Anonimen
|
čer mam pestro, madona, komi folgam no je atko bolan, revček, kuha in kašlja in smrka in stoka no, midve se zaenkrat držima....bomo vidl... kar se cepljenja tiče.....poznam stališča, ki so proti, samo me nekako niso prepričala....čisto tko če pogledaš, hvalabogu za cepiva, kolk bolezni se je praktično iztreblo, ko so zaradi njih na veliko umirali ljudje...to je zame isto kot antibiotiki....a ni fan da so, pa isto nekteri imajo reakcije ( moja mami je tak alergična na penicilin, da ga še pogledat ne sme, k je usodno) pa zaradi tega ne bomo nehali zdravit z njimi....s cepivi je pa isto.....to je pač tak, da smo pozabli oz. mi sploh ne vemo, kak je blo ko so te bolezni kosile med folkom ( podobno je recimo z AD3-kaj bi takrat dali za te kapljice, ko je bil skot vsak otrok rahitičn), zdaj se pa kr neki gremo....tako je pač moje mnenje, spoštujem pa drugačno mnenje, ker v končni fazi je tko- jaz dam otroka cepit in slučajno padem v oni procent, k so hude reakcije in jaz bom mogla živet s tem, da sem otroku škodila s tem cepljenjem, isto kot bo s tem mogu živet nekdo, k otroka ni dal cepit, pa ga bo doletela ktera teh bolezni in mu pustila posledice....tko pač je, vsak naj po svoji vesti nardi.... kakorkoli nardiš, k se lahko proti tebi obrne, tega se je pač treba zavedat... porod ma je blo kruto, samo tak nisem drugega pričakovala - valda kak boš drugač kot z muko tam ven spravil otroka tak da če mogla še enkrat it rodit in bi vedla da bo isto, mi tud neb bla neka panika....saj mine ma sm se razpisala aja, še to, mi je uspelo prepričat atkoja in bo padel novi voz ma je res klinc tricikl no....kak ste pa ostale kej zadovoljne, k mate to
|