Milamay
|
Pozdravljene punce! Medika - prav glasno sem se nasmejala ob tisti tvoji ustici in Angelini Jolli in lubčkanju dragega . Prav fajn si to napisala. Lana - mislim nate in na tvojo abrazijo. Ja, nič ne moreš. Bolje, da pogledajo in da ti odstranijo, če je še kaj potrebno. Mislim pa, da kratkotrajna narkoza ne bo vplivala na dojenje. Ja, ko so malčki z nami, nam res ni nikoli dolgčas. Vedno se nekaj dogaja. Mnogokrat pa stvari ne potekajo ravno tako, kot bi si me želele. Ampak to je življenje. Tinaaja - joj, to pa je sranje, da nima Brina obrambnega mehanizma. Pa naj se še tako trudiš, čisto izolirati je pa tudi ne moreš, ne? Čuvajta se, kolikor se da. Jaz sem bila danes ponovno na Uz maternice zaradi moje domnevne diagnoze. Trenutno je vse OK, moram pa naslendji teden na ponovni UZ, ker bi G rad videl maternico sredi ciklusa. Danes je 8. dan po M in je rekel, da je sluznica čisto tanka, naslednji teden pa bo že bolj zadebeljena, tako da bi rad takrat pogledal. Sem mu rekla, da pridem vsak teden na UZ, samo da bom lahko sigurna, da je vse Ok in da ni kakšnega tumorja. Kolegica, ki je imela leta 2006 tudi UPN zaradi nepravilnosti, je malo pred novim letom rodila zdravo pupo. Tako sem vesela zanjo. Sem jo šla pogledat v porodnišnico. Občutki, ko vidiš tako malo detece, pa so ... kako naj napišem .... mešani. Po eni strani neizmerno veselje, da ji je uspelo in da končno drži v rokah zdravo pupo ... po drugi pa se me je dotaknilo nekje v notranjosti. Spet se nekaj premakne. Občutila sem obe izgubi svojih punčk. Vsak dan sem razmišljala, koliko bi bila sedaj že stara prva in koliko bi bila sedaj noseča ... Vsaka izguba res pusti nek neizbrisan pečat v naši duši.
|