Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.4.2008 12:22:21
|
|
|
|
ljubljana
|
Mi bomo tudi danes pizzo jedli pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.4.2008 14:27:37
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Mi bomo tudi danes pizzo jedli pa dober tek. Mi smo jo pa že včeraj, sam nam jo kr pr Halo katra spečejo
|
|
RE: Mamice iz bežigradaa 19.4.2008 20:50:44
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Čer vsem ! Da najprej malo pokomentiram... Ljubljana: Nisem vedela, da so čevlji za male cela znanost. Zaenkrat smo namreč še v copatah Itak te vzamem s sabo v prvi čeveljski shopping. Se namreč še nisem poglobila na kaj vse moram biti pozorna... Mirani: jaz sem bila tisti dan ene 2 uri zunaj. Je pa res, da vmes iščem strehce, pa trgovine, kjer se lahko skrijem pred dežjem, pa potem spet malo sprehoda in čez nekaj časa ponovim vajo (strehca ali štacuna). Malega pa zgleda to vreme uspava in komaj ven prideva, komaj gleda, po parih minutkah pa že koma spi. Ursikazala: Niko jutri čaka krst, kajne ? Lep dan vam želim&se priporočam za kakšno slikco ! Zalbi: hvala za lekcijo. Daj javi še kakšno lepo besedo dejmo rečt poljub ? Jutri pa gremo mi na prvi gorski izletek, da sprobamo nahrbtnik. Upam da bo vreme OK. Še izbiramo destinacijo, bo pa nekaj na easy...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigradaa 19.4.2008 21:28:32
|
|
|
|
ljubljana
|
Mi gremo pa na Pokljuko, potem pa na Bled.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigradaa 19.4.2008 22:37:16
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: nisem našla tvojega albuma
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigradaa 20.4.2008 16:58:36
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Kako lep dan je danes ! Mi smo šli na Lavričevo kočo na Gradišču (nad Stično). Zelo lepa turica z nahrbtnikom, mislim da max ene 40 minut hoje, pa ni čisto v breg, ampak na easy po travnikih in po gozdu. Mali je užival sto na uro, na poti dol pa je zaspal, naslonjen na hrbet mojega . Sem ju morala n-krat slikat, tako dobra sta bila ! Če bo katera šla: na vrhu je tudi koča, med vikendi imajo za jest (mešano na žaru, postrvi, solate), pa cerkvica Sv. Miklavža in nekaj igral ter seveda čudovit razgled ! Sem pa videla celo eno vozičkarico gor, sklepam da se da priti gor tudi z vozičkom, čeprav po moje le po asfalt cesti (ne po pešpoti po kateri smo šli mi, sem ter tja kakšna korenina, ni niti za trokolesnik). Mirani: kako nisi našla mojega albuma ? Če greš na moj profil bi tam morala biti 2 albuma. Enega si že pogledala (Naši prvi 4 meseci) drugi pa je Krst. Sem ti poslala geslo na ZS, ker jih zaklepam. Javi mi plis, če ti je uspelo. Lep preostanek nedelje !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigradaa 20.4.2008 21:14:25
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: uspelo . Meni se zdi , da je Bor podoben očiju . Danes je bil res lep dan. Na tv sem gledala vremensko napoved. Jutri dopoldne bo še lepo potem pa spet dež. Ampak mislim, da bo konec tedna spet lep.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 8:47:35
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka kako ste bli lepo vsi trije na krstu
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 9:34:30
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. A se že potepate? Jaz pijem kavo in čakam, da se Nika zbudi potem pa hitro ven dokler je še kaj sončka .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 9:37:16
|
|
|
|
MiRaNi
|
Sem šla še dodatno skuhat, da ne bom pila sama
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 10:02:09
|
|
|
|
ursikazala
|
Čao belle, da se nahitro javim (tamala se oglaša zgoraj v spalnici, se je naveličala igračk ). Krst je bil super, vreme kot naročeno, zobatca pa so nam Pod lipco tudi dobro spekli. Nika je bila spet super pridno dete... kaj čem rečt. Slikce sledijo Rožmarinka, vi ste bili tudi ful lepi na krstu. Čeprav imaš zaklenjeno, sem probala pass vtipkat in - takoj uspelo Smo mamice predvidljive, a ne. Danes greva z atijem na kosilo najprej, potem pa še do Maxija. Bom po moje kar rolerje dala iz škatle, da sprobam kako to gre z vozičkom Kdaj se vidimo?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 13:37:57
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: hvala za kofico. Sem jo šele sedaj spila IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Rožmarinka kako ste bli lepo vsi trije na krstu Hvala Scuba za kompliment Sta bili z Lano danes na plavanju ? Mi2 nisva sla,ker sem jaz dobila M Jebela, a ni znala počakati še en dan ! Sva pa namesto plavanja oddelela jutranji Tivoli sprehod. Je pasalo ! Ursikazala: Kakšno damico imaš ti !!! Ji tisto pokrivalo zelo lepo paše-poudari njene velike očke
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 20:09:05
|
|
|
|
scubadiver
|
Rožmarinka sva bili z Lano in je blo super Lana se je vmes pri eni vaji prav naglas smejala tko je uživala. Po plavanju je bila pa čist crknjena bogica . Nas je blo pa samo 6, ostalim pa še vedno zdravje nagaja Ursikazala tud tvoja princeska je bila res zelo lepa na krstu
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 22:03:34
|
|
|
|
ljubljana
|
Ursikazala prekrasno princesko imaš. Res prava lepotička. Jutri me pride pa moja fizioterapevtka obiskat in pregledat moja kolena me vedno bolj bolijo. Sem dobila službeno uniformo, sem mislila, da bom dobila dve obleki in kakšno srajco, sem dobila pa 6 obešalnikov (krilo, hlače letne in častne, rekelci, goretex za čez, in 4 pare čevljev, 25 kom najlonk, 10 kom različnih zrajc, klobuček, torbico, kravate...... sem se kar ustrašla, ko mi je dal tisto ogromno šlatlo. Moram pa pohvalit našega najstarejšega Christiana tako lepo bere, včeraj se je še lomil, ker je imel pavzo, danes pa že tako lepo bere in je komaj čakal, da gre brat. zanj. Pa mi je naročil, da vam moram enga poslat.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.4.2008 22:29:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ursikazala: Nika je pravi fotomodel Ljubljana: a v slo. vojski delaš? Hm ti si prva ženska, ki jo poznam . Aja čaki sem šla nazaj prebrat - ampak nisi ''navadna'' vojakinja a ne?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 10:13:52
|
|
|
|
ljubljana
|
Punce sem zasledila, da se baje ob večni debati plastične ali bombažne, otroka da imeti tudi čisto brez plenic že od vsega začetka. V branje toplo priporočam spodnji link. http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621 Sama sicer nimam dovolj poguma za to ampak vseeno, morda pa kateri rata.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 10:16:24
|
|
|
|
ljubljana
|
Ja delam v vojski kot pastoralna asistentka. Taka službena uniforma pa pripada vsem ,ki so v sv. Običajno jo sicer vojaki, ki so v VS za dobo 5 let ne dobijo, razen če se pokaže potreba (da delajo v protokolu, so na sprejemih...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 10:54:14
|
|
|
|
ljubljana
|
Sem ravnokar govorila s prijateljico ki živi v Novi zelandiji Mi je rekla, da dobiš tam samo 3 mesece plačane porodniške in nobene pomoči ob rojstvu otroka potem pa alo nazaj delat. Hodijo ženske 2 meseca po porodu nazaj v službo. Pa je še dodala, da moramo biti vesele, da žiovimo v slo, ker je baje Slo v samem vrhu po dolžini plačane porodniške.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 13:23:30
|
|
|
|
oktoberka
|
Ljubljana tale člamk je pa super! Mislm dsa se bom opogumila in poskusila., Komi čakam da se zbudi, pa jo bom takoj nesla lulat. Bom vidla kaj bo. Drgač pa sam tok da se pohvalim! Dobili smo mesto v vrtcu
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 13:38:47
|
|
|
|
MiRaNi
|
Oktoberka: za vrtec. V katerem si pa dobila? Jaz še trepetam ker iz mladega roda pošiljajo odločbe šele po 15.5.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 13:40:36
|
|
|
|
MiRaNi
|
Oktoberka: a bi mi zaupala še kok točk si mela.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 14:17:27
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou bejbe ! Da se za odmor malo oglasim in pokomentiram dogajanja (vmes namrec pakiram). Jutri zjutraj imava z malim najprej zobozdravnika, potem pa gasa dalje proti Primorski k mojim Se je pa za nabrala cela potovalka, in jaz pa si drugo (manjso seveda) deliva. Oktoberka: čestitke za vrtec. Zarja bo torej jeseni štartala v novo obdobje. Ljubljana: Čestitke Christanu za tekoče branje ! To pa je korak naprej !Glede porodniške: podobno kot v Novi Zelandiji, imajo porodniško urejeno tudi v ZDA, v Avstraliji pa imajo plačanega 6 mesecev,ostalo pa lahko vzameš dalj, a je neplačano. Kdo si seveda to lahko privošči vzame, ostali pa hop nazaj v službo. Dostikrat tarnamo nad slovensko državo, a glede na našo stopnjo razvoja, mislim da je kar poskrbljeno za najnujnejše zadeve. Članka o pleničkah še nisem šla brati. Se pa velikokrat sprašujem kakšen čuden občutek je imeti nekaj takega kot je plenica skoz na goli koži. Mu zato vsako jutro najmanj pol ure luftam ritko, da tudi tisti del kože zadiha. Kako uživa, mi ni treba pisati,a ne ?! Šibam pakirat dalje...glede na to da delam tri stvari hkrati bom ziher kaj pozabila Čauči bauči vsem !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 14:20:57
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: uživajte!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.4.2008 20:29:38
|
|
|
|
ursikazala
|
Rožmarinka - uživajte!! oktoberka, bravo za vrtec Mi tudi čakamo še sredino maja... kot MiRaNi. Sej smo rekle, če ne bomo dobile, zrihtamo privat varstvo in vse naše otroke tja Ljubljana, upam, da bo s koleni kmalu bolje... poznam ene par ljudi, ki ima s tem probleme in je res zoprno in boleče...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?