|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
2.11.2007 13:58:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zvesta, kako si pa dodala sliko Izaka na Žurnalu? Jaz sem jo dodala, ni pa slike nikjer..

Aja, pa glas oddan user posted image

Slika bo objavljena ali tekom dneva lai jutri ali v ponedeljek.... Jaz sem jo oddala v torek, pa je danes bla dodana, ker so bili vmes prazniki.

Pa hvala vsem za glasove... v sak dan lahko enkrat glasujete, tako da se priporočam tudi v naslednjih dneh...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.11.2007 15:39:55   
Ajvy
Čestitke Diti In LArisi za 4 mesece!!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
2.11.2007 18:53:56   
Zamima
zvesta sem oddala glas za Izaka user posted image

lp

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
2.11.2007 19:18:26   
Freycha
evo tako, pa smo doma user posted image user posted image  Na Krvavcu je bilo super, edino kot sem že omenila včerajšnji večer, ko je bilo enostavno preveč in je bila utrujena tako, da ji ni bilo za živeti. Danes pa smo bili skoraj cel dan zunaj na sončku in svežem zraku in se mi zdi, da ji je prav pasalo.

No, doma smo malecko stehtali in izmerili in ugotovili naslednje: velika je po novem 65 cm in težka (le) 6150 gZvesta, to je nekaj zate! Prosim, če daš na seznam pod 4. mesec, hvala!

Rumba oprosti, da ti tako pozno odgovarjam, ampak nisem videla tvojega vprašanja. Eno kapljico na dan daš tistih Oleovit D3.

Tašonka čisto razumem tvoje stališče in mnenje, ampak ravno zato sem hotela načeti to debato, da vidim tudi, če kakšna od vas ve kake kontraindikacije. Sicer se tudi sama še nisem ne vem kako poglabljala, ker je to še daleč, a vseeno me zanima.
Baja* nič ni bilo snega na Krvavcu. Sončno je bilo in prečudovito vreme user posted image user posted image  Bi pa si kar pričarala sneg, če bi šlo.

Plenice: mi smo do sedaj uporabljali Mullerjeve dvojko, trojka ji je pa še vedno prevelika, ker je pač bolj suhica. Zato smo šli na Pamperske 3 (rumene), katere ji full ok pašejo na rit, ko pa malo pridobi na teži (upam, da enkrat do novega leta user posted image ) gremo pa na Mullerjeve trojka, ki jih imamo cel kup doma. Smo pa tudi Pamperske kupili v Mullerju in so čisto nekaj drugega, kot Pamperske kupljene drugje....
user posted image Dita se vsem zahvaljuje za čestitke!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
2.11.2007 19:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

zvesta sem oddala glas za Izaka user posted image

lp

zamima, hvala ti... odkar ste se preselile k otročkom, vas sploh ne sledim..

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
2.11.2007 19:40:48   
Ronči
Čestitke za 4 mesece Diti in Larisi

Klara je danes dobila novo igračko...no igralni center link .
user posted image
Oprala sem ga in sestavila, vendar večeri niso najbolj primerni oz. dete ni ravno olimpijsko (če pa spi 2x na dan po tri minute user posted image ). Zjutraj, ko je boljše volje ga izprobamo. Sicer pa ima koncentracijo za ****, če se ji uspe zamotit za par minut je že napredek. Drugače pa hudiček mali več neče ležat v vozičku, lubika bi se seveda nosila in firbcala okoli. A kje je še čas, ko gre lahko v športni del...ajej, bom si vsaj križ in hrbtenico orng ojačala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
2.11.2007 19:47:22   
siskamiska
Ronči točno takega imata naša fanta in zelo uživata spodaj, sploh takrat ko en drugega vlečeta za ušesa user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
2.11.2007 19:49:20   
Freycha
šiškamiška a vsak svojega, al se skupaj tlačita pod enim? Ker potem ni čudno, da se vlečeta za ušesa user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
2.11.2007 19:53:44   
Ronči
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
2.11.2007 19:56:02   
siskamiska
Freycha sta pod istem, je pa ta igralni most največji kar sva jih videla, zato sva se za tega odločila. To d ase vlečeta za uhlje je pa pi nas nova zabava oz. se verjetno že bojujeta za prvo mesto user posted image user posted image . Joj kaj šele bo.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
2.11.2007 20:04:35   
Ronči
Ja, res je fajn most. Sicer pa je trenutno meni bolj zanimiv kot user posted image . V BC ga imajo v akciji. Znižan je iz 70 na 50€.
Siecr pa itak več nč drugega ne kupujem kot hrano in stvar za user posted image . Sebi že dooooolgo nisem nič kupila. Npr. majčka za 20€ mi se zdi draga, če je pa za user posted image  .... to je druga pesem user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
2.11.2007 20:30:35   
arijana..
Pa tiste, ki imate punčke, če ste slučajno prejšnjič spregledale, me še vedno zanima, če jih boste cepile proti HPV virusu (ki povzroča raka na materničnem vratu). Nič bat, se nočem prepirati, samo malo me vaše mnenje zanima!

Sama se v podrobnosti še nisem spuščala, vendar ju bom v primeru, da ne bodo odkrili večjih kontraindikacij ali negativnih posledic definitivno dala cepit. Zakaj? Ker sta mami in njeni teti to dali skoz in na zadnjem pregledu po porodu sva z gin. tudi obdelali to temo in mi je cepljenje oz. da razmislim o tem svetovala.
Se pa strinjam s Tašonko, da vsi starši (po svoji vesti in pameti )delamo, kar mislimo, da je najbolje za naše otroke.

Zvesta glas oddan.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
2.11.2007 20:41:03   
Freycha
Sej vem, da me boste imele počasi dovolj glede tega HPV virusa, a sem našla eno zanimivo stran o tem cepljenju. Bom pa probala najti tudi drugo plat - torej strani, kjer piše o kontraindikacijah.

http://www.kala.si/index.php?id=26

še nekaj malega: http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=14856

šiškamiška jah to je pa tko, k maš dva.... user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 2.11.2007 20:44:44 >

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
2.11.2007 20:54:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Bom pa probala najti tudi drugo plat - torej strani, kjer piše o kontraindikacijah.

Tu jo imaš: http://www.kid-pina.si/~svod/cepljenje_HPV.html

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
2.11.2007 21:03:13   
Ronči
Mene je še tega rednega cepljenja strah. Sama sem alergična na dite in polio (dušenje) in me je groza cepiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
2.11.2007 21:03:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji dan je bil skoraj isti kot prva dva tedna doma z Izakom.
Izmučena, izčrpana, na robu. Od dveh popoldne mi je vsaka minuta bila ura. Ob štirih, ko je prišel Gregor pa sem se čisto sesula. Izaka (in Gregorja) sem se izogibala v velikem loku, ker sem imela vsega dovolj in preveč.
Pred uro pa sem se zjokala, kako slaba mama da sem, ker ga popoldne nisem hotla sploh met. user posted image

Mah, vem, da pride vsem tako. Malček spi, jaz grem za njim. Jutri bo boljši dan...

Nočko...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
2.11.2007 21:07:05   
Ronči
No pol sm jaz ultra slaba mati, saj se ponavadi zvečer umaknem in prepustim Klaro mojemu user posted image .
Po drugi strani se pa tolažim, saj rabita tudi onadva minutke zase user posted image , kaj se bom jaz skuz štulila zraven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
2.11.2007 21:07:40   
Freycha
Super, hvala Tašonka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
2.11.2007 21:21:25   
Ajvy
Zvesta user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
2.11.2007 21:25:53   
baja*
Jaz sem pa danes imela krasen danuser posted image user posted image . Z dragim sva šla danes prvič po petih mesecih SAMA na pijačouser posted image . Je ful pasalo, hkrati pa je blo čudno, kot da nekaj faliuser posted image . Valda sem kar naprej na malega študirala, ampak odločla sem se, da bova od zdaj naprej to večkrat ponovilauser posted image . Sčasoma bom vedno bolj sproščena. Menda jauser posted image . Je pa tak pasalo prit domov in malega stisnt k sebi in ga polupčkatuser posted image . Sicer pa je tudi on užival v dolgem sprehodu s tetko in dedijemuser posted image .

Eh zvesta pomojem je vsaka od nas (no, jaz ziheruser posted image ) že kdaj imela take občutke. Ko je mali bolj naporen, valda komaj čakam, da ga lahko nekomu uturim za par minut, da se skuliram. Nimaš lepšega. Hvala bogu, če je tisti moment kdo pri rokiuser posted image . Si predstavljaš, da si v tistem sama in si ne moreš privoščit malo oddihauser posted image .

Ronči, ravno danes sem si nameravala kupit nekaj za oblečt, ker mi že kronično primanjkuje majcuser posted image  pa nisem nič kupla, ker se mi vse zdi tak drago. Za malega mi pa ni problem zapravljat, zadnji € bi dala za njega... kot si rekla, čisto druga pesem.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
2.11.2007 22:02:16   
Ajvy
Nočko vsem, naj bo mirna in sanjam prijetna

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
2.11.2007 22:17:18   
baja*
nočko Ajvyuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
2.11.2007 22:59:50   
Anonimen
čeruser posted image

mam pestro, madona, komi folgam nouser posted image je atko bolan, revček, kuha in kašlja in smrka in stokauser posted image no, midve se zaenkrat držima....bomo vidl...

kar se cepljenja tiče.....poznam stališča, ki so proti, samo me nekako niso prepričala....čisto tko če pogledaš, hvalabogu za cepiva, kolk bolezni se je praktično iztreblo, ko so zaradi njih na veliko umirali ljudje...to je zame isto kot antibiotiki....a ni fan da so, pa isto nekteri imajo reakcije ( moja mami je tak alergična na penicilin, da ga še pogledat ne sme, k je usodno) pa zaradi tega ne bomo nehali zdravit z njimi....s cepivi je pa isto.....to je pač tak, da smo pozabli oz. mi sploh ne vemo, kak je blo ko so te bolezni kosile med folkom ( podobno je recimo z AD3-kaj bi takrat dali za te kapljice, ko je bil skot vsak otrok rahitičn), zdaj se pa kr neki gremo....tako je pač moje mnenje, spoštujem pa drugačno mnenje, ker v končni fazi je tko- jaz dam otroka cepit in slučajno padem v oni procent, k so hude reakcije in jaz bom mogla živet s tem, da sem otroku škodila s tem cepljenjem, isto kot bo s tem mogu živet nekdo, k otroka ni dal cepit, pa ga bo doletela ktera teh bolezni in mu pustila posledice....tko pač je, vsak naj po svoji vesti nardi....user posted image kakorkoli nardiš, k se lahko proti tebi obrne, tega se je pač treba zavedat...

poroduser posted image ma je blo kruto, samo tak nisem drugega pričakovala - valda kak boš drugač kot z muko tam ven spravil otrokauser posted image user posted image user posted image   tak da če mogla še enkrat it rodit in bi vedla da bo isto, mi tud neb bla neka panika....saj mineuser posted image

ma sm se razpisalauser posted image

aja, še to, mi je uspelo prepričat atkoja in bo padel novi vozuser posted image ma je res klinc tricikl no....kak ste pa ostale kej zadovoljne, k mate touser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
2.11.2007 23:02:50   
baja*
Sem čakala na kakšno debato pa sem obupalauser posted image . Pa nič. Grem tud jaz spat.

lahko nočuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
2.11.2007 23:42:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Mene je še tega rednega cepljenja strah. Sama sem alergična na dite in polio (dušenje) in me je groza cepiv.

Potem tega ne pozabi omenit pediatru, da opravijo teste, da ni še Klara alergična.

Zvesta, kako zelo mi je znano tako počutje... Nič nisi slaba mama zato. Preutrujena si, nič drugega. user posted image

Ulla, a voziček tricikel misliš? Katerega pa imaš? Mi imamo quinny freestyle 3xl comfort in ne menjam!user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?