|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
12.1.2008 17:12:22   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Jaz sem bila v turbo limaču in po pravici povedano mi je trgovina mimo. No ok, ni mimo če imaš doma punčko. Trgovina je polna pliša, brezvezne plastike, tisto od igrač pa kar je ok, dobiš v interšparu ali mercatorju,... Cunje pa tako, cene so enake kot povsod oz za moje pojme celo malo drago, nič pa ni posebnega, sem mislila da bom vsaj kakp trenirko za tamalga lahko kupila, pa ni bilo nič od tega.
Lahko rečem da sem bila tam prvič, zadnjič in nikol več.

men se pa ni zdel tok slabo...okej odvisn kaj iščeš..jst sem recimo zadnjič kupila 2 pižamici s stopalci (pa ful lepi in kvalitetni!) za samo 8 eur...v H&M-ju je recimo sam 1 pižamca tok....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 301
12.1.2008 17:14:02   
Sisy
opravite. Bom držala
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

helou!

Sem se že enkrat oglasla, pa sem kar malo pozabila na vas. Sem vidla da se mente za srečanje - sem namreč čist blizu Horsa dma. Sicer pa imamo hčrko Saro in je stara 8,5 mesecev. Se pa drugače vč oglašam na frumu aprilčkov in aprilčic.

O SUPER pol bosta pa sve Sari user posted image  

Drgač pa tut jst pridem peš do Horsa,mam dobrih 10 minutuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
12.1.2008 17:17:46   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Januarsko srecanje 18 jan (petek) Horse Pub, 12h 
MiRaNI
Mony05
Scubadiver
Nalin RR (odvisno od Jonasa)
oktoberka
zima07
prolet
zalbi
Rozmarinka

aha verjetn se morm k temu seznamčku dodat ane...user posted image

no zdej bom pa res nehala pisat ker vidm da mam tlele gor monologe user posted image

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
12.1.2008 19:47:46   
Rozmarinka
Sisy, ne,ne...saj nimas monologa. Samo zgleda, da smo vse danes neki naokoli letale in bolj malo cvekale na RR. No, vsaj pri nas je bilo tako..potem pa zgleda, da se sama s sabo pogovarjas user posted image  

Prolet: a tko hudo je s tvojo frizuro ? Menih pravis ?!user posted image
Se dobro da se v petek vidimo, da te ocenimouser posted image Ko sem se iskala pravo frizerko mi je bilo pri frizerkah vedno tako smesno, ker vedno ko sem zamenjala, je druga kritizirala prvo, ces kdo pa vas je tle tko zastrigel in podobno. Se dobro da zadnje case ne menjam, tako da ne more sama sebe simfatuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 304
12.1.2008 19:50:39   
Rozmarinka
Sem prejle pozabila dodati azuriran seznamcek:

Januarsko srecanje 18 jan (petek) Horse Pub, 12h

MiRaNI
Mony05
Scubadiver
Nalin RR (odvisno od Jonasa)
oktoberka
zima07
prolet
zalbi
Sisy
Rozmarinka

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 305
12.1.2008 19:59:14   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: prolet

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

no no najbrž ni tako hudouser posted image

Še hujš spominjam na meniha iz srednjega veka, samo še una kapca mi manjka pa sem taprava.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 21:11:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
12.1.2008 21:17:33   
MiRaNi
Dober večeruser posted image

Ja danes sem bila tudi jaz letečauser posted image . Muller, Baby center, Mercator,... Aja ko sem že pri Baby centru : Nika pije Milumil in do sedaj sem ga kupovala v DM-u, danes pa sem ga kupila v BC. V BC je cenejši za 2€user posted image  No, bol za mojo denarnicouser posted image

Prolet: user posted image  Še dobro, da je zima da lahko nosiš kapo user posted image

Sisy: Jaz sem danes v BC iskala pižamice za mojo user posted image  in jih majo v akciji od ''šiserja''user posted image . Cena 22€ , pred razprodajami pa je bila cena 30€user posted image Drugač pa jst največ kupujem v H&M-u. Tut pri oblekicah denarnica ne trpi toliko, ker se je Nika v zadnjem mesecu zredila 580g in zrastla za 1,5cm tako da ne rabi novih oblekic ta mesec. Ampak mami jih vseno kupiuser posted image  Pred 1,5 mesecem sem kupila eno majčko v H&M-u, velikost 4-6 mesecev pa ji še danes, ko je stara 5,5 mesecev zaviham rokavčkeuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 308
12.1.2008 21:39:27   
zalbi
sisy - o super še za en Saro

oktoberka - jaz sem iz ježice - čist blizu horsa stanujem - pa ti?

Ja pridem na srečanje - sam bl na hitr, ker Sara hodi okoli pol enih spat - pa še cepljenje imava ob 16h, tako da bo mogla it res čim prej spat, da se zbudi do cepljenja.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 309
13.1.2008 11:13:45   
Rozmarinka
Vidim, da danes vse se spiteuser posted image user posted image user posted image

Mi imeli danes cudovito nos. Malcek jedel prvic ob 4h zjutraj, potem pa ob 7h. Toliko ur skupaj nisem spala ze mesece user posted image Imam obcutek da bolje spi ce je v spalnici hladneje, prej sem namrec res pretiravala s temperaturo v stanovanju...je bilo tako kot v tropih user posted image

Oblekice: Na sreco imam sestro, ki je z otrocki pohitela, tako da vse oblekice za malcka "dedujem" po njej. Pa se kaksna prijateljica se najde, ki jih rade volje odstopi. Tako sem bolj redek gost po trgovinah,ceprav mi je ful lustno kupovati za malcka. Ker pa mi je zdaj kar skoda spraviti oblekice, ki jih je nosil mesec ali mogoce dva v omaro, posojam oblekice dalje. Vem kako prav pridejo...Ja, taksnih kot sem jaz trgovci niso ravno veseliuser posted image   

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 310
14.1.2008 9:54:28   
zima07
Pozdravljene!

Evo, da se se jaz malo oglasim...Brina je v vrtcu, pocasi se privaja (se vedno pa veliko joka), jutri bo tam tudi spala (no, poskusili jo bodo dati spat)...Moram reci, da sem z vzgojiteljicama zelooooo zadovoljna, vseeno pa je tale projekt "vrtec" zame in za brino kar precejsen zalogaj...Ceprav nimam niti enega samega zadrzka ali slabe misli kar se vrtca tice, pa se mi vsako jutro znova trga srce...B. se me oklepa, joka, jaz jo pustim tam in grem domov...grozno! In ce pomislim, da jo bom drug teden prvic videla sele okoli 16ih, me cisto sesuje...user posted image

Ampak, kar nas ne zlomi, nas utrdi...In verjamem, da kmalu pride cas, ko bo B. z veseljem stekla v igralnico, se cez dan zabavala v vrtcu in mi popoldan z navdusenjem pripovedovala, kako se je imela lepo...

Ja, v petek se pa vidimo na srecanju...Ceprav bom jaz najbrz prisla brez Brine in jo sla potem vmes iskat (bo verjetno spala v vrtcu...).

Pozdravcek!

Neposredna povezava do sporočila: 311
14.1.2008 11:15:45   
Rozmarinka
user posted image Zima07, sem slisala od prijateljice ki je sla v sluzbo 2 tedna nazaj veliko glede uvajanja, tako da si zlahka predstavljam kako tezko mora biti zate in zanjo to obdobje. Velika olajsevalna okoliscina je, da si zadovoljna z vzgojiteljicami.
En user posted image  za vaju !

Mi pravkar iz pregleda UZ kolkov. 1A, sicer pa ne povijamo siroko ze od malckovega tretjega tedna (po nasvetu patronazke).

Danes pa nujno na en dooolg sprehod. Se mi zdi, da ni tako mrzlo in sivo zunaj. Ali pa smo se ze navadili na to zimsko razpolozenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 312
14.1.2008 12:28:52   
MiRaNi
Zima: mene že danes skrbi kako bo potekalo naše uvajanje v vrtec pa gre šele septembra. Upam, da se bo hitro navadila na vrtecuser posted image

Jaz sm svojo Niko včeraj drugič pustila pri mojih starših, ker sva šla z dragim na badminton. Ko sva jo pustila 1. je kar jokala zato sem včeraj skoz mislila na njo in ne na žogico. Ampak včeraj je bilo pa super. Jedla, igrala in spala. Tako,da bova ta servis še večkrat uporabilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 313
14.1.2008 15:46:21   
oktoberka
Zima07 in Brina user posted image user posted image user posted image   Verjemi da vama bo steklo! Še vsem do sedaj je! Je pa res fino da si zadovoljna z vzg. To veliko odtehta. Če ti je lažje, nam kar povej vse svoje skrbi in vse kar te muči. Mislm da ti po tem lahko kar odleže. En nasvet. Ko Brino oddaš, čimprej zapusti vrtec, da ne slišiš njenega joka. Ker to te bo drugače čist dotolklo. Tisti starši ki so tako delali so ful lažje prestali vse to. Tisti ki pa se tega nasveta niso držali, so pa stali še nekja minut pred vrati in jokali in čakali da se bo otrok umiril. Seveda se ni tako hitro, zato so odšli iz vrtca čist poklepani. To je šok tako za straše kot za nekatere otroke. Bom pa poudarila, da niso vsi otroci enaki, in da kakšni že ta prvi dan stečejo v igralnico brez problemov in sploh ne potrebujejo staršev ob sebi, drugi pa pač potrebujejo svoj čas. Lahko pa traja to tud mesece. Na žalost. Veš, tud nam vzg je težko in se nam para srce če otrok joka. Me imamo rade otroke in smo srečne če so otroci veseli, nasmejani in zadovoljni!

Upam da bo Brina čimprej sprejela svoje prijateljčke in bo rada šla v vrtec. Držim pesti! Boš poročala na srečanju kako napredujeta.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 314
14.1.2008 15:48:46   
oktoberka
Pa še to: Mirani ti si napisla da te že zdej skrbi kako bo septembra. Nej ti neki povem. Otrok to čuti in je zato vse skupaj še hujše. Ne skrbi. Če boš ti 100% prepričana da bo vse ok in da je to da gre v vretc prav, potem bo tud Nika imela manj problemov. To se vidi na otrocih kateri starši so kako odprti in naravnani do vrtca in vzg. Res se vidi!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 315
14.1.2008 17:31:29   
Rozmarinka
oktoberka, super da delis z nami svoje vzgojiteljske izkusnje ! Vsaj zame dragocene informacije, pa po moje tudi za ostale, saj uvajanje prej ali slej caka vse...
KBM-jevke: Nalin RR je rodila. Na forumu Rodili smo, ji lahko cestitate !user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
14.1.2008 20:35:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Nalin RR je rodila. Na forumu Rodili smo, ji lahko cestitate !user posted image user posted image

potem je verjetno ne bo na petkovo srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image  (mal se hecamuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 317
14.1.2008 20:38:53   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Pa še to: Mirani ti si napisla da te že zdej skrbi kako bo septembra. Nej ti neki povem.

tut jst se pridružujem temu klubu, na žalost...Že zdaj se tresem kako bo septembra in se probam vživet v to kako jo bom samo pustila med "tujci" pa mi nikakor ne gre...Me kar stisne...Če že zdej tok kompliciram kaj šele bo ko bo res prišel ta dan user posted image  Najbolj "grozno" se mi pa od vsega zdi to da bo še takoooo majhna ko bo šla prvič v vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 318
14.1.2008 21:11:47   
zalbi
Ja mene tudi skrbi kaj bo - sicer bo mogla it Sara v varstvo verjetn prej - ker vrtca nismo dobili, bomo mogli iskat privat varstvo. Sicer pa se tolažim, da je že sedaj Sara ful družabna in da bo tako kot sem jaz, z veseljem hodila v vrtec - jaz sem bila ena tistih otrk, ki nisem hotela iz vrtca, sem imela rada veliko družbe. 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
14.1.2008 21:34:09   
scubadiver
Čestitke še tukaj Nalin. V petek se torej vidimo kar z Jonasom? user posted image   

Oktoberka hvala tudi v mojem imenu za nasvete. Jaz bom po mojem kr izgubljena. čeprav mene ne skrbi kako bo, skrbi me le kaj bomo če ne dobimo prostora v vrtcu user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 320
14.1.2008 23:21:34   
MiRaNi
Nalin RR: Čestitam še tukajuser posted image

Scubadiver: Ja tudi mene skrbi prostor v vrtcu. Poleg tega pa tudi ali mi bodo v službi dali dopustuser posted image . Pri nas zelooooo radi komplicirajo. Ja, tudi pri tako pomembni zadevi (za nas). Pa še vprašanje koliko dni bo Nika potrebovala za uvajanje, ker dopusta je zelo malouser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 321
14.1.2008 23:25:14   
scubadiver
Mirani jaz imam vsaj to srečo v nesreči da bom še na porodniški+dopust ko bo na vrsti uvajanje. Sam kaj pa bom če ne bomo dobili prostora pa sploh ne vem. Mislim da bo potem celo poletje živčna vojna v iskanju rešitve. Ker dedkov in babic pa ni da bi mi čuvale Lano. No ja, upam da se bo vse rešilo tako kot treba.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.1.2008 8:22:00   
oktoberka
Punce, sam to je treba met v glavi, da nismo edine na svetu ki damo otroka prvič v vrtec in da otrok ni najmlajši! Js si vedno predstavljam tiste revčke, pa mamice, ki so pred 25leti al pa še mal več, dajale otroke v vrtec pri 2mesecih in šle v službo. Pa takrat ni blo uvajanja. Samo oddale so ga in šle za cel dan!user posted image
Vse nas čaka to uvajanje in vse bomo preživele. Tud otroci. Nč bat!! Se bomo v petek pogovorile glede tega, če še katero kej muči. Sej vem da to ful grozn, še posebi za starše ki nč nimajo z vrtcem in si sploh niti ne predstavljajo kako zgleda v vrtcu in kako poteka uvajanje. Pa vem da si nekatere mislite da tuki neki pametujem in da se delam pametno, sam nej vam povem da vse to čaka tud mene. In da pač strahovi izvirajo v naših glavah. Pa mogoče boste mislile da sem ful kruta pa da nisem dobra mama, ampak js se pa ful veselim dneva ko bom Zarjo peljala prvič v vrtec. Tam bo mela ful družbe pa cel dan se ji bo neki dogajalo...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.1.2008 10:03:24   
prolet
Preživeli sva drugo cepljenje! Jupi, mal se je pojokala, pol se je pa ful kregat začela na zdravnicouser posted image . Drugače je pa zrastla za 5 cm, sedaj je velika 63,5, težka pa 6550g, sploh ne morem verjet, tole gre čist prehitro.

Z mojo frizuro sem se že malo sprijaznila, sem pogruntala obliko, ki mi še kar odgovarja, verjetno mi je bilo tudi zato tako grozno ker sem pol naslednji dan dobila menstro in imam prav uno ta težko s hormonskimi izpadi.

Vidim, da imate debate o vrtcu, raje sploh ne mislim na September. Sploh mi ne odgovarja, da jo moram dat v jasli, samo drugače potem sploh ne bom naredila faksa, če jo bom imela doma. Zgovarjala sem sem z bivšo sošolko iz srednje šole (vzgojiteljska) in sedaj dela v enem vrtci nekje v centru, in mi je rekla, da, če se le da, naj ne dajem Lane v jasli, ker so baje porazne v večini vrtcev. Preveč otrok, premalo kadra.

Joj sonček se hoče neki pokazat, upam da bo kaj. Včeraj sva bili cel dan zunaj ker je bilo noro toplo. Naj zdrži vreme še v petek, da bova lahko prišli. Aja pa 100% bova verjetno zamudili ker ponavadi Lana okoli pol 12ih je sadje, tako, da tam okoli pol enih. Mogoče bo z mano prišla tudi svakinja, končno so se preselili nazaj za bežigrad in je vsa blažena jaz pa tudi ker bo manjši račun za telefon. Ima pa sina, Mai, 8 mesecev.

Bejbe lepo se smejte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
15.1.2008 10:26:53   
MiRaNi
Vrtec: ja sej vem, da ji bo fino v vrtcu. Upam, da bo men tut tok fino, ko bom šla nazaj v službouser posted image user posted image  Ja sej nas je bežigrajčank velik, a ne? Najbolje bo, da odpremo svoj vrtecuser posted image

Prolet: A bomo dobili še eno članico KBM?user posted image
Tudi mi2 sve bile včeraj zunaj dolgo. Ful je blo toplo pa še sonček se je pokazal, da sva se lahko malo posončileuser posted image

Madonca teli vaši otroci rastejouser posted image  Nika je zrasla (samo) 1,5cmuser posted image  Jst sm pa upala, da bo manekenkauser posted image user posted image  Važno da so zdravi!!

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?