Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.5.2009 8:04:14
|
|
|
|
mausikaa
|
pohvalno Lana
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 13.5.2009 7:14:57
|
|
|
|
lana38
|
Tudi sama nase sem ponosna, zaradi tega, ker še kar vstrajam. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 13.5.2009 7:54:49
|
|
|
|
krtekxx
|
Mož se že boji, ker bom spet tečna kot user posted image , evo, da jaz povem, kaj je moj mož rekel kolegu, ki mu je, ko je njegova žena prvič zanosila (in tudi donosila zdravega otročka) mal pojamral, češ da je tečna...mu je rekel, da bo vsakič bolje. Jaz menda zdajle v ta sedmo sploh nisem bila tečna.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 13.5.2009 12:50:14
|
|
|
|
lana38
|
ha-ha, to pa je zanimivo o tej tečnosti. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 13.5.2009 17:22:53
|
|
|
|
barvar
|
No, ostala mi je samo še ena tableta Primolut nor in o tečnobi zaenkrat ne duha ne sluha . Mogoče pa velja, da je vsakič bolje... Tako da še par dni in mi začnemo spet na polno . Štajerski konec se bo treeesssellll .
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 16.5.2009 20:48:43
|
|
|
|
lana38
|
barvar, naj se le trese, da boš čimprej . LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 18.5.2009 10:04:02
|
|
|
|
lambada
|
IZVIRNO SPOROČILO: barvar Štajerski konec se bo treeesssellll . Držim pesti, da vama bo uspelo. Jaz pa danes začnem z primolutom, pol pa se bo pri nas tudi treslo !
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.5.2009 7:21:18
|
|
|
|
lana38
|
Naj se kar trese. Jaz bi takoj še enega uštimala, pa me grozno strah še ene rizične pa še EMŠO me preganja. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.5.2009 7:58:44
|
|
|
|
pikica36
|
mausi tako se govori lana pridi kaj na našo temo, boš videla da tvoj emšo še ni tako kritičen tako da veselo na delo tako veliko časa res nimaš več, ampak v dveh , treh letih se pa lahko veliko naredi
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.5.2009 17:42:44
|
|
|
|
lana38
|
pikica36, na kateri temi pa ste? LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.5.2009 17:58:45
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 pikica36, na kateri temi pa ste? LP pikica36 je verjetno mislila temo 40+.... lp
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.5.2009 18:00:35
|
|
|
|
lana38
|
Pri vas sem se pa že enkrat oglasila in vam dala spdbudo. Nekje okrog novega leta. Pa še vedno mislim, da ne smete obupati. Meni ne bi uspelo, če bi obupala. pa HB, da nisem. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 19.5.2009 18:01:17
|
|
|
|
lana70
|
kako dolgo pa si vztrajala?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 9:41:48
|
|
|
|
pikica36
|
točno smo na 40+ lana pred tabo pa absoltno kapo dol.. res si prava borka, sem spremljala tvojo zgodbo. od žalostnih pa do veselih trenutkov.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 11:14:07
|
|
|
|
lana38
|
lana70, cela 3 leta je trajalo, da sem postala srečna mamica. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 13:27:40
|
|
|
|
andreja2000
|
Pozdravljene! Vidim da malo spodbujate Lano38 še k enemu . . Jaz bi še ga tudi imela,posebno,ker imam mladega partnerja ,ampak,mal me žal zdravje jezi,pa če bi še enkrat mogla čakat tako dolgo kot pri Evi in spet dati skozi vse travme,bi jih pa imela že skor 50,ko bi pa vedela,da bo mi vse uspelo kot mora,bi pa se še spustila v to( no,pa če bi bilo tudi zdravje boljše),saj jih bom napolnila letos komaj 44 .Sicer pa poznam mamico,ki je napolnila že 50,pa ima tako staro punčko kot je naša in to je njen prvi otrok,tako da...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 13:49:40
|
|
|
|
mausikaa
|
Andreja2000 ti kar pogumno...mogoče pa rata prav hitro...čeprav meni ni jasno: me si vse tako zelo želimo eno malo bebiko, po drugi strani je pa ogromnooo žensk ki delajo splave enega za drugim
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 13:56:05
|
|
|
|
pikica36
|
andreja probat ni greh če rata , rata , če ne pač ne,
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 18:42:05
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Pozdravljene! Vidim da malo spodbujate Lano38 še k enemu . . Jaz bi še ga tudi imela,posebno,ker imam mladega partnerja ,ampak,mal me žal zdravje jezi,pa če bi še enkrat mogla čakat tako dolgo kot pri Evi in spet dati skozi vse travme,bi jih pa imela že skor 50,ko bi pa vedela,da bo mi vse uspelo kot mora,bi pa se še spustila v to( no,pa če bi bilo tudi zdravje boljše),saj jih bom napolnila letos komaj 44 .Sicer pa poznam mamico,ki je napolnila že 50,pa ima tako staro punčko kot je naša in to je njen prvi otrok,tako da... mislim, da nas je na 40+ kar več kot polovica, ki ima mlajše ...tako da nismo od muh in ne vem, zakaj ne bi imele še kakšnega .
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 20.5.2009 18:43:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 lana70, cela 3 leta je trajalo, da sem postala srečna mamica. LP midva poskušava dve leti in sedaj imava prvi neuspešen IVF za seboj..
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.5.2009 8:26:16
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Andreja2000 ti kar pogumno...mogoče pa rata prav hitro...čeprav meni ni jasno: me si vse tako zelo želimo eno malo bebiko, po drugi strani je pa ogromnooo žensk ki delajo splave enega za drugim pri meni je problem še v tem,da če že zanosim,imam probleme da donosim.Za sabo imam že nekaj ss,pa UPN in ne bi prenesla še ene izgube...jih je bilo preveč...Plus tega pa še izguba moje mami lani in letos moje sestre...žal,sem res preveč potolčena zaradi vseh izgub. Ja,žal je pa res kar dosti žensk ,ki delajo splave...meni se je srce trgalo,ko sem ležala v bolnici in imela spontani splav,okoli mene pa so bile ženske,ki so prišle delat splav.Ja,tako je,kdo ve kakšen razlog ima taka ženska,zato ne morem sodit,tista ,ki pa to dela eden za drugim,pa ne vem...ne razumem.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.5.2009 8:29:54
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 midva poskušava dve leti in sedaj imava prvi neuspešen IVF za seboj.. kar pogumno naprej in predvsem vrjami vase,mi pa ti držimo pesti.Tudi tebi bo uspelo! Pikica36 tebi pa želim lepo in zdravo
< Sporočilo je popravil andreja2000 -- 21.5.2009 8:30:38 >
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.5.2009 8:45:55
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,žal je pa res kar dosti žensk ,ki delajo splave...meni se je srce trgalo,ko sem ležala v bolnici in imela spontani splav,okoli mene pa so bile ženske,ki so prišle delat splav.Ja,tako je,kdo ve kakšen razlog ima taka ženska,zato ne morem sodit,tista ,ki pa to dela eden za drugim,pa ne vem...ne razumem. glede splavov je moje mnenje sledeče: če ga naredi ženska ki ima zato utemeljne razlog potem ok, razumem, da niso vse nosečnosti zaželjene, da obstajajo zdravstveni razlgo itd. če ga pa delajo kot po tekočem traku potem pa ne vem no... Andrejčka ti pa pogumno stopaj naprej po svoji poti , veš angeli in angelčki nas čuvajo in nam dajejo moč, da gremo naprej...jaz se vsak dan posebaj spomnim moje mami, pa mojih dveh angelčkov in so dnevi, ko se ob misli nanje lahko nasmehnem, ko mi je toplo pri srčku da so sploh bili v mojem življenju, so pa dnevi, ko težko prenesem misel nanje brez da bi stopile solze v oči za vse ki imamo angele in angelčke tam nekje
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.5.2009 9:40:22
|
|
|
|
andreja2000
|
mausikaa hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?