zima07
|
Cau, punce! Najprej, hvala oktoberka za tvoje besede o vrtcu in uvajanju...Naj poudarim, da sem jaz do vrtcu popolnoma POZITIVNO nastrojena-sama sem zelo druzabna in verjamem, da bo moja Brina v vrtcu uzivala tako, kot sem jaz pred dolgimi leti ...torej, na uvajanje sem se dobro pripravila, se pogovarjala z vzgojiteljicama, svetovalko, drugimi starsi...In vem,da VSE, kar se dogaja, spada zraven...In vem tudi, da je vsak otrok osebek zase in vsak sprejema nova stanja drugace...In se sploh prevec ne sekiram, ce B. joka, vazno, da vem, da ji tam ni hudega, da lepo ravnajo z njo, da jo potolazijo....Edina stvar, do katere ne morem biti popolnoma indiferentna pa je moja pikica, ki se me zjutraj oklene okoli vratu in jo moram "iztrgat" iz svojega objema in jo oddat vzgojiteljici...(tako je bilo vceraj, danes pa je, poslusajte tole: stegnila roke proti njej )-Torej, stanje se izboljusuje, danes je baje jokala ze brez solz-vzgojiteljica pravi, da samo iz hudovanja in jeze in je celo zaspala tam...SAMA, na blazini (sicer z malo kreganja-beri:joka, ampak samo na kratko..) - Kar mami ni dosegla doma, bodo v vrtcu ... Aja, pa se tole: vsakic, ko Brino oddam, se obrnem in oddidem DIREKTNO ven, brez oziranja in poslusanja-res, verjamem, da bi bilo mnogo tezje, ce stala tam in kukala in prisluskovala ... No, toliko zaenkrat...ostalo sledi na srecanju... Piko12, dobrodosla Pozdravcek vsem!
|