Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.12.2007 22:46:28
|
|
|
|
pilotgirl
|
Lana38 prejmi čestitke tudi s moje strani. Lepo se cartajte.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 21.12.2007 23:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana38... Prejmi čestitke še iz moje strani. Bodita zdrava, pa fajn ga certkaj.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.12.2007 8:59:51
|
|
|
|
Neža7
|
Lana38....... Joj! kako lepo prijemi iskrene čestitke tudi od mene
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 22.12.2007 9:34:45
|
|
|
|
pikica36
|
lana38 čestitke!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 23.12.2007 11:42:04
|
|
|
|
sonchek
|
Lana38...jupiiiiiiiiiiiii pa že crkate..je pa kr pohitel, tale vaš fantič.... ISKRENE ČESTITKE ...upam, da bolečine ob šivih ne bodo prehude... lepo se crkajte...in čim več zdravja vam želim!!!! Natasarobi...čestitke za dober izvid...zdej pa čim prej v akcijo..in srečno!!! Medika13..tudi pri meni je bilo tako s po UPN-ju...rabi telo ene 3mesece da se spravi v red..tako da sej bo..nikar ne obupavaj... ..zdej pa kr lepo počasi v akcijo po novega .. No punce...letim..kliče mala prineska.. papa
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2007 12:38:07
|
|
|
|
meli23
|
Lana38 Iz srca ti čestitam in ti res želim, da bi ob svojem sinčku "pozabila " na vse pretekle slabe izkušnje in se veslila vsakega novega dne v krogu svoje družinice. Jaz še vztrajam v enem kosu in upam da mi ćez 10 dni dajo cerkljažo stran, ker mi gredo dnevi tu v bonici prav po polževo. Vsem želim prijetne božično novoletne praznike in obilo crtanja v domačih gnezdecih.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2007 16:01:40
|
|
|
|
lana38
|
Našemu je ime Tim. Imel je 3940 g in 51 cm. Naslednjič, ko bom imela čas, napišem še kaj več. V albumu Tim pa imate fotke. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2007 18:13:57
|
|
|
|
tinaaja
|
Lana za tezkokategornika! Pravi cuker je! Punce, vsem zelim lep, lep bozicen vecer, naj vam prinese tisto, kar si zelite V novem letu pa naj se izpolnije najgloblje zelje, vsaj ena izmed njih Naj bo leto zdravo, polno veselja, razveseljujocih malenkosti, ljudi z nasmehi in veliko uspehi
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2007 18:20:28
|
|
|
|
Milamay
|
Lana - lepo ime ste izbrali. Je, pa res težkokategornik, kot je že napisala Tinaaja! Tudi jaz iz srca želim vsem lep, miren božič v krogu domačih. Meli - hudo mi je, da moraš te praznične dni preživeti v bolnišnici. En velik objem zate.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2007 21:52:18
|
|
|
|
Špela100
|
Lana38, ja mi pa adaptiramo stanovanje in sem komaj zdaj prebrala, da se že cartate....jupi bravo , čestitke Vesel božič vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.12.2007 22:33:47
|
|
|
|
teja*
|
Vsem želim vesele božične praznike. Teja
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 26.12.2007 18:24:38
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz vam čestitam za Božič. Čeprav je spet z enodnevno zamudo, ampak mi se še lovimo v ritmu. Moram pa povedati, da Tima že krčki mučijo in vsak večer joka od 23h do 1h-2h. Ati je čisto bogi, ker je najprej slavil rojstvo Tima, potem je imel zaključek v službi. Potem je pa še naredil eno malo fetšto za kolege. Pa je že bila nedelja tukaj, ko sva prišla domov. Zdaj pa Tim joka in se spet ne more naspati. Pa se bomo že navadili. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 26.12.2007 21:30:07
|
|
|
|
pilotgirl
|
Vsem želim lepe božične in novoletne praznike. Želim vam da se vam izpolnijo čisto vse želje.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 26.12.2007 22:31:14
|
|
|
|
teja*
|
Živjo. Bolj poredko se oglašam, ampak res nimam časa. Služba, šola, zvečer pa samo še spat. Sam moram vam povedat, da sem spet čist na tleh. Danes sem namreč zvedela, da je svakova punca noseča. Sem vesela zanju, hkrati pa žalostna in ko sem izvedela je malo manjkalo, pa bi jokat začela. Samo ve tukaj me razumete, kako to boli, zato sem vam napisala, da mi bo vsaj malo lažje. Vsem želim, da se vam uresniči čimprej tisto, kar si najbolj želite. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.12.2007 7:33:20
|
|
|
|
krtekxx
|
Lana: ČESTITAM za Tima. Za temi velikimi črkami je pa skrito še marsikaj - mpr. to da ti čestitam za prestano nosečnost, za prestane trenutke negotovosti kako bo tokrat, da se veselim s tabo Timovega rojstva in tako naprej. Teja: kar potoži, kako ti je hudo, ko vidiš in slišiš okoli sebe o novih nosečkah. Me te zagotovo zelo zelo razumemo. Vendar verjemi, da ta občutek ne traja večno - najprej kar veliko časa nosečnicam in mamicam zelo zavidaš in si jezna nanje, potem ti je vseeno in na koncu (upam, da sem že v tem stadiju) se veseliš tako njihovih trebuščkov kot jokajočih zakladkov. Upam pa, da preden dodobra dojameš vsa ta stanja, sama zagledaš in potem dobiš v naročje nekaj takega kot Lana. Luša: sedaj si pa ti na vrsti in zate stiskamo močno pesti, da se izteče čim hitreje in brez kakšnih muk. Zate pa ne bom delala na smučiščih nobenih zavojev, ker sem čista turna smučarka in sem bila doslej na smučišču s karto le kakih 5x (gorenjka pač). Bom pa zate naredila nekaj zavojev po puhastem pršiču na čigar kristalčkih bo odsevalo zimsko sonce in bo pod smučkami šššššššššššššumelo, ššš, šššš, šššš .....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.12.2007 14:48:37
|
|
|
|
Lusa
|
Na hitrco se javljam ,ker sem komaj domov prišla iz bolnice ,ker sem fasala nek virus ,ki ga prinašajo otroci in sem bila na infuziji.Zdaj je spet vse ok ,tudi Daša se očitno vredu počuti ,saj se ji nikamor ne mudi.Naj le bo tako do januarja. Krtexx-upam ,da si vsaj malo naredila zame tistih ššššš-jev Lana-joj kaki lep pikec je tvoj tim ,saj veš kaj si mislim ob slikah ,ko jih gledam ,kako tudi jaz v rokah držim svojo dašo ,ampak naj še akr lepo en cajt čaka. Teja-zate pa vem ,kako se počutiš ,tudi jaz sem se počutila hudičevo ,ko sta mi moji najboljši kolegici povedali ,da sta noseči(sta imeli samo en dan razlike v PDP-ju)
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.12.2007 10:53:22
|
|
|
|
lana38
|
Še vedno smo kot zombiji neprespani in se lovimo v ritmu. Ampak to je bolj stranskega pomena. Važno, da je Tim zdrav. Včeraj me je bilo sicer strah, da nimam dovolj mleka, ker se je hotel kar vsako uro dojiti čez dan. Mislim pa, da verjetno ne bi nič spal, če bi bil lačen. Včasih spi tudi 3-4 ure skupaj. Lp
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.12.2007 16:53:16
|
|
|
|
Milamay
|
Lana - ja prav si napisala, da je zdaj vse drugotnega pomena, glavno je, da je Tim zdrav in da je končno v tvojih rokah. Vse ostalo pa se že nekako porihta. Glede mleka - če spi 3 ure in več, potem se gotovo naje. Ne pozabi pa dosti piti, da bo več mleka. Pa žganci so tudi dobri, pa kakšno pivo (lahko tudi brezalkoholno). Pri svojem sinu sem v začetku pila tudi tisti čaj za doječe matere. Mislim, da je od Hippa. Škoditi že ne more. Glede krčev pa - v Avstiji se dobijo ene kapljice, lefaxin se jim reče. Te zelo pomagajo, da otrok ne napenja. Saj bo se vse že porihtalo. Tim zdaj potrebuje malo časa, da se nauči nekega ritma. Saj bo! Lusa - kaj si dobila virus?! Pa sedaj?! NO samo da je s pupo vse v redu ind a se v trebuščku dobro počuti. JOj, še malo, pa bo tvoja pupa tudi privekala na svet. teja - vsi ti tvoji občutki so čisto normalni in vse jih tu gor res razumemo Ko jaz prvič skoraj 2 leti nisem mogla zanostiti, sem jokala kot dež, ko je kolegica povedala, da je noseča. Njima je ratalo kar tako mimogrede, midva pa sva se že tako trudila in tako dolgoooo ... Pa nič ne moreš. No, po UPN pa nosečnic sploh videti nisem mogla. Kar stiskalo me je pri srcu. Takrat se mi je zdelo, da jih vidim povsod. Da so vsepovsod samo vozički. Tako so ti občutki nam vsem, na žalost, še predobro znani. Ampak bo minilo. Tako kot je napisala krtexx. Ti se kar zaupaj nam, ki te povsem razumemo. Tudi to je ena pot k boljšemu občutku. Dati to iz sebe. Krtexx - si že smučala? Super! Nama z možem še ni uspelo priti na Pohorje, pa ga imava tukaj pred nosom. Kar ni časa. Zdaj pa mi je tudi premrzlo, da bi smučala. Mogoče je sicer na vrhu lepše vreme. Prejšnji vikend je baje sijalo sonce in je bilo kar nekaj stopinj topleje kot tu spodaj v tej megli. Tako. Lepo bodite in uživajte v tem preostanku prazničnih dni. LP
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.12.2007 19:46:28
|
|
|
|
medika 13
|
punce pozdravljene! najprej LEPE PRAZNIKE kolikor jih je še pač ostalo!!! Drugače pa jaz že komaj čakam, da se konča to 2007 ... zame to ni bilo dobro leto ... pa še končalo se ne bo kaj preveč dobro ... sva se tako veselila tega decembra, da končno začneva delat na novem ... pa sem fasala neko hudo vnetje ... sem bila danes pri G, sem dobla celo antibiotike ... pa ravno sedaj ko se bliža O ... ja nič bo treba počakat na novo leto ... so pa bile danes pri G same sem bila tako nesrečna med njimi ... no naj že mine to prekleto 2007 in naj pride novo, polno upanja, ljubezni, veselje, sreče in , novo 2008 za vse nas!!! Vsem vam želim, da vam novo leto prinese vse tisto kar si želite, da se vam izpolnjio vse skrite želje ......
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.12.2007 23:29:25
|
|
|
|
micla
|
Evo še mene tukej. Odkar je naša Elena z nami sploh nimam več občutka za čas. Dnevi kar bežijo kot sekunde. Najprej čestitke Lani za sinčka (sori ker tako pozno, a vseeno iz srca). Da bi mali Tim zrasel v zdravega in pridnega fanta. Pa mamica da bi hitro prišla na stare tire. Vsem ostalim upajočim pa želim vse dobro v novem letu in da bi tudi leto 2008 bilo tako uspešno za vse tiste ki upate čakate, kot je bilo iztekajoče 2007 za mnoge izmed nas. Naj gre upanje naprej. Moja princeska spančka že eno urco in zdej se ji grem pridružit še jaz. Upam, da mi bo namenila vsaj 3 ure neprekinjenega spanja. Kakoje že tista....sanja svinja o koruzi..... Mejte se in lahko noč. Micla ps. Lana- noro lepo ime ste zbrali za malega korenjaka.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.12.2007 12:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Prosim, če mi lahko pomagate z odgovorom. Imela sem že 2ss v zadnjih šestih mesecih. Sedaj čakam na histeroskopijo. Zanima me pa nekaj; prebrala sem nekaj o genetskih nepravilnostih, npr. pri meni. Češ da če jo imam, jaz nimam posledic, lahko pa je ta nepravilnost povzročitelj ss. Če jo imam- bom lahko imela otroke? Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Aja pa še nekaj- je lahko čisto majhna pregrada vzrok za moja dva ss?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.12.2007 14:10:57
|
|
|
|
Bety upa
|
Ja, Urškaj...si zakomplicirala.....Kakšne genetske nepravilnosti imaš ti?!?!?! Ni dokazov, da pregrada povzroča splave......Po odstranitvi le-te, pa velika večina žensk zanosi hitro in nima več ss-ja.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.12.2007 14:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam genetskih nepravilnosti oz. ne vem, če jih imam. Sprašujem v primeru, da jih imam.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.12.2007 21:37:56
|
|
|
|
natasarobi
|
urskaj - kar se tiče genetskih nepravilnosti: ti ali tvoj partner sta lahko prenašalec kakšne kromosomske nepravilnosti, ki lahko pripelje do ss ali pa kasneje ugotovijo pri plodu kakšne nepravilnosti. Jaz sem imela dve umetni prekinitvi, ker moje telo ni prej 'prepoznalo, da je nekaj z plodom narobe' in ni prišlo do ss. Oba plodka so poslali na preiskave in pri obeh ugotovili kromosomske napake, tako, da je bila verjetnost, da sem jaz ali moj partner prenašalca kromosomskih nepravilnost. Ne glede na to, da sva midva oba zdrava in se pri nama to ne kaže, lahko pri združitvi pri plodu pride do različnih nepravilnosti. Ali ti oz. tvoj partner prenašata genetske/kromosomske nepravilnosti je lahko ugotoviti s tem, da gresta na genetske preiskave. V prvi vrsti ti vzamejo kri - nama so jo in sva dobila normalen izvid, tako, da očitno je bila težava nekje drugje oz. je šlo zgolj slučaj. V primeru, da izvida ne bi bila ok, bi verjetno šla še na kakšne preiskave (sicer ne vem kaj še obstaja - čakam odgovor na MON-u) V primeru, da si ti oz. tvoj partner prenašalec takšne kromosomske napake še ne pomeni, da ne boš mogla imeti otrok - vse je odvisno kakšna je ta nepravilnost. Primer: poznam neko žensko, ki ima sama kromosomsko nepravilnost in ima dva zdrava otroka - ona ima nepravilnost, ki se pa ne prenaša naprej. Obstaja tudi možnost umetne oploditve s posebnim postopkom (PGD), ki potem pri plodu odstranijo nepravilnost ter ti zarodek vstavijo v maternico,ena varianta je po moje, da dobiš darovano celico,.... Teh variant je kaj nekaj, odvisno od nepravilnosti. Nikoli se pa ne ve - pri nama smo vsi nekako pričakovali, da bodo krvne preiskave pokazale kakšno nepravilnost - pa niso, kljub temu pa se lahko zgodi, da se v tretje stvar ponovi. Če te še kaj zanima vprašaj, drugače pa se pozanimaj pri svoji g. ali pa v Ljubljani za genetske preiskave (lahko ti dam telefonsko številko).
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 31.12.2007 17:44:15
|
|
|
|
sonchek
|
Evo punce...samo toliko da vam zaželim lepo praznovanje in SREČNO NOVO LETO... ..zame je bilo že to tolk srečno, da si kej več že zaželet skor ne morem...razen veliko zdravja..kar želim tudi vam in da se vam izpolni tista najbolj srčna želja!!!! Sonchek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?