ursikazala
|
Zalbi, bravo za vrtec ... To bo res kar problem... Sem danes poklicala Mladi rod čist tko btw. (mi smo se prijavili tu za Peričevo, kjer smo doma) in menda vlog mrgoli letos. Isto velja za Jelko... No ja, maja izvemo, kar bo pa bo. Služba pa... držim pesti, da se ti kaj pametnega pojavi. Jaz se kar bojim nazaj priti, ker bo čist drugo vzdušje, so trije moji kolegi dali odpoved... Danes je pa res lepo vreme, ne moreš verjet glede na te grozne snežne napovedi. Sva šli z atijem na kosilo v Petrinko, pa en krog po Bežigradu. Nato sva jedli in je bila tečna ko driska, končno je zaspala po pol ure... Ne vem, ali ji zobki ven grejo, ali kaj... že včeraj je bila bošček zvečer neki. Potem je pa spala ko top 1,5 ure... Midva sva se pa režala, sva gledala BigBrother. Moj je sicer ful proti tem oddajam, ampak je kar gledal, sploh tkole sempake je po moje kar zanimivo, kakšni modeli so tam... Drugače pa gledam Frasierja, mi je ful dober... Naročila sem namreč preko Amazon cele sezone, da v miru pogledam Vedno sem jih nekaj zamudila po tv, na muli jih pa ni. Berete kaj? Jaz si za to vzamem čas zvečer v postelji, ko dojim tamalo pred spanjem, mi je ratal kar ritual Sem pa ljubitelj trilerjev, zato imam rada pisatelje kot so Sheldon, Patterson, Koontz.