Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 13:47:51
|
|
|
|
ursikazala
|
Naju je prejle prišel atkozlatko iskat z avtom in odpeljal na kosilo, a ni fajn.. Zdaj pa tamala še kar drema v lupinici, sem jo kar pustila še pol urce. Počasi jo moram pa aufnat, da greva na cepljenje. Jo bom pa kar v sling zbasala, ker ne bom vozička v ta dež vozila... Upam, da nama bo šlo. Prej ni hotela biti ravno v njem, ker ne mara preveč skrčenih nogic, zdaj jo bom dala že v tisti položaj, ko sedi, pa bomo videli...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 14:19:46
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Z Ljubljano sva šli danes iz Bežigrada preko spodnje Šiške v Tivoli in nato na Rožnik, do gostilne Čad (Rožna dolina) in potem nazaj za Bežigrad. Naju je sicer malo zmočilo, fanta v vozičkih pa še zaznala nista da dežuje. Sta spala skoraj celo pot... lumpa6: definitivno je boljse, da ga ni dala cepit, če imate virozo v hiši. Bi ti še Žiga lahko zbolel...Držim pesti, da preženete tole Juretovo virozo! uriskazala: tvoj pa razvaja svoji dve ženskici. Pravilno ! Jaz bom danes sicer kuhala, a bom kaj bolj na hitro, ker pride danes prej iz službe, pa sem se dosedaj potepala tako da na veliko ne morem ustvarjati (dober izgovor) Zalbi: daj javi obcutke iz razgovora. Tle smo vse nestrpne ! Kdaj pa boš vedela ali si dobila job ? Nič zdaj moram pa kuhat, da ne umremo od lakote...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 14:34:41
|
|
|
|
lumpa6
|
no toje si pa jaz mislim o moji mamici
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 19:41:52 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 15:29:47
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka & Ljubljana: vidve sta imeli danes pravi pohod Lumpa: kakšen frajerček Ja Zalbi res smo nestrpne
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 16:08:19
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: ja, sva res imeli pravi pohod. Mi2 z Ljubljano bi bili ta pravi za v partizane Zdajle ko je dež nehal in se jasni, sva pa not, na toplem Oktoberka: upam da si že bolje. Daj zaposli malo tvojega in naj ti malo naših postov prebere, da boš kaj pokomentirala KBM-jevke: a se kaj dobimo naslednji teden ? Kakšni predlogi (dan, ura, lokacija) ?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 16:16:14
|
|
|
|
ljubljana
|
Ista tura.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 17:40:55
|
|
|
|
ursikazala
|
Lumpa, tale tvoj je pa res pravi navihanček. A ima mogoče hlačke s tremi Racmančki? (ker Nika ima tudi take ) Kar se mene tiče, se vam lahko pridružim naslednji teden, le z forumovkami z Mame smo zmenjene v sredo menisezdi. Kdaj pa ponavadi štartate?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 17:45:53
|
|
|
|
ursikazala
|
Danes je bila naša ful pridkana na cepljenju, niti enega stokca ni bilo slišati, samo nekaj se je nakremžla Mere: 68cm, 7480g, glava 45. Nova Gisele
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 11.3.2008 20:14:50
|
|
|
|
zalbi
|
no končno sem našla čas - da se vam javim - skratka ja bla sem na razgovoru - kr neki, ja h mislm, da danes res ni lahko dobit normalno službo. Do konca tedna mam čas da razmislim, ampak danes sem čist zmedena - pa samo želim si eno službo s svojo pisalno mizo, tuki pa kr neki hočjo da jst delam preko svojga s.p-ja - vglavnem nevem kaj naj sploh nardim. očitno moram prespat. Hvala da ste mislila name...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 0:00:28
|
|
|
|
ljubljana
|
boljše nekaj kot nič. Če ne boš dobila drugega bo za začetek tudi to verjetno ok. Al pa mogoče ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2008 8:28:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 8:37:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Ajvy: ne . Pri občini Aha, potem bom še vedno se vozičakala sama....ah ja...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 9:24:15
|
|
|
|
zalbi
|
ljubljana - v bistvu nevem, kaj naj - gre za to, da če bom odprla s.p. - prinese to dodatne stroške, izdaja računov, vodenje računov (to bi moram nekdo delat) - oni pa nimajo nobenih dodatnih stroškov - ne bo jim treba plačat dopusta, boniške, nobenih prispevkov - nevem, če je lih zame to najboljša varianta. A je kje kakšna za sprehod? Kavo? - zdej?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 9:27:22
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jutro BB, Tudi pri nas kava že spita, pa malček nahranjen in previt. Greva sedaj malo v svet pogledati če je kaj novega Zalbi: Upam da se boš pravilno odločila ! Je pa res da je vedno težje najti službo kjer bi bil v celoti zadovoljen. Vedno kaj ne štima...ali plača, delo ali kolegi. Če vse klapa, se temu reče že sreča ! Lumpa6: lušten Žiga ! Lep pogled ima, bo konkurenca mojemu ! Uriskazala: Ulala, kakšne mere ima tvoja Gisele Pri nas glih Beckhama nimamo, je pa zelo hud približek. Mu manjkajo tisti miljoni eurov na računu Kaj zdaj s srečanjem ? A bomo določile dan raje v začetku nasl tedna, ko bomo videle kakšno bo vreme ??? No, nekatere lahko pridemo tudi v dežju Mogoče za spremembo Tivoli, če vam paše. Dosedaj smo sprobale Horse(v bližini Ježice), Svetilnik (Zup jama) ter Fontano(za Mercator poslovno stavbo).
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 9:39:18
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Zalbi: jaz danes ne morem na kofi, sem namrec ze zmenjena. Te pa 100% stekam glede sluzbe. Ne poznam sicer dobro tvoje osebne situacije, a ce je bil prvi razgovor, je mogoče dobro probati se kaj, sploh ker imas dvome od samega zacetka. Sama pa ves ali si daljse iskanje sluzbe lahko privoscis ali ne...Ce se vama financno ne izide in je ta tvoja sluzba nujna, probaj kar so ti ponudili, vmes pa aktivno isces drugo sluzbo. Nic, letim ven zdaj...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 12:53:45
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa, tale tvoj je pa res pravi navihanček. A ima mogoče hlačke s tremi Racmančki? (ker Nika ima tudi take ) ja ima
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 12:55:17
|
|
|
|
lumpa6
|
Sicer pa smo včeraj imeli kontrolo in sta oba zdrava, Jonasu pa so ven vzeli še tist šivček od drena ki ga je imel. to je pa tako lepo slišati
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 14:54:52
|
|
|
|
lumpa6
|
kopirano iz drugega foruma Objavljena je zanimiva tema o negi dojenčka: [www.med.over.net]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.3.2008 19:38:56
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Kaj zdaj s srečanjem ? A bomo določile dan raje v začetku nasl tedna, ko bomo videle kakšno bo vreme ??? No, nekatere lahko pridemo tudi v dežju Mogoče za spremembo Tivoli, če vam paše. Dosedaj smo sprobale Horse(v bližini Ježice), Svetilnik (Zup jama) ter Fontano(za Mercator poslovno stavbo). a to greste potem kar peš do Tivolija ali z avtom? Jaz sem šla enkrat in ni taka sila. Tam se človek potem malo spočije, tamale porihta... potem pa še malo čez staro Ljubljano in proti domu. Res ti pa vzame kake 3-4 ure (zaradi čvekanja, kajpada )
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.3.2008 8:47:59
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dobro jutro. Vau kakšen soček je zunaj
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.3.2008 18:12:59
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ola ! Kako lep dan je bil danes ! Mi2 sva se ves dan potepala tako da sem sele sedaj prečekirala poste. Sem pa nabavila tudi kompletek za tamalega (krst): belo srajčko, bele hlačke ter svetlo moder puloverček (Okaidi), v H&M pa sem dobila še temno modro kravatko, ki so jim ostale še od Novega leta. So pa bile te kravatke le v kompletu z eno srajčko tako da sem morala vzeti še to srajco Sem bila namreč že tako naveličana trgovin, da se mi ni dalo več naokoli le za kravatko letat..popoldne pa sva se potepala po PST (Koseze). Se mi zdi da je mali dobil malo barvice... Aja, od jutri dalje pa do nedelje sem spet pri mojih na Primorskem tako da vas ne bom brala. Pridno čvekaje in računajte name za naslednji teden (srečanje!)
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.3.2008 21:18:46
|
|
|
|
MiRaNi
|
Upam, da ste danes vse dobro izkoristile lep dan. Mi smo . Rozmarinka: me veseli , da si našla kar si iskala. Obvezno moraš dat slike v album, da vidimo Bora v bolj zrihtani varianti . Ma v bistvu ne zanima mene ampak Niko Drug teden moramo obvezno organizirati srečanje. No razen v ponedeljek
< Sporočilo je popravil MiRaNi -- 13.3.2008 21:19:08 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.3.2008 21:29:03
|
|
|
|
MiRaNi
|
Eno mal smešno vprašanje: ali katera ve kdaj naj bi otrok sam prijel flaško in iz nje pil?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?