Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:42:39
|
|
|
|
Rozmarinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR hello, kako ste kaj, mam mal odvečnega časa pa vidim na RR. Pa saj ne bom dolgo, saj mi bo vsaj ta najstarejši vsak čas vstal. Da ne ostaneš brez odgovora bom jaz povedala za nas. Mi smo veseli, ko meterologi tako zgrešijo napoved kot so jo danes. Namesto padavin, smo bili na dveh sprehodih Drugač pa vzponi in padci pri GH, ostalo pa štima. Kaj pa tisti tvoj podpis "na robu". Upam da vse pod kontrolo, tvojo seveda
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:42:48
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer. Danes je bilo pa pestro vreme . Zjutraj vstanem in vidim sonce. Si mislim super danes bomo cel dan zunaj. Ja pa ja. Dopoldne se lepo oblečeve, jo spravim v voziček, odprem vrata in kaj me čaka zunaj - dež . No ampak sve potem popoldne nadoknadile . Včeraj zvečer me je skoraj kap zadela. Zvečer jo dajem spat (uspavam jo tako, da leži na najini postelji in ji pojem). Ni in ni hotla zaspat zato vstanem in se nardim jezno in grem. V smislu: no pol pa sama zaspi . Si mislim itak ne zna puzat se prav ne more se ne vem kam premaknit v treh sekundah. Pa mi jo lepo zagode in PADE S POSTELJE. Naenkrat sem samo zaslišala tresk . Pridem v sobo ona pa tleh v pozi pasenja kravic, se pravi je revica pristala na trebuščku . Malo je jokala ampak se je hitro pomirila in zaspala. Danes jo že cel dan s sabo vlačim. Samo na wc grem sama . Scuba: kako si bove izmenjale Rozmarinkino knjigo?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:48:38
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Piko12: a si se ti mogoče včeraj med 17h-18h šetala s psom in vozičkom okoli stadiona ? Me je ena namreč gledala, jaz pa njo. Jaz sem bila z ter v rdečem vozičku, pa spomnim se, da kdaj omeniš sprehod s psom ter da si iz bližine stadiona. No, možno pa da sem kaj pobrkljala... Ursikazala: da se nisi kje na Krku zgubila ? Oktoberka: ver ar ju ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:48:48
|
|
|
|
ursikazala
|
Čau bejbe! Da se malo javim, sem imela kar neko gužvo ves cajt... Vikend je bil sicer deževen, ampak je morski zrak vseeno pasal. Jutri imava zobarja, me prav zanima, kaj bodo povedali... ker zobi se še ne kažejo MiRaNi, mislim, da sem te videla v soboto... proti Topniški si šla (po Vojkovi), v sivi trenirki... vsaj meni se je tako zdelo. Rozmarinka, se zmenimo v petek? Rada bi skočila še do tebe, da probava ruzak... s kengurujčkom bom težko (beri: problemi s hrbtenico ). Imate ostale čas? zalbi...držim pesti za službo! Sandalčki so pa od Gap, jih bo en prinesel iz US.. lumpa... za bolančke, upam da hitro ozdravite. Sem bila pa danes v firmi, so bili vsi navdušeni nad tamalo. Pa še pridkana je bila, jih je ene pet jo vzelo v naročje in ni imela nič proti, samo smejčkala se je in radovedno gledala okoli. Pridna punči, res.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:52:18
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: eno za Niko. Pa da padec ni bil prehud. Ima kakšno buško ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:55:27
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ursikazala: a sem bila sama? Ker v soboto nama je družbo delal .Jaz imam čas v petek. No jaz ga imam za kofetkanje in klepet (skoraj) vedno
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:56:24
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ursikazala: ja,lahko se zmeniva v petek, edino tisti dan imam še frei. Ti pošljem na ZS mojo cifro, pa te v četrtek pokličem za podrobnosti (ura, naslov). Lahko pa tudi počakava, če se katera od KBM-jevk pofočka za petkovo kavico, pa se dobimo kje zunaj. Če pa ne bo nobene zraven, lahko prideš do mene. Ti štima ta plan ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:57:19
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Ursikazala: a sem bila sama? Ker v soboto nama je družbo delal .Jaz imam čas v petek. No jaz ga imam za kofetkanje in klepet (skoraj) vedno sama... samo z vrečko v roki, okoli 9.30
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:57:33
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Super, MiRaNi za petek. Smo že tri oz. šest
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 20:57:59
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Ursikazala: ja,lahko se zmeniva v petek, edino tisti dan imam še frei. Ti pošljem na ZS mojo cifro, pa te v četrtek pokličem za podrobnosti (ura, naslov). Lahko pa tudi počakava, če se katera od KBM-jevk pofočka za petkovo kavico, pa se dobimo kje zunaj. Če pa ne bo nobene zraven, lahko prideš do mene. Ti štima ta plan ? seveda
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 21:09:33
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ursikazala: ja ja jaz sem bla. A si vidla kok sem pridna? Moja dva sta spala mami pa v trgovino . Rozmarinka: bušk ni. Sem jo celo pregledala. Me je tale padec spomnil, da Nika ni več tako majhna kot se meni zdi. Počasi se pripravljam, da jih bo še . padcev namreč
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 21:16:33
|
|
|
|
piko12
|
Rozmarinka: a imaš rdečega quinija (zdi se mi?)? Če je bil pes blond, pol sem bila jaz, pa če se prav spomnim, nisva bile daleč od mojih vrat. Evo Mirani, pa se je začelo! ko sem ga jaz zadnjič pustila tulit, je stal v postelci. Epilog je, da je vsaj začasno ugotovil, da se da spat tud na trebuhu in ne kriči in plazi, vsakič, ko se prevrne. Sicer spi tud z glavo pri nogah pa počez, ampak je v vreči in ni problema. Pa še o nahrbtnikih, ko se glih pogovarjate: midva sva že osvojila Rašico, pa trim stezo v mostecupa nekaj pohorskih gozdov in lahk dam en nasvet: če imate tak gorski nahrbtnik, ima najbrž še trak za okol pasu in to se da fajn zategnit okol bokov in potem sploh ne čutiš teže. Jaz sem po eni uri skor znorela pa preklela vse, zakaj sem to bedarijo kupila, pol pa mi je kapnilo...in zdaj rada delim modrost z drugimi, da se ne matrajo tako kot sem se jaz. Jaz bi se tud prišla pokazat v petek, če se zmenite!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 21:28:36
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Piko12: ja, rdeč ferrari je naš ! Potem pa si bila to res ti !!! Ne morem verjeti, da sem imela pravi občutek. Je moj komentiral, da glih vsaka, ki gre po Bežigradu mimo, že ne more bit iz foruma. Evo, to je dokaz da smo skoraj vse Bežigrajčanke tle gor Super, bi bilo če v petek prideš na to našo kavo, pa še Karrimorja (nahrbntnik) demonstriramo Urisikizali.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 15.4.2008 22:06:38
|
|
|
|
scubadiver
|
MiRaNi mogoče bi bilo najbolje če ti knjigo kar vrneš Rožmarinki pa si jo jaz enkrat drugič sposodim. jutri, v petek in naseldnjo sredo imam cele dneve sodišče zaradi zapuščinske tožbe, v četrtek pa pride za 14 dni še sestrična ki sicer živi v Indij in bom busy z njo in posledičo slaba za kofetkanje... Joj sam da je Nika cela. Si sploh ne predstavljam kako si se ustrašila.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.4.2008 0:11:55
|
|
|
|
ljubljana
|
Ker se že sto let nisem konkretno oglasila in se je danes po dolgem času pokazal priložnost da nekaj napišem, vas najprej vse lepo pozdravljam. Če se vam ne da brat spodnji tekst preskoči in beri naslednji odgovor. Jaz sem imela pa danes noro natrpan dan. Šele sedaj sem se malo usedla in zadihala čeprav otroci že kar nekaj časa spijo. Najprej smo šli z , (beri najstarejšim sinom) in . Na pregled k pediatrinji. Jakob se je zredil na 7240 se pravi za 580g zrasel je pa za 2 cm (meni se zdi malo ampak baje je to čisto OK od 3-6 meseca). Starejšemu se ja pa na podplatu naredila ena ogromna bradavica in smo šli po napotnico za dermatologa. Potem smo šli v Supernovo kupit Jakobu oblekice za krst. Smo v C&A dobili prekrasen komplet, srajčka s kratkimi rokavi (bela s svetlo modrimi bež in rumenimi tankimi črtami), Svetlo moder brezrokavnik z rumenim robom (na sredi, je narisan medvedek s krono, nad njim je pa napis King of the day), zraven pašejo še hlačke iz temnega džinsa. Sem bila tako vesela da sem vse dobila. Potem sem šla še v H&M kupit bel bodi z dolgimi rokavi (bomo dali pod srajčko). Imajo v C&A zelo ugodno bodije s kratkim rokavom 2 skupaj prideta 3,5 eur. Potem smo šli še po hrano v Spara in ob 16:30 pridivjali domov. Nato smo pobrali Martina iz vrtca in odpeljali Christiana na proslavo v šolo (zamudi 5 minut). Po proslavi smo šli starši z otroki an kavo. So se otroci podili okoli fontane pred lutkovnim gledališčem. Mi smo dali vse štiri od sebe in v miru uživali. Ob 10:00 smo štartali domov in ob 22:00 pop celotnem večernem ritualu so maldiči (beri otroci) zaspali. Jaz sem se pa spokala v kuhinjo, še vedno vsa naspidirana od tiste kave in skoraj v celoti skuhala kosilo za jutri (porova juhica, bolonske testenine in radič s krompirjem). Bom po novem pripravljala kosilo že en dan prej ker drugače včasih sploh ne uspem kuhat kosila, ali ga pa kuham ob 18:00 kar je too much prepozno. Vmes se seveda bašem z rogljički, zavitki, vročo čokolado al pa skoraj nič ne jem (o zdravem načinu ne duha ne sluha). Jakob po novem bojkotira voziček in je v njem samo če je naspan takoj ko rata zaspan prične cvilit in ga moram ven vzet. Potem mi na rokah zaspi, pa ga not prestavim in tako naprej. Drugače pa še vedno uživam v porodniški svobodi. Dopoldne imam mir (v dvoje) zase in grem lahko brez skrbi na sprehod, na kavico ali pa kar malo pohajkovat, brez slabe vesti. No zdej se pa oglaša, grem dojit.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.4.2008 0:49:54
|
|
|
|
ljubljana
|
Pa še slikica kompletka
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.4.2008 10:00:13
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ljubljana: lepo da si se po dolgem času oglasila . Tole o prehrani mi je zelo znano. Nika spi jaz pa pijem kavo in jem potico. Zelo zdrav zajtrk a ne? Jakob bo pravi frajerček na krstu - zelo lep kompletek. Aja to me pa spomni na Rozmarinkin krst - Rozmarinka kje so slike . Scuba: dogovorjeno glede knjige. Saj lahko tudi sestrična pride na kavo, čeprav nima Že zdaj kuham kosilo za Niko. Kadar je sonček že dopoldne skuham, da sve lahko 2 uri zunaj in potem prideve na kosilo in takoj nazaj ven. Danes bo jedla zelenjavo in makarončke.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.4.2008 22:28:10
|
|
|
|
ljubljana
|
se pa dolgo nobena ne oglasi, a je bilo danes prelepo vreme?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.4.2008 22:32:41
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou še z moje strani. Naporen dan za mano, a učinkovit Sem vesela, da se dogaja. O vsem več na petkovi kofici. Jutri bom ravnotako računalniško odklopljena. Glede na to, da se za kofico prijavljamo bolj iz našega konca Bežigrada, navijam za Svetilnik ali pa kaj v naši bližini. Lahko sprobamo tudi kaj novega, na dan z idejami ! Bom jutri zvečer pogledala kje ste se zmenile in kdaj. Če lahko izrazim še mojo muzičko željo glede časa meni paše 11h ura. Mirani: krst fotke sem na hitro vrgla v moj album. Je zaklenjeno, geslo pa isto kot zadnjič, če se še spomniš. Drugače pa ti pošljem ZS. Sem sigurno hotla še kaj komentirat pa letim v sanjsko deželo. Še prej pa ves pralni stroj obesit. Upam, da ne bom cunje sanjala
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.4.2008 22:33:47
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ljubljana: Ful lušten kompletek za krst Jakob bo pa pravi frajer !!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 8:54:12
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Scuba: dogovorjeno glede knjige. Saj lahko tudi sestrična pride na kavo, čeprav nima Mislim da moja sestrična zbeži iz naše družbe v roku 3 minut . Ne ravno da ne mara otrok, ampak ona je ena taka stara hipijevka, brez materinskega čuta in naši pogovori mislim a bi jo spravili prav v obup Bom skopirala iz novembrk štorijo o sestrični če katero zanima Skratka.. Moja sestrična je stara 58 let (ja ja vem, staro sestrično imam). Pri 18 letih je pred maturo zbežala v Honk kong. Babico je nafarbala da bi si rada kupila avto in ji je dala denar, ona pa je s tem denarjem zbežala stran od mature in njene mame s katero se nikoli nista razumeli. V Honk kongu se je zaposlila kot sobarica in tam ostala mislim da eno leto. Tega se je hitro naveličala in se preselila na Sejšele kjer je z enim avstralcem odprla surfersko šolo. Na sejšelih je ostala cca 5 let. Nato je odšla v Brazilijo kjer se je naučila portugalščine in delala kot prevajalka. Potem je prepotovala še pol sveta, povsod nekaj delala in bluzila. Ustalila se je nato v Parizu kjer je odprla najprej malo gostilnico in čez par let prav tako veliko super gostilno. Tam je bila enih 20 let. Ko pa je imela dovolj let da se je upokojila je prodala gostilno in stanovanje v parizu in se preselila v Indijo - pokrajina Goa, kjer sedaj uživa ob morju, kadi travo, pije kokteljčke in preganja turiste . Pred dvema letoma je kupila eno staro indijsko vilo in sedaj končuje prenovo te vile in bo oddajala apartmaje. Kokr mi pošilja slikce je res lepo videt. Drugače pa samo življenje v Indiji je njej pisano na kožo. Za malo denarja (po evropskih standardih) kraljevsko živi in se "preserava". Se ji je pa tam zgodila tudi nesreča. Je hodila ob cesti ko je priderjal en avto, ona je odskočila, padla in z zadnjim delom glave tako močno priletela na en količek, da ji je dobesedno eksplodiralo oko, tako da je slepa na eno oko oz ima umetno oko. Je kr frajerka tale naša "punca" Ljubljana krasen kompletek za jakoba. res bo lepotec
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 11:21:54
|
|
|
|
scubadiver
|
Jezna sem ko hudič.. Sem dobila pošto iz vrtca. Lana NI sprejeta in je 32-ta v čakalni vrsti In kaj zdaj? jo bo Jankovič čuval?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 17:55:19
|
|
|
|
ursikazala
|
ljubljana, ja prav šikan bo vaš fant. Mi imamo krst v nedeljo, bom pripopala slikice drug teden... Ima pa naša umazano belo štrikano oblekco in bluzico spodaj iz Zare, copatke za zraven in belo kapico sem ji kupila ful lušno ta teden. Jopice zraven nimam v stilu, ji bom dala kar eno nežnovijolčno, če bo mraz. Scubadiver, jao, škoda za vrtec. Sej jaz tudi čakam 'veselo' novico. Če spušimo, me je kar groza iskat privat... Najboljš da najdemo eno žensko in ji damo vse naše otroke pol Hja, teta tvoja pa - faca , eni pač tako cel lajf preživijo, avanturistično. I ja bi sine, če bi imela jajca Kako potem za jutri, kdaj se dobimo? Ob 11h? same place?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 17:56:46
|
|
|
|
ursikazala
|
aja, pa še to. Ne morem verjet, naša Nika ima najrajši za jest mešanico krompir, korenček, koleraba. Ful poje in nič ven ne pljuva nikoli. Pri jabolkih ipd. se to kar dogaja...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.4.2008 21:05:50
|
|
|
|
ljubljana
|
Jaz sem pa jedla joto. BUTARA . Je tamalga tako zvijalo, da je bil čisto fertik. Do sedaj niti enkrat nismo imeli krčev, sedaj pa za vse nazaj. Se mi še sedaj smili. No končno je zaspal. Jaz mam pa roke do tal,mi bodo glih kar odpadle. Še komaj tipkam, pa sem čisto fuč. Grem kar spat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?