tinaaja
|
Kahlo - bravo in le pogumno naprej Kot so punce napisale ... strah ostaja, pred vsakim pregledom sem skoraj umrla od strahu ... ampak veselje po pregedu je bilo zmeraj neizmerno. Res je, ti moras biti prva, ki verjames v to nosecnost! Ko ti bo bed, se tukaj oglasi za malo spodbude. Kdaj imas prvi pregled? Lana - upam,d a abrazija ne bo potrebna, kolikor pa sem nekaj brala, po kratkotrajnih narkozah lahko dojis. Preveris lahko na MONu. Bety - naj M pride in odnese skrbi Krtekxx - naj vama 2008 dopolni vajino celoto Lusa - kaj dogaja? PA Meli??? No, pri nas je vse OK.. Ne vem, kok sem kaj tukaj napisala.. Brina ima imunski primankljaj - hipogamaglobulinemija(imunski sistem se ni zacel delat, kakor bi moral). To pomeni, da je ornk bolj dovzetna za okube in bakterijske so celo sranje zanjo. No in ni da ni, valda fasemo skrlatino. Na sreco, brez posledic Dobra stran te diagnize je, da sem dobila podaljsano porodnisko in upamo, da se zadeva uredi. V vrtec ne smemo, cepljeni nismo bili, pa tko... Skratka - zdaj lahko recem, da se prave skrbi res zacnejo sele rojstvom. Morda bom dodala se tole, pa vem, da ne bo ravno v tolazbo zalostim puncam, ki so izgubile otrocke, ampak je moje razmisljanje zdaj, ko ze imam otroka.. V naslednji nosennosti me ziher ne bo tok strah splava kot tega, a bo otrok zdrav. Zdaj vidim, kok je lahko enega sranja sele pol, ce gre kaj narobe. Na otroski kirurgiji sem bila cist v soku, kaj morajo ti mali borci skoz dati Punce, lep vecer vam vsem zelim! Pa se lepsi vikend!