Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 21:11:24
|
|
|
|
MiRaNi
|
Scuba: faca tale tvoja sestrična . Si že dobila odgovor iz vrtca Jaz sem ravno danes klicala v našega in so mi rekli da izvem šele po 15.5. V kateri vrtec pa si jo vpisala? Samo upam, da jutri ne bo dežja. Najbolje da se še zjutraj oz. dopoldne slišimo oz. beremo.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 21:32:58
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou bejbe ! Jaz sem kar za Svetilnik če bo dež saj je dosti placa za vse naše vozičke tam. Če pa bo sonček, pa v unem barčku, ki ima dopoldansko sonce (tisti kot zadnjič, mislim da je Legende Bar). A ste ZA ? Pa okoli 11h bi bilo super, lahko tudi ob 12h. Scuba: Zanimiva štorija tvoje sestrične. Mi2 z mojim sva precej prevandrala po svetu, a mi sedaj kar paše bolj na easy. Zdaj je že izlet do Cerkniškega jezera mala avantura Kako pa to da si že dobila odgovor iz vrtca ? Res Škoda ! Ursikazala: moj malček pa obožuje krompir in cvetačo. Meni pa je že vonj, ko se cvetača kuha bljak. Potem vedno luftam kuhinjo ene pol ure...pa ajdo ima tudi zelo rad.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 7:56:29
|
|
|
|
MiRaNi
|
Mislim, da sončka ne bo tako da Legende bar oodpade.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 10:00:30
|
|
|
|
ursikazala
|
Kako dežuje zoprno... če bo tkole, midve ne bova šli ven še Dejmo počakat, kaj bo do 12h... upam, da neha, ker moram še v trgovino potem btw...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 10:04:30
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi ni rato prej priti na računalnik ker imam obisk. Je pa res tako vreme, da čisto nič ne vleče ven, še posebej ne z vozičkom. Dejmo počakat tekom dneva, da vidimo, če bo kaj jasnine, pa se slišimo preko gsm, če bo bolje. Mirani: a ti že imaš nov gsm ali si dosegljiva le na RR ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 10:06:58
|
|
|
|
piko12
|
jaz tud ne bi zdaj ven rinla...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 11:08:47
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ja, škoda da nas je ta dež spet odgnal od kofetkanja. Moji obiski odšli, malega sem nahranila in uspavala, zdaj pa kuhat kosilo. Se mi zdi, da smo mi šele v zadnjem mesecu dobili en dnevni ritem. Mi je precej lažje, ker se lažje zorgaiziram in še kaj zraven naredim. Zalbi: moja sodelavka se je začela ljubiteljsko učiti makedonščino. Me je naučila eno besedo in sicer "pregratki". Mi je tolk luštna besedica. Častim kavo, če katera ugotovi kaj to je (zalbi ti ne smes tekmovati!)
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 13:04:15
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: imam gsm Sonček kuka izza oblakov . Upam, da bo popoldne brez dežja da gremo malo ven.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 13:35:06
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jaz bom pripravljena za ven okoli 14-14.30. Mirani, če boš zunaj lahko narediva skupaj en krog ali pa se dobiva v Svetilniku na kavi, pa vsaka svoj krog oddela prej ali po kofici. Javi kaj ti bolj ustreza ok ?! Jaz bom še pol ure na netu, potem pa bom dosegljiva na gsm. Seveda vabljene še ostale, če bo katera videla ta post pravočasno...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 13:38:12
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: Nika je pred 20 minutami zaspala tako, da te pokličem ko bove zunaj, če se boš slučajno še potepala
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 13:40:16
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Velja ! Pa čimdaljše spanje, da se mami spočije.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 20:39:45
|
|
|
|
ljubljana
|
Draga Rožmarinka, tebi in tvojim pošiljam veliko pregratki-ov iz deževne Ljubljane Pa še en velik objem zate od mene. Pa eno si mi dolžna.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 20:47:47
|
|
|
|
ljubljana
|
Evo pregratki še za vse ostale.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 21:30:14
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ljubljana, sem vedela, da ti razturaš Sem glih v pregratku uspavala svojega , pa šele pred minuto tvoj sms prebrala Lep dan jutri, upam da zdrži vreme za kak maratonski sprehod ! Kofi pa seveda častim ! Tekmovanje zaključeno
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 22:36:55
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka danes sem šla ven in se čez 10 minut vrnila, ker naju je ujel dež zato te nisem klicala. Škoda.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 22:50:10
|
|
|
|
ljubljana
|
Mirani vidim, da si prisotna. Mi smo bili pa danes kar nekaj časa zunaj, je malo rosilo in narahlo padalo, pa ni bilo panike. Od 13:00-18:00. Smo Christianu čevlje kupli in ne morete verjet, za fante razen v ECCO (cena da te kap 70 EUR za par), cicibanu in v mass (45 eur za par od superfit) nikjer nimajo fantovskih čevljev št.36-40. Sem kar pogledala, ko mi je ena v roke porinila roza zelene čevlje in z zanimanjem vprašala kaj pa tole. Mislim Haloo????? In baje ni to nič čudnega da v nobeni trgovini nimajo več čevljev na vezalke. Samo na ježke jih še prodajajo, za lenobo podpirat, potem si pa pri 10 letih ne bo znal čavljev zavezat. No smo potem ene usnjene od super fita na vezalke dobil (seveda edine k obstajajo na vezelke).
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 18.4.2008 22:51:40 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 22:55:19
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ljubljana, jaz sem cel dan od okna do okna hodila in ven gledala kam potujejo oblaki. Ko sem šla ven sem na voziček naštimala dežno prevleko in vedno nosim s seboj dežnik ampak tale naš voziček se ne da vozit z eno roko. Al sm pa jst tok smotana, ne vem. Ja sam tele cene so pa res pretirane. Tako majhni čeveljčki pa tako dragi .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 22:57:48
|
|
|
|
ljubljana
|
Prijateljica tudi Pegperegove marele ne more vozit z eno roko, je rekla, da si bo eno palco vmes med ročajema naštimala. Ampak na to te noben ne opozori ko kupuješ voziček.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 23:03:24
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ja mene je na to opozorila prijateljica, ko sem prišla k njej da greve skupaj na sprehod. Ampak to mi ni več pomagalo, ker smo se vozili z njim že 2 meseca. Pa prav spomnim se prodajalke , ki mi ga je ''prodala''. Ni ga mogla prehvalit. Saj ne rečm res je super voziček. še posebej kar se tiče zlaganja v avto, ker to počnem 2x na teden. Ko bom kupovala marelo za poletje kupim samo takega , ki ga lahko vozim z eno roko!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 23:07:06
|
|
|
|
ljubljana
|
Ja pa še težo od tamale zraven štej. Prazen voziček, ki ga sprobaš v trgovini je vsekakor nekaj drugega kot eno 10 kg težko dete. Jaz sem našega stestirala tako, da sem dala martina not sedet, k je mel 17 kg pa se ga kljub teži da vozit z eno roko. "Mercedes" pač.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 23:16:38
|
|
|
|
MiRaNi
|
Aha hvala za nasvet . Zdej grem še mal pred tv potem pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.4.2008 23:16:59
|
|
|
|
ljubljana
|
Grem spat ker sem že malo fuč. Lepo pančkajte in se beremo jutri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.4.2008 23:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.4.2008 11:30:43
|
|
|
|
zalbi
|
da se malo javim... zadnje dni sem bla tolk zaposlena da že skor nisem vedla kje se me glava drži. Skratka, bila sem včeraj na pisholoških testih - 2 uri pisanja, odgovarjanja na 500 vprašanj (brez pretiravanja) - skratka kr neki - pol sem mela šđe en razgovor, pa me je kr zabolelo, ker so mi rekli, da nekako toleriraju ene 7 dni bolniške na leto - super.... Rozmarinka - za novo besedo - ampak v mak. se ne sklanja - tako da si ga uspavala v pregratka...:) - da boš razturala... Drgač pa sem danes iskala tudi jaz čevljčke za saro, za v voziček in sem vzela od fisher price ene fulll mehke supergice - men so se zdel super - ker zdej je mela cicibanke, pa meni osebno se zdijo fulll trdi - pa so soft kao - vglavnem itak ne hodi, tko da je bolj ali manj vseeno - so pa mi bli telu ful fajn. Nč, zdej pa grem zamesit testo za pico - pride celo že okoli 13h domov...iz službe...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.4.2008 11:31:07
|
|
|
|
zalbi
|
a ja, pa še to - kje pa je kej oktoberka?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?