|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
15.4.2008 20:42:39   
Rozmarinka
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

hello, kako ste kaj, mam mal odvečnega časa pa vidim na RR.

Pa saj ne bom dolgo, saj mi bo vsaj ta najstarejši vsak čas vstal.

Da ne ostaneš brez odgovora bom jaz povedala za nas. Mi smo veseli, ko meterologi tako zgrešijo napoved kot so jo danes. Namesto padavin, smo bili na dveh sprehodihuser posted image Drugač pa vzponi in padci pri GH, ostalo pa štima. Kaj pa tisti tvoj podpis "na robu". Upam da vse pod kontrolo, tvojo sevedauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.4.2008 20:42:48   
MiRaNi
Dober večer.

Danes je bilo pa pestro vremeuser posted image . Zjutraj vstanem in vidim sonce. Si mislim super danes bomo cel dan zunaj. Ja pa ja. Dopoldne se lepo oblečeve, jo spravim v voziček, odprem vrata in kaj me čaka zunaj - dežuser posted image . No ampak sve potem popoldne nadoknadileuser posted image .

Včeraj zvečer me je skoraj kap zadela. Zvečer jo dajem spat (uspavam jo tako, da leži na najini postelji in ji pojem). Ni in ni hotla zaspat zato vstanem in se nardim jezno in grem. V smislu: no pol pa sama zaspiuser posted image . Si mislim itak ne zna puzat se prav ne more se ne vem kam premaknit v treh sekundah. Pa mi jo lepo zagode in PADE S POSTELJE. Naenkrat sem samo zaslišala treskuser posted image . Pridem v sobo ona pa tleh v pozi pasenja kravic, se pravi je revica pristala na trebuščkuuser posted image . Malo je jokala ampak se je hitro pomirila in zaspala. Danes jo že cel dan s sabo vlačim. Samo na wc grem samauser posted image .

Scuba: kako si bove izmenjale Rozmarinkino knjigo?

Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.4.2008 20:48:38   
Rozmarinka
Piko12: a si se ti mogoče včeraj med 17h-18h šetala s psom in vozičkom okoli stadiona ? Me je ena namreč gledala, jaz pa njo. Jaz sem bila z user posted image  teruser posted image  v rdečem vozičku, pa spomnim se, da kdaj omeniš sprehod s psom ter da si iz bližine stadiona. No, možno pa da sem kaj pobrkljala...

Ursikazala: da se nisi kje na Krku zgubila ?

Oktoberka: ver ar ju ?user posted image

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.4.2008 20:48:48   
ursikazala
Čau  bejbe!

Da se malo javim, sem imela kar neko gužvo ves cajt...
Vikend je bil sicer deževen, ampak je morski zrak vseeno pasal.
Jutri imava zobarja, me prav zanima, kaj bodo povedali... ker zobi se še ne kažejouser posted image

MiRaNi, mislim, da sem te videla v soboto... proti Topniški si šla (po Vojkovi), v sivi trenirki... vsaj meni se je tako zdelo.

Rozmarinka, se zmenimo v petek? Rada bi skočila še do tebe, da probava ruzak... s kengurujčkom bom težko (beri: problemi s hrbtenicouser posted image  ). Imate ostale čas?

zalbi...držim pesti za službo! Sandalčki so pa od Gap, jih bo en prinesel iz US.. user posted image

lumpa... user posted image  za bolančke, upam da hitro ozdravite.

Sem bila pa danes v firmi, so bili vsi navdušeni nad tamalo. Pa še pridkana je bila, jih je ene pet jo vzelo v naročje in ni imela nič proti, samo smejčkala se je  in radovedno gledala okoli. Pridna punči, res.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.4.2008 20:52:18   
Rozmarinka
MiRaNi: eno user posted image  za Niko. Pa da padec ni bil prehud. Ima kakšno buško ?

Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.4.2008 20:55:27   
MiRaNi
Ursikazala: a sem bila sama? Ker v soboto nama je družbo delaluser posted image .Jaz imam čas v petek. No jaz ga imam za kofetkanje in klepet (skoraj) vednouser posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.4.2008 20:56:24   
Rozmarinka
Ursikazala: ja,lahko se zmeniva v petek, edino tisti dan imam še frei. Ti pošljem na ZS mojo cifro, pa te v četrtek pokličem za podrobnosti (ura, naslov). Lahko pa tudi počakava, če se katera od KBM-jevk pofočka za petkovo kavico, pa se dobimo kje zunaj. Če pa ne bo nobene zraven, lahko prideš do mene.
Ti štima ta plan ?

Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.4.2008 20:57:19   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Ursikazala: a sem bila sama? Ker v soboto nama je družbo delaluser posted image .Jaz imam čas v petek. No jaz ga imam za kofetkanje in klepet (skoraj) vednouser posted image

sama... samo z vrečko v roki, okoli 9.30

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.4.2008 20:57:33   
Rozmarinka
Super, MiRaNi za petek. Smo že tri oz. šestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.4.2008 20:57:59   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Ursikazala: ja,lahko se zmeniva v petek, edino tisti dan imam še frei. Ti pošljem na ZS mojo cifro, pa te v četrtek pokličem za podrobnosti (ura, naslov). Lahko pa tudi počakava, če se katera od KBM-jevk pofočka za petkovo kavico, pa se dobimo kje zunaj. Če pa ne bo nobene zraven, lahko prideš do mene.
Ti štima ta plan ?

sevedauser posted image

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.4.2008 21:09:33   
MiRaNi
Ursikazala: ja ja jaz sem bla. A si vidla kok sem pridna? Moja dva sta spala mami pa v trgovinouser posted image .

Rozmarinka: bušk ni. Sem jo celo pregledala. Me je tale padec spomnil, da Nika ni več tako majhna kot se meni zdi. Počasi se pripravljam, da jih bo šeuser posted image . padcev namreč

Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.4.2008 21:16:33   
piko12
Rozmarinka: a imaš rdečega quinija (zdi se mi?)? Če je bil pes blond, pol sem bila jaz, pa če se prav spomnim, nisva bile daleč od mojih vrat.user posted image
Evo  Mirani, pa se je začelo!user posted image   ko sem ga jaz zadnjič pustila tulit, je stal v postelci. Epilog je, da je vsaj začasno ugotovil, da se da spat tud na trebuhu in ne kriči in plazi, vsakič, ko se prevrne. Sicer spi tud z glavo pri nogah pa počez, ampak je v vreči in ni problema. 

Pa še o nahrbtnikih, ko se glih pogovarjate: midva sva že osvojila Rašico, pa trim stezo v mostecupa nekaj pohorskih gozdov in lahk dam en nasvet: če imate tak gorski nahrbtnik, ima najbrž še trak za okol pasu in to se da fajn zategnit okol bokov in potem sploh ne čutiš teže. Jaz sem po eni uri skor znorela pa preklela vse, zakaj sem to bedarijo kupila, pol pa mi je kapnilo...in zdaj rada delim modrost z drugimi, da se ne matrajo tako kot sem se jaz.user posted image
Jaz bi se tud prišla pokazat v petek, če se zmenite!

Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.4.2008 21:28:36   
Rozmarinka
Piko12: ja, rdeč ferrari je naš ! Potem pa si bila to res ti !!! Ne morem verjeti, da sem imela pravi občutek. Je moj komentiral, da glih vsaka, ki gre po Bežigradu mimo, že ne more bit iz foruma. Evo, to je dokaz da smo skoraj vse Bežigrajčanke tle goruser posted image Super, bi bilo če v petek prideš na to našo kavo, pa še Karrimorja (nahrbntnik) demonstriramo Urisikizali.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.4.2008 22:06:38   
scubadiver
MiRaNi mogoče bi bilo najbolje če ti knjigo kar vrneš Rožmarinki pa si jo jaz enkrat drugič sposodim.
jutri, v petek in naseldnjo sredo imam cele dneve sodišče zaradi zapuščinske tožbe, v četrtek pa pride za 14 dni še sestrična ki sicer živi v Indij in bom busy z njo in posledičo slaba za kofetkanje...
Joj sam da je Nika cela. Si sploh ne predstavljam kako si se ustrašila.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.4.2008 0:11:55   
ljubljana
Ker se že sto let nisem konkretno oglasila in se je danes po dolgem času pokazal priložnost da nekaj napišem, vas najprej vse lepo pozdravljam. Če se vam ne da brat spodnji tekst preskoči in beri naslednji odgovor.user posted image
Jaz sem imela pa danes noro natrpan dan. Šele sedaj sem se malo usedla in zadihala čeprav otroci že kar nekaj časa spijo.
Najprej smo šli z user posted image , user posted image  (beri najstarejšim sinom) in user posted image . Na pregled k pediatrinji. Jakob se je zredil na 7240 se pravi za 580g zrasel je pa za 2 cm (meni se zdi malo ampak baje je to čisto OK od 3-6 meseca).  Starejšemu se ja pa na podplatu naredila ena ogromna bradavica in smo šli po napotnico za dermatologa. Potem smo šli v Supernovo kupit Jakobu oblekice za krst. Smo v C&A dobili prekrasen komplet, srajčka s kratkimi rokavi (bela s svetlo modrimi bež in rumenimi tankimi črtami), Svetlo moder brezrokavnik z rumenim robom (na sredi, je narisan medvedek s krono, nad njim je pa napis King of the day), zraven pašejo še hlačke iz temnega džinsa. Sem bila tako vesela da sem vse dobila. Potem sem šla še v H&M kupit bel bodi z dolgimi rokavi (bomo dali pod srajčko). Imajo v C&A zelo ugodno bodije s kratkim rokavom 2 skupaj prideta 3,5 eur. Potem smo šli še po hrano v Spara in ob 16:30 pridivjali domov. Nato smo pobrali Martina iz vrtca in odpeljali Christiana na proslavo v šolo (zamudi 5 minut). Po proslavi smo šli starši z otroki an kavo. So se otroci podili okoli fontane pred lutkovnim gledališčem. Mi smo dali vse štiri od sebe in v miru uživali. Ob 10:00 smo štartali domov in ob 22:00 pop celotnem večernem ritualu so maldiči (beri otroci) zaspali. Jaz sem se pa spokala v kuhinjo, še vedno vsa naspidirana od tiste kave in skoraj v celoti skuhala kosilo za jutri (porova juhica, bolonske testenine in radič s krompirjem). Bom po novem pripravljala kosilo že en dan prej ker drugače včasih sploh ne uspem kuhat kosila, ali ga pa kuham ob 18:00 kar je too much prepozno. Vmes se seveda bašem z rogljički, zavitki, vročo čokolado al pa skoraj nič ne jem (o zdravem načinu ne duha ne sluha).
Jakob po novem bojkotira voziček in je v njem samo če je naspan takoj ko rata zaspan prične cvilit in ga moram ven vzet. Potem mi na rokah zaspi, pa ga not prestavim in tako naprej.
Drugače pa še vedno uživam v porodniški svobodi. Dopoldne imam mir (v dvoje) zase in grem lahko brez skrbi na sprehod, na kavico ali pa kar malo pohajkovat, brez slabe vesti.  
No zdej se pa oglaša, grem dojit.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.4.2008 0:49:54   
ljubljana
Pa še slikica kompletka
user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.4.2008 10:00:13   
MiRaNi
Ljubljana: lepo da si se po dolgem času oglasilauser posted image . Tole o prehrani mi je zelo znano. Nika spi jaz pa pijem kavo in jem potico. Zelo zdrav zajtrk a ne? Jakob bo pravi frajerček na krstu - zelo lep kompletek. Aja to me pa spomni na Rozmarinkin krst  - Rozmarinka kje so slikeuser posted image .

Scuba: dogovorjeno glede knjige. Saj lahko tudi sestrična pride na kavo, čeprav nima user posted image user posted image

Že zdaj kuham kosilo za Niko. Kadar je sonček že dopoldne skuham, da sve lahko 2 uri zunaj in potem prideve na kosilo in takoj nazaj ven. Danes bo jedla zelenjavo in makarončke.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.4.2008 22:28:10   
ljubljana
se pa dolgo nobena ne oglasi, a je bilo danes prelepo vreme?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.4.2008 22:32:41   
Rozmarinka
Helou še z moje strani. Naporen dan za mano, a učinkovituser posted image Sem vesela, da se dogaja. O vsem več na petkovi kofici. Jutri bom ravnotako računalniško odklopljena. Glede na to, da se za kofico prijavljamo bolj iz našega konca Bežigrada, navijam za Svetilnik ali pa kaj v naši bližini. Lahko sprobamo tudi kaj novega, na dan z idejami ! Bom jutri zvečer pogledala kje ste se zmenile in kdaj. Če lahko izrazim še mojo muzičko željo glede časa meni paše 11h ura.

Mirani: krst fotke sem na hitro vrgla v moj album. Je zaklenjeno, geslo pa isto kot zadnjič, če se še spomniš. Drugače pa ti pošljem ZS.

Sem sigurno hotla še kaj komentirat pa letim v sanjsko deželo. Še prej pa ves pralni stroj obesit. Upam, da ne bom cunje sanjalauser posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
16.4.2008 22:33:47   
Rozmarinka
Ljubljana: Ful lušten kompletek za krstuser posted image user posted image user posted image Jakob bo pa pravi frajer !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1495
17.4.2008 8:54:12   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Scuba: dogovorjeno glede knjige. Saj lahko tudi sestrična pride na kavo, čeprav nima user posted image user posted image

Mislim da moja sestrična zbeži iz naše družbe v roku 3 minut user posted image . Ne ravno da ne mara otrok, ampak ona je ena taka stara hipijevka, brez materinskega čuta in naši pogovori mislim a bi jo spravili prav v obup user posted image

Bom skopirala iz novembrk štorijo o sestrični če katero zanima user posted image
Skratka.. Moja sestrična je stara 58 let (ja ja vem, staro sestrično imam). Pri 18 letih je pred maturo zbežala v Honk kong. Babico je nafarbala da bi si rada kupila avto in ji je dala denar, ona pa je s tem denarjem zbežala stran od mature in njene mame s katero se nikoli nista razumeli. V Honk kongu se je zaposlila kot sobarica in tam ostala mislim da eno leto. Tega se je hitro naveličala in se preselila na Sejšele kjer je z enim avstralcem odprla surfersko šolo. Na sejšelih je ostala cca 5 let. Nato je odšla v Brazilijo kjer se je naučila portugalščine in delala kot prevajalka. Potem je prepotovala še pol sveta, povsod nekaj delala in bluzila. Ustalila se je nato v Parizu kjer je odprla najprej malo gostilnico in čez par let prav tako veliko super gostilno. Tam je bila enih 20 let. Ko pa je imela dovolj let da se je upokojila je prodala gostilno in stanovanje v parizu in se preselila v Indijo - pokrajina Goa, kjer sedaj uživa ob morju, kadi travo, pije kokteljčke in preganja turiste user posted image . Pred dvema letoma je kupila eno staro indijsko vilo in sedaj končuje prenovo te vile in bo oddajala apartmaje. Kokr mi pošilja slikce je res lepo videt.
Drugače pa samo življenje v Indiji je njej pisano na kožo. Za malo denarja (po evropskih standardih) kraljevsko živi in se "preserava". Se ji je pa tam zgodila tudi nesreča. Je hodila ob cesti ko je priderjal en avto, ona je odskočila, padla in z zadnjim delom glave tako močno priletela na en količek, da ji je dobesedno eksplodiralo oko, tako da je slepa na eno oko oz ima umetno oko. Je kr frajerka tale naša "punca"

Ljubljana krasen kompletek za jakoba. res bo lepotec user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
17.4.2008 11:21:54   
scubadiver
Jezna sem ko hudič.. Sem dobila pošto iz vrtca. Lana NI sprejeta in je 32-ta v čakalni vrsti user posted image user posted image user posted image  In kaj zdaj? jo bo Jankovič čuval?

Neposredna povezava do sporočila: 1497
17.4.2008 17:55:19   
ursikazala
ljubljana, ja prav šikan bo vaš fant. Mi imamo krst v nedeljo, bom pripopala slikice drug teden... Ima pa naša umazano belo štrikano oblekco in bluzico spodaj iz Zare, copatke za zraven in belo kapico sem ji kupila ful lušno ta teden. Jopice zraven nimam v stilu, ji bom dala kar eno nežnovijolčno, če bo mraz.

Scubadiver, jao, škoda za vrtec. Sej jaz tudi čakam 'veselo' novico. Če spušimo, me je kar groza iskat privat... Najboljš da najdemo eno žensko in ji damo vse naše otroke poluser posted image
Hja, teta tvoja pa - facauser posted image , eni pač tako cel lajf preživijo, avanturistično. I ja bi sine, če bi imela jajcauser posted image user posted image

Kako potem za jutri, kdaj se dobimo? Ob 11h? same place?

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
17.4.2008 17:56:46   
ursikazala
aja, pa še to. Ne morem verjet, naša Nika ima najrajši za jest mešanico krompir, korenček, koleraba. Ful poje in nič ven ne pljuva nikoli. Pri jabolkih ipd. se to kar dogaja...

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1499
17.4.2008 21:05:50   
ljubljana
Jaz sem pa jedla joto. BUTARAuser posted image .
Je tamalga tako zvijalo, da je bil čisto fertik. Do sedaj niti enkrat nismo imeli krčev, sedaj pa za vse nazaj. Se mi še sedaj smili. No končno je zaspal. Jaz mam pa roke do tal,mi bodo glih kar odpadle. Še komaj tipkam, pa sem čisto fuč. Grem kar spat.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?