! Mi smo šli na Lavričevo kočo na Gradišču (nad Stično). Zelo lepa turica z nahrbtnikom, mislim da max ene 40 minut hoje, pa ni čisto v breg, ampak na easy po travnikih in po gozdu. Mali je užival sto na uro, na poti dol pa je zaspal, naslonjen na hrbet mojega user posted image . Sem ju morala n-krat slikat, tako dobra sta bila ! Če bo katera šla: na vrhu je tudi koča, med vikendi imajo za jest (mešano na žaru, postrvi, solate), pa cerkvica Sv. Miklavža in nekaj igral ter seveda čudovit razgled ! Sem pa videla celo eno vozičkarico gor, sklepam da se da priti gor tudi z vozičkom, čeprav po moje le po asfalt cesti (ne po pešpoti po kateri smo šli mi, sem ter tja kakšna korenina, ni niti za trokolesnik).

Mirani: kako nisi našla mojega albuma ? Če greš na moj profil bi tam morala biti 2 albuma. Enega si že pogledala (Naši prvi 4 meseci) drugi pa je Krst.
Sem ti poslala geslo na ZS, ker jih zaklepam. Javi mi plis, če ti je uspelo.

Lep preostanek nedelje !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.4.2008 21:14:25   
MiRaNi
Rozmarinka: uspelouser posted image . Meni se zdi , da je Bor podoben očijuuser posted image .

Danes je bil res lep dan. Na tv sem gledala vremensko napoved. Jutri dopoldne bo še lepo potem pa spet dež. Ampak mislim, da bo konec tedna spet lep.

Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.4.2008 8:47:35   
scubadiver
Rožmarinka kako ste bli lepo vsi trije na krstu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.4.2008 9:34:30   
MiRaNi
Dobro jutro.

A se že potepate? Jaz pijem kavo in čakam, da se Nika zbudi potem pa hitro ven dokler je še kaj sončkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.4.2008 9:37:16   
MiRaNi
Sem šla še dodatno skuhat, da ne bom pila samauser posted image

user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.4.2008 10:02:09   
ursikazala
Čao belle,

da se nahitro javim (tamala se oglaša zgoraj v spalnici, se je naveličala igračkuser posted image  ). Krst je bil super, vreme kot naročeno, zobatca pa so nam Pod lipco tudi dobro spekli. Nika je bila spet super pridno dete... kaj čem rečt. Slikce sledijouser posted image

Rožmarinka, vi ste bili tudi ful lepi na krstu. Čeprav imaš zaklenjeno, sem probala pass vtipkat in - takoj uspelouser posted image  Smo mamice predvidljive, a ne.user posted image

Danes greva z atijem na kosilo najprej, potem pa še do Maxija. Bom po moje kar rolerje dala iz škatle, da sprobam kako to gre z vozičkomuser posted image

Kdaj se vidimo?

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.4.2008 11:52:00   
ursikazala
Zaenkrat imam ful malo slikic... so bolj tko...
Evo, toliko da vidite našo pupo

user posted image

user posted image

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.4.2008 13:37:57   
Rozmarinka
MiRaNi: hvala za kofico. Sem jo šele sedaj spilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Rožmarinka kako ste bli lepo vsi trije na krstu user posted image user posted image user posted image

Hvala Scuba za komplimentuser posted image Sta bili z Lano danes na plavanju ? Mi2 nisva sla,ker sem jaz dobila Muser posted image Jebela, a ni znala počakati še en dan ! Sva pa namesto plavanja oddelela jutranji Tivoli sprehod. Je pasalo !

Ursikazala: Kakšno damico imaš ti !!! Ji tisto pokrivalo zelo lepo paše-poudari njene velike očkeuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.4.2008 20:09:05   
scubadiver
Rožmarinka sva bili z Lano in je blo super user posted image user posted image  Lana se je vmes pri eni vaji prav naglas smejala tko je uživala. Po plavanju je bila pa čist crknjena bogica user posted image . Nas je blo pa samo 6, ostalim pa še vedno zdravje nagaja user posted image

Ursikazala tud tvoja princeska je bila res zelo lepa na krstu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.4.2008 22:03:34   
ljubljana
Ursikazala prekrasno princesko imaš. Res prava lepotička.

Jutri me pride pa moja fizioterapevtka obiskat in pregledat moja kolena me vedno bolj bolijo.

Sem dobila službeno uniformo, sem mislila, da bom dobila dve obleki in kakšno srajco, sem dobila pa 6 obešalnikov (krilo, hlače letne in častne, rekelci, goretex za čez, in 4 pare čevljev, 25 kom najlonk, 10 kom različnih zrajc, klobuček, torbico, kravate...... sem se kar ustrašla, ko mi je dal tisto ogromno šlatlo.

Moram pa pohvalit našega najstarejšega Christiana tako lepo bere, včeraj se je še lomil, ker je imel pavzo, danes pa že tako lepo bere in je komaj čakal, da gre brat. user posted image  zanj. Pa mi je naročil, da vam moram enga user posted image  poslat. 

Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.4.2008 22:29:00   
MiRaNi
Ursikazala: Nika je pravi fotomodeluser posted image

Ljubljana: a v slo. vojski delaš? Hm ti si prva ženska, ki jo poznamuser posted image . Aja čaki sem šla nazaj prebrat - ampak nisi ''navadna'' vojakinja a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1541
22.4.2008 10:13:52   
ljubljana
Punce sem zasledila, da se baje ob večni debati plastične ali bombažne, otroka da imeti tudi čisto brez plenic že od vsega začetka.

V branje toplo priporočam spodnji link.
http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

Sama sicer nimam dovolj poguma za to ampak vseeno, morda pa kateri rata.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.4.2008 10:16:24   
ljubljana
Ja delam v vojski kot pastoralna asistentka. Taka službena uniforma pa pripada vsem ,ki so v sv. Običajno jo sicer vojaki, ki so v VS za dobo 5 let ne dobijo, razen če se pokaže potreba (da delajo v protokolu, so na sprejemih...

Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.4.2008 10:54:14   
ljubljana
Sem ravnokar govorila s prijateljico ki živi v Novi zelandiji
Mi je rekla, da dobiš tam samo 3 mesece plačane porodniške in nobene pomoči ob rojstvu otroka potem pa alo nazaj delat. Hodijo ženske 2 meseca po porodu nazaj v službo. Pa je še dodala, da moramo biti vesele, da žiovimo v slo, ker je baje Slo v samem vrhu po dolžini plačane porodniške.

Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.4.2008 13:23:30   
oktoberka
Ljubljana tale člamk je pa super! Mislm dsa se bom opogumila in poskusila., Komi čakam da se zbudi, pa jo bom takoj nesla lulat. Bom vidla kaj bo.user posted image

Drgač pa sam tok da se pohvalim! Dobili smo mesto v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.4.2008 13:38:47   
MiRaNi
Oktoberka: user posted image za vrtec. V katerem si pa dobila? Jaz še trepetam ker iz mladega roda pošiljajo odločbe šele po 15.5.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.4.2008 13:40:36   
MiRaNi
Oktoberka: a bi mi zaupala še kok točk si mela.user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.4.2008 14:17:27   
Rozmarinka
Helou bejbe ! Da se za odmor malo oglasim in pokomentiram dogajanja (vmes namrec pakiram). Jutri zjutraj imava z malim najprej zobozdravnika, potem pa gasa dalje proti Primorski k mojimuser posted image Se je pa za user posted image  nabrala cela potovalka,  user posted image  in jaz pa si drugo (manjso seveda) deliva.

Oktoberka: čestitke za vrtec.user posted image Zarja bo torej jeseni štartala v novo obdobje.

Ljubljana: Čestitke Christanu za tekoče branje ! To pa je korak naprej !Glede porodniške: podobno kot v Novi Zelandiji, imajo porodniško urejeno tudi v ZDA, v Avstraliji pa imajo plačanega 6 mesecev,ostalo pa lahko vzameš dalj, a je neplačano. Kdo si seveda to lahko privošči vzame, ostali pa hop nazaj v službo. Dostikrat tarnamo nad slovensko državo, a glede na našo stopnjo razvoja, mislim da je kar poskrbljeno za najnujnejše zadeve.

Članka o pleničkah še nisem šla brati. Se pa velikokrat sprašujem kakšen čuden občutek je imeti nekaj takega kot je plenica skoz na goli koži. Mu zato vsako jutro najmanj pol ure luftam ritko, da tudi tisti del kože zadiha.
Kako uživa, mi ni treba pisati,a ne ?!

Šibam pakirat dalje...glede na to da delam tri stvari hkrati bom ziher kaj pozabilauser posted image user posted image Čauči bauči vsem !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.4.2008 14:20:57   
MiRaNi
Rozmarinka: uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.4.2008 20:29:38   
ursikazala
Rožmarinka - uživajte!!user posted image user posted image  

oktoberka, bravo za vrtecuser posted image  Mi tudi čakamo še sredino maja... kot MiRaNi.
Sej smo rekle, če ne bomo dobile, zrihtamo privat varstvo in vse naše otroke tjauser posted image

Ljubljana, upam, da bo s koleni kmalu bolje... poznam ene par ljudi, ki ima s tem probleme in je res zoprno in boleče... 

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?