|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
21.5.2009 9:54:25   
citrončica
se opravičujem, ko takole "uletavam"user posted image ,
a moram andrejo pozdravit, včasih si se še oglasila h pozitivkam malo, zdaj pa sem slučajno opazila, da nekaj pišeš tule....

velikokrat si mi na misel,
posebej ker te je življenje peljalo skozi tako težke preizkušnje, upam da zdaj poskušate spet zaživeti in da max uživate z Evico!!!

pa-pauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Pozdravljene!

Vidim da malo spodbujate Lano38 še k enemuuser posted image .user posted image .
Jaz bi še ga tudi imela,posebno,ker imam mladega partnerjauser posted image ,ampak,mal me žal zdravje jezi,pa če bi še enkrat mogla čakat tako dolgo kot pri Evi in spet dati skozi vse travme,bi jih pa imela že skor 50,ko bi pa vedela,da bo mi vse uspelo  kot mora,bi pa se še spustila v to( no,pa če bi bilo tudi zdravje boljše),saj jih bom napolnila letos komaj 44user posted image .Sicer pa poznam mamico,ki je napolnila že 50,pa ima tako staro punčko kot je naša in to je njen prvi otrok,tako da...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
21.5.2009 10:05:38   
andreja2000
citrončica ej,punca mojauser posted image .Hvala,da se spomniš name.Ja,k pozitivkam pa trenutno bolj slabo sodim,še imam v sebi nekako preveč žalosti po smrti sestre,a vendar vas pa kdaj pa kdaj preberem.
Ja,naša Evica nas res osrečuje in zaposluje,je neverjetna migica,ki praktično nima nič mirauser posted image
Bodi mi fajn in držim pestke zate!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.5.2009 10:33:15   
citrončica
Hvala, andreja, saj so tiste "naše" teme kar malo zamrle sedaj, od punc, ki smo bile takrat v MB se baje le še jaz trudim za user posted image user posted image , vsem ostalim je že uspelouser posted image user posted image , tako da mislim, da sem zdaj jaz na vrsti, evo, od ponedeljka grejem dva user posted image user posted image !!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.5.2009 11:07:40   
Klarissa
oj,
malo da se jaz javim še tu. Da nas bo še več držalo pesti. Mogoče se me nekatere spomnite.
po 3ss, sem noseča 4. sem v 15.tednu in pričakujeva enojajčna dvojčka:)
poslušam samo: riziko, riziko. imata pa vsaj vsak svoj ovoj v isti posteljici, tako se s popkovino drugega ne bosta zapletla. so pa drugi riziki...
mislim pozitivno in upam, da ju dočakava jeseni.
pozitivne misli punce in držat pesti za srečo. saj nam druga ne preostane:)))

Neposredna povezava do sporočila: 1904
21.5.2009 11:20:03   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Hvala, andreja, saj so tiste "naše" teme kar malo zamrle sedaj, od punc, ki smo bile takrat v MB se baje le še jaz trudim za user posted image user posted image , vsem ostalim je že uspelouser posted image user posted image , tako da mislim, da sem zdaj jaz na vrsti, evo, od ponedeljka grejem dva user posted image user posted image !!

user posted image

bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image  citrončica in resnično ti držim pesti,da tokrat uspe tudi tebi,res je že čas tudi zate!

Klarissa seveda se te spomnemo in čestitke za user posted image user posted image user posted image ,super,sem vesela zate in naj vse poteka kot mora!user posted image user posted image user posted image Ti pa le tako optimistično naprej!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
21.5.2009 11:29:54   
lana38
Klarissa, seveda se te spomnimo!user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in kar user posted image user posted image . Ko boš rodila, boš pozabila na ves riziko. Zdaj pa pač malo bolj paziš.

citrončica, tudi tebi bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1906
24.5.2009 8:29:04   
lana38
Ku-ku....Padle smo na 2. stran.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.5.2009 11:49:31   
natasarobi
Da vas malo pozdravim.

Kako se kaj prebijate čez tole vročino? Jaz sem cel dan v pisarni pa gre, ker imamo klimo. Malo 'hudo' je, ko je treba v avto, ki stoji celi dan na soncu. Včeraj mi je kazalo 40 stopinj, sem mislila, da se mi je zunanji termometr na avtu pokvaril. No, upam, da bodo jutri male ohladitve.

Drugače nič novega. Že nekja časa nazaj sem napisala, da bomo šli v nov boj. Zaenkrat se drživa še malo nazaj, ker greva septembra na križarjenje, pa si ne bi želela, da bi mi bilo slabo, sploh, če se še guncamo, mislim pa da tudi nosečnice po ne vem katerem mesecu niso zaželjene ali pa jih sploh ne vkracajo.

Sem se pa odločila, da g. ne bom menjala (čeprav na prebran post iz upajmo skupaj - sva v šoku spet razmišljam o menjavi), sem se naročila na pregled že en mesec nazaj in sem naročena v mesecu septembru (mogoče bom takrat že nosečauser posted image ). V prihajajočih dneh moram še do splošne - na pregled za ščitnico (itak moram it), splošno kri in voda (tudi če (do)plačam), pa folno papcat. Tak je plan - sem Pušenjaka na forumu spraševala, če bi dala kakšne preglede še čez, pa je napisal, da naj delam tako kot vsaka, ki hoče zanosit (kljub mojim težavam v preteklosti).

Sva pa sobo, ki je namenjena otročku pred kratkim prepleskala, včeraj sva naročila zavese (take klasične) - 'kao' sobo za releksacijo delava tako na počasi.

Uživajte kolikor se da in čim manj težav z vročino.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.5.2009 7:09:02   
lana38
natasarobi, vi2 samo veselo na delo, ko bo pravi čas.
Mi imamo tudi v službi klimo in je res pravi šok, ko potem stopiš ven na vročino. O avtu pa sploh ne bi komentirala.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.5.2009 9:09:05   
barvar
Vas malo zanemarjam zadnje čase. Sem danes 12.dan ciklusa in imam UZ pri svojem ginekologu. Upam, da je klomifen "zbudil" moje jajčnike, da bi vsaj malo začeli delat. Mi pravi moj, da mora vsaj en del mojega telesa malo počivat, ker jaz sem kar naprej priklopljena na 220V user posted image user posted image user posted image .
Uživajte v deževnem dnevu, ki je vsaj malo ohladil ozračje in izkoristite popoldne in večer za user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.5.2009 10:39:05   
ronja1a
ozitivka

po 3ss, sem noseča 4. sem v 15.tednu in pričakujeva enojajčna dvojčka:)
poslušam samo: riziko, riziko.

klarissa, čestitam in držim pesti

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.5.2009 11:47:28   
andreja2000
barvar tudi jaz držim pesti,da klomifen naredi svoje.

natasarobi super za križarjenje,pa držim pestke,da vama uspe kmalu zagledat user posted image ,ko bo pravi čas.

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.5.2009 18:34:48   
zaljubljena23
Da se še vam jaz tukaj pridružim.

Po 8. mesecih sva tudi midva s pomočjo klomifena dočakala svojo srečo in 23.4. zagledala magični in težko pričakovani dve črtici. Dva dni za tem se pojavijo izcedki, po praznikih se odločim za obisk pri svojem G, dobim utrogestan, na UZ se ne vidi nič, pošlje me na odvzem krvi, ki potrdi prisotnost beta hcg-ja. Potem čez teden dni kontrola, ker je bila vrednost beta hcg-ja zelo mala me spet pošlje na odvzem krvi, naraste ampak zelo malo. Tako sem tri tedne hodila po 2x na teden k G, odvzemi krvi, spremljanje rasti hormona beta hcg, ki je rastel, vendar zelo počasi, spremljanje na UZ, videlo se ni nič, tako da so postavili tudi sum na IMN. 15.5. sem morala na ponovni UZ v bolnico, kjer se ponovno ni videlo nič, pošljejo me na odvzem krvi in šok, beta hcg je drastično padel. Nedelja 17.5., pojavijo se močne krvavitve in krči, moj me pelje na urgenco, kjer mi naredijo UZ in G skomentira, da je prišlo do SS, zvečer pa mi je še opravil čiščenje. Tako se je najina pikica pri 7t3d poslovila in odšla med angelčke. Zdaj čakamo na histološke izvide, treba je ugotoviti, če imam res pregrado, G ki je opravil čiščenje, je dejal, da morava počakati eno M, potem pa lahko greva novim zmagam na proti.

Barvar, kaj je pokazal UZ?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.5.2009 21:52:56   
andreja2000
zaljubljena23user posted image user posted image user posted image žal mi je za tvojo pikico,drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.5.2009 21:58:36   
barvar
Da malo poročam. V desnem jajčniku trije folikli veliki od 10 do 12mm, na levi strani tudi dva približno enake velikosti. Naslednji UZ v ponedeljek, do takrat pa user posted image . Lep večer in sladke sanje...

Neposredna povezava do sporočila: 1915
28.5.2009 5:20:33   
zaljubljena23
Andreja, najlepša hvala.

Barvar, tebi pa čestitke za uspešno pridelane folikle, meni je s pomočjo klomifena vedno uspelo pridelati samo enega ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.5.2009 7:25:22   
lana38
zaljubljena23!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo ti je pa opravil abrazijo oz. kje si bila v bolnici? Tudi meni je moj G takrat rekel, da je samo ena user posted image dovolj in lahko gremo v nove boje. Želim ti, da soš čimprej srečka user posted image in potem tudi mamica.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.5.2009 9:45:45   
zaljubljena23
Lana, bila sem na Ptuju, čiščenje pa mi je opravil dr.Ognjenovik.

Hvala za lepe želj, poskušam biti optimistična, včasih gre, včasih pa tudi ne. Saj bo, vem da bo tudi zame kmalu ponovno posijal spnček in takrat bo uspešno do konca

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 28.5.2009 9:47:38 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.5.2009 9:49:42   
barvar
Jaz sem imela abrazijo v 10.tednu nosečnosti in so mi rekli naj počakam dva do tri mesece. Ko sem pa klicala v MB pa so rekli, da je ena user posted image dovolj. Sicer pa je ni bilo dva meseca in sem si jo potem sprožila, tako da sem dejansko čakala skoraj tri mesece, sedaj pa sem v novem boju user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.5.2009 9:59:42   
zaljubljena23
Ja ti napotki so si zelo različni, sem zasledila, da tudi 6 mesecev ne priporočajo, sicer pa G, ki mi je opravil čiščenje najbolje ve, zakaj je dejal, da lahko počakam samo 1 in bom to tudi upoštevala, kdo ve, mogoče pa me doleti enaka usoda kot barvar, da bom mogla več kot mesec dni čakat na M user posted image , ker je ne bo od nikoder

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.5.2009 11:25:34   
lana38
zaljubljena23, kar začnita veselo user posted image . Mi2 sva začela tudi takoj po prvi user posted image , pa je trajalo kar celo leto, preden je ratalo, seveda vmes pa še Klomifen, HSG in HYSC.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.5.2009 12:09:32   
zaljubljena23
Lana, hvala, bova, tako ali tako grem spet nazaj na klomifen ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.5.2009 13:06:00   
andreja2000
barvar user posted image super za folikle!

zaljubljena23 ja,maš prav,ti napotki kdaj ponovno zanosit so si pa res čist različni,eni rečejo tako,drugi drugače.Meni so v Lj po UPN v 21 tednu rekli da lahko takoj po prvi user posted image ,ko sem imela ss v 13 tednu,so mi rekli čakat 3 mesece,ko sem imela ss v 10 t 2meseca,tako da je res čist različno.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.5.2009 13:54:00   
andreja2000
Bom nadaljevala,me je prej soseda zmotla...

skratka,pomoje je pravi trenutek za ponovno user posted image ,ko ti sam čutiš,da si pripravljen poizkusiti znova.

Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.5.2009 17:19:31   
lana38
V albumu Tim11 imam nekaj novih slikic.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?