|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
23.3.2008 16:08:41   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Lep pozdrav!

Naju že cel teden ni ''doma''. Po cele dneve se potepave in prideve domov, ko pride user posted image .

Zalbi: Nika gre v vrtec s 1.9, ampak vseeno bi prosila za polno poročilo uvajanjauser posted image . Je kaj novega na službenem področju?

V ponedeljek sem šla v službo na obisk. Par sodelavcev in sodelavk je odšlo, prišli so novi. Imamo nove računalnike in omareuser posted image . Ugotovila sem, da jih prav nič ne pogrešam, mi je prav luštno domauser posted image .

Scuba: uživajte!

Oktoberka: me veseli, da si že boljeuser posted image

Srečanje: nujno drug teden

Naša Nika gre tudi v vrtec 1.9.user posted image /vsaj upam, da ga dobimo na Peričevi/ Si že dobila plac kje? Menda bo letos kar kriza glede na naval...

Tudi pri meni v službi so trije novi (ki jih še ne poznam, moram enkrat zdaj iti malo na obisk... ampak po pravici povedano se mi prav ne gre...), trije pa so odšli - na mojo veliko žalost, ker smo bili ful dober team.

Srečanje: sem zauser posted image , valjda bo tole vreme malo nehalo takole zganjat... (sicer sem na morju pri mojih, pa je malo bolje, vsaj snega niuser posted image )

Zalbi, moje sožalje... kako grozno, vsak mesec izvem za kakšnega mladega z rakom.. Boščki otroci in možuser posted image

Rozmarinka, jaz berem vglavnem zvečer, tačas ko dojim tamalo in dokler ne zaspi... user posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
23.3.2008 20:06:42   
Rozmarinka
Bela Velika noč ? No, za Božič že sneg, ampak da bi snežilo za Veliko noč se pa jaz ne spomnim...Puzzle se po KMB navodilu zračijo, pa dala sem prat prevleko od igralnega centra in gugalnika. Kje se bo vse posušilo v takem vremenu mi pa še ni jasno, a bo že...

Lep preostanek praznikov vsem ! Grem namreč spet malo potice prigriznit in naš kavč in mojega user posted image  pogret.

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.3.2008 20:08:34   
Rozmarinka
Ja, tudi mi smo dali prošnjo za vrtec na Peričevo tako da bo res navaluser posted image . Se bomo pa vse bežigrajske mamice kot kaže že poznale. A katera ve kdaj bomo obveščeni ali smo sprejeti ali ne ?

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.3.2008 12:19:12   
MiRaNi
Dež, sneg, dež, sneg...

Mislim, da obvestilo za vrtec dobimo v začetku maja. Nisem pa sigurna. Se pravi Nika že pozna potencialne sošolce in sošolkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.3.2008 14:38:33   
Rozmarinka
Ja, temu snegu se je pa čisto odpeljalo. Mi ali letamo po obiskih ali imamo obiske, tako da je danes že drugi dan, ko nismo bili na pravem sprehodu. Mali še kar dobro prenaša, ponavadi je tečen na kvadrat, če ne dobi svoje porcije svežega zraka...

Mirani: a maja bomo izvedele ? Me prav zanima kako bo šlo. Mi nimamo niti ene prioritetne točke, tako da nisem glih optimist. Še dobro da imam taščo za back-upuser posted image  čeprav bi mi po eni strani kar pasalo, da gre v vrtec. Nisem še seštela pluse in minuse vrtca in "tašča varstva", bom to naredila, če sploh dobimo vrtec, pa se bomo potem odločili...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.3.2008 15:25:30   
oktoberka
Joj, tale vreme pa je ubitačn!user posted image
Js sm tok nažrta, da bom počla! Sem se tok rižote najedla... Zdej pa kr še čokolado bašem..user posted image Morm takoj nehat, ker drgač bom mogla sam na wc letet, pa kej ven pljunituser posted image

Rozmarinka nama gre tud vsak dan slabše po grlu hrana. Tist kar je prej mela rada inje vse že jedla, se ji zdej kr želodec dviguje, pa jo trese. Sicer odpira usta (no, za silo), sam je vidt da ni to več to kar je blo. Mislm da se ji mal okus menja. Ampak vztrajam in bom še naprej pri tem ostala. Vsak dan ji nekaj skuham, pa mi je čist vseeno če vse stran vržem. Se bo že navadila na okus in na to, da ne more bit vedno na sporedu sam banana.
Sej zato pa smo na porodniški, da kuhamo in se 100% posvečamo našimuser posted image
Zarja je pred enim tednom na obrok pojedla okol 220ml goste hrane( krompir, bučke, korenček in meso), zdej pa komi ene 60ml.
Bo že boljše!

Kdaj lahko dam polento? Šele po 6.mesecu?

Aja, moji puzzli pa nič niso smrdeli. Sej jih kupla v Pikapolonici in sem zlo zadovoljna z njimi!

Zalbi moje sožalje vsem tvojim bližnjim!user posted image

Punce, js bi tud ful mela še engauser posted image !!!!! Raj ne gledam slikic, ker sem pol sam žalostna! Komi čakam da mam pregled pri g, da ga vprašam kdaj loh spet zanosim po vsej tej štali. Drgač sem pa nek prebrala da mam zdej kao ful večjo možnost za dvojčke al pa trojčke!user posted image Upam da ne no!user posted image

Lepo se mejte pa uživejte še zadnji dan praznikov!

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.3.2008 19:54:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Ja, tudi mi smo dali prošnjo za vrtec na Peričevo tako da bo res navaluser posted image . Se bomo pa vse bežigrajske mamice kot kaže že poznale. A katera ve kdaj bomo obveščeni ali smo sprejeti ali ne ?

do marca sprejemajo zadnje prijave...konec aprila, začetek maja pa bodo obvestila...vsaj tako sem bila obveščena

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.3.2008 19:57:57   
Ajvy

user posted image Še eno vprašanje punce: smo končno kupili puzzle za na tla pod igralni center. Ko sem odprla paket in sestavila to zadevo pa sem ugotovila, da imajo tak čuden vonj ! Ne znam opisati ampak too much močen in neprijeten.
Sploh si ne upam dati otroka gor na to zadevouser posted image Ma kaj to izgine ali kako ??? 
Bom še enkrat prebrisala puzzle z vlažno krpo, a po moje ne bo pomagalo, saj voda ne odstrani vonja...smo pa kupili v Baby Centru.

naše isto, pa sem jih dala na tla in odprla okno na stežaj..pa so se razdišale..no..bolj razsmrdele

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.3.2008 20:16:39   
ursikazala

Menda res v začetku maja, mi je pa rekla, da naj vseeno pokličem, ker eni dajo prošnje v več vrtcev in potem odpovejo - pa se lahko kljub negativnem odgovoru pojavi frej plac. Jaz močno upam, da dobimo, ker na žalost nimam nobenega varstva (moji živijo na morju, tašči je pa ne moremo naprtit, ker je bolj švoh z zdravjem...).

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.3.2008 21:56:49   
scubadiver
OJla BB,

mi smo nazaj z uživanja v Termah Olimia. Blo je res fantastično. Lana je uživala 100 na uro, čofotala v bazenu, špricala, se smejala. Mami je pa izležavala, plavala, imela dvakrat po eno uro masažo celega telesa. Kako sem uživala. Mal zato ker so me masirali, mal pa zato, da sem za eno uro odklopila pleničke flaške in jok.

Oktoberka zelo sem vesela da si se javila user posted image

Zalbi tole s sestro od tvojega je pa prav grozljivo. Uboga mamica da ve da umira in da ne bo videla svojih otročičkov odrasti. Sploh si ne morem predstavljati takih občutkov. In seveda bogi tvoj dragi, njen mož in otročička. user posted image  Smem vprašati kje je imela raka? Upam, da nisem preveč firbčna user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.3.2008 7:50:33   
zalbi
dobro jutro!

Naši prazniki so tudi mimo - čeprav so bili bolj čudni - ampak vseeno. Jutri imamo pogreb, tako da še do jutri bovse skupaj žalostno..potem pa potem pa počasi nazaj v ritem življenja...

vrtec - ja jst sem tut to slišala, da konec aprila se izve.

scubadiver - pred 4-leti so ji ga našli na želodcu, tako da so ji odstranili pol želodca, potem pa se ji je preneslo na kosti...in je šlo samo naprej na možgane.

se je Sara zbudila, grem...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.3.2008 13:14:53   
*BellaLuna*
Pozdravljene Bežigrajčanke.
Tudi nas je pred 11 dnevi končno osrečil Luka. Tako da upam, da se vam bova lahko kdaj pridružila na kakšnem klepetu.

Bi pa prosila za nasvet, katerega pediatra priporočate na območju Bežigrada. Nekak se nagibam k dr. Rusovi, pa me zanimajo vaše izkušnje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.3.2008 13:33:29   
Rozmarinka
Babnice, hvala za vse odgovore glede "dišečih " puzzl in seveda vrtca  user posted image user posted image

Drugače pa sva midva z user posted image  bila danes na foto seansi za osebne dokumente. Sva šla na Miklošičevo k Foto Kurentu. Za osem slikc sem dala 7 eurov, se je pa mali držal kot pravi maneken, tako da imamo dokumentirane vse možne izraze in grimase. Je katera že šla delati dokumente za malčka ? Mene to čaka ta teden, bom pa šla kar na UE pri bivši Tobačni.

Mi2 greva zdajle še na eno sprehajalno rundo za danes. Že komaj čakam, da pride Ljubljana iz Pokljuke, da udariva še enkrat Rožnik.  

Bella Luna: welcome to the Club in seveda čestitke za Lukca ! Pa imamo prvega marčka med namiuser posted image Iz katerega dela Bežigrada pa si ?

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.3.2008 13:37:19   
Rozmarinka
BellaLuna: sori, sem prejle spregledala tvoje vprašanje glede pediatra. Mislim da nas ima večina tukaj res dr Rus, ti bodo pa nekatere pohvalile tudi dr Jelenc (Nalin,Zima07) tako da je odločitev tvoja.  V ZD Bežigrad dela tudi dr Gradišek. Če se ne motim, jo ima Zalbi. Zalbi, popravi me, če sem kaj pobrkljala...

Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.3.2008 15:51:08   
ursikazala
BellaLuna, čestitke za Luka in dobrodošla!
Mi imamo dr. Gradišek in sem čist zadovoljna. Ful je prijazna. Dr. Jelenc menda ne dela vsak dan... zato sem drugo izbrala rajši.

Jaz pa zdajle pečem čokoladne muffine... mi je mami dala pekač in knjigo, pa moram sprobat. Cel svet že sto let te mafne peče, jaz pa nič, hehe.

VSE NAJ NAJ VSEM NAM ZA MATERINSKI DANuser posted image

user posted image

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.3.2008 20:01:56   
zalbi
rozmarinka - ja jst mam tut dr. Gradišek - men je ok - jst se čist štekam z njo. Je pa dr. Rus-ova tut ful vredu - sva bili s Saro enkrat poleti pri njej.

Še en teden mam sarico doma - drug teden obvezno se mormo dobit na kavi - Rozmarinka - ti vem da boš za akcijo.... jst lahko takoj v torek po 10h - ker imava prvi dan uvajanja - pol pa čim bolj izkoristit čas....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.3.2008 20:02:11   
Rozmarinka
Ursikazala: jaz bi tudi muffin, njami..Sem pa šele danes videla, da ste ravno dopolnili 6 mesecev user posted image .Glede na to, da si rodila 4 dni pred mano sva bili mogoče skupaj v porodnišnici. Si rodila v LJ ali Postojni ? Jaz v PO.
Mi torej praznujemo 6mesečnico danesuser posted image . Kako gre hitro...Sem mojemu malčku palčku že ene 5x razložila kako je vse potekalo tisti dan (vključila vse podrobnosti, da je bila zgodba bolj napeta in dolgauser posted image ). Po moje ga glih briga, je pa kot kaže štorija dobro uspavalo, saj je skoraj vsakič zaspaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.3.2008 20:02:41   
zalbi
BellaLuna - user posted image dobrodošla in seveda ČESTITKE za malega korenjakauser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.3.2008 20:12:10   
Rozmarinka
Zalbi: jap, torek naslednji teden je meni OKuser posted image Ze skrajni cas da se KBM vidimo.Smo se neki zanemarile zadnje cajte s temi srecanji...

Kaj pa lokacija punce: ??? Moj predlog: spet Fontana (za poslovno stavbo Mercatorja na Dunajski), ker je nekako na pol poti vsem Bezigrajcankam.
Še kakšen predlog dobrodošel !

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.3.2008 21:59:12   
MiRaNi
Živjo!

BellaLuna: dobrodošlauser posted image . Mi imamo dr. Rusovo in sem zaenkrat zadovoljna.

Ma dajmo se že zmenit za eno srečanje - že prav pogrešam skupen čvekuser posted image . Žalbi, še dobro da si predlagala drug teden, ker smo mi malo prehlajeni. Včeraj popoldne ji je začelo teči iz noska. Ponoči se je zbudila 6x, ker ni mogla dihat. iz predala sem morala potegnit ''rijino'' pumpico. Kok mi jo je žal, ko ji čistim nosek. Ko bi slišale kako se joka. Ko ji neham čistit se tako stisne k meni... Danes ji že cel dan zlivam fiziološko. Upam, da bo kmalu bolje. No zaenkrat spi že od 20-ih.

Rozmarinka: čestitke za pol letauser posted image . Praviš, da je Bor pravi fotomodeluser posted image . Mi moramo to seanso še izvest in to kmalu. Koliko časa pa potem veljajo dojenčkovi dokumenti?

Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.3.2008 23:20:10   
scubadiver
BellaLuna dobrodošla med čvekami in seveda iskrene čestitke za Lukca. Mi imamo dr. Darjo Mikec, je privat s koncesijo. Zaenkrat sem res super zadovoljna z njo. Vzame si čas, odgovarja na moja "neumna" vprašanja.. Ful je prijazna.

Mirani osebna velja 5 let, potni list pa mislim da 2 leti. Lani smo dali delat osebno zaradi hrvaške, potnega lista pa zaenkrat nima.

Srečanje: meni je torek ok, Fontana pa načeloma tudi. Upam da bo ok vreme..

Rožmarinka in Bor, čestitke za pol leta user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.3.2008 9:12:27   
MiRaNi
Dobro jutro!

Končno sem prišla do svoje jutranje kaveuser posted image . Danes se pa spet obeta lep danuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.3.2008 9:27:58   
MiRaNi
Še eno vprašanje glede osebnih dokumentov: mi2 z user posted image  nisva poročena. A mislite da kej komplicirajo na meji, če grem sama z otrokom? Ali moram še rojstni list ssabo nosit?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
26.3.2008 9:37:48   
scubadiver
Dobro jutro,

MiRaNi jaz sem slišala da če se otrok piše po očetu in starša nista poročena rabi mama osebni dokument otroka, rojstni list otroka in kao tudi dovoljenje očeta da ga lahko pelje čez mejo. Ne dam pa roke v ogenj za to izjavo. Ampak po mojem vsaj rojstni list sigurno rabiš da dokazuješ da je tvoj otrok. meni se je zdelo to čist mimo da bom mogla dokazovat da sem mama in sem od mojega zahtevala da se ali poročiva, ali da se piše Lana tako kot jaz ali pa da ima oba priimka.
Midva sva zato raje Lani dala kr oba priimka, pa čeprav je za otroka to bolj komplicirano.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
26.3.2008 10:00:17   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Dobro jutro!

Končno sem prišla do svoje jutranje kaveuser posted image .

jest tudiuser posted image  Prav paše, pa kruh z jagodno marmelado... njam.

Rozmarinka... ja, muffini so ratali super. Moj je nekaj stokal, ko je videl, da imamo ta pekač (kao, kaj boš pa zdej s tem... to je čist brezveze). Da vidte, kako so jih tamanili včeraj (moj in njegova dva friksona). No ja, tudi jaz sem ene 3 pobasala... bodo šle te kile spet gor, jao. 

ČESTITKE ZA 6 MESECEV!!!
[img]http://www.ani3.dk/disney01/smaa/nm_disney_02.gif[/img]
a ne, kako gre hitro čas...
Rodila pa sem jaz kar v Ljubljani. Nekaj sem premišljevala o Postojni.. potem mi je ena zrihtala Cerarja, ker imam malo težave s kašljem (KOPB nižje stopnje) in me je on na koncu pregledoval, menili smo se tudi za EA mogoče... ampak me je tamala prehitela, nismo uspeli z anesteziologi imeti sestanek (ravno v petek bi ga imeli, ko sem rodilauser posted image ).
Porod je pa potem mignil, tako da ni bilo nobenih problemov.

Glede srečanja - se veselim, naslednji teden bi bilo super, bo že malo topleje valjda. Tudi Fontana je fajn, poznam (z bivšim smo včasih tam viseli zvečer).
Tja nekam se greva z mojim masirat (tudi naslednji tedenuser posted image ), greva prvič, je pa fino, da oba naenkrat.

Osebni dokumenti... jah, zaradi teh raznih komplikacij je moj privolil v porokouser posted image user posted image user posted image . MiRaNi - najbolje da vprašaš na upravni enoti, sigurno vedo, kaj je treba imeti s sabo za čez mejo.

Osebno sem ji pa dala delat že po 3 mesecih... kako je pa smešna na slikiuser posted image  Držala sem jo pač v naročju in ona vedno, kadar vidi pred sabo fotoaparat, naširoko odpre oči. In tako imamo pač 'presenečeno' (kakor je moj komentiral) faco na osebni.

NIKA 21.9.2007

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?