|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
12.5.2009 8:04:14   
mausikaa
pohvalno Lana user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
13.5.2009 7:14:57   
lana38
Tudi sama nase sem ponosna, zaradi tega, ker še kar vstrajam.
LP

lana38

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
13.5.2009 7:54:49   
krtekxx
Mož se že boji, ker bom spet tečna kot user posted image

user posted image user posted image user posted image , evo, da jaz povem, kaj je moj mož rekel kolegu, ki mu je, ko je njegova žena prvič zanosila (in tudi donosila zdravega otročka)  mal pojamral, češ da je tečna...mu je rekel, da bo vsakič bolje. Jaz menda zdajle v ta sedmo sploh nisem bila tečna.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
13.5.2009 12:50:14   
lana38
ha-ha, to pa je zanimivo o tej tečnosti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
13.5.2009 17:22:53   
barvar
No, ostala mi je samo še ena tableta Primolut nor in o tečnobi zaenkrat ne duha ne sluha user posted image . Mogoče pa velja, da je vsakič bolje... Tako da še par dni in mi začnemo spet na polno user posted image . Štajerski konec se bo treeessselllluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
16.5.2009 20:48:43   
lana38
barvar, naj se le trese, da boš čimprej user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
18.5.2009 10:04:02   
lambada
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Štajerski konec se bo treeessselllluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Držim pesti, da vama bo uspelo. Jaz pa danes začnem z primolutom, pol pa se bo pri nas tudi treslo user posted image !

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.5.2009 7:21:18   
lana38
Naj se kar trese. Jaz bi takoj še enega uštimala, pa me grozno strah še ene rizične user posted image pa še EMŠO me preganja.
LP

lana38

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.5.2009 7:56:07   
mausikaa
Lana kakšen EMŠO??? punca si v cvetu mladosti user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.5.2009 7:58:44   
pikica36
mausi tako se govoriuser posted image  lana pridi kaj na našo temo, boš videla da tvoj emšo še ni tako kritičenuser posted image
tako da veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image  tako veliko časa res nimaš več, ampak v dveh , treh letih se pa lahko veliko narediuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.5.2009 17:42:44   
lana38
pikica36, na kateri temi pa ste?
LP

lana38

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.5.2009 17:58:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

pikica36, na kateri temi pa ste?
LP

pikica36 je verjetno mislila temo 40+....

lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.5.2009 18:00:35   
lana38
Pri vas sem se pa že enkrat oglasila in vam dala spdbudo. Nekje okrog novega leta. Pa še vedno mislim, da ne smete obupati. Meni ne bi uspelo, če bi obupala. pa HB, da nisem.
LP

lana38

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.5.2009 18:01:17   
lana70
kako dolgo pa si vztrajala?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.5.2009 9:41:48   
pikica36
točno smo na 40+user posted image user posted image user posted image
lana pred tabo pa absoltno kapo dol.. res si prava borka, sem spremljala tvojo zgodbo. od žalostnih pa do veselih trenutkov.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.5.2009 11:14:07   
lana38
lana70, cela 3 leta je trajalo, da sem postala srečna mamica.
LP

lana38

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.5.2009 13:27:40   
andreja2000
Pozdravljene!

Vidim da malo spodbujate Lano38 še k enemuuser posted image .user posted image .
Jaz bi še ga tudi imela,posebno,ker imam mladega partnerjauser posted image ,ampak,mal me žal zdravje jezi,pa če bi še enkrat mogla čakat tako dolgo kot pri Evi in spet dati skozi vse travme,bi jih pa imela že skor 50,ko bi pa vedela,da bo mi vse uspelo  kot mora,bi pa se še spustila v to( no,pa če bi bilo tudi zdravje boljše),saj jih bom napolnila letos komaj 44user posted image .Sicer pa poznam mamico,ki je napolnila že 50,pa ima tako staro punčko kot je naša in to je njen prvi otrok,tako da...

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.5.2009 13:49:40   
mausikaa
Andreja2000 ti kar pogumno...mogoče pa rata prav hitro...čeprav meni ni jasno: me si vse tako zelo želimo eno malo bebiko, po drugi strani je pa ogromnooo žensk ki delajo splave enega za drugimuser posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.5.2009 13:56:05   
pikica36
andreja probat ni grehuser posted image user posted image   če rata , rata , če ne pač ne, user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.5.2009 18:42:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Pozdravljene!

Vidim da malo spodbujate Lano38 še k enemuuser posted image .user posted image .
Jaz bi še ga tudi imela,posebno,ker imam mladega partnerjauser posted image ,ampak,mal me žal zdravje jezi,pa če bi še enkrat mogla čakat tako dolgo kot pri Evi in spet dati skozi vse travme,bi jih pa imela že skor 50,ko bi pa vedela,da bo mi vse uspelo  kot mora,bi pa se še spustila v to( no,pa če bi bilo tudi zdravje boljše),saj jih bom napolnila letos komaj 44user posted image .Sicer pa poznam mamico,ki je napolnila že 50,pa ima tako staro punčko kot je naša in to je njen prvi otrok,tako da...

user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da nas je na 40+ kar več kot polovica, ki ima mlajše user posted image ...tako da nismo od muh in ne vem, zakaj ne bi imele še kakšnega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.5.2009 18:43:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

lana70, cela 3 leta je trajalo, da sem postala srečna mamica.
LP

midva poskušava dve leti in sedaj imava prvi neuspešen IVF za seboj..user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.5.2009 8:26:16   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Andreja2000 ti kar pogumno...mogoče pa rata prav hitro...čeprav meni ni jasno: me si vse tako zelo želimo eno malo bebiko, po drugi strani je pa ogromnooo žensk ki delajo splave enega za drugimuser posted image

pri meni je  problem še v tem,da če že zanosim,imam probleme da donosim.Za sabo imam že nekaj ss,pa UPN in ne bi prenesla še ene izgube...jih je bilo preveč...Plus tega pa še izguba moje mami lani in letos moje sestre...žal,sem res preveč potolčena zaradi vseh izgub.

Ja,žal je pa res kar dosti žensk ,ki delajo splave...meni se je srce trgalo,ko sem ležala v bolnici in imela spontani splav,okoli mene pa so bile ženske,ki so prišle delat splav.Ja,tako je,kdo ve kakšen razlog ima taka ženska,zato ne morem sodit,tista ,ki pa to dela eden za drugim,pa ne vem...ne razumem.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.5.2009 8:29:54   
andreja2000

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

midva poskušava dve leti in sedaj imava prvi neuspešen IVF za seboj..user posted image

kar pogumno naprej in predvsem vrjami vase,mi pa ti držimo pesti.Tudi tebi bo uspelo!user posted image user posted image user posted image

Pikica36  tebi pa želim lepo in zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil andreja2000 -- 21.5.2009 8:30:38 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.5.2009 8:45:55   
mausikaa

Ja,žal je pa res kar dosti žensk ,ki delajo splave...meni se je srce trgalo,ko sem ležala v bolnici in imela spontani splav,okoli mene pa so bile ženske,ki so prišle delat splav.Ja,tako je,kdo ve kakšen razlog ima taka ženska,zato ne morem sodit,tista ,ki pa to dela eden za drugim,pa ne vem...ne razumem.

glede splavov je moje mnenje sledeče: če ga naredi ženska ki ima zato utemeljne razlog potem ok, razumem, da niso vse nosečnosti zaželjene, da obstajajo zdravstveni razlgo itd. če ga pa delajo kot po tekočem traku potem pa ne vem no...

Andrejčka ti pa pogumno stopaj naprej po svoji poti , veš angeli in angelčki nas čuvajo in nam dajejo moč, da gremo naprej...jaz se vsak dan posebaj spomnim moje mami, pa mojih dveh angelčkov in so dnevi, ko se ob misli nanje lahko nasmehnem, ko mi je toplo pri srčku da so sploh bili v mojem življenju, so pa dnevi, ko težko prenesem misel nanje brez da bi stopile solze v oči

user posted image  za vse ki imamo angele in angelčke tam nekje

Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.5.2009 9:40:22   
andreja2000
mausikaa hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?