prolet
|
Preživeli sva drugo cepljenje! Jupi, mal se je pojokala, pol se je pa ful kregat začela na zdravnico . Drugače je pa zrastla za 5 cm, sedaj je velika 63,5, težka pa 6550g, sploh ne morem verjet, tole gre čist prehitro. Z mojo frizuro sem se že malo sprijaznila, sem pogruntala obliko, ki mi še kar odgovarja, verjetno mi je bilo tudi zato tako grozno ker sem pol naslednji dan dobila menstro in imam prav uno ta težko s hormonskimi izpadi. Vidim, da imate debate o vrtcu, raje sploh ne mislim na September. Sploh mi ne odgovarja, da jo moram dat v jasli, samo drugače potem sploh ne bom naredila faksa, če jo bom imela doma. Zgovarjala sem sem z bivšo sošolko iz srednje šole (vzgojiteljska) in sedaj dela v enem vrtci nekje v centru, in mi je rekla, da, če se le da, naj ne dajem Lane v jasli, ker so baje porazne v večini vrtcev. Preveč otrok, premalo kadra. Joj sonček se hoče neki pokazat, upam da bo kaj. Včeraj sva bili cel dan zunaj ker je bilo noro toplo. Naj zdrži vreme še v petek, da bova lahko prišli. Aja pa 100% bova verjetno zamudili ker ponavadi Lana okoli pol 12ih je sadje, tako, da tam okoli pol enih. Mogoče bo z mano prišla tudi svakinja, končno so se preselili nazaj za bežigrad in je vsa blažena jaz pa tudi ker bo manjši račun za telefon. Ima pa sina, Mai, 8 mesecev. Bejbe lepo se smejte!
|