|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
1.5.2008 21:54:11   
Milamay
A, tako, tinaaja - vi pa kar na morju?! Super! kakšno je kaj vreme? Ste šli daleč?

Mene pa nekaj zanima. A je katera jemala dabroston? Kako ste ga jemale? Meni ga je že v marcu moja G napisala, ker sem imela neke vmesne krvavitve in zaradi suma na endiometriozo. Nisem ga še začela jemati. Nekako sem nečeloma proti nekim vnosom zdravil v telo. G mi je rekla, naj jih jem od 14. dne naprej 10 dni. Ne spomnim pa se, koliko jih moram vzeti na dan. Čisto se še nisem odločila, če naj jih sploh jemljem ... Je katera jemala dabroston in zanosila?

Prazničen (pri nas bolj bolehen) pozdrav vsem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.5.2008 8:15:09   
lana38
Jaz sem v začetku user posted image  jemala Dabroston 3x1. Ne vem, če ga ti lahko iso.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.5.2008 10:15:43   
andreja2000
milamay hvala,da misliš name!
Tudi jaz sem večkrat jemala dabroston v zaćetku user posted image ,ki bi naj pomagal ohraniti plodek.Sem ga pa nazadnje jemala nekaj časa zaradi vmesnih krvavitev in mislim da dve na dan.Dabroston kar veliko predpisujejo in moje telo ga je tudi kar nekaj zaužilo.Ko pa sem potem zanosila z Evo,ga pa nisem jemala,čeprav sem ga imela predpisanega,sem ga pa kratek čas pred user posted image .Drugače pa praktično vsako user posted image  do 3 meseca.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.5.2008 21:45:34   
sonchek
Hoj šjore....user posted image

Vidim da v bistvu ni nič novega tle gor..čakte morm mal še na seznam pogledat, če pričakujemo kakšno novo mamico...

Krtexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx???????????????????????????' kaj dogaja????

Andreja2000 user posted image user posted image user posted image

Anonimna..jaz sem celo nosečnost delala po 4-ure..pa še to sem se komaj zmenila s svovo G., drugače bi me ona dala kr na polno bolniško...

Dabroston sem pa (men se zdi) tudi jaz jedla, zaradi krvavitev na začetku n., pa se sploh ne smomnim po kok tabletk na dan user posted image user posted image user posted image
Mah mam pamet k un sir s luknami...user posted image
Pri nas nič pretresljivo novega..imamo se nadvsem luštno...user posted image user posted image user posted image
Ah men je res tok fajn...ress...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.5.2008 22:05:03   
sonchek
evo poglejmo še na hitro kje smo....
..a katera ve kaj o Teri in Aurori..verjetno sta zdaj že obe rodili,kaj?

UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA: 

user posted image  ---->user posted image   Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.
user posted image  SREČKA ...PDP FEB.08....

user posted image  ---->user posted image   Aurora 28, 28 let -1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje; 2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje;
user posted image  SREČKA od 28.03.2007...PDP????

user posted image ---->user posted image   kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
user posted image  SREČKA.....JUPIIIIIII....PDP???

user posted image ---->user posted image  Naty*, 10. 5. 2007 - abrazija v 11. tednu (prazna GV),
user posted image  SREČKA ....PDP: Maj 2008!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image  ---->user posted image   SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8t4d;
user posted image  SREČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! jupiiiiiii PDP???? (javi)

user posted image ---->user posted image   Neža7- jun.07- UPN v 19.tednu....
user posted image  Srečkaaaaaaaaa..PDP????

user posted image   Bety ali Bety upa,    

user posted image  Milamay,36 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 3 leta.
user posted image  NS (sept.07) ne bije več srček, abrazija.

user posted image   Krtekxx37 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
6. ss junij 2007 ????

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . 
user posted image ...ne čaka je!!!!

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    ????????????

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..

user posted image  HEL36, stara 37 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (Trisomija 12)... čakata na genetske preglede...

user posted image   Medika 13,28. let UPN-21.7.2007 zaradi...trisomije 13.

...akcija Decembra...

user posted image  mihi78, 29.let..1.ss - januar 2004, abrazija v 8t....2.ss - september 2004, abrazija v 7t (snetno jajce)...3.ss - junij 2005, 6t - abrazija ni bila potrebna,
    odstranitev pregrade - maj 2007...

user posted image  Muca83-  1. SS - Dec 06, abrazija v 8. tednu zaradi delne mole. 2. SS - Sep 07, abrazija v 13. tednu zaradi odmrtja ploda, plod odmrl v 9. tednu.
    In ne čakam naslednje! user posted image

user posted image  Neža7- jun.07- UPN v 19.tednu....NE PRIČAKUJEJO user posted image !!!

user posted image   Joob,27 let...1.nosečnost...prekinitev nosečnosti v 14 t5d...pri plodu ni bilo velikih možganov in glavica ni bila zaprta.

user posted image  Gantar, 27 let,Okt.2007,  ss v 17T (voda odtekla zaradi vnetja)

user posted image  Urskaj, 23 let 1.ss junij 2007user posted image   6t ;
    2.ss december 2007user posted image 7t

user posted image
    Do enega cilja so že prispele in navijajo za nas!!!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    user posted image ....8.5.2007 RODILA KORENJAKA... SVITA...user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
    user posted image  ....27.06.2007 RODILA MOČNEGA FANTA... FILIPA...user posted image

user posted image ---->user posted image    micla, 29 let - 1. SS 15.4.2005 (9t) abrazija, - 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija,
    user posted image  ....6.10.2007 RODILA PRINCESKO ELENO....user posted image    

user posted image ---->user posted image   nemrak; konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE;
    user posted image  ....23.10.2007 RODILA HČERKO... ŽANO.. .user posted image

user posted image  ----> user posted image   Sonchek, 30 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)... 
  • .. 13.03. zagledala !!!!   PDP 19.11!!!
    user posted image   ... 26.11.2007 RODILA BAMBINIKO ... NELI user posted image

user posted image ---->user posted image    Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
    1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINA   (park zvončkov)  
    user posted image ...6.12. rodila hčerkico Evo!!!user posted image

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
    user posted image ...10.12.rodila hčerko Živo user posted image

user posted image ---->user posted image     lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
    -ima sina 10 let starega.
    user posted image ...19.12. je Blaž postal bratec hrabremu Timu user posted image

user posted image ---->user posted image     mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), 
    user posted image .....25.12. so povili Gašperjauser posted image

user posted image ---->   user posted image Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
    -21.06.2006smo v 11m starosti izgubili Ajšo(DS)
    -21.12.2006abrazija v 16t,pri ni bilo več utripa 

user posted image ...9.1....dobili malo Dašo...user posted image

user posted image ---->user posted image     meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
    -SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr),

user posted image ........6,1...dobili princesko Izabelo...user posted image

user posted image ----> user posted image   Špela100,34 let ; 1 ss november 2005 ( 8t5d); 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 ); ima pa že 11 let staro hčerko;
    user posted image
    ....11.5.2008.... dobili sinčka Maksa...user posted image

• Če bi še katera rada na seznam, naj samo izrazi željo...ker sem že dostikrat povedala, da sama ne dodajam...tako da...
  • SREČNO VSEM!!!

Upam, da nisem kaj in koga pozabila popravt..dejte me opomnit, al pa kr popravte...user posted image
  • Lahko nočko vsem

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1005
    3.5.2008 7:24:11   
    krtekxx
    Sonchek, no, ne tolk vpit, si me čist iz spanja vrgla. V glavnem tako je: za nagrado sem dobila taaakooo hiperstimulacijo, da sem preživela 1 teden v bolnici, sedaj pa živim na relaciji postelja WC, hrano mi prinesejo v posteljo, vsake toliko grem pogledat do dvorišča kako sije sonček. V dobrem tednu pridelala 7 kg vode. Ampak se mi je že obrnilo na bolje. Hiperstimulacija je posledica nosečnosti, dvakrat so bi že izmerili betaHCG, 1.je bil 100, 2.(čez 2 dni) pa 300, kar je OK. Sicer nisem euforična in niti ne razmišljam o tem, kako se bo končalo vse skupaj, pa vendar v meni sije kanček upanja.
    Se oproščam, ker vas nič ne berem, vendar se tako slabo počutim, da je zame kar velik napor prižgati računalnik in kaj prebrati, napisati. Hiperstimulacija je dejansko najhujša (fizično) stvar, ki me je v življenju doletela. Ampak, kakor sem že rekla, gre mi na bolje.

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1006
    3.5.2008 20:22:27   
    sonchek
    O, Kretexx..zakaj končno ne more nekaj iti vse lepo..verjeto se tudi ti to sprašuješ..ampak jaz ti iz vsega srca želim, da čez slabih osem mesecev držiš v rokah svojega dojenčka, ali pa dva..ali pa tri...kokr kol..sam da vama tokrat uspem, in res čakam in upam z vama...
    Mah sej smo že dosti dali skozi, in zdej je pa res že čas za uresničitev teh želja...
    Naj ta hiperstimulacija čim prej odide, da končno lahko začneš uživati v svoji user posted image .
    Močno držim pesti in javi se ko bo kaj novega..
    Obljubim da te vsaj kakšen teden pustim na miru v tvoji posteljici, in če se do takrat nič ne javiš bom spet vpila user posted image
    pa srečno user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
    Neposredna povezava do sporočila: 1007
    3.5.2008 20:41:40   
    tinaaja
    O Teri ne vem nic user posted image Nekaj se spomnim, da je Auroraa pisala, da gre v ponedlejek v porodnisnico, ampak nisem nasla, da bi objavla, da je ze mamica.. No upam, da ze uziva.. Korana pa je tud kmalu na vrsti user posted image

Mi smo bili na morju, smo sli ze v cet domov, ker je ful pihalo. Je ta amal uzivalamene paskoz skrbelo, da ne zboli, ker je bilo tok glupo vreme mi pa v prikolici. Ampakmala je korenina user posted image Zdaj ze na veliko siba in je bila skoz cela urana, ker malo pokolenih, ali tko mal drugace in istrska rdece zemlja user posted image pa rozice duhat pa tko, skratka veselo user posted image

Krtekxx, sem sla prav posebej gledat na morju, kaj dogaja s tabo, sem prebrala ze na IVF... upam,d a bos kmalu v poni kondiciji in da te bo kondicija z vsakim mesecemmalo zapustila - torej, da bo busa rastla in bo nosenost bp user posted image Mislim nate!

Sonchek .. akaj sibata okoli :)

Andreja - a si kaj bolje,sise pobrala malo po mamini smrti?

Milamay,dobroston in zanostitev gresta skupaj :)  Ali ze kaj planirata?  Jaz sem ga jemala kot podporo v prvi nosecnosti, ker sem mal krvavela. 3x na dan.

Lepo se imejte, grem uzivat v samoti. Moj zapija eno novorjenko, B spi, jaz pa ... kuliram user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1008
    4.5.2008 21:05:19   
    Milamay
    Krtexx - drži se! Kaj vse ženske ne prestanemo zaradi naših malih sončkov?! Ampak je vredno, ti povem. Ko držiš v rokah svoje dete, pozabiš na vse tegobe in težave, ki si jih kdaj koli imela. Želim ti, da bo tvoje počutje kmalu boljše in da se pikica ali več pikic v tebi dobro razvija in da bodo pridno rasle in ti večale trebušček.

Tinaaja - ja, vem, da gresta dabroston in nosečnost skupaj ... user posted image  Če načrtujeva? Odločila sva se, da se bova prepustila toku. Ne bova več pazila in če bo ratalo bo. Nekako tako sem začutila. Če nama bo dan še en zdrav otročiček, bova oba neizmerno srečna. Če ne, pa bova to tudi sprejela. Tako je pač v življenju, treba ga je sprejeti takšnega, kot je.  
    Zdaj se pa ne morem odločiti, ali naj začnem jemati ta dabroston ali ne. Kot sem vam že pisala, sem imela v začetku leta in tudi konec prejšnjega leta, včasih med ciklusom majhne krvavitve. Takrat so sumili na endiometriozo. NO, ko sem vse po marca povedala svoji G, mi je predpisala dabroston. Mimogrede - ona ZELO navija, da bi se še odločila za enega otročička. Rekla mi je, da je dabroston le podpora nosečnosti. Da se lahko jajčece lažje vgnezdi. Priznam, da tablet nisem do sedaj jemala. Zdaj vmesnih krvavitev prejšnji ciklus nisem imela, tiste "pike", ki so se na UZ videle so tudi izginile ... Ne vem, kaj naj. Ali naj začnem jesti te tablete ali ne? Jutri bom sicer poklicala v ambulanto in prosila sestro, naj mi pogleda v kartoteko, kako naj jemljem te tablete. Do G pa verjetno ne bom prišla.

Tako. Jutri pa je spet nov delovni teden. user posted image  Zdaj, ko smo bili skupaj doma teden dni, priznam, da nimam neke prave volje. Aja, naš malli je danes končno malo boljši. Danes je celo malo jedel in bil ves dan brez vročine. Tokrat ga je ta nagina res zdelala. Od torka je imel vsak dan vročino.

Lepo bodite. Mislim na vse vas.

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1009
    5.5.2008 20:42:34   
    lana38
    Milamay, lepo da je vaš sine bolje. Angina zna biti včasih res grozna. Tudi mi je všeč, da si se prepustila toku. Morda pa rata kak user posted image .user posted image
    Jaz sem se zadnje dni bolj malo oglašala, ker sem imela obiske. Pa še krst smo imeli v soboto. Ko dobim slike, bom kakšno gor dala.
    LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1010
    6.5.2008 10:14:40   
    andreja2000
    krtexx mislim nateuser posted image

tinaaja odkrito povedano se še nisem pobrala,kajti izguba moje mami je zame res prevelik šok,saj sem bila nanjo zelo,zelo navezana,kar pa žal z očetom nisem.Neznosno jo pogrešam in skoraj ne mine dan,da ne bi user posted image .

milamay,ah,ja te angine so včasih prav mučne.Moja Lara jih je veliko prebolela,ko je bila majhna,no sedaj pa je k sreči bolje.
    Sem pa tudi jaz vesela,ker si se prepustila toku...in morda ti pa kmalu prinese user posted image .

Naša Eva pa je danes napolnila 5 mesecevuser posted image

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 1011
    8.5.2008 22:30:44   
    medika 13
    Punce, jaz sem tako vesela ... danes sem bila na prvem pregledu .... kot kaže je z user posted image vse ok. user posted image sem 9 tednov in prav lepo se je videl srček user posted image   ...... sicer sem še vedno malo skeptična tako, da bom še počakala na NS, ki jo imam 29.5.   upam, da se tokrat vse dobro izteče

sonchek, če boš slučajno seznam ažurirala me lahko obarvaš user posted image

Tako samo na hitro, ko bo kaj več časa pa se ponovno oglasim.

Pozdravček vsem user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1012
    9.5.2008 7:48:52   
    andreja2000
    medika13user posted image user posted image user posted image ,super,za tako lepe novičke,sem tako zelo vesela zate  in tvojo pikico.Tokrat bo vse vredu!

(odgovor članu medika 13)
    Neposredna povezava do sporočila: 1013
    9.5.2008 9:14:40   
    lana38
    medika 13!user posted image user posted image user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1014
    9.5.2008 11:34:56   
    metuljcek27
    Naj se vam tudi jaz pridružim...lep sončen pozdrav...
    Imam 28 let 04.05.sem imela abrazijo v 9 tednu,plod velik za 7t1d...Prenehal bit srček...
    Sedaj pa greva v nove boje in to s septembrom...
    13.05.imam kontrolo pri G in upam,da bo sedaj vse ok in da ni nobenih polipov in hematomov več...Lepo,da ste naredile to stran tako vidimo,da nismo same...

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 1015
    9.5.2008 11:46:20   
    sonchek
    Pozdravljena metuljcek27...
    ..žal mi je da si tudi ti občutila izgubo in s tem bolečino ki jo ta izguba prinaša...
    Ja res nas je veliko ki se nam je zgodilo podobno..ampak le poglej si konec seznama in boš videla, da nikoli ni še nič izgubljeno...mislim da bomo na koncu vse na drugem delu seznama....
    ..držim pesti za uspešen pregled..potem pa kr v akcijo..
    Drži se...

Krtexx...držim pest..še vednooooo user posted image

Milamay...tudi za vas user posted image user posted image ..in resnično si želim da vama uspe..pa načrtovano ali pa ne...user posted image

Andreja2000...sej ne vem kaj naj ti rečem, ker ko pomislim da bi se meni kaj takega zgodilo..mah grrrrr..me kr stese...tako mi je žal. da ti ne morm povedati..in res žalujem s teboj...user posted image user posted image user posted image
    Vem edino to da bo čas zmanjšal bolečino,..ampak bo potrebno dolgooooooo časa da ob spominu na njo neha boleti, mogoče pa le nekoč se ti prikrade nasmešek na usta in pomisliš na njo kot osebo, ki je živela in ne kot osebo ki je umrla....drži se in srečno....

medika13...supercauser posted image user posted image user posted image ..in sedaj čakamo naprej na NS..boš videla kot bi mignil bo minil čas do NS, potem morfologija, potem pa že porod..in držala boš svojo pikico v rokah..in kr ne boš bogla verjeti, da se je ravno tebi posrečilo dobiti v roke tako srečo....oh..kr spomini me preplavijo ko tako razmišljam..to so res nepozabni trenutki...

No zdej pa čakam da se moja lubica zbudi da gremo ven...
    se še kaj javim..
    papa

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu metuljcek27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1016
    9.5.2008 20:52:12   
    Milamay
    Super! Spet lepe novice.

medika 13 - čestitam. Iz srca ti želim, da bo tokrat vse v redu. BO v redu!!! MOra biti!!!!

metuljcek2 - žal mi je, da si morala tudi ti dati to skozi. Življenje je kruto in mnogokrat ni pravično. Ampak tako kot je rekla sonchek, spodbuden je tisti seznam tam spodaj, ko vidiš, da pa je vseeno mnogim po splavu vendarle  uspelo. Dobrodošla med nami.

sonchek - ja, dnevi so krasni in vse nas vleče samo ven. Mi imamo v nedeljo zabavo, saj bo imel naš fantič že 4 lea. Tako smo zdaj v fazi nakupanja za nedeljo in priprav. Ta vikend imamo samo zabavo za dadke in babice in stare tete in stice, naslednji vikend pa bo otroški. Enostavno zdaj ne zmorem narediti dveh zabav v dveh dneh. Bomo raje tako razdelili. Pa še večini bolj ustreza drugi vikend. Upam, da bo vreme tudi naslednji vikend tako lepo, kot bi naj bilo ta.

lep vikned vsem

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1017
    9.5.2008 22:26:38   
    tinaaja
    ce se ne motim gredo cestitke aurori user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image
    30. april 2008 ob 15:00, aurora28 (PDP: 04.05.2008),  Gal, 3390 g, 52 cm

Bravo punca in pikec - lepo se pedenejta pa slikiceeeee user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1018
    10.5.2008 7:02:46   
    Sulfinija
    Jutro!

Jaz bi prosila,če še meni pripišete podatke pod Mojca9000.

SS,abrazija Rakičan-Murska Sobota,noseča 10t1dan,plod velik za 8t2dni nehal mu je biti srček.Ponoven boj bo nekje po julijski M.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1019
    10.5.2008 8:56:21   
    lana38
    aurora28, čestitam.user posted image user posted image user posted image

metuljcek27, pozdravljena. Žal mi je, da si tudi ti morala spoznati bolečino ob izgubi user posted image .user posted image user posted image user posted image
    Vreme je tako lepo zadnje dni, da kar kliče ven. Se zato bolj malo oglašam.
    LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1020
    10.5.2008 15:12:59   
    andreja2000
    IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Pozdravljena metuljcek27...
    ..žal mi je da si tudi ti občutila izgubo in s tem bolečino ki jo ta izguba prinaša...
    Ja res nas je veliko ki se nam je zgodilo podobno..ampak le poglej si konec seznama in boš videla, da nikoli ni še nič izgubljeno...mislim da bomo na koncu vse na drugem delu seznama....
    ..držim pesti za uspešen pregled..potem pa kr v akcijo..
    Drži se...

se podpišem!

Sonchek hvala za tople besede.Smo pa dodatno žalostni,ker je tudi sestra zelo bolna,vendar sedaj ne bi o tem,ker danes že itak ni moj dan,sem celauser posted image .

aurora iskrene čestitke za malega Gala!

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1021
    10.5.2008 15:18:26   
    natasarobi
    sulfinja - user posted image user posted image user posted image

aurora28 - iskrene čestitke

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1022
    10.5.2008 21:47:43   
    Milamay
    aurora - iskrene čestitke za malega Gala. user posted image  user posted image  

natasarobi  tebe pa že dolgo ni bilo slišati. Kako si kaj? Kako napredujejo preiskave?

andreja - en velik topel objem ti pošiljam. Tebi pa se zadnje čase res dogajajo slabe stvari ... Hudo mi je zate. Drži se, kolikor se v teh okoliščinah da. Bodi močna za Evo in za tvoje ostale otroke.

Sulfrinija - tudi zate mi je hudo, da si spet morala dati to skozi. Drži se in še poskusi.

Lep večer vsem

(odgovor članu natasarobi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1023
    10.5.2008 22:56:48   
    natasarobi
    natasarobi  tebe pa že dolgo ni bilo slišati. Kako si kaj? Kako napredujejo preiskave?

Milamay: Celim si rane oz. psiho. Vsake toliko preberem kaj se dogaja tu, ampak ne prevečkrat. Je preveč bolelo, ko sem brala takšne in drugačne zgodbe, potem pa še nove nosečke, tako, da sem si vzela malo odmora in se izogibala temam v zvezi s ss, upn in podobno. Prejšni mesec je minilo leto dni od kar sem imela drugo upn.

Preiskave sva zaključila že pred novim letom, saj so bile krvne preiskave- moje in mojega partnerja brez posebnosti, tako, da drugega ni kot, da poskusiva znova in bova videla kaj se bo zgodilo. Toda sedaj še nisem pripravljena na novo nosečnost,ker ne vem kako bi prenesla, če bi morala še enkrat čez upn.

Sem pa sedaj tudi brez službe, tako, da na polno pošiljam prošnje, da bi si našla kaj pametnega. Prav zanimivo je kako se ti lahko obrne življenje.

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 1024
    12.5.2008 8:54:45   
    lana38
    natasarobiuser posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu natasarobi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.