|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
1.11.2007 21:51:17   
poldy
Zvesta, nisaa je prebirala naš post, pa sem jo mimogrede vprašala, ker se mi zdi, da je rekla na začetku da bo rodila na jesenicah, pa enih par sem jih poznala iz lesc, ki so ble noseče in me je zanimal, če jo poznam. Saj vem zs bi mogla poslat, pa sem se šele zdaj spomnila. Se opravičujem ker sem udarla mimouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
1.11.2007 21:54:45   
yudit
Evo končno sem nekaj zlikala mala spi, zdaj pa bom mal počivala zraven vasuser posted image . Jaz pa mam od rojstva naprej pampersk meni niso slabe, sam  se mi zdi da od njih mala dobi plenični izpuščaj...user posted image zdaj sem kupila Lidilove in se mi zdijo kar vredu, so pa mal bolj debele in pikica nima rdeče in pikaste ritke s tem pa tu pa tam tudi pamperske. zdaj bom še kupila en paket lidilove pa bom vidla kak bojo še naprej, probala bi pa še M ullerjeve ima katera se obnesejo ? Mene moti to da po pamperski mala dobi izpuščaje ko pa dam druge plenice nič tak da nevem če bom  še kupila pamprsk, zdaj smo trenutno na številki 3 kmalu bomo na  skočili na 4 in bom še probale pamperske ta nove neke z aloevero.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.11.2007 21:58:14   
poldy
nč, gremo še enkrat jest pa spat. Lahko noč

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.11.2007 21:58:44   
Ronči
Hvala za lepe želje user posted image .

Tašonka, upam da ne.

Mi uporabljamo Fixies in ne premočijo. Drugače sem pa izprobala Pampers - smrdijo in Dm-predebele. V bolnici so imeli Bebecash pleničke in so se mi zdele zelo podobne Fixies. Nisem pa jih zasledila v trgovinah.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.11.2007 21:59:19   
poldy
yudit mullerjeve so v redu, pa lumpijeve tud

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.11.2007 22:00:11   
yudit
baja* zdravo vidim da si gor kak si kaj, lepo da si se pozdravila no če bo kaj še sončka, se lahk dobima na kvici in čveku če si za to?

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
1.11.2007 22:03:41   
yudit
Mogla bom še probat Mullerjeve ja ker lidlove niso slabe sam meni mal smrdijo ko se mala polula al pa prdi, da ne govorim o kaknju...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
1.11.2007 22:09:02   
yudit
no babike grem še do konca pospravit to likanje, pa grem spančakat se beremo lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
1.11.2007 22:09:38   
yudit
poldy hvala  nočko

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
1.11.2007 22:25:39   
baja*
yudit jaz bolj skačem sem pa tja po forumu pa malo sem pogledala razpis za pripravništvo na MSS... Veš da bo še kaj sončka, mora bit, kaj se to praviuser posted image . Se slišiva...user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
1.11.2007 22:47:48   
rumba
Čer!

Mi smo obletali Koroško in Aneja gor pozabili.user posted image  Je bil res lep sončen dan. Na pokopališče nismo rinli, smo se raje zunaj okoli sprehajali in uživali na sončku.
Plenice, mi imamo že od vsega začetka Mullerjeve najraje. Sprobala pa sem skoraj vse, pa so se Mullerjeve najbolje odnesle. Hana ni prenašala nobenih drugih, Anej ne Huggisk, pri Juliji pa nisem več eksperimentirala, ker so Mullerjeve čisto v redu.user posted image
Ronči, joj, upam, da bo v naprej vse v redu. Mi je pa tvoja zgodba zbudila stare spomine, ko je bila Hana stara 13 dni in mi je v naročju nehala dihati in že pomodrela.... Tudi jaz sem jo stresala, pa v bistvu sploh ne vem, kako je spet zadihala. So naju pa kar z rešilcem peljali v pediatrično, kjer pa tudi niso nič odkrili.... To mi je bilo najhuje, ker nisem vedela niti ali se lahko ponovi, kaj ji pravzaprav je... No, k sreči se ni ponovilo, sem pa dolgo časa prav s težavo spala. Saj bo, kmalu boš spet bolje in skrbi bodo zbledele. user posted image  Pa še tele user posted image user posted image user posted image  vama pošiljam!
Tašonka, kako pa v vrtcu sprejmejo to, da otrok ni ceplen, saj sem slišala, da ga lahko zaradi tega zavrnejo?user posted image
Freycha, jaz o tem cepljenju še nisem razmišljala.... Do takrat se bo že bolje vedelo, kako in kaj in se bo laže odločiti. Načeloma pa nimam kaj proti cepljenju.
Stolček: mi smo pri obeh od začetka uporabljali kar trip-trap (ta pravi, kupljen še diret v Kočevjuuser posted image , preden je Stokke nalepko gor fliknu). Zakaj? Ker se mi je zdel oz. se mi še vedno zdi najbolj praktičen stolček, ki se lepo porine k mizi, da ima otrok svoj krožnik na mizi, kot vsi ostali člani, ker se prilagaja višina in globina,... Meni je zakon. Za na pot pa imamo zložljivega, ki se pritrdi na mizo.
Ajvy, kaka lubika je Tarja! Mali angelček.user posted image
Porod: jaz imam na vse tri ful lepe spomine, bi šla takoj nazaj. Samo za nosečnost pa ne bi mogla trditi tako. Joj, kako fajn bi bilo, da bi šle samo roditi, brez tisth devet (ok, rečmo šest) mesecev. user posted image
baja*, super, da si zrihtala joškico.user posted image  Topli obkladki so res zakon, kaj?
Aja, ste se pogovarjale o D3 kapljicah. Julija ima pa po njih blazne krče. Pa to ne le kratek čas po zaužitju, kot Ula, pač pa kar celi dan... pa še naslednji. Če jih prekinem za najmanj dva dni, rata kot rožica. Nič joka, lepo je... Pol ji jih spet dam, pa je že spet celi dan jok. Sem pa že kar nekajkrat prekinila, ker nisem mogla verjeti, da je resy povezava. Pa je.user posted image  No, ravno danes sem teti naročila, da mi gre po Oleovit D3. Freycha, kako se dozirajo?? 
Češnca, ti si rodila 18. v tisti vročini v LJ? Jaz sem bila takrat tam, pa vse do 22.7. Se spomnim, ko so vsi v P govorili, da smo bili po tv-ju, da so poročali o vročini... Mogoče sva se pa srečali. Na katerem oddeklu si bila? A sem pa čisto falila, pa si rodila kje drugje in so tudi od tam poročali...user posted image

Na, zdaj mi je pa na roki zaspala, tako da šibat tudi jaz pod tuš, pa še malo mlekca bo treba namolzit, če čem drugi teden na tečaj peke kruha.user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
1.11.2007 23:31:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Tašonka meni je pa ena rekla, da Hoferjeve plenice neke kristalčke spuščajouser posted image . Sama jih pa še nisem sprobala.
Pa lušte si mi naredla s kostanji user posted image . Letos jih sploh nisem mela prilike probatuser posted image

Nam zaenkrat še niso nobenih kristalčkov spustile. Nam pa verjetno bojo kot vse plenice do zdaj (pa jih nisem malo sprobala), ko je preveč polna in predolgo na riti. Mislim, da tukaj nimaš kaj, če uporabljaš pleničke za enkratno uporabo. No,vsaj po mojih izkušnjah, ker skoraj ni da ni, da nisem probala plenic (probala nisem Libero, Huggies, Lidlovih, pa take manj znane a la Helen Harper recimo).
Ja, kostanje pa jaz lahko jem, ker ne dojim več. Če ne si jih ne bi upala.user posted image

Yudit
, jaz imam trenutno za Jureta Müllerjeve plenice. Načeloma sem zadovoljna z njimi, moti me samo to, da so malo debelejše in trše od ostalih. Ampak so mi še vedno ljubše od marsikaterih drugih.

Rumba
, naša itak še ne hodi v vrtec, te pa ne smejo zavrnit zaradi tega. Če ti pediater izda zdravniško potrdilo, da je otrok primeren za v vrtec, to morajo upoštevat. In naš pediater izda potrdilo, saj je rekel, da samo zato, ker otrok ni cepljen, on ne more napisat, da otrok ni sposoben za v vrtec.

Jaz grem pa CSI gledat.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.11.2007 8:10:13   
Freycha
tašonka, ne govorim nasplošno za cepljenja, ampak HPV virus povzroča raka na materničnem vratu. No, nisem prepričana, da se obe pogovarjava o isti stvari, zato o tem s tabo debatiram. Pa nič bat, se ne mislim prepirat, ampak jaz svoji malecki ne privoščim tega, kar je dala moja mama čez in očitno tudi mene čaka. Kar se pa drugih cepljenj tiče, pa naj dela vsak po svoji vesti. No, saj tudi za tega, samo me zanima, zakaj se ljudje odločijo oz. zakaj se ne odločijo za cepljenje proti HPV virusu.

Aja, javljam se iz Krvavca, kjer smo včeraj preživeli prelep dan, samo večer je bil katastrofa. Dita je bila čisto preveč zmatrana in je bila tako tečna, da se mi je kar smilila. Je pojedla samo pol dodatka in padla dol ob pol desetih. In spala do 6.45user posted image  full je pridna ratala za spat zadnje čase.

Danes bomo pa še do ene 3h tu, potem gremo pa počasi domov.

Aja, pa Dita ima danes 4. mesece user posted image user posted image user posted image  Ko pa pridem domov, jo pa izmerim in stehtam, da vidimo malo, kje smo in da dodam na seznam user posted image
Pa tiste, ki imate punčke, če ste slučajno prejšnjič spregledale, me še vedno zanima, če jih boste cepile proti HPV virusu (ki povzroča raka na materničnem vratu). Nič bat, se nočem prepirati, samo malo me vaše mnenje zanima!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.11.2007 9:05:48   
rumba
Dita in Larisa, vse naj, naj, naj... za 4 mesece!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.11.2007 9:11:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Dita in Larisa, vse naj, naj, naj... za 4 mesece!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene, še od mene... vse najboljše....

Punce,PROŠNJA:

Glasujte za mojo bebico:
http://www.zurnal24.si/php/najdojencki/glasuj.php?GalleryMediaId=560&GalleryDataId=560

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.11.2007 9:25:14   
siskamiska
Dita in Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece.

Zvesta glas za Izaka oddan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
2.11.2007 9:29:22   
baja*
jutro

Dragi in mali sta šla na sprehod, mene pa čaka pucanje stanovanjauser posted image . Ampak je treba, vsaj posesat pa malo prah obrisat...

Tašonka to pa nisem vedla, da vse plenice kristalčke spustijo, nam zaenkrat še niso... Glede Mullerjevih plenic se pa čisto strinjam s tabo, so v redu, sam malo pretrde in debele.
Freycha srečka si, da je Dita začela tak lepo spatuser posted image . Kak je na Krvavcu? Sneg?

Pa seveda čestitke Diti in Larisiuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
2.11.2007 9:41:54   
SANEK1
Dober dan še od sanekov! user posted image user posted image user posted image
Zdaj se nekja dni nisem javla, ker ni blo nič novega, no se zdaj tudi ni user posted image user posted image user posted image
Mi smo tudi super preživeli praznike, smo se potepali, na britofe pa gremo menda v nedeljo. Danes imam na počitnicah 6 letno nečakinjo Niko, tak da bo še pestro. user posted image user posted image user posted image
Ronči in Rumba, ob prebiranju vajinih zgodb me je kar zmrazilo. Zelo doskrat sem premišljevala, kaj storiti v takih in podobnih situacihjah, bom znala prav odreagirat, kaj je sploh prav... Res me je strah.user posted image user posted image user posted image
Freycha, glede tega cepljenja še nisma prav razmišljala oz. se še nisma pogljabljala, se pa nagibama k temu, da jo boma. Se je to komaj pri 9 letih, al sem jaz kaj zamešala.
Ajvy, tvoja pupa je pa res  kot user posted image .

Dita in Larisa, vse najboljše za stili mesece. Živa vama pošilja user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
2.11.2007 9:44:02   
SANEK1
Zvesta, galas je oddan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
2.11.2007 9:46:43   
Anonimen
Meni pa zdaj Izak tu na rokah spi....to ni počel že vsaj 2meseca...

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
2.11.2007 12:19:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

tašonka, ne govorim nasplošno za cepljenja, ampak HPV virus povzroča raka na materničnem vratu. No, nisem prepričana, da se obe pogovarjava o isti stvari, zato o tem s tabo debatiram. Pa nič bat, se ne mislim prepirat, ampak jaz svoji malecki ne privoščim tega, kar je dala moja mama čez in očitno tudi mene čaka. Kar se pa drugih cepljenj tiče, pa naj dela vsak po svoji vesti. No, saj tudi za tega, samo me zanima, zakaj se ljudje odločijo oz. zakaj se ne odločijo za cepljenje proti HPV virusu.

Jaz imam o vseh cepivih tako mnenje, ne glede na to, za kaj je. Pa nisem mislila, da bi se ti začela prepirat z mano. Tebe poznam.user posted image Ampak skoraj vedno se to razvije v vročo debato in vedno se najde nekdo, ki me začne napadat in na koncu nastane en velik brezploden kreg, ki je popolnoma nesmiseln. In se mi ne da več, ker se sploh ne želim kregat o tem, še manj pa kogarkoli posiljevat s svojim mnenjem in nimam popolnoma nič proti temu, da starši cepijo svoje otroke, ker vem, da vsi delamo po svojem najboljšem prepričanju. No, zato. Nisem nate ciljala, sploh na nikogar osebno. Saj pravim, mogoče bom za kakšno določeno cepivo (med drugim tudi HPV) kdaj drugače razmišljala, samo vseeno dvomim, glede na to, da sem že brala informacije, da je v ZDA kar nekaj deklic umrlo zaradi njega.
Pa čestitke Diti (in Larisi user posted image !) za 4 mesece user posted image in uživajte na Krvavcu!

Zvesta, glas oddan.user posted image

Baja, jaz sem opazila, da če je plenička ful polulana, da spustijo kristalčki. Še v vseh pleničkah je bilo tako. Si ga očitno do zdaj vestno in redno previjala, da se ti to ni zgodilo. user posted image No, sej men se to tud bolj zdaj dogaja, ko imam dva in mi včasih ne znese pravi čas, ali pa če smo kje zunaj tako dolgo, da pride potem do tega.

Meni pa zdaj oba pridno spita in imam malo časa za sprostit se. Bo pa tud možek kmalu iz službe, je šel samo uredit nekaj stvari za nedeljo, ko gre spet za cel dan na teren in pride, da pojemo kosilo in gremo ven na sonček uživat.user posted image Gremo v Tivoli.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
2.11.2007 13:15:45   
Anonimen
Zvesta, kako si pa dodala sliko Izaka na Žurnalu? Jaz sem jo dodala, ni pa slike nikjer..

Aja, pa glas oddan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
2.11.2007 13:16:04   
baja*
Ja res je Tašonka, danes je treba izkoristit sončkauser posted image . Kak lep dan jeuser posted image . Naš mali tudi spi, z dragim se najeva pol pa šibamo ven.

uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
2.11.2007 13:17:05   
baja*
aja zvesta, tud jaz sem oddala glasuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
2.11.2007 13:29:37   
anja7
Dita in Larisa ob vajini štirimesečnici, vama čestitam in pošiljam en košek poljubčkov user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zvesta; glas za Izaka oddan (sva ga oba z mojim dragim oddala)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?