|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
28.5.2009 18:47:31   
zaljubljena23
Andreja, se strinjam s teboj.

Lana, imate luštkanega fantičauser posted image Pa tista igrala so mi nekam znanauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
29.5.2009 9:59:39   
lana38
zaljubljena23, a si kje blizu doma?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.5.2009 11:08:47   
zaljubljena23
Lana, zaprisežena Ptujčanka oz okoličanka, tako da mi je to znanouser posted image

JAz sem končno dobila G, moj hormonček je padel na nulo, tako da lahko končno rečemo, da ni šlo za IMNuser posted image
Zdaj moram počakati na M, po končani M pa takoj k G, da mi naredi ponovni Uz, da vidi če je pregrada ali ni. Tako, da bom očitno mogla počakati dve M, preden bomo začeli papcat spet klomifen, ampak julija pa bo, to pa mora bitiuser posted image user posted image , če ne na začetku pa proti koncu meseca, seveda če predpostavljamo, da pregrade ni, ker potem pa se bo ziher zavleklo še za nekaj mesecevuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.6.2009 18:26:23   
krtekxx
Mi gremo pa na morje. Jutri. Za en teden. Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.6.2009 10:02:59   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj po dolgem času. Sem mislila, da vas bom v juniju presenetila z dobro novico, saj bi 10. imela NS, ampak ...user posted image Ja, končno nama je spet uspelo zanositi (konec marca), a se je v petek vse končalo. Na pregledu pri svoji G je le-ta ugotovila, da ni več utripov. Sledil je ponovni UZ v bolnišnici, kjer so diagnozo samo potrdili, v ponedeljek sem bila na abraziji. Noseča sem bila zdaj 10 t, srček pa naj bi prenehal delati v 8. NImam več besed ... Ne morem dojeti, da se mi to dogaja - že tretjič sem izgubila svojega otročička. Zakaj, le zakaj nama ni dan še en otrok??????
Eh ... tako sem žalostna ...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.6.2009 10:33:02   
lana38
Milamay!user posted image user posted image user posted image  Ko sem videla, da si se oglasila, sem bila prav vesla. Potem sem pa prebrala tvoj post, pa sem kar postala žalostna s tabo. Usoda nas včasih res kruto izigra. Bodi močna. Mi pa te bomo tukaj podpirali v tvojih odločitvah in te tolažili.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.6.2009 10:58:13   
Milamay
Hvala ti lana! Tako nemoč čutim ... Pa pred kratkim sva povedala tudi sinu, ki je bil presrečen. Naš mali si RES zelo želi bratca ali sestrico ... zato še posebej čutim to nemoč, da mu nikakor ne morem tega dati. Zdaj sva mu spet morala razložiti, kaj se je zgodilo. V ponedeljek je tudi povedal v vrtcu ... Eh ... včasih življenje res ni fer!!!!! 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.6.2009 12:45:31   
Špela100
JoJ Milamayuser posted image user posted image , tudi jaz sem takoj letela brat, ko sem videla, da si se oglasila.
Nimam besed in ne vem zakaj se to dogaja, lahko pa občutim tvojo bolečino, jezo, nemoč in žalost. Občutki potisnjeni v podzavest, ki s tako žalostno novico privrejo spet na dan.
Žalostna sem zate in prosim ne obupaj...bodi močna, jokaj, pol pa naprej, ne odnehaj, ker bo uspelo, boš videla.

Pošiljam ti en objemček in oglasi se še kaj....mislim nate....

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.6.2009 8:30:25   
pikica36
milamay- vem kako se pučitiš, da si razočarana, jezna, žalostna... ni besed s katerimi bi to opisaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem v ponedeljekdoživela to grozo že tretjič zaporeduser posted image user posted image user posted image user posted image
a so ti predlagali kakšne preiskave za naprej??

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.6.2009 9:38:16   
Milamay
Hvala, punce! Tolikokrat ste mi že bile v oporo. Včeraj sem imela res krizo. Samo sem jokala, vse mi je šlo na živce, moj dragi ni nič naredil prav ...user posted image Ja, saj vem, da moram to spet nekako preboleti ...
Pikica - vem, da so poslali vse na genetske preiskave ... Saj ne vem, če mi bo to v kakšno tolažbo ... Ampak je vseeno bolje vedeti, zakaj se je to zgodilo. Na dodatne preiskave ne bova šla, saj je bil to najin zadnji poskus ... user posted image Odločila sva se, da je to poglavje za nama ... Enostavno ne morem več. Vsaka nosečnost je zame zelo težavna, slabosti so grozno, skoraj 2 meseca ni nič z mano ... Pa če bi še to vse odmislila, enostavno nisem več v stanju dajati vsega tega skozi. Morda če bi bila 10 let mlajša ... Morda ... Zdaj se skušam nekako sprijazniti, da bo naša družina imela le 3 člane ... Bomo pa toliko več uživali skupaj. Zelo radi smo skupaj, radi kam gremo, odkrivamo nove stvari ... Bomo pač potovali po svetu ... Zdaj mi je najbolj pomembno to, da smo vsi zdravi in da se imamo zelo radi.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.6.2009 9:47:46   
pilotina
Milamay

user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.6.2009 10:55:27   
lana38
Milamay!user posted image user posted image user posted image
pikica36, seveda tudi zate user posted image user posted image user posted image ; ne obupaj.
LP

lana38

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.6.2009 11:48:15   
andreja2000
Milamay ojoj,pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  in dobro vem kako se počutiš...jočem s tabouser posted image user posted image user posted image ,res žalostnouser posted image user posted image user posted image .Drži se,in vedi,da nisi sama.

pikica36user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.6.2009 12:31:04   
Špela100
Pikica36 sem prebrala na 40+, kamor včasih pokukam, ker se tudi jaz bliskovito približujem tej številki....žal mi je zate, bodi močna in en objemček user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.6.2009 17:32:42   
zaljubljena23
Punci, zelo mi je žal, da se morate spopadati z izgubo vajine pikice. Pošiljam vam objemčke in mnogo pozitivne enrgijeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.6.2009 7:15:01   
lana38
Naj vas obvestim, da je Sulfinija postala mamica sinčku Valu, ki se mu je zelo mudilo na ta svet. Čestitke Sulfinija še tukaj.user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.6.2009 16:34:27   
zaljubljena23
Čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.6.2009 20:09:23   
krtekxx
Sulfinija, čestitke.
Milamay, zelo mi je žal za tvojo pikico. Saj ne vem, kaj naj rečem k tvoji odločitvi, da je bil to zadnji poskus. Le to, da si vzemi čas, počitek po neuspešnih nosečnostih in čas ponavadi prinese marsikaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.6.2009 20:52:13   
mausikaa
Milamay ne obupaj, veš nekje so pikice ki čakajo na nas - čisto sigurno so nekje...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.6.2009 9:18:22   
Milamay
Krtexx in mausikaa - hvala vama, da mislita name. Saj sem se zmeraj tako tolažila ... Ko je šlo prvič narobe v 23 tednu, so mi vsi govorili, da se pač kromosomske napake zgodijo - ampak seveda v majhnem odstotku. Čeprav je bilo to res zelo hudo (roditi mrtvega otroka), vendar nekako sprejmeš, da si pač med tistimi nekaj odstotki. Potem so mi vsi govorili, da drugič pa res ne more iti nič narobe. Pa je šlo. Po horionski biopsiji (ki so mi jo vsi priporočali zaradi prejšnje kromosomske napake) je detecu prenehalo biti srce. Spet so se zdravniki razdelili na tiste, ki so govorili, da je to pač tista 2% ali 3% (ne spomnim se več natančno), ko pride do odmrtja. Drugi so spet govorili, da to ni povezano s horionsko biopsijo, da bi verjetno tudi brez horionske prišlo do tega (tista začetna nevarnost zgodnjega splava pač). No, zdaj tretjič pa spet vsi (moja G in zdravniki v bolnišnici),d a zdaj res ne more iti nič narobe ... da trikrat pa se res nekaj ne ponovi ... vsepovsod pa res ne padeš v tiste kritične odstotke ... Ja, pa sem spet ... user posted image Spet med tistimi odstotki, ko se to v zgodnji nosečnsoti zgodi. Mi je G v bolnišnici rekel, da gre v 16 % vseh nosečnostinekja narobe. To pa ni tako malo, ne?
Zaradi vsega tega pa zdaj res več ne upam. In nimam več moči. Nimam je!

LP

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.6.2009 11:24:52   
lana38
Milamay, ti sama najbolje veš, koliko zmoreš. Morda bo zate spet prišel tisti trenutek, ko boš začutila, da se boš spet opogumila in borila za še eno pikico. user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.6.2009 11:52:33   
andreja2000
Sulfinija še tukaj od mene iskrene čestitke za sinčka Valauser posted image

Milamay res si šla skozi težke preizkušnje in to človeka zna utruditi in mu vzeti moč in voljo,vendar velikokrat le začasno,potem pa se spet od nekod prikrade nova moč in volja...in morda se kdaj vrne moč tudi vate in boš poizkušala spet znova,kdove kaj prinese čas..želim ti vse lepo,mislim nate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.6.2009 21:03:25   
natasarobi
Milamay - user posted image  saj sploh ne vem kaj naj napišem .....

Jaz pa postajam čim bolj nervozna, ker gremo poiskusit v tretje - bolj ko razmišljam o ponovi zanositvi bolj sem živčna in se čedalje težje umirjam. Sem mislila, da sem prebolela in da sem pripravljena v tretje, toda vedno bolj sem nervozna kako se bo izšlo. Bolj ko delava na tem slabše sem. Se mi zdi, da me cela zadeva obremenjuje ne samo na tem področju tudi na drugih (služba, medsebojni odnosi,...).

V glavi se mi dostikrat vrti zgodba od obeh prekinitev in dejansko ne vem kako bi se odzvala še v tretje. Vem, da to ni ravno za premšljevat, ampak enostavno mi podzavest ne da miru. Pride moment in jaz se znajdem v porodnišnici in s tistimi sestrami, postopki,... Spet vidim same nosečnice okoli mene,....

Imam tudi na drugih področjih pestro in mogoče še to pika na i, da sem vsa znerverana.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
16.6.2009 7:24:26   
lana38
natasarobi, sprosti se in poskušaj čimbolj uživat s svojim user posted image . Ne razmišlja preveč. Vem, da je to težko, ampak pomaga, če sam sebi dopoveduješ, da bo vse kot mora biti.
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.6.2009 13:03:23   
andreja2000
natasarobi te popolnoma razumem,saj sem tudi sama šla čez to,tisoč misli v glavi,nervoza,strah...potem pa sem se odločila,da bom poizkušala ignorirat temne misli,kar pa je sila težko...bolj ali manj mi je to kasneje uspevalo,a vstrajala sem pri odločitvi,da se ne bom pogrezala v slabe misli,ker si dejansko s tem škodujem in kadarkoli so prišle temne misli sem jih zavestno ustavila in jih zamenjala z pozitivnimi,to pa seveda ni bilo lahko,a večinoma mi je uspevalo.Najhuje je seveda spet bilo čakanje na izvid AC,a sem se skušala držati pozitivnosti,čeprav priznam,da mi včasih ni najbolje uspevalo,pa vendar sem se trudila...ja,ko imaš za sabo slabe izkušnje je izredno težko misli usmerit na pozitivnost,vendar z veliko truda se je dalo.
Tudi tebi želim,da ti uspe vsaj v večini odstranit negativne misli,ker dejansko z strahom ne naredimo nič,kvečemu škodo,probaj se sama toliko zbrat,da ko pride slaba misel,reči stop in misli kako bo tokrat vse vredu,misli na pozitiven izid,kako boš srečna mamica zdravemu otročku.Držim pesti,da bo tokrat tudi tebi uspelo!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?