Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.1.2008 18:30:38
|
|
|
|
MiRaNi
|
Hvala vsem za dobre želje. Zdaj sem se slišala z bratom. Za večerjo je dobil spasirano cvetačo s krompirjem kot, da bi bil star 6 mesecev. Grem malo dnevno sobo rešit igrač, ker prideta moja starša, da se bosta lahko kam vsedla. Prinesla bosta krofe s Trojan
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.1.2008 22:05:03
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 MiRaNi držim pesti za tvojega brata jst tud
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 16.1.2008 22:27:14
|
|
|
|
zima07
|
Piko12, svetilnik je v Zupancicevi, na tisti ploscadi (malo stran) kot Spanska-Flamenco...ce stojis obrnjena proti Flammencotu s hrbtom pa proti Dm-ju, imas Svetilnik na D strani...Je pa spredaj en cisto majhen rdec "svetilnik"... Sicer se pa lahk enkrat zmeniva in se od tebe sprehodiva tja-najboljs takrat, ko bosta na tekmah ... Pozdravcek! Mirani, drzim pesti za brata!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 9:00:15
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: danes me ves dan ne bo doma tako da ne bom on-line. Javi mi na ZS kje te poberem, ce se zelis peljati (bom pogledala zvecer). Pa fajn bi bilo imet tvoj gsm, ce bom zamujala... Zabika: kot berem ima Hana varusko. Jo poznas od prej ali ti jo je kdo priporocil. Pride na dom ali moras Hano ti peljati k njej ? Sprasujem pa zato, ker je pri nas tudi to ena od moznih opcij varstva od septembra dalje... Zima07: ma, ti vsako, ki se tle prijavi na cvek ze poznas. A vsi Bezigrajcani igrajo kosarko al kako ? See you all tomorrow !
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 9:18:08
|
|
|
|
zima07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Zima07: ma, ti vsako, ki se tle prijavi na cvek ze poznas. A vsi Bezigrajcani igrajo kosarko al kako ? Ne samo, da jo igrajo...vsi trije omenjeni "Bezigrajcani" so s kosarko "obsedeni" in jih cele popoldneve in vecere in vikende in....ni doma ... Jah, kaj cmo...nasi so in najrajsi jih imamo ...
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 12:20:55
|
|
|
|
piko12
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka Zima07: ma, ti vsako, ki se tle prijavi na cvek ze poznas. A vsi Bezigrajcani igrajo kosarko al kako ? Ne samo, da jo igrajo...vsi trije omenjeni "Bezigrajcani" so s kosarko "obsedeni" in jih cele popoldneve in vecere in vikende in....ni doma ... Jah, kaj cmo...nasi so in najrajsi jih imamo ... In najhujše je, da še drug drugega hodijo gledat. Kot da jim njihove tekme niso zadost. No vsaj 2 od teh 3 sta taka. Samo brez košarke se pa ne bi poznali pa ne bi bilo malih škratkov! Aja pa hvala za lokacijo Svetilnika. Sem že opazila lokalček, samo nisem vidla svetilnika pa nism vedla da je vozičkarski. Drugač pa sva se midva uspešno prehladila in kašljava. Sicer nima vročine pa še vedno je poln energije, samo mislim, da ni glih nujno da to jutri delim z vami. je čist zadost en kašljajoč. Boste pa eno kavico več spile in upam da se drugič spoznamo. Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 15:21:19
|
|
|
|
MiRaNi
|
Piko12:upam, da boste kmalu zdravi
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 18:46:23
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Aha...tako zagrizene kosarkase imate doma. Zdaj mi je pa bolj jasno... Piko12: Zima ti je dobro opisala pot do Svetilnika. Cimprej okrevajte in racunamo nate naslednjic ! Jaz sicer bolj na priblizno vem kje je Horse Pub a bom ze vprasala ljudi na Jezici, ce bom kaj prevec begala naokoli).Iz tega razloga mogoce kaksnih 10 minut zamude. Upam vsaj... Takole nekako zgleda lista za jutri Januarsko srecanje 18 jan (petek) Horse Pub, 12h MiRaNI (puncka, kmalu 6 mesecev) Mony05 (puncka, kmalu 5 mesecev) Scubadiver (puncka, mesec in pol) oktoberka (puncka, pravkar 3 mesece) zima07 (puncka, kmalu leto) prolet (puncka, 4 mesece in pol) zalbi (puncka, 8 mesecev in pol) Sisy (puncka, pravkar 5 mesecev) Rozmarinka (fantek, 3,5 mesece)
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 19:21:20
|
|
|
|
piko12
|
Hvala vsem za dobre želje! Takoj, ko Rok ozdravi pa neha deževat, grem pogledat kje je Svetilnik. Da se ne bom skoz po polju okrog BS plazila, ker pol imam tak voziček, da me je sram it med ljudi! Prejšnji teden sem imela generalno, sam potem sem šla še malo po Rožniku pa je spet isto.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 20:30:45
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi smo Quinny Freestyle nabavili prav zato, da bomo imeli bolj terenske voznje (Roznik), pa nisem bila dosedaj niti enkrat tam. Ampak pozno spomladi-sploh pa poleti, ko bo vroce bo pa zakon vozickati tam. Pa v tisti gostilni na vrhu kaj sladkega pojesti...hmm...sem ze lacna.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 21:36:43
|
|
|
|
mony5
|
Piko12 ti si pa moja soseda!? Ja zdej pa vem katera si? A prideš jutri? Tiste, ki boste jutri prišle z avtom a boste šle v lokal z lupinico?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 22:06:25
|
|
|
|
scubadiver
|
mony5 jaz bom prišla kar z lupinco, mi je bolj enostavno. Se pa prav veselim da vas jutri vidim in spoznam . Upam da vas bom prepoznala, da ne bom kakšni drugi mamici težila lep pozdravček do jutri
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 22:30:04
|
|
|
|
MiRaNi
|
Mony: jaz pridem z lupinico, ker se bom z Rozmarinko ''prešvercala'' Če bom vzela še voziček me bo pred blokom pustila Scubadiver: jaz sem na prvi sestanek malo zamudila, tako da sem punce takoj našla. Najbolj všeč mi je bil pogled natakarice in gostov, ko smo se kar množile Pa še vse smo bile z vozički Se vidimo jutri!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.1.2008 22:37:48
|
|
|
|
piko12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 Piko12 ti si pa moja soseda!? Ja zdej pa vem katera si? A prideš jutri? Ja skor soseda! Sej je zima07 hitr ugotovila, da se tiste, ki imamo košarkarske frike doma množimo na RR! Rok kašlja pa nočem okužit ostalih, tako da naju jutri ne bo. Bo imel edini preostali fantek še večjo izbiro! uživajte jutri!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 9:52:24
|
|
|
|
prolet
|
Čao KBMjevke, glede na vreme dvomim da bova prišli z Lano, pešaka v takem... pa sem ful upala, da bo bolš, mogoče se bo pa sonček pokazal do 11ih
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 10:15:31
|
|
|
|
MiRaNi
|
Prolet: važno, da ni mrzlo. Mislim, da bomo morali na sonček še dolgo čakati Rozmarinka: Zgleda, da bo Bor spet edini fantek Najbrž bo spet spal, da mu ne bo treba poslušat čvekic
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 10:19:49
|
|
|
|
zima07
|
Cau punce! Kaj pa je zdaj to? Ena po ena odpoveduje srecanje?! No, na zalost moram reci, da se jaz ne vem, ce bom prisla...vceraj popoldan se me je polotila slabost kot se nikoli...stopnjevalo se je do vecera, ko sem koncno spravila iz zelodca vse, kar se je dalo ...in potem je bilo boljse, s tem da nisem nic jedla in pila...Sedaj se bom pocasi opogumila in spravila nekaj vase...Saj, zdaj sem bolje, ampak se bojim, da gre za kak virus (zdej jih baje full razsaja) in vas res ne bi rada okuzila...Naj si vas se tako zelim spoznati, me je vseeno strah, da ne bo kaj narobe..Tako da...Prosim za POPOLNO porocilo s srecanja, kaksno slikico, ce se da pa naslednje srecanje prosim kako uro kasneje, da bom lahko prisla po sluzbi-V ponedeljek zacnem !!! Zaenkrat LP!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 10:45:49
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Mi pa pridemo...Bor se ze veseli vseh punc, ki ga cakajo Za vse nahodne, virozne in dezka bojece pa: vas toplo pricakujemo naslednjic !Pa pozdravite se in en zaenkrat zdrav
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 11:08:26
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla punce, vidim da je kr malo osipa za naše srečanje. Upam, da z Lano na koncu ne bova sami tam sedeli. Rožmarinka upam da res prideš , no pa ostale seveda tudi. Se vidimo. Ostalim pa želim hitro okrevanje in izboljšanje vremena. A mislite da NalinRR in Jonas prideta? Nič nista javila da ju ne bo
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 15:03:13
|
|
|
|
oktoberka
|
Srečanje je bilo super!! Lepo vas je blo spet videt! Kdaj naslednjič?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 15:12:19
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla punce, Midve z lano sva prišbali domov, se nafutrali, previli in šibali še za eno uro na sonček. Bi blo prav škoda viset v stanovanju, glede na to da je v Ljubljani sonček res redkost. Hvala vam vsem za družbo. Prav luštno je blo počvekat in vas spoznat. Oktoberka tebi pa še enkrat najlepša hvala za kapljice. Imam pa slabo vest. Pozabila sem te vprašat koliko sem dolžna? Prisežem da ni bilo namerno
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 15:14:33
|
|
|
|
oktoberka
|
Oktoberka tebi pa še enkrat najlepša hvala za kapljice. Imam pa slabo vest. Pozabila sem te vprašat koliko sem dolžna? Prisežem da ni bilo namerno IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Halo! Ni panike!! Popolnoma nč mi nisi dolžna!! Hvala bogu da sem ti jih lahko dala, drugač bi jih loh sam v smeti vrgla. Sej sem razmišljala če bi jih pršparala za drugega otroka, ampak mislm da nam ne bi uspel met še enga do leta 2009. Lp
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2008 15:18:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 15:37:29
|
|
|
|
oktoberka
|
Nalin iskrene čestitke.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.1.2008 17:27:53
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Punce, super vas je bilo spet videti !!! Bomo ponovile, ja ! Tudi mi smo po srecanju sli se na dooolg sprehod. Je malcek dve uri skupaj spal. Zgleda, da smo ga zenske izcrpale Rok in Jonas-naslednjic pa morata priti, ker Bor zgleda ne zmore toliko zensk-postane siten. Nalin-super da si se nam oglasila. Ko bom imela cas, bom pa sla prebrati tvojo porodno zgodbo. Zima07-porocilo s srecanja dobis na naslednjem srecanju Dobro startaj v ponedeljek sluzbo !
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?