Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.3.2008 9:07:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. Jst si moram kavico še skuhat. Nujno jo rabm, ker smo se zbudili ob 6 . Nika spi že 1 uro, jaz pa namesto da bi pospravljala, sem klepetala s prijateljico pol uro po gsm-u . S fantom sta šla narazen pa sva mele velik za čez dece povedat . Zunaj se kaže sonček. Ampak kaj mi to pomaga, ko pa imam 100 in 1 opravek. Joj kdaj bo tista prava pomlad...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2008 9:09:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.3.2008 17:13:41
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou, mi pa se slinimo, pa ne vemo ali bi jedli ali ne, bi mogoče spali ali se igrali, tlačili v usta svoje ali mamičine roke, skratka pester dan poln dvomov . Mogoče pa že vpliv polne lune (petek) ali pomladanska nemirnost (jutri ob 6.48 štartamo v pomlad). Mirani: zakaj misliš če se bom izpisala iz KBM ? Če najdemo drugje flat, se pa mogoče res bom . No,v vsakem primeru bi raje ohranila članstvo in vozičkala iz drugih koncev mesta k vam Zalbi; kdaj pa začneš z uvajanjem Sare v vrtec ? S prvim aprilom ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.3.2008 17:56:37
|
|
|
|
ursikazala
|
Rožmarinka, to bi bilo pa SUPER če bi mi ga lahko posodila... saj bi ga rabila samo za tisti 1. majski izlet... Se bova zmenili na naslednjem kofetkanju! Saj bi kaj več napisala, pa mi tamala teži tu v naročju... vglavnem, lep večer vsem.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.3.2008 18:29:34
|
|
|
|
lumpa6
|
čer no morm vam povedati da smo danes bili cepljeni in nova teža pri 6.5 mesecih je 8350g in 69 cm, lepo napreduje oktobrka vas pa vse prav lepo pozdravlja, sva se srečali ko sem šla žigija še slikati za osebno in je bila ravno pred lekarno poleg fotografa nasproti ZD,
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.3.2008 20:32:43
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6: Žiga, dobre mere Pa verjetno sta imela tretje cepljenje ali šele drugo ? Pa fino prebrati, da je oktoberka on the road again. Hvala za pozdrave ! Uriskazala: velja za kengurujčka/nahrbtnik. Ko se mi zorganiziramo za prvi maj ti povem, česa mi ne bomo pogrešali. Grem tale film na Slo1 pogledati z mojim . Potem pa še Vragce če bom zdržala
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.3.2008 21:58:48
|
|
|
|
scubadiver
|
Hvala za Oktroberkine pozdravčke. Sem prav vesela. Upam da se super rihtajo. Jo prav pogrešam tle gor. Punce, jaz se do ponedeljka zvečer odjavljam. Smo mislili it tauhat na Dugi otok pa je tko slaba napoved, da smo včeraj na hitro rezervirali en apartma v termah olimje in se gremo mal namakat, masirat in uživat. Gremo jutri dopoldne, ima moj dragi dopust jutri in v petek Fajn bodite in pazite nase in na svoje sončke! papa
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 7:46:14
|
|
|
|
scubadiver
|
Midve z Lano sva že pokonc, očka pa še spi. mormo pa še vse spokat, pa pospravit, pa mami mora it še pod tuš, pa lase oprat, pa pobrit se mora, skratka očitno ne bomo še tko kmalu šli. Men je važno da pridemo do pol šestih v olimje ko imam rezervirano masažo
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 7:47:48
|
|
|
|
scubadiver
|
Pa še eno kavico sem vam skuhala:
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 8:26:02
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: Žiga, dobre mere Pa verjetno sta imela tretje cepljenje ali šele drugo ? Pa fino prebrati, da je oktoberka on the road again. Hvala za pozdrave ! prvo cepljenje sva imela, ker ga do sedaj ni nikoli hotla cepit , če je biu v družini kdo bolan, ali pa on sam
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 8:37:17
|
|
|
|
zalbi
|
ja hvala za oktoberkine pozdravčke.... rozmarinka - ja 1. aprila začneva, jutri imam sestanek z vzgojiteljico, potem naslednji teden odnesem čim več papirjev, ki sem jih uspela uredit, pol pa še en teden crkljanja in sara potem gre... jej jej... v bistvu sem si ful želela vrtca, zdej pa me mal stiska... no pa sej bo. Vsak dan je ful lepo - napoveda pa čist adijo - najbolje da določ mo kr dan za kavico - kaj pravte? scubadiver - uživajte.... na polno... mi gremo v soboto k tašči v međimurje... bo razvajanje nič dela... pa še saro pol oni skoz majo....
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 15:25:14
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Danes je pa prvi pomladni dan !!!Čimveč sončka in dobre volje vam želim letošnjo pomlad ! Vremenski napovedi bolj malo sledim...bi bila prikrajšana za preveč sprehodov: tako pa na veliko vozičkamo naokoli, tudi po 5,6 ur skupaj. Scuba: maximalni izkoristi proste dni in vso razvajanje, ki bo na voljo v termah Zalbi: se zlahko uživim v tvoje mešane občutke. Januarja smo spremljali odhod zime07 v službo, sedaj tvoj, potem bo Mirani, potem smo pa že mi na vrsti (no lumpo in uriskozalo še spustim naprej). Me prav zanima kako se bom takrat počutila...uživaj pri tastu in tašči ! Sem pa danes zvedela da je prijateljica, ki je rodila en teden pred mano (torej sredi septembra) spet noseča. Načrtovano ! Jaz si že zdaleč ne upam v kaj takega
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 15:26:36
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Glede srečanja: jaz sem za katerikoli dan naslednji teden. No, praznični ponedeljek še izpustimo potem pa kofetkat in čvekat.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.3.2008 19:51:17
|
|
|
|
MiRaNi
|
Lep pozdrav! Naju že cel teden ni ''doma''. Po cele dneve se potepave in prideve domov, ko pride . Zalbi: Nika gre v vrtec s 1.9, ampak vseeno bi prosila za polno poročilo uvajanja . Je kaj novega na službenem področju? V ponedeljek sem šla v službo na obisk. Par sodelavcev in sodelavk je odšlo, prišli so novi. Imamo nove računalnike in omare . Ugotovila sem, da jih prav nič ne pogrešam, mi je prav luštno doma . Scuba: uživajte! Oktoberka: me veseli, da si že bolje Srečanje: nujno drug teden
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.3.2008 8:32:33
|
|
|
|
oktoberka
|
Ojoj punce, katastrofa!!!!! Po stotih letih pridem na forum in kje vas najdem? Na 2. strani! Dobro jutro! Mal heca more bit! Sem čist out in sploh ne vem o čem zdej teče debata, tko da bom vam prepustila besedo in se bom po praznikih, ko se najem, spet probala mal več vključevat. Drgač sem kar kul. Počutje je ok, sam mal sem iz forme padla. Kondicija je čist u podnu. Ah, pa bom že pršla nazaj na stare tire. Zarja raste in se redi. Je že veliko stvari. Mam kar srečo. Do zdej je vso hrano, razen cvetače sprejela lepo. Najraj ma pa itak meso- tko kot mami Zdej pa šibam, morm možka it mal zbuzerirat, da bo vstal, pa Zarjo nafutrat! Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.3.2008 8:34:53
|
|
|
|
oktoberka
|
Zalbi, sem prebrala da gre Sara v vrtec. Kje si ga potem dobila?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.3.2008 9:19:43
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. Pridem na forum in z druge strani nas rešuje oktoberka Oktoberka: lepo, da si nas prišla pozdravit . Me veseli, da si bolje in da tako hitro okrevaš.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.3.2008 16:38:18
|
|
|
|
lumpa6
|
vesele velikonočne praznike
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.3.2008 22:46:39
|
|
|
|
zalbi
|
oktoberka - helou nazaj med nas čveke, držim pesti, da prideš čim prej v formo... - ja dobila vrtevc - Mladi rod, Čira čara MiRaNi - bom poročala kako bo teklo uvajanje. Danes sem bla na sestanku z vzgojiteljico jaz sem ful navdušena taka fajn, vglavnem name je nardila vtis. Služba - danes so me presenetili in klicali iz Mol-a. Moram še neka potdila dodat - pol pa se bomo baje pogovarjali naprej...hudo - zgleda da se mi končno obeta en razgovor. Drgač pa nimam kej prida novice danes - umrla je namreč od mojga sestra - imela je reka - stvar je bila kar hua, najhuje pa je da sta njena sina7 let in 10 let ostala brez mamice - - jutr gre njen mož in moj urejat glede pogreba - skratka - bolj klavrni prazniki...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.3.2008 14:44:28
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi smo pa že navsezgodaj opravili sobotne nakupe. Smo pa skočili potem še po nov avtosedež v Baby Center BTC (častita boter in botrica), izbrali smo pa Romer King. Glede cene če bo katera potrebovala: na Sončku je spletna cena 220eur, v BC BTC pa 218 eurov, tako da smo kar tam vzeli (vključuje že 5% na gotovino). Zalbi: iskreno sožalje ob izgubi sestre . Si raje ne predstavljam kako hudo ji je moralo biti, ko se je zavedala,da bosta mala dva ostala brez mami. Sožalje tudi očetu oz. možu tvoje sestre. Potreboval bo veliko poguma v letih, ki prihajajo. Moj oče je bil v podobni situaciji in je več kot ODLIČNO zvozil, tako da se da ! Oktoberka: welcome back ! Berem, da imaš srečo z GH. Moram priznati, da je mojemu malčku redkokaj všeč. Na splošno sadje bolj kot zelenjava. Poskušam vse od jabolk, banan, hrušk, melone, marelic in sliv. Od zelenjave pa mu je glih cvetača najbolj všeč, brokoli bolj tako, bučke le če smo zelo zelo lačni. Danes bom prvič probala polento. Če bo Zarji kaj posebno všeč mi javi, da sprobamo ! MiRaNi: ko se naslednjič dobimo ti prinesem knjigo, ki ti jo obljubljam že kakšen mesec (ali več). Uriskazala: sem od kolegice dobila knjigo Panika od Dese Muck. Jo berem, ampak nekaj strani na dan, ker žal ni več časa. Sem od prej navajena brati na dah (eno knjigo v dveh dnevih). Ja, časa je sedaj absolutno manj...Kok sem se razpisala...dam prostor še ostalim, zdaj vidim da je skoraj za knjigo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.3.2008 17:52:14
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Še eno vprašanje punce: smo končno kupili puzzle za na tla pod igralni center. Ko sem odprla paket in sestavila to zadevo pa sem ugotovila, da imajo tak čuden vonj ! Ne znam opisati ampak too much močen in neprijeten. Sploh si ne upam dati otroka gor na to zadevo Ma kaj to izgine ali kako ??? Bom še enkrat prebrisala puzzle z vlažno krpo, a po moje ne bo pomagalo, saj voda ne odstrani vonja...smo pa kupili v Baby Centru.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2008 18:59:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.3.2008 21:16:03
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer. RR je že pomladno obarvan zunaj pa sneži Zalbi: Ti pa postrežeš z novicami. Najprej dobre potem slabe. Najprej moje sožalje tebi in tvojemu . Me veseli za Mol. Upam, da bo kaj - no seveda le v primeru, da ti je ta služba všeč . Rozmarinka: Jaz sem puzle kupila v mercatorju in so prav tako imele čuden vonj, ki pa je izginil po parih dneh. Ko jih zvečer pospravim jih pustim zunaj, nikoli jih ne dam v vrečko ali kaj podobnega. Tudi meni so na začetku imele prav čuden vonj .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 22.3.2008 21:53:46
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Nalin&MiRaNi: hvala za mnenje glede puzzle. Sem že nesla to zadevščino v avto, pa bomo od jutri pri tašči in tastu, ki imata pokrit balkon luftali. A ste ve tudi tko nostalgične in hodite pogosto gledat slike iz porodnišnice ? Mene me popade sigurno enkrat do dvakrat na mesec, pa se zraven skoraj jočem. Jao, jao...kaj bo šele ko bo 18 let star
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 23.3.2008 9:30:31
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: jaz tudi gledam slike, ko je bila Nika še ''mlajša''. Kako čas beži, a ne? Vesele velikonočne praznike vam želim. Pa ne se preveč najest
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?