|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
22.4.2008 20:31:08   
ursikazala
Aja, se še kaj vidimo pred prvomajskimi??? Pon./tor./ali sreda - naslednji teden.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.4.2008 21:18:17   
piko12
Dober večer! Jaz imam pa spet divjajoče čase in vas uspem samo prebrat. V četrtek moram nujno pa ene vzorce na morje, da naštimam eksperiment in da bom lahko po koncu porodniške delala dalje. Rok ima zlatega atija pa ga je že nekajkrat peljal v šoping, da je šla mamica lahk v službo. Drugače pa sva itak vsak dan sveže oprana, voziček pa imam tako blaten, da me je kar sram. V prvem vrtcu sem uspešno izvisela in smo 82 v čakalni vrsti. To je bil ciciban, ki je sicer sosednji becirk, ampak vseen... Pa zidat smo začeli in nam sploh ni dolgčas. Najrajši bi skočila v časovni stroj pa se znašla v septembru recimo, da bo vsaj nekaj stvari že za mano. Jaz sem za srečanje pred prvim majem, ampak drug teden, ker ta teden ne uspem. Zdaj pa šibam malo pospravit škatlice, posodice...da bo imel Rok jutri kaj za delat!user posted image

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
23.4.2008 13:49:18   
MiRaNi
Vidim da se vse potepateuser posted image .

Tudi mi smo bili zunaj celo dopoldne. Prišli domov na kosilo in spanje potem pa spet ven. Upam, da bo vreme zdržalo, ker so napovedali plohe.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.4.2008 19:21:29   
lumpa6
ojla

se na hitro javljam, pripravljamo stvari za na morje, in poletne cunje vn zimske pa pospravljamouser posted image vsako leto isto

za prvomajske praznike bomo na dopustu na morju , razn če bo res slabo vreme se bomo vrnili prejuser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.4.2008 19:34:19   
oktoberka
Mirani ne vem kok točk sem imela, ker to nikjer ne pišeuser posted image
Sem pa dobila v Cicibanu- Ajda.

Držim pesti da tud ostale dobite vrtec!user posted image user posted image

Zdej pa šibam še mal pakirat, ker gremo jutri na morje pridemo pa 5.5.user posted image

Pridne bodite! Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.4.2008 19:51:50   
MiRaNi
Vsem, ki greste na morje (al pa kam drugam) : Lepo se imejte in uživajteuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
24.4.2008 9:55:54   
lumpa6
hop na prvo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
24.4.2008 9:56:28   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
24.4.2008 14:09:57   
MiRaNi
Lumpa zgleda da bove par dni sam midve dežuraleuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
24.4.2008 16:39:24   
ljubljana
Moje drage mamice:

Za vpis otroka smo zbrali 51 točk (en otrok že vključen, mož študent, doma še en šolobvezni otrok) in smo na 53.mestu na čakalni listi. Za pop......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom šla kar v službo z njim. Tako kot včasih.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
24.4.2008 18:36:22   
scubadiver
hihi vidim da se Ljubljana ne upa napisat da je danes eno srečala ker se ne spomni koga je srečala user posted image
No mene in lano user posted image . Vaju je blo z Jakobom prav lepo videt. Kam si pa vpisala Jakoba? TO je še slabši rezultat kot pri nas, pa maš več točk kot mi user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
24.4.2008 19:56:48   
ljubljana
Scubadiver res se ti še enkrat opravičujem ampak videla sem te samo enkrat. In Lumpa jaz pa že vsa navdušena, da bom prijateljici predstavila super mamouser posted image user posted image user posted image .

Našega hlačmana sem pa vpisala v vrtec Jelka in sem verjetno edina butara v Lj. Ki je svojega otroka vpisala v samo en vrtec. Kamor koli drugam bi ga vpisala, bi bil sprejet. Ne morem verjet.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
24.4.2008 20:19:32   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Scubadiver res se ti še enkrat opravičujem ampak videla sem te samo enkrat. In Lumpa jaz pa že vsa navdušena, da bom prijateljici predstavila super mamouser posted image user posted image user posted image .

Sej zato so pa bli smeškoti, ker sem te res samo hecala. Ti si nas takrat spoznala enih 6 naenkrat jasno da si težko zapomniš kdo je kdo user posted image
S temi vrtci je pa res katastrofa.

Oktoberka sem ti pošteno fouš za Ajdo, to je bla moja prva izbira. Sem pa pol razmišljala, sploh mi ni jasno s čim si zbrala več točk kot mi user posted image . Sej ti privoščim, ne me narobe razmet, ampak jest bi tudddddddd. Sploh ne vem kaj bomo...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1563
24.4.2008 21:24:01   
piko12
OOO ljubljana, ti si pa v Jelki še eno mesto za mano z istimi pikami. V cicibanu sem pa 82. . Mene zanima, kakšni so pogoji, da dobiš vrtec... Se opravičujem, ker težim, sam dans sem pa res slabe volje...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
24.4.2008 21:34:37   
MiRaNi
Piko: jaz sem slabe volje žeod 31.3. oz. odkar vem, da je v vrtcih premalo prostora za vse naše malčke

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
25.4.2008 16:09:31   
ljubljana
piko12: a si predstavljaš, da nas je 53 z 51 pikami pa se bo eno mesto sprostilo in nas bojo vse stlačl v eno skupinouser posted image user posted image user posted image  Mal črnega humorja

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   [Brisano sporočilo]
25.4.2008 16:31:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1567
25.4.2008 19:41:21   
mony5
Ojla KBM-jevke!

Me kar nekaj časa ni bilo na RR-ju in sem vas kar malo pogrešala! Vidim, da imamo tudi nekaj novih članic!user posted image user posted image user posted image  

No naša Zoja je dobro, načeloma smo zdravi samo vsake toliko imamo malo nos zamašen!
Mi smo pa dobili vrtec in sicer v Jelki in sem zelo vesela! Upam pa, da ga boste tudi ostale dobile!

Če se boste kaj zmenile za kavico bi pa tudi jaz prišla, pa mi lahko pošljete SMS (tel. ima oktoberka in rožmarinka)user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
26.4.2008 21:36:12   
MiRaNi
Da nas na prvo stran spravimuser posted image

Se vidi, da ste vse na počitnicahuser posted image .

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.4.2008 9:10:18   
MiRaNi
Dobro jutro.

Kratko poročilo: včeraj smo bili stari 9 mesecev. Nika se vsede iz ležečega položaja in stoji ob oporiuser posted image . Ja tale naša Nika je pač ena tistih , ki ne puzajo. Bo treba it v šoping po copatke. Zdaj imamo težave z uspavanjem, ker noče ležat ampak se skoz dviguje in sedi in si ploskauser posted image .

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.4.2008 9:10:53   
MiRaNi
Pa še to: zobkov še nimamouser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.4.2008 10:05:30   
ursikazala
Živjo KBM!!

Mi smo nazaj z morskega vikenda... bil je sicer bolj deloven (moj je farbal teraso, jaz pa plela in celo hiško pospravila, pomila okna...itd) in sva bili le v soboto malo do morja dol... No ja, sva pa uživala v soboto zvečer ob jastogu na žaru (ga je moj zrihtal za najino 1. obletnico poroke, ki je jutriuser posted image )...

Govorite o vrtcih... jaz s strahom pričakujem odgovor od Mladega roda za Peričevo... Od Jelke smo dobili in smo 117. v čakalni vrsti... kriza. Sem že zgubila upanje, da jo bomo lahko dali sem. No ja, če ne pa v lov za privat varstvom...

Aja, še to... a ima mogoče katera nahrbtnik za tamalga za posodit? Z Rozmarinko sva se menile, potem pa smo skoz prestavljale meeting zaradi dežja... nato pa sva pozabile in zdaj je odšla na počitnice tudi čez 1. maj (jaz ga pa v sredo rabim, ker v četrtek gremo v 5terre).
Glupo mi ga je kupovat, saj ga bomo samo zdaj rabili, jaz nisem kak pohodniški tip... tam pa ne vem, kako bomo lahko ves čas z vozičkom okoli šibali...

Bravo, Nikauser posted image user posted image  Njena soimenjakinja pri dobrih 7 mes še ne sedi sama, o plazenju ni ne duha ne sluha (izvaja t.i. avijonsko guganjeuser posted image user posted image ), zobkov pa tudi še nimamo...

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.4.2008 10:09:44   
piko12
Dobro jutro Mirani in Nka, ostale itak uživajo na počitnicah.user posted image  Hecam se, sončen pozdravček vsem. Rok pa ima dva nova zobka-se že lepo vidita in bo kmal kot vampirček, ker so zgornje dvojke. To vstajanje med ležanjem pa mi je zelo znano- mi imamo že skor 2 meseca nočne zabave, ker se vrti, vsaja pa plazi in pol tuli. Sem že kar obupana, ker prej je spal kot angelček. Itak je pozabil, kaj je spanje v posteljici. Zdaj res zidajo glih pod oknom od spalnice, ampak sploh ne zdrži več kot pol ure... Čez dan ne naredim več nič...pa še manj bom, a ne? user posted image
Ljubljana. a si ziher, da so ti prav točkovali za vrtec? Mislim glede na to, da je že en v Jelki pa še mož študent pa imaš isto pik kot mi. No podiplomskega študija, čeprav imam status rednega študenta, pa ne upoštevajo...bom šla pogledat točkovanje pa da vidimo...
Zdaj pa gremo na sonce.user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
28.4.2008 10:57:57   
ljubljana
Bo treba it v šoping po copatke. Zdaj imamo težave z uspavanjem, ker noče ležat ampak se skoz dviguje in sedi in si ploska .

Ena iz škofje loke šiva copatke za 19 EUR, gor pa našije poljubni motiv. Podobne tem na sliki, ki jih prodajajo v BC za 39 EUR.

Copate baje dostavi tudi v Lj (bežigrad) Če katero zanima ji lahko pošljem št.

Copatki iz BC

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 28.4.2008 11:06:32 >

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
28.4.2008 11:37:48   
mony5
Upam, da me ne ignorirate zato ker sem vrtec dobila!!!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?