Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.4.2009 15:04:32
|
|
|
|
krtekxx
|
Jaz bom letos 28, moj mož 29. In sem si vedno želela bit res mlada mamica, polna energije. Ej, ne ga sr... jaz, Lana, Andreja smo vse mlade mamice okoli 40 in POLNE ENERGIJE. Tinaaja, a tako je to. Pismo, ti res ni fajn če je tako. V bistvu pojma nimam, kako komplicirano je lahko: Brita je namreč samo 3x v svojih 100+dneh jokala po ene par ur ponoči - dokler nismo ugotovili, da je lačna in da je mal brezveze na uro gledat kdaj je zadnjič jedla. Drugače pa skoz spi od 22h do najmanj 6h z enim dojenjem (zame v snu) vmes.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.4.2009 15:06:45
|
|
|
|
barvar
|
Seveda ni skrivnost. Tako kot ti sem iz Ptuja, tako da bi bilo čisto možno! In ti, se že dolgo trudiš zanositi? Upam, da nisem preveč radovedna. Lep dan vsem skupaj, Barbara.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.4.2009 15:10:49
|
|
|
|
barvar
|
Krtekxx brez zamere. Nisem mislila, da ste ve brez nje. A jaz bi rajši imela zdaj, kot pa čez pet let. Čeprav glavno, da enkrat bo! Bomo takrat našli dovolj moči za vse kar nas čaka...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.4.2009 19:05:00
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, brez zamere tebi. Jaz se skoz mal hecam...sploh, kadar mi katera reče "mlada mamica"...še dobro, da barve tako dobro prikrivajo sivino, oz. bolje rečeno belino.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.4.2009 7:20:19
|
|
|
|
lana38
|
barvar, jaz sem srečna mamica 12 letnemu Blažu in 16 mesečnemu Timu. Je pa minilo skoraj 3 leta, preden je to uspelo. Pa kar nekaj težav je bilo. Zdaj grem v službo in jih nimam časa na široko opisovati. Lahko pa poiščeš prvi del naše teme, ali pa tega malo per strani nazaj prebereš, saj sem večkrat pisala o tem. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.4.2009 7:09:32
|
|
|
|
lana38
|
Naša tema danes praznuje 3 leta. Pred 2 letoma pa sem zagledala . Kako pomemben datum je to. Pišite kaj, da ne bomo vedno na 2. strani. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.4.2009 19:29:07
|
|
|
|
sonchek
|
3 LETA ..čestitke vsem nam za obletnico... Kok stvari se je zgodilo v tem času..hmmmm...sej ne morm verjet da tako čas leti... Evo da se še jaz malo javim...ker se res že dolgoooo nisem ampak res ne najdem nobenega časa za RR... Naj vam sporočim, da smo tudi mi v pričakovanju še enega družinskega člana... Drugače smo super uredu, lepo se rihtamo...kr nekaj smo bili bolni v pretekli zimi, zdej gremo pa z nasmehom proti poletju in dopustom..in vsem kar nam še čaka.... evo res tok na hitr..se še javim...takoj ko najdem malo več časa... SREČNO vsem...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.4.2009 8:27:52
|
|
|
|
lana38
|
sonchek, čestitke za . Sem včeraj razmišljala, kako dolgo se že nisi javila, ko sem se spomnila naše obletnice. V teh letih se je res dosti zgodilo. Ampak naše spdbude in podpore so tudi dosti pripomogle k temu. Če drugače ne, vsaj psihično smo bile dvignjene. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.4.2009 13:25:13
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Andreja kako si pa ti? Veliiiiiiiiiiiiiiiiiikokrat se spomnim nate. Hvala,tudi jaz se ogromnokrat spomnim nate! Počasi se pobiram in je pač tako,da je kateri dan boljše drugi slabše,vendar nekako moram dalje... sonchek super,za krtekxx kako čas beži...vaša frajla se je že kregat naučila . Ja pa seveda za 3 leta te teme...,ki jo moram resnično pohvalit.Takrat sem se že celo leto sama utapljala v žalosti po izgubi naše punčke(maja bo že 4 leta od UPN),ko sem po naključju našla tole temo,ki mi je resnično dala novih moči.Tu sem vedno dobila spodbudo kadar sem zdrknila k tlom,našla sem toplino in prijazno besedo,ki me je gnala naprej...In tu sem tudi spoznala,da nisem sama z takimi težavami,da je tu še mnogo punc,ki imajo podobno življensko izkušnjo,da so tu prav posebne punce,punce,ki v sebi nosijo neverjetno moč kljub slabim izkušnjam... In ta tema mi je bila velika tolažba v vseh dneh,ko sem čakala na in nato tudi v .Potem se je rodila naša zlata Eva,ki ima že 16,5 mesecev in tudi sedaj se še vedno rada tukaj oglasim. No,tole sem napisala,ker je bila ravno 3 obletnica te teme in za vse,ki ste se nam na novo pridružile,ali pa nas samo berete...
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.4.2009 14:56:24
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz še vsak dan pogledam na to našo temo. Moram priznati, da bi se pred 3 leti brez te teme in RR zelo težko psihično pobrala. Hvala vsem še enkrat za spodbudo v najtežjih trenutkih mojega življenja. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.4.2009 17:02:35
|
|
|
|
barvar
|
Da se malo oglasim še na tej temi. Moje še kar ni. Minilo je že osem tednov od abrazije. Zdaj bi pa že lahko prišla! No ja, glede na to, da sem jo imela v lanskem letu samo enkrat ima še čas . Lepe praznike vam želim!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.4.2009 20:17:49
|
|
|
|
andreja2000
|
Tudi jaz želim vsem lepe praznike! Mi smo vredu,smo zelo veliko vzunaj,ker naša Eva enostavno ne zdrži v stanovanju,ima res izjemno veliko energije,ki jo najlažje pokuri vzunaj.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 1.5.2009 18:01:36
|
|
|
|
ronja1a
|
tinaaja, čestitke!!! malo pozno, samo me dolgo časa ni bilo tukaj, odkar mi trebuh raste vse drugo lažje počnem kot sedim za računalnikom, tko da me tudi na ringaraji ni bilo celo večnost ... sicer pa je vse v redu, še čisto malo pa grem na porodniško... kerala, žal mi je za tvojo izkušnjo, pa čestitke in držim pesti za novega fantka ... jaz sem tudi po upn ure preživela na ringaraji, nisem tolik pisala, kot brala vse kar je bilo podobno moji izkušnji... barvar, jaz sem prvo menstro po upn dobila kakih 35 dni po upn, mislim pa, da glede tega ni pravega pravila in je zlo različno pri ženksah krtekxx, o tvoja je pa že prava bejba, štiri mesece, uf, kako hitro je tole šlo ...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.5.2009 8:57:59
|
|
|
|
krtekxx
|
No ja, glede na to, da sem jo imela v lanskem letu samo enkrat ima še čas user posted image Meni je ene parkrat po abraziji M zatajila - sem šla do G in mi je predpisala tablete. Če nameravaš delati na , potem nima smisla prav čakati. Ronja1a: koliko časa ti bo pa trebuh še rastel?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.5.2009 20:09:26
|
|
|
|
ronja1a
|
Ronja1a: koliko časa ti bo pa trebuh še rastel? krtekxx, še dober mesec, zdejle je tam nekje med 35. in 36. tednom
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 5.5.2009 11:33:25
|
|
|
|
lana38
|
ronja1a, to bo pa kar hitro prišlo na vrsto tvoje globoko dihanje. potem boš pa srečna mamica. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 6.5.2009 21:46:58
|
|
|
|
barvar
|
Pozdravček. Moje še kar ni, zato sem pričela s tabletami za sprožitev, kasneje bom pa pohrustala še škatlico klomifena. Mož se že boji, ker bom spet tečna kot . Ampak za bo treba potrpet. Nočko
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.5.2009 7:04:58
|
|
|
|
lana38
|
barvar, ti kar vstrajaj, možek bo že potrpel. Na koncu pa bosta oba srečna s svojim . LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.5.2009 14:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
barvar kako pa ti ješ klomifen (od katerega dne)? Men je malo čudno, lahko je naklučje...jaz sem zanosila v 3 krogu, ko sem vzela klomifen od 3 - 7 dne ciklusa, prej sem ga 2 meseca jedal od 5 - 9 dne...ni mi niti jasno zakaj mi je spremenil. No, men se je kljub začetni sreči nosečnost končala z abrazijo v 11 tednu. Sedaj se še psihično pobiram (čeprav je že 3 mesece okrog) in upam, da nam bo ratalo čimprej ponovno zanosit. Sedaj mormo počakat še naravno menstruacijo (zadnja je bila prožena, ker je prav tako kot barvar nisem dobila po abraziji) in potem v nove boje. Upam, da mi ne zamerite ker sem pod anonimna, trenutno se še ne bi izdala. Pa pohvala vsem vam, ki si stojite ob strani in se vzpodbujate...upam, da me boste sprejele medse. Lep dan
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 7.5.2009 17:49:55
|
|
|
|
andreja2000
|
anonimna ,seveda te sprejmemo medse... Mi je pa žal,da se je tvoja žalostno končala in ti za naprej želim veliko moči in seveda,da bo prihodnjič tako kot mora bit. Jaz sem klomifen jedla 6 mesecev in sem zanosila potem tisti mesec,ko ga nisem več jedla. Vse lepo za naprej
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 8.5.2009 12:51:31
|
|
|
|
krtekxx
|
Ronja1a, navijamo zate.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 8.5.2009 14:20:17
|
|
|
|
lana38
|
anonimna, pozdravljena ned nami. Jaz sem Klomifen jedla 3 mesece od 5 do 9 dne. Spremenil pa ti je G verjetno zato, ker se lahko jemlje tudi od 3-7 dne, odvisno od dolžine ciklusa. Mislim pa , da nekega bistvenega vpliva nima, kateri dnevi. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 9.5.2009 22:30:52
|
|
|
|
barvar
|
Anonimna jaz jemljem klomifen od 3. do 8.dne ciklusa, a na UZ ni bilo videt, da bi prišlo do ovulacije. Zanosila sem v bistvu takrat, ko bi že morala priti . Sicer pa je pri meni tako vse pomešano in sem v bistvu brez svoje menstruacije že dobrih deset let. Ti kar jemlji klomifen tako kot so ti predpislči, mi pa držimo pesti, da bo čimprej uspelo.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 12.5.2009 7:14:16
|
|
|
|
lana38
|
Če ne bi čkala na , bi bilo kar super, da ni . Meni je to zdaj kar všeč, da je ni, ker še vedno dojim zjutraj in zvečer. Zdaj je že nisem imela 2 leti, razen tiste krvavitve po porodu. Sem se je že kar odvadila. Morda še zato bolj vstrajam pri dojenju, pa tudi Tim se še ni pripravljen odpovedati svojemu večernemu in jutranjemu užitku in cartanju. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?