|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
31.12.2007 18:21:20   
lana38
sonchek, prav imaš nam se je tista ta nejvečja želja že izpolnila.
Vsem, ki še čakate na user posted image , pa želim, da bo leto 2008, vaše leto.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 476
31.12.2007 21:01:36   
natasarobi
Drage virtualne prijateljice in sotrpinke:

ČUDEŽI OBSTAJAJO (to so dokazale nekatere od vas)! LE VERJETI JE TREBA VANJE - NAJ BO NOVO LETO POLNO ČUDEŽEV ZA VSE!!!!

SREČNO!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.1.2008 14:32:35   
Milamay
Tudi jaz vam želim srečno in zdravo novo leto 2008 in naj to leto izpolni vsaj kakšno skrito ali odkrito željo.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.1.2008 20:13:20   
Anonimen
natasarobi, najlepša hvala za odgovor. Super si napisala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
4.1.2008 9:21:06   
Bety upa
Moram kaj napisati, da bo ta naša tema skočila malo višje....user posted image

Kako ste punce???

Jalz čakam prvo M.....in živcira me ta BC test, ki je še vedno pozitiven. Nočem misliti na to in hočem M, da se začne resnično novo Upanje po splavu....
Pa tudi ve ne študirajte, kaj bi to bilo, ker je brez veze. Če bi bila nosečnost, bi črtica postala vsak dan bolj močna, pa ni....Vedno je enaka. In pomeni, da ni nič drugega, kot eno veliko user posted image .

Pušenjak pravi, da tudi če je nsoečnost tako zgodaj, je zagotovo patološka. Sami problemi.

uffff....Vedno imam nekaj za študirat....

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.1.2008 9:30:31   
KAHLO
oj punce, redno ves prebiram je pa res da redko kaj pripišem.

Jaz sem imela abrazijo oktobra (prazna GV), novebra prvo tečko, in konec decembra zagledala user posted image , veselje se seveda drži v mejah, me pa zanima kako ste ve po ss....doživljale prve tedne svoje nosečnosti, a ste lahko odmislile slabo izkušnjo ali je bil zmeraj prisoten strah!?!?!.....zelo se bojim da bi me ponovno kaj takega doletelo.
No skupam obdržat otpimizem v sebi in se bodrim, ampak kaj k se un občutek črvičenja vseeno kdaj prikoplje na planuser posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.1.2008 10:01:01   
krtekxx
Lep pozdrav vsem in predvsem veliko veliko pozitivnih doživljajev v letu 2008. No, pa da vam povem, kaj sem si jaz zaželela: zaželela sem si, da bi bilo leto 2008 vsaj toliko prijetno kot preteklo 2007. "En sam" splav, kar nekaj napredka glede posvojitve ter postopka umetne oploditve, kar pa v resnici ni nič v primerjavi s spoznanjem, do katerega sva se dokopala: da sva srečna ker imava drug drugega, zdravje, razum in energijo ter toooolikooo stvari, ki jih je tako prijetno početi, da nama ne bo nič hudega tudi v primeru, če otročička nikoli ne bo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.1.2008 10:06:21   
Bety upa
Kahlo  user posted image user posted image user posted image  Še tukaj čestitam za user posted image user posted image ....

Strahovi ?!?! To te bo spremljalo  do poroda. Prazna vrečka je zelo pogosta diagnoza....Se pa zeeeelo redko ponavlja. Jaz sem prepričana, da bo vse OK pri tebi.

Naša soborka Tinaaja je pred leti napisala..." Če pa jaz ne bom upala za mojo pikico, kdo pa bo?..." Ti si njena mama, pa naj se zgodikarkoli, to boš tudi ostala. In upaš s to majhno pikico....in na koncu vama uspe...jeeeeh...To bo, Kahlo!!!..user posted image user posted image user posted image ...

Pošiljam ti objemček in lepe misli...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.1.2008 10:23:26   
KAHLO
Bety upa......hvala za vzpodbudne besede, maš prav ja ...kdo bo pa upa za mojo pikico če ne jaz.....saj bom vendar mami!!!! jojjjjjjjjj.....komaj čakam in tako srčno si želim!!!, prav rabla sem malo takšne tolažbeuser posted image hvala ti....res ti hvala.....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.1.2008 11:06:11   
lana38
Bety upa ima prav, celo user posted image  te bo strah. Tudi mene je bilo. Pa še potem, ko sem šla rodit, me je bilo strah. Čeprav sem ves čas skušala biti pozitivna in upala na vse najboljše. To je normalno pri nas, ki smo doživele svojo slabo izkušnjo.
Mojih težav pa tudi kar ni konec. Na silvestrovo so se mi vneli šivi. Šla sem v P; ker moj G ni delal. Ta, ki je bil tam mi je naredil UZ in vidi nekaj v maternici. Pravi, da bi naj šla na abrazijo. Mene pa je kar groza. V ponedeljek grem še do svojega G, da vidimo kaj misli on. Jaz mislim, da so to moje zarastline in mi ne bo treba na abrazijo. Pa še Tima ne bi smela dojiti zaradi narkoze. Na živo pa res ne bi rada šla.
LP

lana38

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.1.2008 12:11:57   
KAHLO
saj v končni fazi mi takšne kot si ti , k speljete pol do konca nosečnost dajete full upanja.....tak da bom vas še kar naprej prebirala, ve pa le lepo pište....da ne bo zmanjkalo te pozitivne energije...
Seveda ti želim vse najbolje in da boš uspešno uredila z svojo G.....ti držim pestuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.1.2008 17:44:17   
tinaaja
Kahlo - bravo in le pogumno naprej user posted image
Kot so punce napisale ... strah ostaja, pred vsakim pregledom sem skoraj umrla od strahu ... ampak veselje po pregedu je bilo zmeraj neizmerno. Res je, ti moras biti prva, ki verjames v to nosecnost! Ko ti bo bed, se tukaj oglasi za malo spodbude. Kdaj imas prvi pregled?

Lana - upam,d a abrazija ne bo potrebna, kolikor pa sem nekaj brala, po kratkotrajnih narkozah lahko dojis. Preveris lahko na MONu.

Bety - naj M pride in odnese skrbi user posted image

Krtekxx - naj vama 2008 dopolni vajino celoto user posted image

Lusa - kaj dogaja?  PA Meli???

No, pri nas je vse OK.. Ne vem, kok sem kaj tukaj napisala.. Brina ima imunski  primankljaj  - hipogamaglobulinemija(imunski sistem se ni zacel delat, kakor bi moral). To pomeni, da je ornk bolj dovzetna za okube in bakterijske so celo sranje zanjo. No in ni da ni, valda fasemo skrlatino. Na sreco, brez posledic user posted image Dobra stran te diagnize je, da sem dobila podaljsano porodnisko in upamo, da se zadeva uredi. V vrtec ne smemo, cepljeni nismo bili, pa tko... Skratka - zdaj lahko recem, da se prave skrbi res zacnejo sele rojstvom.
Morda bom dodala se tole, pa vem, da ne bo ravno v tolazbo zalostim puncam, ki so izgubile otrocke, ampak je moje razmisljanje zdaj, ko ze imam otroka.. V naslednji nosennosti me ziher ne bo tok strah splava kot tega, a bo otrok zdrav. Zdaj vidim, kok je lahko enega sranja sele pol, ce gre kaj narobe. Na otroski kirurgiji sem bila cist v soku, kaj morajo ti mali borci skoz dati user posted image  

Punce, lep vecer vam vsem zelim! Pa se lepsi vikend!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.1.2008 19:51:04   
medika 13
KAHLO čestitam  user posted image user posted image user posted image zelo sem vesela zate ... kot so ti že svetovale punce ... razmišljaj pozitivno in verjami v svojo user posted image in verjami v svojega user posted image

tinaaja boščika tvoja Brina, dobro jo ahtajte bred temi grdimi bacili in virusi user posted image

Lana tudi zate upam, da boš vse dobro rešila ... kako pa kaj Tim?

urskaj žal mi je, da te je že drugič doletela takšna nesreča user posted image vendar ne obupaj, kar pogumno naprej user posted image

natasarobi, Milamay, Bety upa, krtekxx  user posted image

ne vem, če ste zasledile ... jaz sem slabo končala staro leto ... sem zdravla vaginalno vneteje z antibiotiki ... pa tudi novega nisem kaj dosti bolje začela ... fasala neko virozo ... ta je sedaj že mimo, ampak ostali so herpesi, veliko herpesov po celi zgornji in spodnji usnici ... zgledam ko Angelina Joli user posted image mojemu pa grozim, da če ne bo priden ga bom polubčkala user posted image user posted image user posted image

lep večer želim vsem!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.1.2008 20:34:48   
KAHLO
tinajaaa prvi pregled me čaka 31.1.....meni se zdi strašansko daleč ta datum........mal me skrbi sicer sem res komja v 4 tednu ampak nimam nobenih omembe vrednih nosečniških znakov razen tega da ni tečkeuser posted image .....nič mi ni slabo, joške..me  omembe vredno ne bolijo prej srbijo....nevem no?!?!?.....
jaz si močno zatrjujem da pikica v meni lepo pridno raste....ampak nevem kako odpraviti tistih dvomov in strahu.....user posted image .....se trudim čim več takih vaših pozitivnih postov prebrat....user posted image  mi kr pomaga
medika13 thxuser posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.1.2008 21:15:01   
tinaaja
kahlo - sem se prav nasmejala s temi znaki user posted image user posted image user posted image joj, ko se spomnim nazaj, ko sem dnevno brala o znakih in jih iskala pri sebi user posted image user posted image user posted image in valda koplicirala, ce me en dan joske niso tko bolele, kot sem jaz mislila.. mimogrede, vecinoma se znaki zacnejo v 6,7 tednu. pa so poplnoma razlicni od nosecke do nosecke. pa vem, da v naslednji user posted image bom spet iskala te znake user posted image ceprav bom ziher ze v naprej vedela, da sem noseca, ker mickn pa sem se spoznala, ker sem imela identicne znake user posted image ves, ce nimas znakov, nam ni prav, pol ko pa bruhas, pa spet ni prav user posted image moj bi reku: babe user posted image
tam okoli 8 tedna je super za prvi pregled user posted image pa bos videla, kok bo hitro minilo.. malo razprodaj, malo snega pa bo ze konec meseca user posted image user posted image

Medika - ves kwa, ce je bil konec in zacetek tok user posted image , bo pa nadaljevanje tok slajse user posted image upam, da si zdaj OK user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.1.2008 21:17:22   
tinaaja
ampak nevem kako odpraviti tistih dvomov in strahu.....

moj  najboljsi nasvet bi bil, da jih sprejmes kot del nosecnosti in tebe. pretekle izkusnje puscajo svoj pecat in normalno je, da te je strah. lahko pa zavestno delas na tem, da jih zmanjsas - ko bos zacela negativno razmisljas, moras sama sebi reci : STOP in zaceti razmisljat o neki temi, ki te pomirja, veseli.... to je meni psihologinja svetovala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.1.2008 21:26:39   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Medika - ves kwa, ce je bil konec in zacetek tok user posted image , bo pa nadaljevanje tok slajse user posted image upam, da si zdaj OK user posted image

Tinaaja hvala ... tud jaz imam skoz v mislih slab začetek dober konec ... sicer še nisem čist ok, ampak gre na bolje ... počivam, pijem čajčke, se bašem z vitamini ...  se hočem dober pozdravit, da greva po M v akcijo user posted image komaj čakam

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.1.2008 21:39:35   
tinaaja
Tok za info.. jaz skoraj nisem bolna od kar.. (no ne vem, ce je re to to, ampak zgleda da je nekaj na tem) .. jemljem centra med mami.. ne ravno vsak dan, ampak 3-4x na teden oz vsak dan, ce cutim, da nisem najboljs. mislim, da sem bila v letu in pol ali dveh 4 x nahodna. Od tega sem se 3x nalezla od orn prehlajene sodelavke user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.1.2008 23:42:37   
KAHLO
tinajaaa.....saj to je to......v čist jasno mi je da še v 4 tednu ne mora bit nekakšnih znakov, ene jih sploh nimajo, ....nevem .....jaz kr vidim nekaj ....kar ni oz....kar kje preberem prezrcalim na sebe....to me tako jezi da ni res....
tud jaz si takrat k me že čist razjeda rečem zdaj pa zadost....vse je vredu pa amen....moj mi tud kar naprej teži, da naj neham sam na slabo mislit.....zdaj bo vse o.k, saj so vsi zdravniki rekli da se prazna GV zelo zelo redko zgodi dvakrat.......tako da............sem res lahko srečna da je zaenkrat še stanje takšno kot je!!!! bi mi blo pa vseeno všečno če bi čas mal hitreje brzel in bi bil ta prvi pregled že za mano.....k to je samo paranje živčkovuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.1.2008 13:16:48   
meli23
Živjo!
Jaz sem še zadnji dan nosečka. 12.1. bo 4 mesece odkar sem bila hospitalizirana v Postojnski porodnišnici. Odprta sem 4-5 cm in jutri mi bodo inducirali porod.
Malo me je strah zato vas prosim molite in držite pesti zame in mojo štručko. Da bi jutri tekle le solze sreče zame in mojega moža.
Hvala, ker mislite name. Upam, da bom lahko kmalu sporočila veselo novico.

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.1.2008 15:17:56   
lana38
meli23!user posted image user posted image
Držimo pesti, da boš jutri že imela svojo štručko v naročju.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.1.2008 16:30:55   
stunfek
neli23 držim pesti za vaju s štručko! naj vama hitro mine in naj tečejo solzice sreče! držita se obe!! Pa očka seveda tudi :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.1.2008 17:52:23   
tinaaja
Meli, vse bo OK, bos v nasih mislih user posted image user posted image user posted image PA javi nam veselo novicko user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.1.2008 19:20:51   
KAHLO
neli......vse bo k treba bit....in kmalu boš crklala svojgauser posted image user posted image user posted image  ti držim pesti in vse naj naj, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.1.2008 22:00:31   
Anonimen
Medika13, hvala!user posted image

Neli, tebi pa vso srečo.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......